Wpisy 4 110 607 – 4 110 706
7 marca 2021 01:25 → 7 marca 2021 10:03, 100 wpisów
4 110 606. jchojnacki tak to juz szybciej, jak piszesz ale zauwazyłem ze to jest praktycznie codzienie kiedy tylko gdzies wyjde do sklepu , niewiem czy to w tym powietrzu cos jest nie tak, czy jaka inna cholera, kiedys takniemiałem ostatnio takie dusznosci miałem jak byłem dzieckiem i wtedy brałem te berotexy, pozniej jakis czas i to zaniklo, a teraz znów sie pojawia, i to wtedy wlasnie kiedy nose towar do domu, wchodze do domu, niemoge oddychac a po chewili w domu przechodzi samo, cos czuje ze to chyba cos w powietrzu jest nie tak
Dobrej i spokojnej nocy ,niech się przyśnią cyferki do multi
@4 110 608arczibalik73: to nie w powietrzu tylko problemy z sercem też mam tak dokładnie jak piszesz mam to samo
no ja tez juz uciekam ale sie dzisiaj wkurzyłem na te loswania choc tak myslałem ze w multika moze mi nic noiewyjsc ale pomimo to poszedłem wys łac kupon, a ty wpadlo tylko 2/010 zas w minii mwylosowali mje ulubione 4 liczby w mini a ja ich niewysłałem tylko calkiem inne, i tez ledwo wrociłem do domu, , no dobranoc
@4 110 608arczibalik73: zgłoś się do kardiologa jeśli piszesz że masz problemy z nadciśnieniem i niedociśnieniem to wszystko jest od serca
Ja również chodzę do miasta po zakupy również pracuję i mam te duszności , ale nie mogę wszędzie mówić że mi coś Dołęga bo bym był bez pracy,
@4 110 608arczibalik73: to są problemy związane z wysiłkiem
@4 110 613jchojnacki:
4 110 612. Gosia__77 tak pojde jAKto sie wszystko skonczy lub tezaobostrzenia bardziej poluzuja, narazie to musze jakos przeczekac, teraz nawet na silke niemoge wrocic bo zle znosze wyjscie gdziekolwiek, no na nadcisnienie i niedocisnienie tez biore leki, ale najgorsze jest to czego mi nogi mdleja i mrowieja jednoczesnie,
Gosia 77,
przy cukrzycy niewskazane sjest jedzenie pierogów kopytek, potraw macznych, tylko kromke czarnego chleba i to tez tak aby nieprzekroczyc wymienników weglowodanowych i niemnajesc sie tylko polizac, do tego 1/3mas ła najlepiej to tak aby dziurki zakrys iaby sie nazywało ze kromka jest posmarowana, nato powiedzmy lisc sałaty i plasterek ugotowanego jajka ze szczypiorkiem, do tego woda niegazowana i juz jest śniadanie takie 2 kromeczki, to tak aby sie nie najesc i nie przejesc, i o takiej diecie mozna szybko schudnac ale i tez w alejki juz wyruszać, pomału, a najlepsza dieta przy cukrzycy to jest nic niejesc, bo wszystko co bysmy nie wzieli do reki z potraw buraki czewrwone odrzucic bo cukier zawieraja, marchewke tez bo po ugotowaniu zwieksza cukier w organizmie, itd, ziemniaki mozna tylko 2 małe,tak aby zmiescic sie w przeliczniku weglowodanowym, aha iniewolno w takiej diecie przekroczyć 2000kcl dzennnie
}
}
wskazane sa zas warzywa tylko surowe i to niewszystkie, no najlepiej jak tu ktos pisał na parzeeale bez soli, i innych przypraw, czyli to tak jakbys miał jesc trawe z podwórkaiaha i zadne uzywki nie sa wskazane jak alkohol, czy tez i fajki, tylko herbatki ziolowe i wszystko bez cukryuu, cukier zas mozna zastapicłyzeczka miodu jesli ktos lubi lub ztartym imbiremi jak tomowie dieta cud z wyrzeczeniem sie wsystkiego co tylko mogło by ci zaszkodzic, czyli dieta cud nic niejesc i nie pic tylko szybko umrzec
Ogólnie rzecz ujmując:
Życie jest śmiertelną Chorobą-przenoszoną drogą płciową
...i tyle na ten temat
Życie jest śmiertelną Chorobą-przenoszoną drogą płciową
...i tyle na ten temat
@4 110 623slawek: Sławek..a co jest walka ale jak to pewnie w Ppviuu czy jak tam zwał
@4 110 625Forsami: już po pracy
@4 110 630waldus:
Dopisano losowanie nr 981 000 Keno
@4 110 634waldus: Lykasz tego citroena?

