Wpisy 4 104 434 – 4 104 533
27 lutego 2021 16:10 → 27 lutego 2021 19:48, 100 wpisów
łza się w oku kręci, no ale zawsze można popisać bajki z cyklu poczytaj mi mamo
@4 104 435Robal_36:
@4 104 442Robal_36:
@4 104 447: ? ?
Prognozy długoterminowe nie zawsze się sprawdzają, ale - jeśli tak się stanie - około 6-8 marca termometry mogą wskazywać znów nawet - 20 st. C.
Po stosunkowo ciepłym początku marca na północy kontynentu pojawi się strefa arktycznego powietrza, które sunąć będzie na południe. Do Polski, zgodnie z prognozami, ma ono dotrzeć już 5 marca. Najzimniej ma być 6-8 marca, gdy ujemne temperatury utrzymywać się będą przez całą dobę. Na północnym wschodzie Polski oraz w górach i rejonach podgórskich termometry mogą wskazywać nawet -15 st. C, a lokalnie nawet - 20 st. C.
Po stosunkowo ciepłym początku marca na północy kontynentu pojawi się strefa arktycznego powietrza, które sunąć będzie na południe. Do Polski, zgodnie z prognozami, ma ono dotrzeć już 5 marca. Najzimniej ma być 6-8 marca, gdy ujemne temperatury utrzymywać się będą przez całą dobę. Na północnym wschodzie Polski oraz w górach i rejonach podgórskich termometry mogą wskazywać nawet -15 st. C, a lokalnie nawet - 20 st. C.
Dr wygrałeś cos
@4 104 452islandorka30,5: drobne
@4 104 453Robal_36:
Przed chwilą padło 9 x 350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
191979 goi sie

?
Wesele ma być w lipcu
Jak wirus nie pozamyka? ?
U mnie dziś wiatrzysko, zimno? ?
@4 104 467islandorka30,5: super
sciana na głowie o na odwrot
@4 104 479waldus: Czy to laska marszałkowska ?
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Żyła - Tętnica - aorta.
DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY?
Jak Żyła to zrobił to nie miało prawa się zdarzyć cud jak 6 w totka
Zagram w lotto Żyła mnie przekonal
Cześć Żyła brawo !!! Super !!! Gratulacje !!! A miałem dzisiaj przez myśl pierwszą, że Piotr i jednak, a potem stawiałem na Żyłę.
@4 104 503kedzior13: to dzisiaj możesz poszaleć w ostatnie losowanie promocyjne
Kazdy jak gra kilka lat ma swoje układy , wyczucie , dziś nie moje liczby , ale może ktoś z zielonej skubnie tośka
przeinstalowałem sobie system na nowym dysku SSD
mam teraz 2x więcej miejsca
tylko trochę czcionka inna i się nie mogę przyzwyczaić
mam teraz 2x więcej miejsca
tylko trochę czcionka inna i się nie mogę przyzwyczaić
może ktoś wie jaki to może być powód, że część emotek na kompie tych dodanych nie wyświetla się normalnie tylko krateczki
Witajcie
Żyla
4 104 479. waldus dobre
@4 104 479waldus: Super podobają mi się takie pupcie
4 104 469. islandorka30,5 smaryuj to mascia nagietkowa szybko sie to zagoi
@4 104 522arczibalik73: własnym moczem się smaruje i dwa dni i znaku niema
@4 104 523: oczywiście na poważnie to piszę własnym moczem zrobić okład
4 104 523. GTV mozna i tak, ale najlepsze na takie urazy i rany jest madc nagietkowa lub taka masc o nazwie uzarin, która szybko niweluje obrzeki, i wszelkiego rodzajy skaleczenia, wiem bo sam takie cos stosuje od czasu do czasu kiedy nieraz w cos głowa przywale,, izeby niedoszło do krwiaka stosuje ta masc ta masc jest sciagajaca i zarazemn w kilka minut tez nieweluje ból czyli lagodzi go inaczej tam sa rózne skladniki, ktore wspomagaja leczenie urazów
O kuźwa 1 mają??
Na razie przemywam woda mydlana i maść Wit. Nic innego nie mam
@4 104 528islandorka30,5: obsikaj ranę zobaczysz 2 dni i znaku nie będzie
@4 104 519arczibalik73: Bardzo dobre, super, odpowiednie do wieku.
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 925 943,70 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Włocławek padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
4 104 529. GTV nie zawsze mozna stosowac mocznik z tego zas powodu bo rózna jest zassada kwasowosci moczu i niezawsze moze byc stosowany na tany, moze wywolac tez siniejsze podraznienia, oczywiscie mozna to stosowac tez ale niezqawsze lepiej \zdac sie na masci kojace ból i spowalniajace i ikojace takie obrzeki np, masc nagieetkowa zawartalaczaca sie z arnika, powoduje szybkie gojenie sie rany
najlepsza gra
aaaata cena
to jest Duch Puszczy