Wpisy 4 102 108 – 4 102 207
24 lutego 2021 22:34 → 24 lutego 2021 23:56, 100 wpisów
@4 102 103arczibalik73: Ty do domu chodzisz kanałami ?
@4 102 108Sebastian_M: jeszcze jedna liczba mogła nam wpaść a tak uj
@4 102 103arczibalik73: co tam się u ciebie w tej miejscowości dzieje zobacz czy ta kobieta nie jeździ czarną Wołgą a tak w ogóle to może jej się spodobałeś i dlatego tak jeździ za tobą musisz to wszystko przemyśleć ale że ty wracasz do domu kanałami do tego bym się po tobie nie spodziewał
zredaguj swój wpis, co to jes qurwa nic nie mozna wysłać
@4 102 111arczibalik73: kobieta ma potrzeby musisz ją zaspokoić a ona ci zapłaci
@4 102 112GTV: A jak będzie mu chciała zapłacić w naturze to co ?
Przez to że kobieta go śledzi czarnym samochodem to po pierwsze musi wracać kanałami do domu A po drugie pomylił się bo powiedział że wygrał piątkę My się już cieszyliśmy że piątkę w Mili Arci balik wygrał a okazało się że niestety nie wygrał także nie wolno wracać do domu kanałami bo później wszystko się człowiekowi myli
@4 102 098dotam:
@4 102 116Madras: Ten typ tak ma.
Nic na to nie poradzisz
Nic na to nie poradzisz
@4 102 112GTV: Kilka tygodni ktoś szukał u laski punktu G, w końcu znalazł go u jej siostry.
@4 102 118Sebastian_M:
sebastian od kilku dni jakas baba sie domnie przyczepila gdy ide wieczorem do kolektury, obieta jest nachalna, jezdzi za mna czarnym samochodem seatem toledo i i wola za ,mna po ulicy, jaj jej nieznam, no z widzenia tylko, dzisiaj dowiedziałem sie ze ona juz za kilkoma facetami tak jezdzi, i a mnie sledzi, wiec musiałem dzisiaj troszke duzej zostac w kolekturze co by mnie niemierzyła i wracać jak ja to nazywam kanałami do domu przemykajac sie jak kot przez inne podwórka, bio baba sobie mnie upatrzyła, słyszałem ze nie tykllko mnie ale jeszcze innych paru facetów według mnie on ma cos z glowa chyba nie tak, wczoraj podjechała autem pod moja brame i i wolala mnie abym do niej podszedl do samochodu a ze sie spieszyłem zucilem hasło ze niemam czasu, ona zas wpoola no nachwile tylko wiec podszedłem mowie do bry wieczór a ona domnie no własnie, sciagnij ta maske bo niewiem czy to ty, , wiec ucghyliłem maske a ona domnie fajnie pytam sie o co chodzuii a ona domnie adrian,,, fajnie, pytam co chce bo niemam czasu a ona domnie ze a tak chciała sie zemna zobaczyć, widwiec mowie dobranoc i poszed.lem , do swojej bramy ale zamknolem brame za soba i akurat na korytarzu zgasło swiatło wiec za w drzwiach zerknolem przeez szybke ona zawrociła samochod i stała jeszcze okolo 10 minut na śwwiatłach i obserwowała brame, i potem w koncu odjechała
@4 102 121arczibalik73: Jaki ona ma Nick ?
@4 102 121arczibalik73: To dziwna sprawa
Arczi.
Będziesz miał temat na referaty.
Będziesz miał temat na referaty.
@4 102 123Madras: A to ona jest tu zalogowana ?
sebastian niespotykamn sieze straszymi od siebie kobietami, to po 1 wole mlodsze dziewczyny od siebie i kobiety ale takie które sa stanu wolnego a nie jakies starsze odemniei dodatku nie w moim guscie, kobieta natretnie mi sie narzuca, , i jest dlamnie jakas psychiczna, mieszka niedaleko mnie juz kilka lat, jak zdazyłem to tez zlokalizowac, ale ja jej nigdy niezaczepiałem i jak pisałem znam ja tylko z widzenia, kiedys zaówazyłem ze chodzi pod moimi oknami z pieskiem swoim, i zawsze gada przez telefon, ona zacs mi powiedziała ze chodzac na spacery wkolo mojego bloku obserwuje co sie dzieje wokoł jej, i pyta mnie czy umnie w bramie ktos kogos nieprzetrzymuje bo ona widziała ze mlody chłopak wchodzi domnie do bramy i juz z tamtad niewychodzi i ze on jest na suile tam chyba przetrzymywaney , ja jenj mowie ze nic takiego niema a umnie mieszkaja raczej porzadni lokatorzy mieszkam tu juz ponad 45 lat inic niesłyszałem o takim czyms, aona mi mowi panie, ale ja widziałem, wiec jej mowiew idz pani z tym na policje, co mnie to obchodzi
Niezły kryminał opisuje Arczi.
