Wpisy 4 102 – 4 201
11 października 2007 14:34 → 12 października 2007 11:59, 100 wpisów
a ja wpadłem w "szał"i znow dzis gram choc narazie cały czas plecy.jeszcze nigdy tak nie miałem ze przez kilkanascie mhh klikadziesiąt losowan nawet na lizaka nie wyjąłem.wiec dzis tez gram.
Spit, szał to będzie na "tangu":) Prawdę mówiąc to ja też nawet wolałbym mieć przez jakiś czas 0 wygranych, a tylko ten jeden jedyny raz wygrać dla tanga. Największą chyba "sztuką" jest mało "wkładać", a dużo "wyjmować". Pieniądze to rzecz względna. Pozdrawiam Spit.
Mam pytanie powyżej wygranej 2280 zł jest pobierane 10% podatku Jeżeli wyśle ML 6 z 6 i trafie 6 to przy stawce podstawowej wygram 1300zł a przy stawce 3 wygrana wyniesie 3900 i jeśli od tej kwoty pobiorą podatek to jestem 390 zł w plecy jak bym wysłał 3 takie same kupony ze stawką podstawową
Dzięki Eeelllaaaa. Ja Tobie tez życze powodzenia. Spit spokojnie czasami tak bywa że nic nie wchodzi ale to się niebawem zmieni. Z każdego dołka zawsze jest wyjście. Moze to nawet dzisiaj nastąpi. Powodzenia.
Tobie Broda zaś gratuluję optymizmu.Grając 10/10 lepiej jednak "zakładać" porażkę i mile się rozczarować. Don't you think?
Podatek płaci się od wygranej podstawowej.
Przy trafieni 6/6 nawet przy stawce 10-krotnej nie ma podatku.
Więc nie trzeba kombiować.
Przy trafieni 6/6 nawet przy stawce 10-krotnej nie ma podatku.
Więc nie trzeba kombiować.
Chyba jesteś w błędzie Human :"W grach liczbowych i loteriach pieniężnych prowadzonych przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. wolne od podatku dochodowego są jednorazowe wartości wygranych, nie przekraczające 2.280 złotych."
Tylko ,kurde dla nas Polakow życie bez kombinowania smutne i nudne jakieś.:-)
Nie nie jestem.Sprawdz.
Niedawno odbierałem wygraną 8?10 ze stawką 10.I juą sobie obiczyłem na ile mnie "przytną" ,bo też tak myślałem jak ty,ale ku mojej radości wypłacili 2600 pln i wyjaśnili.
Niedawno odbierałem wygraną 8?10 ze stawką 10.I juą sobie obiczyłem na ile mnie "przytną" ,bo też tak myślałem jak ty,ale ku mojej radości wypłacili 2600 pln i wyjaśnili.
Ruszy napewno! Jestem dobrej myśli. Masz już Spit jakieś typowania w realu na dzisiaj czy dopiero myślisz nad nimi?
Przepraszam Human,to przekopiowałem z Regulaminu Totalizatora. Może ktoś "trzeci" sie odezwie i wyjaśni na 100%. Pozdrawiam
Kwota od której zabierają podatek jest napewno wyższa. Ja jak wygrałem 2002 zł to musiałem jechać do Katowic ale podatku mi nie ściągnięto. To jest jakoś uwarunkowane od średniej krajowej.
...Broda, ale z drugiej strony miałeś pecha -wygrałeś o 2 zł za dużo -ominęłaby Cię podróż do Katowic:) he,he
Tak troche się zdenerwowalem bo myślałem że odbiore na miejscu a tu dwa złote za dużo. Chyba była to najniższa wygrana odbierana w oddziale lotto. Też osiągnięcie a co!
Borda mysle jeszcze ale powiedzmy ze takie coś:4,5,10,22,28,31,37,53,69,73 i 7,17,18,38,41,42,52,60,64,70
ja obstawiam z tych twoich 10,22,37,41,42,60,64. Ale wiesz że moze być inaczej. Tak mi wychodzi z moich analiz ale jak bedzie to sie dowiemy po losowaniu. Za godzine będe mial cały zestaw jakim gram to napisze.
weź pod uwage 22,41,42,58,60,64,79.
22,33,35,36,60,64,79.
ja takie wyslalem ale niczego nie sugeruje. Spit weź przemyśl bo jak się nic nie trafi to żeby nie bylo na mnie.
22,33,35,36,60,64,79.
ja takie wyslalem ale niczego nie sugeruje. Spit weź przemyśl bo jak się nic nie trafi to żeby nie bylo na mnie.
