Wpisy 4 096 278 – 4 096 377
18 lutego 2021 22:48 → 18 lutego 2021 23:34, 100 wpisów
@4 096 276RYCHFER: już wczoraj zamknęłam konto gracza na lotto.pl
@4 096 280Angierski: karma wraca
A jednak ludzie wygrywają. Skoro twierdzisz, że nikt nie wygra po co wymyślasz systemy i zachęcasz do gry?
bo to totolotkowe oszustwo dla totolotkowych zadymiarzy
ktorzy w zyciu tylko licza na farta
ktorzy w zyciu tylko licza na farta
JP
Walduś, bardzo zacna wygrana
dobranoc wszy stkim prawie kolorowych
Walduś, bardzo zacna wygrana
dobranoc wszy stkim prawie kolorowych
ja wymyslam konkretne rzeczy, ale ryzyko zawsze ponosi gracz bo ts jest zawsze wygrany
@4 096 284Robal_36:... prawie kolorowyvmch snów
@4 096 279Gosia__77:
Ja jeszcze nie usunąłem, ale wtopy zaliczyłem
Ja jeszcze nie usunąłem, ale wtopy zaliczyłem
No to pokazał swoje oblicze. Spojrzałem na pewna fotkę skojarzyłem sobie z też uprzejmym gościem. Nie lubię takich ludzi i takich życzeń.
nikogo nie namawiam
jakbyscie sie przyznali ile w zyciu przegraliscie
jakbyscie sie przyznali ile w zyciu przegraliscie
dodatkowo ile zmarnowaliscie czasu na to g..... to wysmiali by was ze to zadna frajda tylko golenie fraj...row
@4 096 287RYCHFER: testowałam na lotto i gry i na chybiki i gierki i zawsze wtopy jedynie raz szybkie600 się udało 4/6 raz oraz niektóre gierki ale nic grubszego się nie trafiło to zrezygnowałam
mnie to wisi, co o mnie myslicie
bo macie male mozgi zeby to ogarnac, cala prawde o tym co jest naprawde warte
bo macie male mozgi zeby to ogarnac, cala prawde o tym co jest naprawde warte
@4 096 290Angierski: Ja około 130 tys
@4 096 293RYCHFER: to już dobry samochód
choć nie przywiązuję się do rzeczy typu samochód komputer czy tam inne wynalazki bo to dla mnie kupa złomu
bo wystarczy na kumulacje puscic 10 zakladow, albo raz porzadnie w Multi za 50 zl i miec te wszystkie uklady, systemy i inne mapy
gdzies, po ch.... czas tracic i marnowac zycie liczac na farta
jesli to gra losowa to po co analizowac
gdzies, po ch.... czas tracic i marnowac zycie liczac na farta
jesli to gra losowa to po co analizowac
@4 096 292Angierski: Jeśli ktoś ma mały móżdżek to nie jest źle, gorzej gdy jest bez
@4 096 297Angierski: jeśli to gra losowa to jest prawdopodobieństwo ,że kiedyś trafisz
Gra na siłę tego nie przyśpieszy
Gra na siłę tego nie przyśpieszy
@4 096 291Gosia__77:
Traktuję to jako zabawę, ale to pociąga za sobą stratę w budżecie rodzinnym, bardzo się wyrachowałem, choć nitka hazardzisty pozostała...
Traktuję to jako zabawę, ale to pociąga za sobą stratę w budżecie rodzinnym, bardzo się wyrachowałem, choć nitka hazardzisty pozostała...
@4 096 299Angierski: Poczytaj ile osób bezdomnych wygrało główne wygrane tylko na 1 zakład, bez angażowania się w jakieś mapki, systemy, licho wie co jeszcze.
@4 096 301RYCHFER: druga połowa to już mieszkanie
@4 096 305Angierski: Rozumiem
nawet powiem wam wiecej
jest duza szansa ze ten co wygra wygra powtornie bo go stac na wiecej
jest duza szansa ze ten co wygra wygra powtornie bo go stac na wiecej
@4 096 308Angierski: Przykład Olsztyna, trafił 2x 6 w 2 tygodnie.
dlatego ja gram tylko wtedy jak sa kumulacje i reszta mnie nie interesuje
zbyt mała szansa w lotto jest Nie warto analizować Co najwyzej kupic 1/3 losy i liczyc na szczęscie
Pewien generał trafił kiedyś 6 w lotto a było ich ponad czy 80, niebawem trafił następna. Mimo, że ma mnóstwo kasy nadal gra tylko wtedy gdy jest kimulacja.