4 102 123. Madras niewiem, ale to niejest śmieszne wcale jak dlamnie, nieznam jej ani imienia ani nazwiska, zreszta ona mnie wogóle nie interesuje, ja niemam czasu na jakies tam przygody bolka i lolka z jakims obcymi kobietami które sie komus narzucaja, nielubie takich babek, co innego jakby byla to jakas fajna mloda dziewczyna ktora czula by sie samotna chciała zemna sue spotkac i pogadac a, ale nie strsza babka ktora by mogla byc moja matka, ja 2 matki sobie nieszukam, bo mam juz 1 i mi wystarczy
niechxce miec z ta babka nic do czynienia, jesli tak nadal bedzie i bedzie zamna jezdziła to bede to musiał zglosic na policje
4 102 124. Vondeoff o wymiary to juz ci powiem, mała kulista iniedlamnie krótkie blond włosy aha znaki szczegolne ona sie nikogo nieboji , zbyt pewna siebie, az zabardzo jakuiniej po tej jednej rozmowie z nia widze ze cma jakies zaburz\enia raczej, chce byc na siłe mila ale zabardzo jej to b niewychodzi, nienawidze takich osób jesli ja sie z kims chce za pprzyjaznic czy zakolegowac to to robie a nie z3eby mnie ktos przesladował np, na kazdym kroku
4 102 124. Vondeoff o wymiary to juz ci powiem, mała kulista iniedlamnie krótkie blond włosy aha znaki szczegolne ona sie nikogo nieboji , zbyt pewna siebie, az zabardzo jakuiniej po tej jednej rozmowie z nia widze ze cma jakies zaburz\enia raczej, chce byc na siłe mila ale zabardzo jej to b niewychodzi, nienawidze takich osób jesli ja sie z kims chce za pprzyjaznic czy zakolegowac to to robie a nie z3eby mnie ktos przesladował np, na kazdym kroku
Czas na wieczorny remanent.
Sprawdziłem 3 zestawy.
A. Prognoza 1-2/5. Jest 3/5.
B. Prognoza 1-2/5. Jest 0/5.
Duży zestaw do MM - 20 liczb.
Prognoza 5/20. Jest tylko... 3/20.
Sprawdziłem 3 zestawy.
A. Prognoza 1-2/5. Jest 3/5.
B. Prognoza 1-2/5. Jest 0/5.
Duży zestaw do MM - 20 liczb.
Prognoza 5/20. Jest tylko... 3/20.
@4 102 112GTV:
4 102 134. 191979 no niby tak, to wyglada
@4 102 135191979:
@4 102 138Wojtt:
Dlatego nikogo sie nie boi i obserwuje,i kaze maske sciagac zeby twarz zobaczyc
38. Wojtt nie onA MI bardziej wyglada jakby byla z szpiegów niz z policji, ja wszystkich policjantów tu od siebie z komendy znam, ona kiedys pracowała w 1 tez ochronie jak ja, ale juz tam niepracuje bo ja zwolnili, niewiem ukradła cos czy jak bo jakies narzedzia im z placu budowy wtedy pogineły jak mi jeden tu kolega kiedys opowiadał z którymn ona pracowała
Spróbuj ją szarpnąć za włosy
Jeżeli ma perukę-to jest z Mosadu
Jeżeli ma perukę-to jest z Mosadu
@4 102 137arczibalik73: Jak ona Ci się nie podoba i nie chcesz jej zaprosić do siebie to nie podchodź do niej jak Cię woła i tyle
4 102 145. Vondeoff ale masz pomysły ,
@4 102 147arczibalik73: Ona jest z marsa i chce ciebie przelecieć nie patrz na twarz tylko na portfel
Twarz zasłonisz pleyboem
Twarz zasłonisz pleyboem
nie jesli faktycznie ona zaczepia innych jak mnie to znaczy ze babka ma cos z garami nierówno do wszystkich zwraca sie adrian z tego co słyszałem, domnie tez tak mowi, ona sie wszystkim tym interesuje czym niepowinna, o qwszystkich wszystko wie, ona jest jakas psychiczna, według mnie
@4 102 144arczibalik73: To może to jest Don Pedro z Krainy Deszczowców ? Tak mówię bo piszesz że szpieg
@4 102 150arczibalik73: może jakiś Adrian jej umarł i coś z dekielkiem jest nie tak
Tu musisz zgłosić sprawę do psychiatry podobno
Tu musisz zgłosić sprawę do psychiatry podobno
@4 102 150arczibalik73: Po co do niej podchodzisz i odsłaniasz maskę ?
