Wpisy 4 104 513 – 4 104 612
27 lutego 2021 19:02 → 27 lutego 2021 21:48, 100 wpisów
może ktoś wie jaki to może być powód, że część emotek na kompie tych dodanych nie wyświetla się normalnie tylko krateczki
Witajcie
Żyla
4 104 479. waldus dobre
@4 104 479waldus: Super podobają mi się takie pupcie
4 104 469. islandorka30,5 smaryuj to mascia nagietkowa szybko sie to zagoi
@4 104 522arczibalik73: własnym moczem się smaruje i dwa dni i znaku niema
@4 104 523: oczywiście na poważnie to piszę własnym moczem zrobić okład
4 104 523. GTV mozna i tak, ale najlepsze na takie urazy i rany jest madc nagietkowa lub taka masc o nazwie uzarin, która szybko niweluje obrzeki, i wszelkiego rodzajy skaleczenia, wiem bo sam takie cos stosuje od czasu do czasu kiedy nieraz w cos głowa przywale,, izeby niedoszło do krwiaka stosuje ta masc ta masc jest sciagajaca i zarazemn w kilka minut tez nieweluje ból czyli lagodzi go inaczej tam sa rózne skladniki, ktore wspomagaja leczenie urazów
O kuźwa 1 mają??
Na razie przemywam woda mydlana i maść Wit. Nic innego nie mam
@4 104 528islandorka30,5: obsikaj ranę zobaczysz 2 dni i znaku nie będzie
@4 104 519arczibalik73: Bardzo dobre, super, odpowiednie do wieku.
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 925 943,70 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Włocławek padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
4 104 529. GTV nie zawsze mozna stosowac mocznik z tego zas powodu bo rózna jest zassada kwasowosci moczu i niezawsze moze byc stosowany na tany, moze wywolac tez siniejsze podraznienia, oczywiscie mozna to stosowac tez ale niezqawsze lepiej \zdac sie na masci kojace ból i spowalniajace i ikojace takie obrzeki np, masc nagieetkowa zawartalaczaca sie z arnika, powoduje szybkie gojenie sie rany
@4 104 533arczibalik73: 

4 104 534. Doktormax niezle, no taki z niego ochroniarz, przecierz to jakis dozrrca jest raczej, bo tak sie niepracuje w ochronie
@4 104 537arczibalik73: Pracują, pracują tacy.
@4 104 534Doktormax: Super praca
4 104 534. Doktormax chyba na obiektach zdala od miasta a widzisz co tam pisze security, oni moze takich maja tam ludzi, umnie tak niebyło, monitoring centala, , obdsługa konwoji, wspołpraca z policja itd lub zabaezpieczanie imprez masowych, i nietylko
@4 104 534Doktormax: tylko ja szukam pracy lżejszej od spania
umnie chłopaki jezdzacy radiowoizem czy bankowozem tak niemieli, dobrze jak ten gosc tu z securiti, tu pełna gotowosc byla jak w wojsku,
@4 104 540arczibalik73: Już 8 lat na jednym posterunku pracuje gostek, emeryt, który ma 4700 zł emerytury, obchód 2x15 minut i resztę kimono.
@4 104 542GTV: Już miałem podać adres, ale wykasowałem.

@4 104 541: Pasują te liczby, czy nie?
@4 104 546Doktormax: Tylko 6,10,15,20,36,42 , nie ma innej opcji.
@4 104 547: To uniwersalne również na Mini.