triset
Paskudna pogoda i wiatr.
@4 110 642Wędrowca netowy: no zimno
Gosia.
Chmury nad Europą i Polską:
www.sat24.com/
Zapowiada się zimny tydzień.
www.sat24.com/
Zapowiada się zimny tydzień.
TS chyba... bankrutuje.
Tylko jedna promocja w marcu.
Tylko jedna promocja w marcu.
Cisza to przerwa do losowania.
Jeśli we śnie pojawiła się sztabka złota, oznacza to, że twój cel zostanie osiągnięty i w końcu poczujesz zabezpieczenie w finansach. Duży przypływ gotówki już niedługo. Jeśli w swoim śnie widziałeś złoto, oznacza to, że już niedługo czeka na ciebie wielki sukces finansowy. Zaczyna się również nowy etap w twoim życiu
Jeśli dostałeś złoto, zwiastuje to hańbę i ubóstwo
raz tak raz tak, co jest grane
raz tak raz tak, co jest grane
@4 110 651wizard: szukaj złotego pociagu w wałbrzychu
Dziś Lech kontra Paprykarze... Trza ich pogonic albo Żuraw musi odfrunac
Witam wszystkich {{hej}
Wałbrzych.. Raz byłem.. Widok niezapomniany... Wszystko czarne.. osmolone
@4 110 664tomi77: profil to profil
Miało być
Hej dziś nie gram odpoczynek
@4 110 671Biedroneczka1977: w niedziele trafiam najwięcej
Osa wstawaj jestem negatywny
Witajcie
Zaraz idę na dwór
Zobaczę czy jest tak zimno jak mówią
Zobaczę czy jest tak zimno jak mówią
Bajkopisarz
@4 110 641Gosia__77:
Liczby Fioletowe to
5,8,11
5,8,11
@4 110 679zbigniew g:
SebastianMJest zimno,miałem jechać na giełdę, raczej się nie wybiorę
Niebieskie
49,58,69
49,58,69
@4 110 680Bolo22:Witj dziś odpoczywam od pisania i grania
@4 110 684Bolo22:
@4 110 685RT1:
Samochodową?
Samochodową?
Osa mam negatywnego jutro do pracy
@4 110 687Gosia__77: ja też ale na np sobie typuje
@4 110 684Bolo22: o tyle że nie straciłeś
@4 110 688Sebastian_M: .widaj dobry Czlowieku
@4 110 693Gosia__77:
@4 110 691zbigniew g: ciekawie to brzmi robi się ciut gorąco
@4 110 696Sebastian_M: Witaj
@4 110 695RT1: To na giełdzie?
Nie lepiej np w Norauto ?
Nie lepiej np w Norauto ?
@4 110 697Gosia__77: nas badał i mam negatywa
@4 110 697Gosia__77: Jak Tobie gorąco to oznacza że coś poczułaś
@4 110 700zbigniew g: Jak Cię badał?
@4 110 703Sebastian_M: idioto sanepid nie badał
@4 110 702RT1: W Słomczynie ?
Jaki rozmiar i jaka opona możesz napisać dokładnie ?
Jaki rozmiar i jaka opona możesz napisać dokładnie ?
@4 110 704zbigniew g: Sanepid nie badał?
To w takim razie kto ?
To w takim razie kto ?