Wpisy 4 107 913 – 4 108 012
3 marca 2021 22:12 → 3 marca 2021 22:57, 100 wpisów
4 107 907. 191979 no ja dzisiaj, zrezygnowałem z jednego okienka w mini aby posłac 2 multiki z tym ze jeden, był na 10/10 a drugi na 7/7 i tu i tu byly podobne cyferki, myslałem o 1 ale jej niedałem, 5 zas była pewniakiem, , 65 i 76 63 sie niespodziewałem, i 50 powinna wejsc 49 zamiast 50 tki, 66, i 39 wychodzila mi ale niedałem jej i dlategoi moze i wtopiłem to , bo trzeba bylo je wszystkie polaczyc w całosc, ale zasugerowałem sie u ze ktos podawał 13 i 17 która moze wejsc i tez ja obstawiłem i poleglem,
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
"czwórka" płatna 1 360,90 zł
"trójka" płatna 47,10 zł
"czwórka" płatna 1 360,90 zł
"trójka" płatna 47,10 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - odnotowano 4 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 21 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - odnotowano 10 x 100 zł
A mnie się podoba reklama....Bo my kule - bo my kule,zrobimy wszystko aby dobrze wypasć
@4 107 929dotam: ts nawet wszystkie zestawy stałe śledzi potem się dziwić że brak wygranych
4 107 930. GABRIEL witaj tak tak ta reklama jest w deche i odjazdowa,
Ja dlatego jak wysyłam u Jadźki pukona to potem idę przez wieś naokoło aby nikt nie widział gdzie mieszkam w razie W-u
Loretka ? Nosze maseczkę na tyłku i jeszcze mnie nikt nie zgwałcił

dzisiaj mala wygrana w sumie 30 zl bo teraz wysylam duzo zakladow na male wygrane 20 zakladow i tylko 2 wpadly za 10 i 20 i tyle wczoraj zainwestowalem wazne ze sie zwrocilo a dzisiaj puszcze 30 zakladow
4 107 948. GABRIEL dobre
Szkoda, że nie mamy epoki pisania rylcem na tabliczce miedzianej JP aile kasy by było za miedzianie pukony
Loretka, ja ostatnio z muzy słyszałem i widziałem, jak Zenek Martyniuk grał we Sylwestra Jego klawiszowiec zapomniał wpiąć dżeka w organy ale grały
Loretka Damy radeŚmiech mnie szarpie, jak się teraz straszy gawiedź 10-cioma stopniami na minus a my Loretka przecież pamiętamy zimy za Napoleona
Takich wieści to nie znam...myślałam ze TY zawsze masz jakieś nowinki muzyczne...
ale inne
ale inne
Loretka ? Wiesz, że moja babcia mówiła na mojego Dziadka Napoleon ?...mówiła Napol Lełon bo zimno
GTV wybacz ale my z Loretką chcemy jeszcze zająć 1 i 2 miejsce w rankingu wpisów
Eghhh Loretka. Gdy sobie przypomnę te czasy to łza się w oku kręci
Loretka już coś szukam Tylko muszę sobie przypomnieć co mnie ostatnio poruszyło i nie mam tu na myśli urzędu skarbowego
Już byłoby zapewne coś nowego żeby nie te wirusy...
tak pięknie Believe się zapowiadalo...
tak pięknie Believe się zapowiadalo...
Loretka W końcu musi to się skończyć Pamiętaj Nie większej cholery , jak czlowiek
4 107 963. GABRIE
4 107 980. GABRIEL
idziemy spac
Lorey jak w ts?
anuz spróbuję z
ja tez
To se czas zagospodarujemy
A ty czym będziesz pluł
z dwiema chcesz?
Isia Spodobało mi się Twoje stwierdzenie zagospodarujemy a nie zagospodaruję
W końcu oboje nie możemy spac
Lorey no co ty