analizy zresztą nic nie dają ,bo to gra losowa i losowania są niezalezne od siebie. Gdyby analiza coś dawała to każdy by mógł dorobić się np. na dwójkach w keno
@4 096 314GTV: Zostawimy spadek potomnym Oni po nas nadal muszą kreślić n
@4 096 317Scenic:
Za komuny było inaczej. Teraz mamy częściej kumulacje za które dziękujmy organizatorowi bo zabawa trwa. Niech żyje lotto
po co sie zastanawiac, jakbym chcial to by mi system sam wysylal co losowanie
liczby od 1-10 wplacilbym zalozmy 1000zł i nie musialbym nawet wysylac tych kuponow bo same by sie wysylaly
liczby od 1-10 wplacilbym zalozmy 1000zł i nie musialbym nawet wysylac tych kuponow bo same by sie wysylaly
Idę patrzeć na zdjęcia z marsa podobno ludzie tam biegają ci co przegrali w lotto w tamtym wcieleniu
próbowałem różnych kombinacji i analiz w keno na dwójki na forum a miałem po 1tys dziennie wirtualnie
i zawsze przegrywałem w dłuższej perspektywie
i zawsze przegrywałem w dłuższej perspektywie
wplacic zalozmy 2 tysiace wybrac 4 zaklady co losowanie zeby wysylal i zapomniec
To gów.o jest tak obliczone Na wygrane idzie za mało % puli wpłat. Nawet nie 50%
(wygrane powyżej 25 x koszt gry)
13.09.2016 - koszt gry: 70,00 zł, wygrana: 1848 zł
zobaczcie ze od tego czasu te zestawy wogole nie daly wygranej u mnie na profilu
i to taka gra.. nie dajcie sie oszukiwac zludzeniom jakie reklamuje TS
13.09.2016 - koszt gry: 70,00 zł, wygrana: 1848 zł
zobaczcie ze od tego czasu te zestawy wogole nie daly wygranej u mnie na profilu
i to taka gra.. nie dajcie sie oszukiwac zludzeniom jakie reklamuje TS
@4 096 331Angierski: tu racja skan na 700 max a wydatek 1700
możesz brać te dwójki co dawno nie padły lub te co padają często I tak zawsze będziesz na minusie Im dłuższej grasz tym wiecej . Musi nie wyrówna poziom strat.
dobra mniejsza z tym... mozna grac tak jak pisze ja rozumiem wszystko....
wplacic zalozmy 2 kafle i zapomniec
wplacic zalozmy 2 kafle i zapomniec
@4 096 335Scenic: przerabiałem to zawsze -
zasubskrybowac zalozmy na rok i logujesz sie na konto a tam 10 baniek
byłby dni oco wygrałem po 1 tys dziennie A pózniej jak dwójka nie weszła to wszystko poszło w pizd....
@4 096 340Scenic:
@4 096 340Scenic: ja 11.000 w parę minut 2/2 potem nie weszło i został UJ 0.00
kreatywnie mozna wiele rzeczy robic co daja wieksza satysfakcje i pieniadze niz to cale granie
Ja nie narzekam.Mam konto , gry same subskrypcje , od czasu do czasu do oddziału i się nie martwię.
Gdyby poziom zwrotu byłby na poziomie 70-80% wpłat to jeszcze
A tak na starcie mamy ponad 50% strat na jednym zakładzie
A tak na starcie mamy ponad 50% strat na jednym zakładzie
no wlasnie na tym to polega
a nie na ciaglym sprawdzaniu numerkow i kombinowaniu z trojkami piatkami dziesiatkami itp tony analiz zmarnowanie czasu
a nie na ciaglym sprawdzaniu numerkow i kombinowaniu z trojkami piatkami dziesiatkami itp tony analiz zmarnowanie czasu
@4 096 348Angierski: Tak dobrze prawisz czas na koziołka
Dlatego to wszystko nie ma sensu Jak nie można na tym zarobić to po co są te gry na dwójki trójki itd. To oszustwo do wyciągania kasy
trzeba konkretnie grac i nic nie komibnowac subskrypcja na rok i tyle
@4 096 349Angierski: Dbam o zdrowie , oszczędzam czas, nawet losowan nie oglądam.Czytam pocztę a tam wygrana 1520 x 5 bo 5x ten sam kupon.
Scenic dokladnie od poczatku kiedy numerki losowane sa to byly analizy ksiazki systemy, to fantazja i iluzja nic wiecej
@4 096 356K333: dokladnie ja tez tak zrobie zasubskrybuje i reszte to tylko zalezy od szczescia
@4 096 354Angierski: dobrze mówisz a nie latam co tydzień do monopolowego jutro kupuje na cały rok czyli 365 litrów
no jasny gwint znow by byla ale teraz juz 4/5 w mini, gdybym skreslił w mini ta 25 ale nie dałem 26 i i to zepsulo kupon, i rta chilerna 14 zamiast 13 tki, weszła i bylo by 4/5 złapane a tak tylko 2/5 złapaneech pech to pech w multika tez widze lipa
w dobie interentu dlaczego nie zrobią gry ze zwrotem 80-90% ? No ,bo wtedy ryzyko straty przy grze progresja byłoby minimalne.
A tak to mogą sciągać kasę od ludzi ile wlezie. Mająć MLD dochodu rocznie
A tak to mogą sciągać kasę od ludzi ile wlezie. Mająć MLD dochodu rocznie
@4 096 363arczibalik73: Zrób taki test.Zagraj, nie zaglądaj tutaj, nawet nie typuj.zobsczysz, że wygrasz.
Nie lubię obdarowywać życzeniami , czytać życzeń bo one dają tyle co...
K33...ja podobnie...produkuje i czesto wiadomo ze sciemniam...wiec wole spiewac te 100 lat