Wpisy 4 102 979 – 4 103 078
26 lutego 2021 00:00 → 26 lutego 2021 03:11, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 75 wpisów
- waldus - 56 wpisów
- wizard - 50 wpisów
- Doktormax - 47 wpisów
- Madras - 37 wpisów
- K333 - 33 wpisów
- Wędrowca netowy - 29 wpisów
- Mewa - 27 wpisów
- tomi77 - 27 wpisów
- arczibalik73 - 24 wpisów
- islandorka30,5 - 23 wpisów
- Biedroneczka1977 - 23 wpisów
- krzysztof 24 - 22 wpisów
- Robal_36 - 22 wpisów
- 191979 - 20 wpisów
- Angierski - 16 wpisów
- dotam - 15 wpisów
- Andreas3864 - 15 wpisów
- Forsami - 15 wpisów
- zbigniew g - 12 wpisów
- Gosia__77 - 12 wpisów
- Vondeoff - 10 wpisów
- RT1 - 10 wpisów
- GTV - 9 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- lewy - 9 wpisów
- kedzior13 - 8 wpisów
- korn748 - 8 wpisów
- Myvictory - 7 wpisów
- zgrywus - 7 wpisów
4 102 991. GABRIEL
4 102 989. GABRIEL witaj nie no jeszcze niespie za młoda godzina dlamnie, dopiero co t u wszedłem teraz bo wczesniej iemogłem ale musiałem najpierw sprawdzic jeszce kupony iliczby co wyszło bo bym niemugł usnac, jakbym sie nie dowiedział czy cokolwiek trafilemm, a moze zostałem w koncu tym bulionerem
Tym się Arczi nie przejmuj Nie zaprzątaj sobie głowy tym co przyziemne
noi jest wygrana juz 2 raz dzisiaj skromniutko bo skromniutko ale wazne ze jest o 14 3/7 i teraz 5/10 w mini zas niestety ponownie 2/5 tylko gdyby wylosowali zamiast liczby 26 liczbe 21 to by wpadła mi 3/5 ale niestety znow wylosowali ta cholerna 26 jak obstawiałem w mini 26 to niewychodzilo jak nieobstawiłem to wyszło
Arczi Skoro nie czujemy zapachu i smaku to po co przepłacać na Whisky
4 103 001. GABRIEL o tak bo tylko na tyle starczy nie no myslałem ze wpadnie cos wiecej i wkoncu pojade ii kupir nowy automat ale niestety jeszcze musze duzo duzo uzbierac aco trunków to ja takich zeczy niepije co piszesz, jestem wrogiem alkoholu
Arczi Spoko Nie namwiam Z Tobą jak z kolegą co zaprosił kolege na flaszke Zaproszony kolega idzie do WC i widzi przez uchylone drzwi żone kolegi, jak z kimś leży w łóżku Szepta mu na ucho co widział po drodze...Spoko Stary mówi kolega , to Józek spod 13-ki ale spoko on nie pije
Arczi Jak trafisz coś więcej to będzie z Ciebie zarąbisty kolega
4 103 008. GABRIEL
Arczi...bo widzisz mnie sie kanapa nie domyka. Piniendzore wyłażą i mnie kuszą
Arczi Ty mi nie komentuj tego co powiedziałem bo ja doskonale pamiętam
4 103 010. GABRIEL nie no janic nie mowie, to fajnie
4 103 006. GABRIEL
4 103 015. GABRIEL o tak ,narqazie to tylko kula w płot
Arczi Nigdy nic do Ciebie nie miałem Pamiętaj o tym ale Seba to nie Kolega dla Ciebie
4 103 017. GABRIE m nie no ok a dlaczego twierdzisz ze seba to nie kolega dlamnie dlaczego tak myslisz , ja go tam lubie, i CIEBIE TEZ LUBIE WIEC SPOKO jest
lubie was obu i niebede miedzy wami wybierał
posłuchaj Gbriel to ze wy z seba np, sie przekomarzacie i moze sie nielubicie to niemoja sprawa, to musicie załatwic miedzy soba , ja was lubie obydwuch, jak jednegoio i drugiego tak samo lubie forsamiego, mulaga i nnjye jeszcze osoby, z tekgo tu czatu, ale niebede wszystkich tu wymieniał bo bym do rana sie niewyrobił, , ja wiem ze niewszyscy dadza sie tu lubic, no ale niestety i tak jest,
GABRIEL miało byc sorki gdzies mi literka uciekla
Pasko Sam widzisz nakłada nam limity bo byśmy go zjedli a chłopak też za to płaci
4 103 029. GABRIEL lubie ta strone ke tutaj i ten czat oraz ludzi z ktorymi tu pisze, bo jest tu duzo fajnych naprawde osób, które tu poznałem
Arczi. Kocham Ludzi ale omijam takich, którym się zdaje, że są lepsi i na Dzień dobry drugiego traktują z góry
Arczi Znam wiele takich stronek i nie twierdzę, że ta jest gorsza
4 103 032. GABRIEL no wlasnie skad ja takich ludzi tez i znam,, duzo jest takich którzy uwarzaja suie za Bogów a im do piet nawet niedorastaja
Arczi Też mnie uczono aby ustąpić ale to nie te czasy Ustąpisz a Cię zdrepczą
pamietaj ze zawsze gdzie sa fajni ludzie tam zawsze jest fajnie gorzej jak sa takie niekture gdzies zgredym, i to wiadomo ze tam jest zupełna gleba
4 103 036. GABRIEL nie to tez i prawda jest
gabriel nie tylko lubie słuchac muzyki, ale kocham muzyke, i gram nieraz sobie tez muzyke, uuwielbiam rozne gatunki muzyki, oprocz jezzu i hwey metalu, a ina kazda posłucham, lubie tez bardzo śpiewać i tańczyć
Miałbym dla Ciebie takie fajne Radio ale musiałbyś mi obiecać, że nie wypaplasz nikomu
jakie radio?