4 104 544. Doktormax w firmie której ja pracowałem, kiedys został by wyrzucony po jednym dniu gdyby go grupa patrolowa nakryła na spaniu na obiekcie gdzies, w securitasie moze i tak im pozwalaja unads niestety tak nie mozna bylo, ja wiem ze zatrudniaja emerytłów z takimi tez i pensjami, przewaznie kolesi z policji, którzy sa za ,lodzi zeby siedziec w do mu i musza sobie dorobic do emerytury a inni niemaja pracy, , gosc musi miexc chyba jakies uklady tez w szefostwie , jesli siedzi tylko w 1 miejscu juz 8 lat, bo unas niebylo takiego posterunku zeby dana osoba byla przez tyle lat w jednym miejscu kazdy pracownik ochrony bedacy na obiekcie miał tak ustawiony grafik aby byl na kilku posterunkach nie w jednym miejscu, jesli chodzi o tzw, pbchody to w ciagu nocy powinien miec kilka obchodów i jeszcze tzw czytbnik który powinien odbijac co iles tam minut ktory rejstruje jego czas , wtedy by niemiał czasu na drzemke, zaklad płaci mu za prace a nie spanie, ja tez widziałem na obiektach ochranianych , tez i róznych takich delikwentów gdy raz mnie szefostwo wysłało na zastepastwo bo kogos tam niebyło,
dobra uciekam bo czas zaraz udac sie do kolektury cos dzisiaj posłac
@4 104 551arczibalik73: Grupa Interwencyjna objezdza posterunki i od 0:30 do 5:00, kimono.
@4 104 551arczibalik73: Uwzaj na siebie .
@4 104 551arczibalik73: Oby Cię nie sledzila ta laska
4 104 552. Doktormax nie zawsze w tych yylko godzianach ale przewaznie, to jeszcze zalezy tez od tego czy dyzurny na monitoringuniema cos dlanich do wykonania jakiegos zadania, moze w niektórych ochronach czy agencjach ochrony tak robia jak piszesz umnie jezdzili do 6rano, a o 7 byla odprawa i dywani u szefa
dywanik grupy interwencyjnej u przełozonego całej ochrony, podtem o okolo godziny 8 dywanik dyzurnego u przelozonego i tak wszyscy,
Nic nie gram...
Sam nie wiem czy nie walicie sciemynie wierze ze...ot tak wygrywacie
Sam nie wiem czy nie walicie sciemynie wierze ze...ot tak wygrywacie
wiesz inaczej, wyglada praca w ochronie na obiekcie, a inaczej jest na stacjach monitoringu przy sefostwie, czyli w tzw, bazie firmy, tu jest wieksza dyscyplina niz tam na obiektach, ja nieraz mmiałem słuzby i tu i tu,wiec wiem jak wygladaja takie zeczy, ale pomimo to ze byłem dyzurnym na monitoringu zawsze zyłem ze wszystkim w zgodzie, i nawet jesli zaówazyłem jakiegos straznika np , ze sie na słuzbie zdrzemnał to nierobiłem mu jakis tam wymowek, , zawsze uwazałem ze noc jest do spania a nie aby pracowac , noale niestety taka to praca jest , i trzeba pracowac a nie spac
Dziś lotto 

z ludzmi trzeba zyc w zgodzie i niesrac sobie w gniazdo gdzie pracujesz np
@4 104 565arczibalik73: A taki z Z.emeryt, były sygnalista szynowy, emerytura 4600 , w nocy tylko spanie a gdy przyjeżdża kontrola podpier... kolegów, ot cały Mirek.
@4 104 567: Sygnalista szybowy
4 104 567. Madras taka osoba by unA as długo niepracowała grupa pracowników musi byc zgrana, z soba , kazdy musi wiedziec co do jego obowiazków nalezy unas taki konfident by zaraz poleciał z pracy, poodejrzewam ze sam szef całej ochrony by darzyl zaraz do tego aby go zwolnic z pracy, a jeszcze z taka emerytura, bto podejrzewam ze by gonietrzymali długo
@4 104 570arczibalik73: Szef były policjant 154 cm wzrostu, w kapeluszu 160, on to lubi.
