Wpisy 4 094 787 – 4 094 886
17 lutego 2021 13:36 → 17 lutego 2021 15:33, 100 wpisów
4 094 781. Angierski zuć to w cholere najlepiej jest nie palic wogole , i wtedy wiecej kasy ci zostanie i zdrówko bedzie lepsze
@4 094 788arczibalik73: jak palilem normalne fajki to szybko sie meczylem
a ten e-papieros poprawia kondyhe po dlugim paleniu normalnych fajek
no ja nie rzuce bo jestem uzalezniony
a ten e-papieros poprawia kondyhe po dlugim paleniu normalnych fajek
no ja nie rzuce bo jestem uzalezniony
@4 094 783arczibalik73: Arczi jest praca w KOSMOSIE za 60'000
ja przez 13 lat pale i jak teraz kupilem e-papierosa (bo wtedy byly lipne)
to jedno naladowanie starcza na 3 dni, a liquid na jeden dzien
ale sa rozne smaki liquidu, ja mam cytrynowy, mietowy z dodatkiem nikotyny
to jedno naladowanie starcza na 3 dni, a liquid na jeden dzien
ale sa rozne smaki liquidu, ja mam cytrynowy, mietowy z dodatkiem nikotyny
4 094 790. Angierski no rozumiem, to , tez kiedys ppaliłem, , ale zuciłem to w cholere, powiedziałem sobie ze niebedzie mna rzadził papieros i zuciłem, to w cholere bylo ciezko na poczatku, ale przezwyciezyłem to, nigdy nie siegnolem po e-papierosa choc wiedziałem ze takie cos jest, , poprostu postanowiłem powiedzuc sobie stanowcze BIE , i juz niepale okolo 9lat, i wiem ze mozna bez tego zyc,
stanowcze NIE
4 094 791. Forsami tak a jaka , pewnie sprzatanie smietnika galaktycznego co?
dzisiaj tez iegram o 14 tej w nic
arczibalik73 spoko, najlepiej nie palić, ja się odzwyczajam dopiero od papierosów
a może kiedyś rzucę i e-papierosa
a może kiedyś rzucę i e-papierosa
@4 094 795arczibalik73: poszukują elektroników informatyków..różnych zawodów może być i pracownik kuźni...
@4 094 799waldus:
@4 094 799waldus: jak w Rakiecie będzie pracownik kuźni to będzie trochę luźni
4 094 751. Sebastian_M świete słowa, i prawdziwe
4 094 798. Forsami a to słyszałem ale zeby tam sie udac musisz miec dobry stan zdrowia a zmoijim juz nie jest najlepiej, jedynie gdzie niedługo moge sie udac to chyba najszybciej, w inny wymiar i w alejki, , tam szybciej, a kosmos to mam tu na miejscu jak nieraz niemoge wyjsc z domu, nawet do sklepu, jak wszyastko nagle atakuje i ból nie stej ziemi jest
4 094 798. Forsami a to słyszałem ale zeby tam sie udac musisz miec dobry stan zdrowia a zmoijim juz nie jest najlepiej, jedynie gdzie niedługo moge sie udac to chyba najszybciej, w inny wymiar i w alejki, , tam szybciej, a kosmos to mam tu na miejscu jak nieraz niemoge wyjsc z domu, nawet do sklepu, jak wszyastko nagle atakuje i ból nie stej ziemi jest
@4 094 802Forsami: W Kuzni Raciborskiej?
4 094 804. waldus tak do tych wsciekłych krów,
@4 094 804waldus: ? ? ? ? muuuuuuu muuuuu dajcie wygrać muuuuu
4 094 807. waldus i coio nie ma chetnych do tych krów, do pracy, ? mam kolege ktory tutaj w polsce, pracowałw prywatnej firmie dobrze miaŁ ale chciał miec jeszcze lepiej, wiec wyjechał do szwecji z zona i corka, a ze tam miał kuzyna to załapał sie wlasnie do obory do dojenia krów, , iniepowiem juz sie i dorobil, tez, przyjedza tu do pollski od czasu do czasu, do rodziców i kolegow, ale widac ze sie mu tez i powodzi, mieszka tam juz kilka lat, co roz jakims lepszym wózkiem jezdzi, wiec na krowach moze sie tez i dorobic
usunęłam teraz konto z lotto.pl
Stracili na mnie nie dam się więcej w konia robić na tych gierkach
Stracili na mnie nie dam się więcej w konia robić na tych gierkach
@4 094 812Gosia__77:
@4 094 812Gosia__77: Gosia Tylko Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
@4 094 813zbigniew g: co rżysz tobie proponuje to samo tam dopiero złodzieje
Losowanie na żywo
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
@4 094 816Gosia__77:
@4 094 816Gosia__77: prze nigdy jakieś gierki ja
@4 094 815Forsami: witaj
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0127056
Wylosowany numer to: 0127056
@4 094 822Gosia__77: no już DOBRZE Gosiu relaks
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 08, 12, 13, 16, 18, 25, 32, 40, 44, 49, 50, 54, 57, 59, 61, 65, 66, 73, 78
Plusem jest liczba: 57
01, 08, 12, 13, 16, 18, 25, 32, 40, 44, 49, 50, 54, 57, 59, 61, 65, 66, 73, 78
Plusem jest liczba: 57
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12968 zestawów od 1720 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 572 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 21 413 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- piotrek36 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 1 520 zł = 38,00 x koszt gry
- Mula - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 708 zł = 31,47 x koszt gry
- Becia2014 - koszt gry: 32,50 zł, wygrana: 744 zł = 22,89 x koszt gry
- Nikka - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 164 zł = 21,87 x koszt gry
- medialna - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,07,08,09,11,13,14,16,20,21,22,24
Udoilem 3/5
@4 094 829dotam: gratulacje ?