@4 102 153Sebastian_M: kobieta może dostała psychozy po utracie osoby bliskiej tej kobiecie trzeba pomóc
4 102 151. Sebastian_M to nie jest śmieszne wcale ona mi insyn€owała ze ktos kogos wiezi, iktos komus robi krzywde i jej tez chxciał zrobic krzywde, wiec mowie id z pani z tymna policje , ja nic na ten temat niewiem, a ona nato nie poco zaraz na plicje, to trzeba inaczej załatwic, wiec jej mowie ze mnie to nieinteresuje i niech sama sobie załatwia, bo ja niebede brał w tym udziału
4 102 154. GTV ja tez tak uwazam ze moze ona sie pogubiła ze moze kogos srtraciła, i i dostała depresji, ale czego to niby ja bym miał ja z tego stanu wyprowadzac, co mnie ona powinna obchodzić, ja jej nieznam iniechce m iecz nia wogole do czynienia ja mam swoje klopoty i niechce miec jeszcze czyjichs, ja dola niech zwroci sie do lekarza,a nie domnie
@4 102 155arczibalik73: Żartowałem sobie ale dobrze Ci radzę. Nie podchodź i nie zaczynaj rozmowy
@4 102 155arczibalik73: zgłoś na policję te sytuację i oni będą wiedzieć co dalej robić
@4 102 159GTV: Poczekaj bo trzeba coś ustalić
4 102 157. Sebastian_M tak wlasniew zamierzam robic unikac jej, iniegadac z nia wiecej, zebysie odczepila, jesli zas bedzie to nadal robila zglosze to na policje napewno ibede musiał chyba odnowic kontakty z chlopakami na wojewodzkiej komendzie nie tu ou siebie bo tu sa plotki, tylko
@4 102 161arczibalik73: Tak zrób tylko nie daj się zwariować i nie Przemykaj jak kot przez inne podwórka bo ktoś chce z Tobą rozmawiać .
To że sobie Ciebie upatrzyła i mówi do Ciebie Adrian nie znaczy że musisz z nią rozmawiać i zdejmować co ona tylko zechce. Bo od maski się zaczyna
To że sobie Ciebie upatrzyła i mówi do Ciebie Adrian nie znaczy że musisz z nią rozmawiać i zdejmować co ona tylko zechce. Bo od maski się zaczyna
jak taki dzielnicowy np, ktory jak kiedys był umnie i probowal mi wmowic cos czego nigdy niebylo i straszył mnie wiezeniem, ale to byla inna sprawa, , ale powiedziałem mu ze pogadam z jego przełozonym i pan dzielnicowy szybko sobie mnuie odpuscil, i przestałmnie straszyc, a przypadek byl taki ze spotkałem kolege w aptece akurat i cos tak od słowa do słowa i i powiedziałem mu ze mam taki problem, ktory mi ostatnio dzielnicowy, zarzucał , powiedział mi ze niema sprawy bedzie to załatwione, on sobie z nim porozmawia, od tamtej pory dzielnicowego juz niewidziałem juz mnie nie nawiedzajak wczesniej,
Nie martw się. Ona dobrze wiedziała że Ty to Ty tylko chciała zobaczyć czy jej się posłuchasz i udało się
4 102 162. Sebastian_M nie nie to nie chodzi tu o cos zdejmowanie zaraz czegos ja poprostu nie bede sie do niej zblizał, poprostu do jej auta, moze kobieta sobie to odpusci, poczekamy zobaczymy, i narazie i tak bede chodzil innymi drogami aby sie z nia niespotkac nigdzie
@4 102 163arczibalik73: To Ty masz tam wesoło. Jak nie dzielnicowy to jakaś kobieta