4 104 571. tomi77 sprawdz na alegro, ja kiedys miałem wieze 2 kasetowa sony, na 3 kompakty, poprostu porazka oddałem ja w cholere i kupilem na allegro panasonica panasonic bajka, sony lipa jak nic
4 104 572. Madras no niektuzi policjanci, i wojskowi tak tez i maja zryte berety dla tego zawswze na takich trzeba uwarzac, ja nmiałem zsefa ochrony byłego wojskowego i wysokiego ranga, i róznie z nim bywało ale gdy poznalismy sie w pracy blizej, przez kilka lat pracy to powiem strzeze nigdy bym nie zamienil go na innego, poniewaz wszyscy dyzurni monitoringu i i grup interencyjnych bylismy z soba zgrani i z zyci, , kazdy kazdemu pomagał jesli byla taka potzdrzeba wszyscy bylismy niczym jedna wielka rodzina, pomimo ze według stanowiska musielismysłuchac polecen szefa ja pomomo ze juz w tej agencji niepracuje bo to sie rozleciało po moijm odejsciu, to do dzisiaj mam kontakt z chlopakami i sezfostwem z firmy,pomimo ze oni juz pracuja w innych agencjach ochrony bo z ludzmi trzeba zawsze zyc w zgodzie i szanowac sie wzajemnie
dobra lece bo musze jeszcze cos załatwic FAjnie sie wspomina stare czasy i ludzi \z którtymi sie pracowało
dobra lece bo musze jeszcze cos załatwic FAjnie sie wspomina stare czasy i ludzi \z którtymi sie pracowało
4 104 572. Madras kiedys spotkałem kolege w moim miescie który jezdzil umnie na grupie interwencyjnej,przeniosł sie do secciuritasa i mowi do mnie ARCZI a pamietasz jak to było gdy razem pracowalismy, mowi to było zycie, , a ja miu nato aco teraz masz masz zle odpowiedzial mi tylko tyle moze nie zle ale unas to bylo cos i nigdy takiego dyzurnego drugiego nie bedzie jak ty, bylem w szoku, ale tak ,ini dyzurni byli policjanci, byli słuzbistami, i nimi orali , a ja z nimi zyłemnm w zgodzie wszystkimi, i tez z szefostwem , pamietam jak nieraz jednemu mojemnu koledze z monitoringu ktory robił grafiki na nastepny miesiac sus\zyli glowe zeby choc raz miec zemna słuzbe, noi mieli bo dla drugiego człowieka ttrzeba miec szacunek i nie jezdzic po nim jak po zdechłym psie ,a niestety nieraz i tak sie niektuzi zachowuja z racji wyzszego stanowiska bo chce pokazac kim on to niejest lub był bo pracował w policji czy wojsku np,
dlatego napisałem tu kiedys z kims pisząc ze nienawidze konfidentów, i kapusi,
6,8,12,16,17,48,70,72,73,79
57,63
liczby do MINI
5,30,X,X,X
lotto
21,24,x,x,x,x
57,63
liczby do MINI
5,30,X,X,X
lotto
21,24,x,x,x,x
Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego arczi Dopiero po 21 wybiera się do kolektury ?
Multi multi Prognoza 20/80
A lotto Prognoza 6/49
I do mini Prognoza 5/42
Tyle mogę pomóc
A lotto Prognoza 6/49
I do mini Prognoza 5/42
Tyle mogę pomóc
@4 104 583GTV: tyle to i Jackowski wie
@4 104 585Forsami:
@4 104 587Angierski: to Buk... gra... w sumie co ma robić
@4 104 588Gosia__77:
@4 104 591Forsami:
też chciałem zagrać system w mini ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem
@4 104 595bolek31: witaj wieczorowo
@4 104 595bolek31: też długo się zastanawiałam czy wysłać mini w końcu się zdecydowałam
W mini losowano z systemu wczoraj
4 8 14 16 22 23
4 16 22 23 27 39
W mini losowano z systemu wczoraj
4 8 14 16 22 23
4 16 22 23 27 39
powiem tak, weszlo by wiecej
ostatni mecz zadecydowal o przegranej tak okolo 100zł bym mial na teraz na koncie
ostatni mecz zadecydowal o przegranej tak okolo 100zł bym mial na teraz na koncie
Górnik Zabrze.. Nie daj się... Jeszcze kilka minut... Remis też dobry
@4 104 605bolek31: ładnie
163 aktualizacje systemu 7
ale system nie bedzie juz aktualizowany a szkoda bo 7 to najwydajniejszy system
ale system nie bedzie juz aktualizowany a szkoda bo 7 to najwydajniejszy system