Wpisy 4 090 058 – 4 090 157
12 lutego 2021 08:52 → 12 lutego 2021 10:25, 100 wpisów
Kochany
Nie wszystkie.Osiedlowe drogi są trudne do przebycia.
Nie wszystkie.Osiedlowe drogi są trudne do przebycia.
emi a do żb pewnie tak idśnieżone,że czarno aby ludziezagrać przyszli
Powiedzcie mi dlaczego tak trudno trafić ostatnimi czasy cokolwiek
waldus
Bo jest dziura w budżecie i trzeba zbierać pieniądze ,gdzie się tylko da.
Bo jest dziura w budżecie i trzeba zbierać pieniądze ,gdzie się tylko da.
Kochany
Chyba Twoje,jak zrobisz buch.
Chyba Twoje,jak zrobisz buch.
jak tak czytam o tych podatkach i szukaniu kasy przez rząd , uważam że gry Lotto podrożeją i możecie na mnie wylać hejt
Walduś witaj maszyny losujące są tak ustawione aby jak najmniej dać wygrać,Maszyna wyrzuca liczby najmniej skreslane, cały wic na tym polega,
Kombinuje znowu w lotto nawet mini bez wygranych
W górach-63 odczuwalna
Ts nie podniesie ceny na swoje wynalazki, bo by zbankrutowali.
"Maszyna wyrzuca liczby najmniej skreślane" - bajki opowiadane przez parę pokoleń... hazardzistów.
@4 090 068emerytka 46: emi,buch buch
Jak podniosą ceny to będą sami grać,
Poczytajcie sobie jak spadła sprzedaż gdy lotto zdrożało z 2 na 3 złote.
@4 090 078jchojnacki: nawet nie wiesz ile ludzie grają
mieszkam w mieście emerytów górniczych , grają aż miło, a na co mają kasę wydawać
Skoro emeryt górniczy ma z 8 tyś emerytury to go stać niech gra
Obejrzyjcie sobie losowanie lotto de.
Stoi 2 maszyny, jedna losuje 1-49, a druga liczbę dodatkową.
Nie ma zbiorowiska gratów do losowania jak w polskim... TS.
Stoi 2 maszyny, jedna losuje 1-49, a druga liczbę dodatkową.
Nie ma zbiorowiska gratów do losowania jak w polskim... TS.
witam. Lotto dąży do tego, aby cena zakładu x ilość zawieranych zakładów była jak największa. Czyli liczy się tak naprawdę ile wydaje się na zakłady i to się maksymalizuje. Dlaczego nie dają ceny Lotto po 5 zł, no bo pewnie wtedy mniej wydalibyście, bo połowa osób mogła by przestać grać. Dlaczego nie tanieją na 1 zł ... bo wtedy też pewnie zaczęlibyście mniej wydawać.
zastanów się, czy gdyby cena zakładu spadła np. na 2 zł, to wydawałbyś więcej na Lotto czy mniej? Czy jeśli wzrosłaby na 4 zł, to wydawałbyś więcej na Lotto czy mniej? Jeśli w którymś przypadku wydawałbyś więcej, to znaczy, że Lotto w Twoim przypadku źle robi.
bo to że powiesz, że wtedy więcej byś grał, albo więcej zawierał zakładów, to nic nie mówi ... liczy się kasa. Czy wydawałbyś więcej złotówek czy mniej.
Jak zdrożało lotto w 2010 roku to przestałem grać./do 2010 roku lotto było po 2 zł/.
co to duzo gadać, podrożeje, nie podroŻeje, grający i tak będą ja też grać będę,
weźcie takie EJ, czy jak kosztuje 12,50 to ludzie nie grają?
grają i to nie za małe pieniądze, tylko z tą różnicą, ze tu się wygrywa krocie
Jeżeli ja np. grałam za jakąś kwote regularnie i lotto se pojdzie w góre to mam ich w duszy, będę grać za połowę z tego co dotąd.
To tyle lece pracować, żeby na totka zarobić
weźcie takie EJ, czy jak kosztuje 12,50 to ludzie nie grają?
grają i to nie za małe pieniądze, tylko z tą różnicą, ze tu się wygrywa krocie
Jeżeli ja np. grałam za jakąś kwote regularnie i lotto se pojdzie w góre to mam ich w duszy, będę grać za połowę z tego co dotąd.
To tyle lece pracować, żeby na totka zarobić
Przerwa.