@4 102 165arczibalik73: Jak będzie Ciebie wołała to udawaj że nie słyszysz i nie podchodź
4 102 164. Sebastian_M niewiem moze i tak, ale wiecej juz tak niebedzie ja niebede jej informatorem niech sobie to wybije z głowki, bo mnie ona wogole nie interesuje
Jeżeli chodzi o ustalenie czy to agentka Mosadu-to w przypadku kobiety sprawa jest prostsza, niż chłopa-bo jemu musiał byś ściągnąć spodnie
dobra ale juz koniec tego tematu, bo mnie to \zbyt drazni, jakmozna tak za kims jedzic i mu dokuczac, aha ibabka mi jeszcze gadała abym niegrał w gry liczbowe bo to jest oszustwo , ona raz zagrała w eurojackpota cos tam trafiła i juz niegra dalejj bo to nic niewqarte jeet
@4 102 168arczibalik73: Ja bym to szybko załatwił
Raz a dobrze. Daj jej dobitnie do zrozumienia żeby do Ciebie się nie zwracała w żaden sposób i tyle
Raz a dobrze. Daj jej dobitnie do zrozumienia żeby do Ciebie się nie zwracała w żaden sposób i tyle
@4 102 173Myvictory:
nie odtrącaj tego kobieta ma auto ty akurat nie ma prawo jazdy czas zacząć żyć obok wensus
@4 102 171arczibalik73: To ona wie o Tobie bardzo dużo
4 102 173. Myvictory witaj tak milosc jak klaby od srocza do piesci
@4 102 175Myvictory: Sugerujesz żeby się związał z kobietą która mu się nie podoba ?
4 102 175. Myvictory to niejest smieszne wcale takobieta podobno nie tylko mnie tak zaczepiała innym sugerowała aby wsiedli do niej do samochodu i ze ona chce tylko porozmawiac, ja jej nieufam, to po 1 po drugie jest jakas jakby troche psychiczna, i po 3 mnie wcale niewinteresuje jako kobieta, nie jest w mojim guscie a 2 mamy sobie niezukam, bo juz 1 mam, 969 to kobieta jest gorsza niz zep na psim ogonie
@4 102 181arczibalik73: Lepiej puśćmy Mini na 10 losowań
ja znia napewno nigdy niebede, niech sobie to wybije zgłowki, nie jest w mojim typie inic z zadnej milosci, niech sobie szuka innego kolegi, ja nim nie jestem
@4 102 182Myvictory: To ma brać każdą kobietę która mu coś proponuje ?
aha w dodatku starsza no to faktycznie ale ciekawe co by się działo w aucie urzekła mnie ta historia
@4 102 186Myvictory: Jak by wszedł do auta jak tego chciała ?
@4 102 187Myvictory: Ale my jesteśmy od tego aby kobiecie coś zaproponować
@4 102 190Myvictory: To może przyjedź do miejscowości w której mieszka Arczibalik73 i on Ci pokaże tę kobietę i ona zaprosi Cię do swojego auta a wtedy sam doświadczysz tego co by było i nam to opiszesz ok ?
Wtedy nie będziesz zawiedziony
he he ale masz fantazje ja nie gram Arczi gra nie kończy opowiadania do końca to jest smutne
a urzekła nie ta historia no szkoda czyli tyle tego wydarzenia choć jest szansa że nie
@4 102 194Myvictory: Nie musisz wcale grać
Ona zaprasza do auta różne osoby tak pisał Arczi więc może i Ty wpadniesz jej w oko
Ona zaprasza do auta różne osoby tak pisał Arczi więc może i Ty wpadniesz jej w oko
@4 102 195Myvictory: Lubisz jak jest puenta ?