WITAM NA MOJĄ KACZĄ INTUICJĘ POWINNO/ALE NIE MUSI/////22,41,60,64,79//////
ok broda nie ma problemu nawet jak wysle i nic nie trafie zawsze moge wynmieszac z moimi.dzieki za szybki wpis.
Mam nadzieja Kaczor ze sprawdzi się tak jak wczoraj. Myślisz że 30, 35,36 nie wejdzie? Ja jestem przekonany ze przynajmniej 1/3 albo 2/3.
Witam wszystkich czy zauwazyliscie ze odkad wprowadzili umowna liczbe plus ona zawsze teraz wpada na drugi dzien ciekawe jak bedzie dzisiaj?
O kurcze to całkiem obok moich. Ale najlepsi mogą się czasem mylić. Zobaczymy.Ktoś ma jakieś typy bo godzina "zero" się zbliża. Mam nadzieje że nie będzie to zero trafionych na kuponie.
Dzisiaj kumulacja w DL, więc życzę wszystkim Wam co najmniej 5/6. Miłego wieczorku ;D
O kurcze to całkiem obok moich. Ale najlepsi mogą się czasem mylić. Zobaczymy.Ktoś ma jakieś typy bo godzina "zero" się zbliża. Mam nadzieje że nie będzie to zero trafionych na kuponie.
Moze jak te wpisy będą się dublowac trafione liczby na kuponie z niewiadomych przyczyn.:)
chodzi mi po glowie pewniak 66 i jako plus tez :) zobaczymy po losowaniu :D
no to opa jak ich rozpracujesz to teraz atak do oddziałów po wygrane.bo takich wysokich wszystkim zycze.
ja tez pusciłem jak nawet na lizaka nie bedzie nie gram-oczywiscie do konca miesiąca:)jak to powiedział kolega wyzej
ja tez pusciłem jak nawet na lizaka nie bedzie nie gram-oczywiscie do konca miesiąca:)jak to powiedział kolega wyzej
Cześć Opa, jak to jest z tymi wygranymi powyżej 2280zł, bo wyczytałem w regulaminie,że wygrana to suma wypłat na podstawie jednego kuponu? Pozdrawiam
No Broda pierwsze rozczarowanie to będzie rozczarowywanie maszyny losującej przez czarownika Wielebę...:):)później może będzie lepiej...
Ostatecznie rozpisałem liczby następująco:
22,33,35,36,60,64,79
22,41,42,58,60,64,79
10,22,36,60,64,71,79
22,33,41,42,60,64,79
Jak prosto zauważyć mam kilka pewniaków i kilka liczb co do których nie mam takiego przekonania. Gram dzisiaj bez plusa. (Pomimo że chęci są duże kasa nie pozwala )
22,33,35,36,60,64,79
22,41,42,58,60,64,79
10,22,36,60,64,71,79
22,33,41,42,60,64,79
Jak prosto zauważyć mam kilka pewniaków i kilka liczb co do których nie mam takiego przekonania. Gram dzisiaj bez plusa. (Pomimo że chęci są duże kasa nie pozwala )
Dobrze Ci życzę Broda jak wszystkim, ale pamiętaj,że tutaj potrzebny jest ogranicznik zwany zdrowym rozsądkiem. Bo co będzie jak wygrasz większą sumkę? Trzeba ustalić granice.
...chodziło mi o to,że każda wygrana powoduje impuls do dalszej gry za większą stawkę lub większą ilościa zakładów nie wierzę,żeby Pan Rembi dzisiaj nie zagrał, ale jak zagrał to pewnie rozsądnie.
ale ten pajac Wieleba mnie wnerwia robi z tego szopke niezłą.rembi to rembi ale Wieleba ufff nie moge
Tak wiem coś o tym impulsie bo jak wygrałem 2000 to w następny tydzień przegrałem 1500. Ale teraz bym tak nie postąpił.
K...a odpuszczam na chwile. Chyba się troche wypaliłem. Ale kaszanka!!!!!!!
...a ja coś czuję,Broda, że Wieleba niedługo Cię odwiedzi w cylindrze i z kwiatami... cierpliwości i głowa do góry.:)
Ja gram do niedzieli na chybił trafił, jak nie wygram to nie gram więcej..
olinker i tak plecy:)w DL:)
ja tez ML plecy.oj fatalnie idzie.dosc narazie grania.bo przejebie wszystko zaraz.
ja tez ML plecy.oj fatalnie idzie.dosc narazie grania.bo przejebie wszystko zaraz.