@4 090 095Wędrowca netowy: no i super, ale Ty jesteś jednostką. Natomiast jak gra kilka milionów osób, to Lotto widzi, co się stało po podwyżce, czy więcej kasy wpływa z zakładów czy mniej.
U mnie było tak/ kiedy mini 1,25zł grałem często po 4 zaklady na kilka losowań,duży lotek był tani podobnie,często za 10 zł na losowanie lub więcej a dziś 1 mini góra dwa na losowanie i to nie dziennie a z lotkiem+ jest podobnie.Generalnie odchodzę od grania bo to dziadostwo
bo Lotto może i dzisiaj staniej 10 razy do 30 groszy. I co wtedy? Dajmy na to, że ludzie rzucą się na duże ilości zakładów i zaczną wysyłać za te same pieniądze np. zamiast 8 zakładów 80 zakładów .... no ale wtedy jak taka osoba trafi "trójkę" i wygra zamiast 24 zł, 2 zł i 40 groszy, to nie będzie zadowolona.
a jeszcze taka uwaga, grają przeważnie ci, którym mało, a więc którzy maja na gry, więc po podwyżce i tak grać będą
a dziadostwo-to racja bo g.wno daje wygrać
teraz to juz trza pracą się zająć
a dziadostwo-to racja bo g.wno daje wygrać
teraz to juz trza pracą się zająć
Wy też się przyzwyczailiście na pewno, że za "trójkę" jest 24 zł ... a za trójkę raczej zawsze będzie 8 razy koszt zakładu, bo tak są ustalone regulaminowe zasady podziału wygranych.
@4 090 103obuziara:
jedyny, powtarzam JEDYNY system
pewny który daje wygraną TRÓJKĘ w Lotto
to 163 zakłady x 3 zł= koszt 489 zł
czyli koszt 489 zł
a wygrana 24 zł
prawda że opłacalne ???
pewny który daje wygraną TRÓJKĘ w Lotto
to 163 zakłady x 3 zł= koszt 489 zł
czyli koszt 489 zł
a wygrana 24 zł
prawda że opłacalne ???
no ale jest Mini Lotto .... ktoś chce grać o mniejsze pieniądze gra w Mini Lotto. Fajna cena zakładu.
jak Lotto staniałoby do 1 zł, to za "piątki" byłoby prawie to samo co w Mini Lotto za "czwórkę"
wczoraj mini lotto płaciło więcej za 3/5 niż lotto za 3/6 a zakład mini kosztuje 1.50 a lotto z plus 4 zł
Gry lotka dla grających, to taki system naczyń połączonych - podnoszą gdzieś cenę, to ludzie zaczynają grać w coś innego, więcej do wygrania jest w EJ, to tu "idzie"więcej zakładów, jest promo, to tak samo - piszę tu o grach z fizycznym mieszaniem, bo "gry" z komputerem, czy tylko podawanie wyników, to już zupełnie kuriozum...
Zresztą sama ilość gier, gier dwulosowaniowych i ich częstotliwość, kasa, jaką łoją od przeciętnego Abackiego, czy Babskiego i częstotliwość "padania" głównych wygranych, to też kuriozum
Zresztą sama ilość gier, gier dwulosowaniowych i ich częstotliwość, kasa, jaką łoją od przeciętnego Abackiego, czy Babskiego i częstotliwość "padania" głównych wygranych, to też kuriozum
Pasko.
Lotto to... 2,40 zł za zakład, a wygrana jest 24 zł, to skąd się wzięło... 8 razy???
Lotto to... 2,40 zł za zakład, a wygrana jest 24 zł, to skąd się wzięło... 8 razy???
dlatego nie gram w gry losowe
KASA leży u buków na wyciągnięcie ręki
KASA leży u buków na wyciągnięcie ręki
@4 090 107emeryt: a wiesz, że w zestawach możesz szybko wkleić te 163 zakłady i sobie szybko sprawdzać bilans w ostatnich losowaniach?
