Wpisy 4 105 813 – 4 105 912
1 marca 2021 17:20 → 1 marca 2021 18:38, 100 wpisów
@4 105 811Robal_36: dziękuję za kwiatki teraz jest wersja Z biedronka zdrapka ?
@4 105 812Robal_36: ile tam tych plików napęczniałych
Biedroneczka
symbolicznie "biedronka" jest narysowana w liniach, i to nawet zacna drapka, no przynajmniej w mpicj okolicach
symbolicznie "biedronka" jest narysowana w liniach, i to nawet zacna drapka, no przynajmniej w mpicj okolicach
chyba rakieta xrp na ksiezyc wystartuje bez nas, nie mam funduszy na szybka inwestycje kto pozyczy z 20 klockow na dzis
@4 105 813: acha
grając w Szybkie 600 po godzinie 18:00 za 6 zł, w najgorszym wypadku stracicie 4 zł
Jeszcze godzinka i do domku jutro wolne
*moich okolicach, bo najpewniej
transze są dywersyfikowane i geograficznie i "jakościowo" - pierwszy "rzut" lepszy tam, drugi tu
transze są dywersyfikowane i geograficznie i "jakościowo" - pierwszy "rzut" lepszy tam, drugi tu

Na fb są zdjęcia jaki u nas pozar stolarni stolmach , to kuzyna
@4 105 822Robal_36:
@4 105 827triset: thx
Pasko zrobisz mi program do keno wg moich wytycznych? bo nie chce mi sie zeszytu prowadzic
wygrywanie w keno wymaga troche sledzenia wynikow, dobry program moglby to ulatwic ale za nas nie wygra
@4 105 832wizard: my programiści wolimy wolną kasę, bo bierzemy od godziny za robienie programów
chyba ze procentowalo podawalby najbezpieczniejsza gre na podstawie doswiadczenia w grze
no to przykladowo ile by kosztowal program ktory dowolna parke przedstawia wejscia godzinowe
np wpisuje parke 1,2 i mi pokazuje godziny wejscia
np wpisuje parke 1,2 i mi pokazuje godziny wejscia
wpisuje 1,2 parke i mi pokazuje godzinowo kiedy byla, caly dzien, caly tydzien caly miesiac...
ma byc godzinowo od rana do wieczora poniedzialek do niedzieli, podzielone na tygodnie, taki wystroj jak vilto, , kwadracik za godzine i ile razy byla w godzinie
zeby nie bylo zadnego szukania wpisuje parke 5,10 i mam i moge sobie zapisac mapki
i podaje ile dni chce zobaczyc np tydzien, dwa tygodnie rozkladu
@4 105 850Robal_36: chyba od wczoraj już nie ma
kwadracik i ile razy bylo w godzinie wpisane w srodek, nic wiecej , i tak kazdy dzien
nie trzeba jednorazowo płacić z tego co widzę, tylko "w czasie trwania promocji" łącznie za 6 zł, czyli wystarczy zagrać 3 razy w ciągu tego czasu po 2 zł i też powinni uznać.
zobaczymy.. jak zrobię to pojawi się na stronie jako aplikacja webowa, czyli podobnie jak np. są mapy. Nie trzeba nic instalować.
wiesz zeby byly kwadraciki male i wpisana w srodku wartosc ile razy parka wyskoczyla
i tak caly dzien i zeby mozna porownac z nastepnymi dniami, zapisac sobie gdzie np tydzien parki
i tak caly dzien i zeby mozna porownac z nastepnymi dniami, zapisac sobie gdzie np tydzien parki
kurczę ale ja kupiłem przed 18:00 może to tak działa, że liczy się moment zagrania
pozostaja tylko przy takich parkach odpowiednie chwyty wg uznania
czyli szukanie znakow obfitosci wg uznania, kto jaki ma znak to sobie gra
no zobaczymy czy jeśli zagrałem o 17:58 na losowanie o 18:00 to się liczy jako HAPPY HOURS czy nie
4 godziny szczęśliwe dla wszystkich Polaków .... serwery chyba gorące, każdy chce odebrać swoje 2 zł
@4 105 877panoramix: to masz manko
moze to dzialac np 1-5 numerow, chce zobaczyc ile bylo 3/3 godzinowo albo 1/1 w godzine
albo 5/5 w godzine ok?
albo 5/5 w godzine ok?
2 zł leży na serwerze, wystarczy się schylić ... ludzie mają za dużo pieniędzy chyba
@4 105 886panoramix:
Gdyby dawali 2zł za darmo Ale jesli zagram za 6 zł i nie wygram to 4zł w plecy
Pasko zeby bylo np cche 4/4 godzinowe wejscia i mi pokazuje, albo 3/3 2/2 cokolwiek chce to mam
z 15 zakladow tylko 3 zostaly u buka
boje sie grac na 2-3 pewniaki
boje sie grac na 2-3 pewniaki
a już rozumiem zagraj w szybkie 500 za 6 i odbierz jutro 2 ale komy odebrać tą 2
najgorsze jest to oczekiwanie .... no i w końcu jak już przyjdzie, to wciąż trzeba mieć 50 groszy, żeby starczyło na Multi Multi bez plusa.
@4 105 902panoramix: gdyby grał w mini to bym nazwał stronę minipasko.pl
Lepiej kase zbierać i iść na balange bingbango Tosiek nie dostanie
think big, nie tam 2 zl, kupuj panike sprzedawaj euforie
diploma work czeka, ladny programik na keno
diploma work czeka, ladny programik na keno
@4 105 910Gosia__77: dokładnie. A multimilioner to osoba która ma ile milionów? Chyba 2 w sumie wystarczy.

?