4 094 797. Angierski wiem cos o tych Epapierosach bo tu kiedys takiego gnoja złapałem z tym e-papierosem, pod swoja brama lepek 2 klasa szkoly podstawowej a on , palil to jak parowóz, przyszedł tu z swoim kolega do jego dziadka, a ten gówniarz siad na schodach przed brama i buchał tym papierosem, , niestety juz taka gównazeria to pali, zapytałem go czy dlugo juz to pali , i czy jego rodzice wiedza ze pali, wiec łepek mi odparł ze nie wiedza bo by go zabili, a on juz pali to od 5lat bodajze, i bedzie palił do poki bedzie zył, pomyslałem no głupi do kwadratu,, no ale coz, takiemu swojego rozumu niedasz, , chciałem mu to zabrac ale pomyslałem a zreszta co mnie to obchodzi niech pali dalej, jego zdrowie nie moje, , za jakis czas przyjechał domnie moj przyjaciel z dziecinstwa z swoimi dwoma synami, ktory jest wrogiem wogóle palenia i co sie okazało jego 2 synowie tez to gówno ćmia, i on sobie z tego nic nierobi, a był wrogiem papierosów i alkoholu, wiec oczym tu mowić, szczegolnie to pali gównazeria, i jeszcze mi mlody mowi ze musi z ojcem jechac ikupic ten wklad bo mu sie juz skonczył, , ojciec mowi no ok, synu pojedziemy i kupimy, bo bez tego faktycznie nie da sie zyć i w śmiech,wpadł, no ale co ojciec wrócil z niemmiec to niech daje na trucizne zsynowi, bo synek chce
ale lipa te losowanie
Arczi. Jak jeszcze odbierałem córki ze szkoły podstawowej... Sami młodzi z e.. Fajkami.. By było śmiesznie... Obok nauczyciele z prawdziwymismacznegotaki mamy klimat
@4 094 838arczibalik73: dlatego wszedzie pisze na liquidach
- wyrob nie dla dzieci, sprzedaz minimum 18 lat
- nikotyna silnie uzaleznia
- nie wskazane dla nie palaczy
jedynie co to dobrze sluzy osobom ktore rzucily fajki i przeszly na e-papierosa jak ja
- wyrob nie dla dzieci, sprzedaz minimum 18 lat
- nikotyna silnie uzaleznia
- nie wskazane dla nie palaczy
jedynie co to dobrze sluzy osobom ktore rzucily fajki i przeszly na e-papierosa jak ja
4 094 842. tomi77 tak to prawda sam nieraz widziałem to mlodziez z normalnymi papierosami a a nauczyciele z e fajkami, byli, teraz jest na odwrot gownazeria z e fajkami, przewaznie , a nauczyciele juz nie pala
dlamnie osobiscie te wszystkie trunki, i e papierosy to jest świadome wyzucanie pieniedzy w błoto,
palenie i picie niczego dobrego niedaje, a wrecz poniza człowieka, kiedy np alkohol i fajki rzadza człowiekiem
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Pasko powoli mam dość bo nic do tej osóbki nie pisze nie komentuje a ta robi się na ideał a robi co robi od lat
4094 747. Sebastian_M 2021-02-17 (13:01) Atakujemy Mini Lotto !!!
Nie robię zadnych aluzji bo wiadomo że to są prowokacje i brak szacunku dla drugiej osoby
Prowokacja jest z twojej strony ból czterech liter bo nie wszyscy chcą tańczyć jak ty zagrasz a co za tym idzie brak szacunku dla kogoś kto stara się cię ignorować
4094 751. Sebastian_M 2021-02-17 (13:03) Atakujemy Mini Lotto !!!