film nieskończony ale ciąg dalszy nastąpi na pewno będę czekał na finał dzięki za wszystko
4 102 185. Sebastian_M ona mnie nieinteresuje wogole, iniejest mojim typie, niech sobie szkuka innej milosci, ona miic nieoferuje ona tylko chce odemnie wyciagnac jakas informacje ze ktos kogos niby wiezi gdzies umnie w bramie i w bloku obok, , a niczego takiego umnie w bloku nani bramie niema, nikt tu nikogo niewiezi , normalnie szok, umnie w bramie mieszkaja normalni ludzie starsi i ich odwiezdzaja ich wnuki, wnuczki, itd, mieszka tez mojich 2 starszych odemnie kolegów ktorzy poracuja w policji jeden jest w lotnej, drugi pracuje w kryminalistyce, musze kiedys z nimi pogadac tez,
mywictory pytasz co by sie dzialo0 w aucie niewiem ale nigdy bym do niej do ata niewsiadł bo nielubi takich mi sie osób narzucajacych, jeszcze w starszym wieku
a nikt niemowi ze do konca mzycia musze byc zaraz sam,, mam na oku 2 takie mlodsze odemnie panienki ktore blisko mnie mieszkaja 1 ma dziecko, dróga niestety nie ma ale jest po rozwodzie swiezo, a ja ja znam kupe lat, praktycznie od dziecka, i nawet niewiedziałem ze wyszła za maz i jej sie nie poszczesciłow zyciu dowiedziałem sie całkiem przypadkiem gdy kilka razy na ulicy wpadła namnie, ale tylko wymienilismy ze soba spojrzenia i uśmieszki, czy powiedzielismy sobie czesc na powitanie , i tylko tyle, niepowiem ze ona mi sie niepodoba, bo bym sklamał, ale tez nie moge odrazu jej powiedziec ze misie podoba aby sie niezblaznic i niewydac na osmieszenie,
mywictory pytasz co by sie dzialo0 w aucie niewiem ale nigdy bym do niej do ata niewsiadł bo nielubi takich mi sie osób narzucajacych, jeszcze w starszym wieku
a nikt niemowi ze do konca mzycia musze byc zaraz sam,, mam na oku 2 takie mlodsze odemnie panienki ktore blisko mnie mieszkaja 1 ma dziecko, dróga niestety nie ma ale jest po rozwodzie swiezo, a ja ja znam kupe lat, praktycznie od dziecka, i nawet niewiedziałem ze wyszła za maz i jej sie nie poszczesciłow zyciu dowiedziałem sie całkiem przypadkiem gdy kilka razy na ulicy wpadła namnie, ale tylko wymienilismy ze soba spojrzenia i uśmieszki, czy powiedzielismy sobie czesc na powitanie , i tylko tyle, niepowiem ze ona mi sie niepodoba, bo bym sklamał, ale tez nie moge odrazu jej powiedziec ze misie podoba aby sie niezblaznic i niewydac na osmieszenie,
@4 102 199Myvictory: Dlaczego zaraz adwokat ?
Luźno sobie rozmawiamy
Luźno sobie rozmawiamy
Seba jedź do Arcziego do kończ opowiadanie ty silny podobno co będzie w tym aucie
dawniej była czarna wołga teraz to nie jestem w temacie wybaczcie mi czasy się zmieniają
ta dziewczyna ma na imie GOSIA, jest fajna mloda zgrabna, poprostu niczego sobie, niestety nieposiada fejsa a szkoda bo bym , z nia z checia popisał od tak po starej znajomosci, na ulicy teraz widze ja sporadycznie, tez ma swoje auto i mieszka z mama swoja, kiedys znałem sie z jej ojcem, , ale tezreaz juz go dawno niewidze ona ma tez brata ktory jest od niej mlodszy on tez juz ma swoja rodzinke, i tez jest to moj mlodszy kolega z dziecinstwa jeszcze, ale jego tez niewidze oastatnio, i niemoge sie nic o Gosie zapytac, a przeciez nie pojde do niej do domu, choc wiem gdzie mieszka, kiedys spotkałem swojego mlodszego kolege , ktory mieszka z nia w jednym bloku i klatce schodowej ion mi powiedzial ze gosia jest po rozwodzie, i nawet bylem w szoku z kim, gdy sie dowiedziałem, bo okazało sie ze była chajtnieta z mom starszym odemnie o 3 lata kolega, oni po slubie zarz wyjechali do niemiec i tam mieszkali, podobno on ja zdradzil i wrocil tu do polski, ten moj kolega jest naprawde wiaryugogodny poniewaz kiedy bylismy jeszcze mlodzi bardzo sie przyjaznilismy on czesto bywał umnie ja u niego kilka bloków dalej, a ich sasiedzi mysleli ze my jestesmy chyba rodzina i kiedys jedna z moich znajomychtez tam mieszkajaca zapytalamnie czy oni sa moja rodzina chodzilo ookolegi rodziców nie nie byli poprostu wielka przyjazn miedzy nami byla