Czyli Arczi tak z grubsza jesteś jak moja babcia , czyli kółko gospodyń wiejskichi za to już Cię lubię bo ja swoją babcię kochałem za to co mi przekazała
Seba już pewnie śpi bo on ma tą firme co zrywa azbest i musi udawać szefa z rana
moze i tak lubie tez disco polo folklor, muzyke organowa, muzyke powazna, techno trance muzyke akordeonowa, trance, itd d itd, no wiesz bardzo chxciałbym tu troszke dłuzej zostac dzisiaj ale niemoge za bardzo bo rano musze wstac ileciec do piekarrni po chleb a pozniej mam troche roboty w domu, i w piwnicy, wiec nieobraz sie namnie ale bede musiał zaraz uciekac spac, a co do seby to dlamnie jest on okej, niecvch pracuje, jak musi,ja tam nikomu niezadroszcze niczego wazne ze ma robote i chce to robići ze cieszy go to co chce miec
4 103 050. GABRIEL wiesz to prawda co piszesz no ja tez sie opiekuje starsza schorowana mama która juz lezy, od kilku lat i jesli ja tejajiszakupow np, niezrobie to nikt ich niezrobi dlatego musze uciekać,
dobra ja uciekam trzymaj sie tam cieplo nie nie przepraszaj bo wcale mnie niczym nieuraziłes ja bynajmniej nic takiego nieodczólem, spokojest, narazie do nastepnego usłyszenia, dzieki za poswiecone mi chwile
Arczi W normalnym świecie czyli Unijnym teraz Takie osoby jak schorowana matka oddaje się do domu opieki Smutne ale prawdziwe
Dlatego Raz Jeszcze Szacun
Dlatego Raz Jeszcze Szacun
4 103 058. GABRIELwiem ze tak jest ale ja nigdy mamy swojej bym nieoddal do zadnego domu opieki, bo to jest moja tylko mama , a oddac to mozna tylko plaszcz do pralni, , matka zawsze jest najdrozsza osoba dla kazdego dziecka. a ja tez nienaleze do tajkiej tez grupy ludzi, ktorzy od tak poprostu oddaja swojich rodziców ja przysłowiowy plaszcz do pralni
Unia Radzi Unia nigdy Cie nie zdradzi A Tusk i owszem bo spie...do UNII
tusk , a kto to taki, kim on wogóle jesti za kogo sie uwaza aby mi mówił co mam robić
Arczi Tu do końca bym się nie zgodził ale Oczywiście masz rację co do Matki, którą się opiekujesz. Matka to zawsze Matka i Matki się nie wybiera ale.....
gabriel ja wiem ze sa rozne przypadki ludzkie ale ja bym nigdy swojej mamy nieoddał do takiego domu, chociarz niektorych ludzi i zmusza taka sytuacja jesli uliczy sie tez dlanich kasa jak ich wlasni rodzice, dlamniewazniejsza jest moja mama jak kasa, kasa to tylko papier inic pozatym
Arczi Są też czasami inne problemy, takie jak Matka traci zmysły i jest zagrożeniem dla innych współlokatorów Nawet Dziecko, które może się zająć takim rodzicem i ma czas to niestety nie poradzi nic na to
to prawda jest duzo oziebłych matek, z tym sie tez i zgodze, ale pomimo jaka by ta matka nie byla to zawsze trzeba ja darzyc szacunkiem i kochać i sie nia nieraz zaopiekowac jak ona kiedys sie nami opiekowała dobra lece
Długo by o tym dyskutować Arczi To tak jakby wymieniać moich terapeutów Wykończyłem 7-miu
Zgadzam się Arczi ale nie zgodzę się ze zdaniem rodzica, że coś mu jesteśmy winni Też będziesz mieć swoje dziecko lub ja i co ? Taki obowiązek Arczi Poczynasz życie więc musisz o nie zadbać i to nas nie tłumaczy , że możemy Temu życiu coś narzucać
4 103 069. GABRIEL no i tak nieraz bywa, to jest przykre ale prawdziwe to prawda, to jest temat rzeka, ale nie wolno dac sie zwariowac tez, znam takie przypadki, no ale cóz dobra uciekam do jutra dobranoc
Gówno Prawda
Każdy Człowiek może o sobie decydować Mogą ludzie źle o Tobie mówić , że nie zaopiekowałeś się Matką ale Tylko Ty wiesz Tylko Ty
Każdy Człowiek może o sobie decydować Mogą ludzie źle o Tobie mówić , że nie zaopiekowałeś się Matką ale Tylko Ty wiesz Tylko Ty
4 103 075. GABRIEL Do Miłego
Polecam współczesny Serial na Podstawie Prozy remigiusza Mroza "Chyłka" Córka została zgwałcona przez kolegę ojca a ten nic nie zrobił