Wszyscy jesteśmy ludźmi i szanujmy się nawzajem bo nigdy nie wiadomo co kogo spotka
Nie szanujesz tych co niechcą z tobą mieć do czynienia a potem jaki ktoś zły bo chcą cię zablokować boli nie pisz nie reaguj na wpisy tych co niechcą się bawić w twojej piaskownicy trudne Pasko powoli mam dość prowokacji tej osóbki
4094 747. Sebastian_M 2021-02-17 (13:01) Atakujemy Mini Lotto !!!
Nie robię zadnych aluzji bo wiadomo że to są prowokacje i brak szacunku dla drugiej osoby
Prowokacja jest z twojej strony ból czterech liter bo nie wszyscy chcą tańczyć jak ty zagrasz a co za tym idzie brak szacunku dla kogoś kto stara się cię ignorować
4094 751. Sebastian_M 2021-02-17 (13:03) Atakujemy Mini Lotto !!!
Wszyscy jesteśmy ludźmi i szanujmy się nawzajem bo nigdy nie wiadomo co kogo spotka
Nie szanujesz tych co niechcą z tobą mieć do czynienia a potem jaki ktoś zły bo chcą cię zablokować boli nie pisz nie reaguj na wpisy tych co niechcą się bawić w twojej piaskownicy trudne Pasko powoli mam dość prowokacji tej osóbki
4 094 847. Angierski tak wszyscy umra bez wyjatku wczesniej czy pozniej, od tego niema zadnego ratunku, i śmieerci nikt nie ucieknie
nie ma reguly, moj ojciec pali 40 lat i zyje coprawda ma slabe zdrowie ale zyje
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 5 wygrane w wysokości 100 zł
@4 094 849Mewa: To prawda,tak jest w białych rękawiczkach
4 094 852. Angierski i bardzo dobrze niech żyje jak najdłuzej, tylko moze
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
kiedys palil nawet 3 paczki dziennie ale dawno.. teraz pali niewiele z 15 fajek dziennie
4 094 849. Mewa nie reaguj na takie wpisy jesli nie sa kierowano pod twoim adresem, olej to i sie niebólwersuj, poprostu, co on to pisze wprost do ciebie, czy ogolnie,
a ja pale teraz kilka papierosow dziennie z 5-7 bo palilem 20 i glownie teraz e-papierosa
oszczedzam na zdrowiu i kasie
tak jak mowie to dobra alternatywa dla palaczy
tak jak mowie to dobra alternatywa dla palaczy
4 094 860. Angierski zuc to a bedziesz sie jeszcze lepiej czól powiedz papierosom i e papierosowi STANOWCZE NIE, niepal wogole pomimo nalogu, zobaczysz jak wtedy bedziesz sie czół przestan zadymiać swój umysł tym gównem,
nawet teraz moge oddech calymi plucami wziac i nic mnie nie gryzie
wczesniej jak palilem to mnie cos blokowalo / gryzlo / bolalo jak oddech bralem pelny
wczesniej jak palilem to mnie cos blokowalo / gryzlo / bolalo jak oddech bralem pelny
@4 094 858arczibalik73: czy ty jesteś pasko
arczibalik73 powoli nie taki diabel straszny, trzeba rzucac powoli bez stresu
zuc tez ten epapieros, bedziesz sie jeszcze lepiej czól i unikaj kontaktu z osobami palacuymi co kolwiek, na poczatek, gdy ktos cie czestuje papierosome odmow, podziekuj mu, ja tak robiłem i powiem ci to dziala, choc chcesz nieraz usilnie zapalić mowisz nie dziekuje, kiedy bedziesz to wkólko robil i odmawiał sobie zobaczysz wyleczysz sie z nałogu, powtarzaj to soibie jak mantre wkołko nie bede palił niechce juz palic , i zobaczysz po kilku miesiacach iebedziesz juz nawet chciał spojrzec w strone palacych ludzi, tylko twoja silna wola i nieugietosc da ci wymarzony cel,
Mam cos na 8 liczb 5 zakladow...ale uja daje bo trza bylo sie wbic w 5 na 8...a nieparze tylko polowa losuja
tak samo jest z innymi uzaleznieniami czy to od alkoholu i czy tez gier, wystarczy czegos usilnie chcieć i dazyc do tego a zawsze toi osiagniesz jesli tylko bedziesz to pielegnował, zawsze osiagniesz swoj cel, , jesli bedziesz powtarzał sobie w kolko jak mantre wygram w lotka to przyjdzie dzien ze wygrasz tez, wtedy dopisze ci szczescie tez, tylko trzeba czegos chciec, usilnie a to sie sprawdzi, gdty wysłałes lotka juz to juz mozesz czuc sie wygranym, poniewaz jestes w grze, i to niewarzne czy cos trafiles czy nie, ale liczy sie to ze grasz i probójesz swojego szczescia, kiedy bedzies sie juz czól wygranny to trafisz głowna wygrana
zastosuj mantre i afirmacje, a wyedy sie los do CIEBIE usmiechnie i wygrasz
{{hej
Chciałem się odnieść do pewnego wpisu , którego nie oznaczę , odpowiem krótko w trzech słowach ; Szczerze współczuję "umniejszaczom " .Polecam lekturę Jaya Cartera.