Mówisz o pogrzebie? Chyba to jest bardziej prawdopodobne jak ten łoś Wieleba się nie zmieni.
nawet na lizaka nie ma, no jak nie idzie to nie idzie ja pied..troche długo mam dołek.
a plus to gówno nigdy im za to nie zapłacei nie zagram
a plus to gówno nigdy im za to nie zapłacei nie zagram
Spit narazie nic z tego ale po krótkiej przerwie wznowimy atak na wytypowanie podskakujacych i w h... walących piłeczek.:)
no Broda licze na to licze ze atak tym razem bedzie choc w niskim stopniu udany.no bo te kulki lecą w kulki.daj znac jak bedziesz zbierzesz juz siły na atak no i jak po obserwacjach losowań wystawisz magiczna 10 a mozen nawet 20.ja narazie obserwuje koniec grania za duzo w plecy jak na mnie a dobiero 11 dzis.
Ja Wam dzis polecalam 23 Gdyby tak kazdy zrobil zrzutke po jednej trafnej to mi by wystarczylo takich osiem
Ja dziś postawiłem na 23 oraz 54 : ))))
Jutro robię sobie "spływ kajakowy" po Złotych Tarasach.
Ja też narazie zostanę przy obserwacji. Za duży dołek, trzeba przeczekać.
Ja dziś postawiłem na 23 oraz 54 : ))))
odwaga mi dziś nie opłaciła , ktoś poprostu perfidnie poprzestawiał moje kuleczki pech...
Na moje szczescie dzis nie zagrałem :) Tak tylko zapytam; ten Wieleba to kogos zastepuje, czy dostał stały etat?? Jego zachowanie jest żałosne!!! Dzisiaj chlopak zaniemowił na chwilę(czyzby wpadka na wizji? ) heheheh on to sie nadaje ,ale do cyrku,zwierzęta karmić....
Pozdrawiam Was wszystkich jutro bedzie duzo lepiej!!Kiedys siegniemy po niemozliwe PA
i ni h*** w tego DL koniec z tym już teraz poważnie :D a miałem przerwe tydzień ;D
Gospodarzu !!! Czy nie interesuje Cie odpowiedz na pytanie: ilu z grajacych regularnie i w jakis sposob udzielajacych sie na multipasko.pl zarabia, ilu traci ? ?
Wczoraj kompletny dołek,ale nie odpuszcze dzis tak samo 5,10,22,28,51:)
Pewnie Elu, musimy zakładać,że spotka nasz jeszcze coś miłego,bo inaczej nie warto w ogóle byłoby grać, ale także żyć:) Powodzenia. Do Snajpa: Snajp, dzięki Gospodarzowi raczej prowadzimy tu "badania" zależności występowania liczb w zdarzeniach niezależnych,jakimi są losowania gier liczbowych,a nie badania socjologiczno-ekonomiczne,czy opłaca się grać czy nie. To już każdy robi na własne ryzyko,tak uważam. Pozdrawiam
Cześć. Ja dzisiaj obstawiam ale nie w realu:
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
5,14,27,38,40,41,47,59,62,72.
Troche zmieniam tok myślenia może teraz coś wyjdzie.
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
5,14,27,38,40,41,47,59,62,72.
Troche zmieniam tok myślenia może teraz coś wyjdzie.
...mnie Snajp przykładowo bardziej interesuje np. dlaczego parka 49,54 "pojawiła się" aż 9 razy w przeciągu ostatnich 30 losowań ML, a parka 50,55 ani razu? Dlaczego prawdopodobieństwo trafienia tej pierwszej parki wynosiło prawie 1/3, a drugiej 0? Czy to zwykły zbieg okoliczności według Ciebie, czy jednak możemy zaobserwować jakieś zależności w zdarzeniach niezależnych?
Matycz no masz racje:)równiez zycze ci powodzenia:) dzis sobie obstawie mecza polska azejb. i w sob odbije co przegrałam wczoraj w multi hihi:)
hmm albo musze zmienic taktyke uparłam sie na te liczby 49,54,58,69 bo wydaje mi sie ze czesto leca ostatnio i dodaje te które długo juz nie leciały nie zawsze dobrze je zmieszam ale jak do tej pory cały czas byłam do przodu dlatego ciężko mi sie pogodzic z wczorajszą porażką 0 zł wygranej:(
Właśnie Matycz o to chodzi. Jak to rozpracujemy to będziemy bogaci. Nie wiem tylko czy starczy nam czasu i sił bo nie jest to bułka z masłem. Ja wczoraj myślałem o liczbach 1,11 bo ostatnio często wchodzą i co? Wczoraj znowu weszły a ja zrobiłem błąd bo doszedłem do wniosku że one już spasowały.
