Wpisy 410 153 – 410 252
22 lipca 2011 21:53 → 22 lipca 2011 22:15, 100 wpisów
I widzicie w naszych okolicach też wygrywają samochody z loteriady...
Lila mam do nysy 200 m
Dziś plusem bedzie coś z 41-80 i będzie to liczba parzysta..chyba
Lila te 200m to pod górke,także spoko
w Warsawie będę około 20 sierpnia
w Warsawie będę około 20 sierpnia
Piwo, złocisty gazowany trunek, posiadający 4000 letnią historię zaczętą w Mezopotamii. Przez te tysiące lat człowiek używał go nie tylko dla "piwnego humorku", ale i w celach religijnych oraz zdrowotnych. Od tysięcy lat jest to jeden z podstawowych "zdrowych" składników codziennej diety. Picie kufla piwa dziennie ma dla naszego organizmu (dla osób dorosłych) ma lepsze skutki niż szklanka mleka. Warto czasami zamiast herbaty czy szkodliwszej kawy wypić właśnie choć pół butelki piwka. Smak trunku można przystosować do własnego gustu, przyrządzając w odpowiedni sposób (zapraszamy do działu Receptury na piwo). Nie powinno się wykluczać picia piwa, ze względu na "złe przykłady z pod sklepu". Jest to bardzo wartościowy napój, jednak obowiązuje go zasada "co za dużo to niezdrowo". Zawarty w nim alkohol jest szkodliwy jeżeli jest spożywane w nadmiarze. Dlatego pijmy dla zdrowia i smaku, po piwku dziennie, a będziemy się cieszyć smakiem i złocistego napitku, i zdrowego życia.
w Warszawie mam serdecznego kolegę na Bródnowskiej
ja stawiam na 46 i 69 a jak nie wskoczą to niech je jasny szlag trafi,tfuu psia ich mać była

Lila z tego co wiem to na Pradze koło Szwedzkiej byłem w wojsku
Rysiu...z tego co wiesz 
a co juz nie pamietasz?
O Warszawę się mnie nie pytaj bo ja tam od niedawna

a co juz nie pamietasz?
O Warszawę się mnie nie pytaj bo ja tam od niedawna

Owszem, piwo zawiera zestaw witamin B, ale ono samo nie jest dobrym źródłem zaopatrywania się w tę witaminę. Przede wszystkim alkohol hamuje działanie hormonu ADH (antydiuretyczny). W normalnej sytuacji hormon ogranicza diurezę, czyli pilnuje, abyśmy nie wysikali wszystkich wartościowych składników, które organizm gromadzi. Zespół witamin B jest rozpuszczalny w wodzie, więc kiedy pijemy piwo, a tak zwane parcie na pęcherz rośnie, witaminy z grupy B zaczynają być wypłukiwane
Dobry wieczór.. .
Nie wierzcie w prognozy pogody. Od 3 dni barometr pokazuje na deszcz, więc raczej się nic nie zmieni.. .
Nie wierzcie w prognozy pogody. Od 3 dni barometr pokazuje na deszcz, więc raczej się nic nie zmieni.. .
Oglądając reklamy telewizyjne, na których pije się piwo z wielkiego kufla do dna, miejmy świadomość, że w kilka minut później ci piwosze są już pozbawieni witaminy B, ponieważ prawie wszystkie zostały wypłukane.
Im częściej pije się piwo, tym większe jest ryzyko utracenia witamin. Zmniejszony zapas witaminy B zaburza prawidłowość wielu procesów fizjologicznych, jakie przez cały czas mają miejsce. O wiele bezpieczniejsze jest picie piwa przy grillu, ponieważ wtedy służy âjako herbataâ, a więc do popijania smażonki. Nie dochodzi wówczas do takiego wypłukiwania witamin jak podczas picia w celu ugaszenia pragnienia lub w pubie, gdy pije się towarzysko jeden kufel za drugim.
Na Szwedzkiej była Pollena mój zakład za komuny
Dariusz to Praga

Witam pasjonatów ML. mag..,Gała,Lila,Andromeda,Lestek,wysokich wygranych

darek według Ciebie to liczby losowane są w 100% przypadkowo czy są ustawiane algorytmy?
WĘDROWCO NETOWY

jest jeszcze jedna sprawa,Wiesiek,ale jak jest najlepiej dbać o witaminy ?
Lila.. . Witaj.. .

prezcież maszyna losuje zawsze kilka liczb z każdego przedziały dziesiątek
amour są losowane ale maszyny są zmienne podobnie jak kule co ileś tam losowań
Hey Lila!
jak samopoczucie? 
Czesc Wszystkim
ja dzisiaj takie pukony
wyslalem
:
1)1,3,8,11,18,19,69,70,78,79
2)1,8,19,78,79
3)1,8,70
4)1,19,78
5)1,3,4,8,70
Powodzenia!!
jak samopoczucie? 
Czesc Wszystkim
ja dzisiaj takie pukony
wyslalem
:1)1,3,8,11,18,19,69,70,78,79
2)1,8,19,78,79
3)1,8,70
4)1,19,78
5)1,3,4,8,70
Powodzenia!!

wiesiu...kurde no,przedawkował jakies tabletki na depresję
głupek no!
głupek no!Andromeda,Lila

.
Andromeda czyżby Gała wygrał dzisiaj kasę na 14-tą?

.Andromeda czyżby Gała wygrał dzisiaj kasę na 14-tą?

Jocia

13,16,28.30.32,37,39,46,52,77
18,38,46,50,63,68,71,76,77,80
J-23
P.o.w.o.d.z.e.n.i.a

Lila..

Jocia

Rysiu..

Andro

Dzieki Lila, do przodu rowniez
dzisiaj mi sie udalo stowke w krzyzowce wydrapac 
dzisiaj mi sie udalo stowke w krzyzowce wydrapac 
giorgio 

giorgio nie ale Cie nie było wiec prosił ze jak będziesż zebym Ci postawiła piwo w jego imieniu..wiec to robie

giorgio nie ale Cie nie było wiec prosił ze jak będziesż zebym Ci postawiła piwo w jego imieniu..wiec to robie

Ryszard.. .
Kawę wypije chętnie, czego innego nie piję, bo jestem abstynentem.. .
Kawę wypije chętnie, czego innego nie piję, bo jestem abstynentem.. .
Asia

10,11,20,23,32,37,38,42,53,61
Aaaa tam stowka, dzisiaj jest jutro nie ma, moglobt byc 1000 

Powodzenia Wszystkim i spokojnego wypoczynku
.Wysokich wygranych aby nie było przegranych aby Wam sie dobrze spało i o liczbach na jutro myślało.
.Wysokich wygranych aby nie było przegranych aby Wam sie dobrze spało i o liczbach na jutro myślało.
na pewno wygram 

Dariusz