bez sensu jak za 2 zł u buków możesz wygrać do 600 000 zł
i nie czekać na zezowate szczęście
los
i nie czekać na zezowate szczęście
los
jakby ktoś był zainteresowany o jakich zestawach mowa:
www.multipasko.pl/news43.html
www.multipasko.pl/news43.html
R 36 Przynajmniej na mnie tak to działa,im drożej to mniej gram a drapu,drapu to już osobiście nie miałem ohhooo...miesiące
@4 090 123Kochany: nie tylko na Ciebie wystarczy spojrzeć na szacunkowe i na faktyczne dane, które zapodaje Pasko
Ilości zakładów granych kiedyś w mm, w mini, w lotka, wysokości kumulacji, czy ilości wygranych
Ilości zakładów granych kiedyś w mm, w mini, w lotka, wysokości kumulacji, czy ilości wygranych
u buków wystarczy kurs spotkań 2.27 i już podwajasz wygraną
stawka 2 wygrana 4
stawka 20 wygrana 40
stawka 200 wygrana 400 itd
od ciebie zależy wygrana, to znaczy za ile zagrasz
a nie jak gra w ciemno w kaskadzie gdzie
wyniki są ustalane jak w grze on-line u buków
to znaczy komputer zbiera wszystkie typowania
i losuje najbardziej korzystne wyniki dla organizatora zakładów
aby zakład ten wypłacił najwięcej
byłem świadkiem w fortunie gdzie facet grał tylko na remisy
i remis nie padł przez 4,5 godziny
stracił 400 zł
po czym zrezygnował z dalszej gry
podobnie losuje TS w kaskadzie
komputer losuje liczby najmniej obstawiane
stąd nie ma wielkich wygranych
a jak jest to na długi, długi, długiiiiiiiiiiiiiiiiii okres
stawka 2 wygrana 4
stawka 20 wygrana 40
stawka 200 wygrana 400 itd
od ciebie zależy wygrana, to znaczy za ile zagrasz
a nie jak gra w ciemno w kaskadzie gdzie
wyniki są ustalane jak w grze on-line u buków
to znaczy komputer zbiera wszystkie typowania
i losuje najbardziej korzystne wyniki dla organizatora zakładów
aby zakład ten wypłacił najwięcej
byłem świadkiem w fortunie gdzie facet grał tylko na remisy
i remis nie padł przez 4,5 godziny
stracił 400 zł
po czym zrezygnował z dalszej gry
podobnie losuje TS w kaskadzie
komputer losuje liczby najmniej obstawiane
stąd nie ma wielkich wygranych
a jak jest to na długi, długi, długiiiiiiiiiiiiiiiiii okres
ostatki ???
śnieg
SKI i szusy
herbatka z rumem,
balantines wieczorem i brydż
śnieg
SKI i szusy
herbatka z rumem,
balantines wieczorem i brydż
@4 090 071jchojnacki: Można się zastanawiać, jak to się dzieje, że w losowaniach powtarza się kilka tych samych liczb, wczoraj, znowu trzy , ale nawet jeśli prawdopodobnościowo, to trochę dziwne, to - nie wykluczone
Można się zastanawiać, jak możliwe jest koło 20, 5/5 w mini, czy dlaczego dawno temu w losowaniach lotto padało po kilka 6/6, obecnie kilka to rzadkość...
Można zastanawiać się, jaki to fart organizatora - pierwsze losowanie lotto plus i bodaj 8* 6/6, i czy to nie była ładna promocja od losu ?
A czy muszą zbierać "dane" ? Nooo, czasem i muszą, do generowania ch-t "idących" w kraj...
Ot, choćby taka kaskada, przecież to nie gra, a loteria, więc - "typowania" osobiste po prostu - nie istnieją , a tu każdy zakład musi być unikalny
Można się zastanawiać, jak możliwe jest koło 20, 5/5 w mini, czy dlaczego dawno temu w losowaniach lotto padało po kilka 6/6, obecnie kilka to rzadkość...
Można zastanawiać się, jaki to fart organizatora - pierwsze losowanie lotto plus i bodaj 8* 6/6, i czy to nie była ładna promocja od losu ?
A czy muszą zbierać "dane" ? Nooo, czasem i muszą, do generowania ch-t "idących" w kraj...
Ot, choćby taka kaskada, przecież to nie gra, a loteria, więc - "typowania" osobiste po prostu - nie istnieją , a tu każdy zakład musi być unikalny

nr 017 zdrapki ggg wypłata 170 zł |V stopień wygranej przed chwilą wzięłam 2 zdrapki jeden pustak
@4 090 138waldus: trzepiemy dalej minęła h i 80 na +
@4 090 153dotam: dotam drapie a tu same pliki na początku myśle będzie cała w plikachale nie