Fajnie Ela,że sie zgadzasz, Broda na pewno -witam Broda:) Ale przepraszam -to jeszcze skieruje do ekonomisty :)Snajpa: skoro u buków za poprawne wytypowanie parki możesz zarobić 1000% stawki, a np.banki oferują jedynie kilka procent w skali roku, powiedz mi, czy czasem nie warto zgłębiać "tajemnicy" gier liczbowych? Czy myślisz,że wszystkim ryzyko się nie opłaca? Pozdrawiam
Dwie liczby to jest coś. Kilku takich cwaniaków dobrze typujących i wygrana w kieszeni. Ale na to potrzeba jeszcze czasu.
...pewnie Broda,że potrzeba czasu,nauka i technika robi ogromny postęp, super maszyny liczące i nie tylko. Czy kiedyś ktoś myślał o dokładnym przewidywaniu pogody? Wszędzie zdarzają się błędy i pomyłki, jesteśmy tylko ludźmi, ale postęp odczuwa się na każdym kroku...
enfllwnu http://gdqhugif.com pfvuybyu zfvihnhp [URL=http://qtpmerxr.com]wolauoru[/URL] dziolnxv
Kto ma jakąs pewną parkę bo chciałabym zaiwestować 5 stówek. bo tyle mam na stracenie. podajcie szybko !!!!!!!!!!
Tak tylko postępu nie widac narazie w typowaniach. Choć mamy statystyki, mapy, systemy itp itd. Robimy gdzieś poważny błąd. Teraz trzeba go naprawic. Poszliśmy w złą uliczkę i musimy się troche cofnąć żeby znowu iść do przodu. Wiem że troche bredze ale ja tak to widzę.
Tak Volvo 22 jak najbardziej ja na tej liczbie troche przegrałem czas najwyższy na nią. A 69 może jutro.
W grach liczbowych ważne jest abstrakcyjne myślenie.To jedynie moje prywatne zdanie... Po wczorajszym pechowym losowaniu być może dzisiejsze będzie lepsze.Czego życzę wszystkim grającym!
Tak River, tu potrzebne jest abstrakcyjne myślenie i trochę zdrowego rozsądku. Ludziom postronnym może wydać sie zupełnie abstrakcyjnym myślenie o liczbach "Totolotka". Powiedzą -"praca jest życiem człowieka" -chcesz być bogaty to pracuj.Myślenie to też praca, a jeśli ktoś przez to myślenie stał się bogatszym, na pewno tak nie myśli jak ta większość ludzi "niewtajemniczonych". Pozdrawiam
Witam,dzisiaj na 100% wejdzie,
4,18,27,31,41,58,66,75,77 z plusem
Kto chce niech zagra moimi liczbami.
Pozdrawiam i zycze wszystkim wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
4,18,27,31,41,58,66,75,77 z plusem
Kto chce niech zagra moimi liczbami.
Pozdrawiam i zycze wszystkim wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
Graczu1979 -żyjemy w tak "niepewnych" czasach, że ze 100% pewnością nie możemy nawet określić, czy to losowanie w ogóle się odbędzie, a co dopiero,że "wejdzie" 9/9.:)he,he Oby weszło.Trzymam kciuki.
Witam!! gracz1979 moze i ma słuszność... sprawdzałem te liczby i są do wejścia!!
Ja jednak obstawiam
5,14,16,22,28,37,44,61,64
Co wy na to ?
Ja jednak obstawiam
5,14,16,22,28,37,44,61,64
Co wy na to ?
Powiem krótko liczby 27,31,58,66,75 są SUPER
Min. stawka X 10
Powodzenia.
Min. stawka X 10
Powodzenia.
Witam wszystkich graczy! Trafiłem plusa!!! :) Dopiero teraz sprawdziłem wyniki ML. Rzadko oglądam losowanie, bo wolę spokojnie przespać noc! Pierwszy raz zagrałem z plusem i trafiłem 2/5 czyli 10zł.
Byłem wczoraj w Krakowie służbowo i dużo widziałem liczb z 11 na tablicach rej. Ponieważ wczoraj był 11 i było 3811 losowanie ML to zagrałem z plusem. Ponadto intensywnie myślałem o tej liczbie (wg zaleceń Magnolii) i udało się! Ale radocha! Niewielka wygrana ale cieszy :)
...ale zauważyłeś Marku71,że te 11-tki były na tablicach rejestracyjnych tych bardziej "wypasionych" aut:)? Życzę coraz większych wygranych i pozdrawiam.
Dzięki Matycz... tak, przeważnie na tych lepszych, na tirach też widziałem. Powodzenia nie tylko w lotto!Pozdrawiam!
Siema
18,22,27,31,58,64,66,75
Zrobiłem mix z waszych typów zobaczymy :(
18,22,27,31,58,64,66,75
Zrobiłem mix z waszych typów zobaczymy :(