kiedys miałem taka znajoma lekarke ktora miała specjallistyke z chorób serca i płuc, oi ona zawsze jak mnie widziała z papierosem, , zawsze mi powtarzała ponie arturze niepal pan, tego, gowna sama niestety palila jak parowóz, , leczyla ludzi, ale jej naług byl tak silniejszy od niej samej widac, paliła bardzo duzo, , kiedys zapytałem, pani doktor a dlaczego pani pali ,odpowiedziala mi ze jej juz wiele czasu niezostało, i pomimo ze leczy ludzi, z tego jej juz nic nie trzeba, wcyczólem sze ona sie juz poddała, i ze ma słaba wole, niestety lekarka podobno byla super, jak opowiadali ludzie którzy sie uniej leczyli, zmarła niestety tez z papierosem w ustach, jak pozniej sie dowiedziałem w wieku 89 lat, znałem ja tylko z widzenia, i kilka razy z nia zamieniłem tylko pare słow gdy pracowałem wtedy jeszcze w ochronie, i mialem posterunek, kolo osrodka zdrowia gdzie panie doktor przyjmowała pacjentów, nieraz do nas na obiek przychodzila, zeby zapalic sobie bo osrodek kiedys byl osrodkiem przyzakladowym, gdzie my ochronialismy firme,a w osrodku niemozna bylo palić i dlatego pani doktor przychodzila do nas zajarać,, bo unas mozna bylo palic i bylo do tego wyznaczone miejsce,
@4 094 875Doktormax: Czy myśmy się już nie spotkali, tak wnioskuję po wpisach.
@4 094 877dotam: Jestem zobowiązany odpowiedzieć na pytanie.Mam wrażenie, że spotkaliśmy się w czytelni studenckiej, tylko czytaliśmy inny książki .
@4 094 878dotam: Na które miasto mówią ' polska Hiroszima ' ?
4 094 864. Mewa nie nie jestem pasko , ale zauwarzyłem TWOJ wpis i to co napisałes, ,pomimo to postanowiłem tez sie do tego odniesc, i wyrazic swoje opinie, i jeszcze raz to powtórze olej takie zaczepki, , ignoruj to poprostu i wszystkiego zaraz mnie odnoś do siebie, , pokaz ze to nie jest do Ciebie, niereaguj na zaczepki, , badz temu obojetny, , z tego co tu przeczytałem to sebastian M tu napisał to do ogólu osób , nic tam niewidze zeby bylo skierowane pod twoim adresem, a to ze pisze szanujmy sie to prawda bo niewiadomo kogo i co moze spotkac w danej chwili,, ale to nie odnosi sie akurat do CIEbie zaraz, wiec spokojnie wyluzuj,troszke, np, {{aniol} sebastian nieraz pisze tez i do ogólu, wiec spokojnie, luzik, to niejest jakis zły gosc, ma poczucie humoru tez jak kazdy z nas, tutaj kto tu przebywa, mi wczoraj zgrywus tez napisał, zebym uwazał i zebym niespadł z łozka gdy napisałem ze sie żle czuje i co miałem sie na niego gniewac za to ze mi tak napisał, , nie -nic wiecej mylnego, poprostu napisał mi to bo niemogl sie powstrzymac aby cos nie napisać, mi, tutaj, i chcial byc zabawny, a ja sie wtedy sam uśmiechnołem z tego co tu napisał,niewiem tez to moglem odebrac jako tzw przytyk mi, i napisane po złosci, ale chyba tak nie myslał moze i nawet, zaraz mewa powiesz ze jestem adwokatem sebastiana moze, nie niejestem i nigdy niebyłem,i niebede , ale znam sebastiana dobrze i wiem ze lubi powiedzuiec prawde i sobie tez pozartować, i sie pposmiac jak kazdy tu z nas, i tez nie wszystko to co pisze mmusisz zaraz pisac czy odbierac po złosci,