Wpisy 4 089 896 – 4 089 995
11 lutego 2021 22:31 → 12 lutego 2021 00:57, 100 wpisów
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
4 089 8936. Wojtt witaj co trafiłes w mini 3/5 znów to
umnie jak zwykle mini x 2 i w obu 2/5 i 1x10/10 i tu tylko 4/10wpadło lipa jak nic
@4 089 897Wojtt: obojętnie jakie wysky rozgrzewa jak UJ może być koziołek
@4 089 903arczibalik73: dopiero co trafiłeś 3/5 w mini więc nie jest jak zwykle
czólem ze dzisiaj beda koncówki 7 ale szkoda ze wyszły tylko 3 z nich jeszcze miała wyjsc a tu zonk
mialo wyjsc 17 i 37 a nie wyszło
@4 089 911tomi77: kibol się wnerwił
4 089 910. zgrywus no jest jak zwykle bo tak mam prawie codziennie z tym mini codzienie te 2/5 w mini, i w multika albo zwrot albo nic, nieraz jest trudno sie wstrzelic w dane liczby, no w poniedziałek trafiłem to prawda te 3/5 i wpadlo troszke grosza na gre, ale dzisiaj moglo by jeszcze cos wpasc tez co by bylo wiecej na ta gre, no ale coż
jest to co jest
jest to co jest
4 089 908. Wojttwierze bo wiem ze masz szczescie i ze jestes uczciwy
a nie jak niektuzi tu pisza ze wygrali np, 2o tys a skanu jak nie bylo tak niema
@4 089 921arczibalik73: 20.000 tys toć tu takich mistrzów niema przecież
@4 089 921arczibalik73: największy skan tu widziałem 4 zł
W jednej kieszeni mam portfel w portfelu stawka ..a w drugiej kieszeni puste kupony..teraz sprawdziłem..ale jak tu dać fotke kieszeni mogą z TEGO wyjść niezłe jaja
4 089 922. GTV jak niema sa , jest taki chyba jeden gosc, który za kazdym prawie razem cos tam trafia tylko niewiem w jaka gre i jest duzo takich ludzi ktorzy trafiaja mniejsze stawki ale sa niewszyscy trafaiaj tylko ochlapy czy zwroty jak my , no ja nie no ja widzialem uklady np 5/5 trafione w multika to juz wiem ze jest 700zł
@4 089 926arczibalik73: 700 zł a wydał 1000
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
skad ja wiedziałem ze dzisiaj wejdzie w mini lotku liczba 7,39,i 40 tylko ze niestety ich niezłozyłem do kupy razem tylko 7,40 w jednym i wdrugim 7,39 a trzeba było to dac do kupy ibyłaby kolejna 3/5 ale niestety lipa po całosci czyli tylko 2x2/5
@4 089 931Forsami: z czego te pączki są za 0.29
@4 089 934GTV: Koń jak je robił to się śmiał o tak..i haa haaa ihaaa haaa
@4 089 936Forsami: mąka z Ukrainy, siła robocza z Ukrainy cukier kradziony to i tak wychodzi 0.50 za pączka to ja tego nie kumam
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 800 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
No paczek jak 2 zeta nie kosztuje..to lipau mnie Szwarc Wrzesnia dobre sa...ale trafilem z tej samej cukiernii do dupy
forsami no ja byłem teraz niedawno w kolekturze i xzaszedłem do biedronki jeszcze zeby kupic choc z 2 paczki dla mamy, bo mama powiedziala zeby zjedła, ale niestety w biedronce juz paczki wykupiły głodomory zostały tylko puste kartonyale to nic wziolem jedynie 3 takie małe skrzyneczki po owocach na rozpałke bo ze sklepu wystawili, a mi sie przydadza, i i wracam do domu, a tu słysze syreny cos sie gdzies chyba pali, ale nic ide przechodze kolo pogotowia ambulans stoji na pogotowieu ale słysze ze to leci gdzies w moja strone, wiec ide ppo grzaskim sniegu w strone domu swojego a tu na mojim osiedłu praktycznie stoja 3 zastepy strazy , jedna z drabina i koszem, i 2wozy bojowe do tego, widze biegajacych strazakow po ulicach, a tu okazuje sie ze wsasiednim bloku jeszcze pamietajacym, czasyu adolfa , palił sie gdzies prawdopodobnie komin, no ja tylko widziałem dym lecacy z komina atam przechodzac ite wozy na syrenie, a juz myslałem ze cos umnie w bloku cos sie stało, bo umnie takie akcje sa co jakis czas tez bo to rozne oszołomy sie wprowadzajA I zawsze cos sie dzieje, kiedys jeden znajomy z sasiedniego bloku zobaczył unas ze na dach u sie pali i leci dym ale nie z komina i zadzwonil po straz pozarna wiec szybko przyjechali pod dom, wyciagneli drabine zeby ugasic ten ogień a tam siedzial sasiad na dachu, w słuchawkach na glowie słuchał sobie muzyki, i opalał kury denaturatem chyba tak mówili pózniej strazacy, no a ten facet zadzwonil ze cos sie pali, dlatego pisze ze oszołomów niebrakuje
Co tam się dzieje ?
Bramy nie zamykają to pamiętam
Nareszcie wpadła liczba 35
Jutro powinny być kosy 66 i lustrzanki 69
Zaraz coś do tego odbiorę i tak puszczę
Jutro powinny być kosy 66 i lustrzanki 69
Zaraz coś do tego odbiorę i tak puszczę
4 089 946. Sebastian_M no tak bylo gosc siedzial na dachu na bloku, w słuchawkach głosno grała muzyka on polewal prawdopodobnie kure danaturate i ja opalal a przy tym jeszcze pil piwo podobno kura byla kradziona , gosc pokłocił sie z zona, i poszedł z domu, , nawet niesłyszał syreny strazy p[ozarneja oniwyciagneli drabine z koszem, do kosza sikawke i maja tu woda polewac a tu gosc siedzi na stołku latem na dachu i kure opala nad miska
To musieli być zdziwieni jak to zobaczyli
Arczi to masz tam wesoło
Nie jedzcie tych pączków po 29 gr
Idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
sebastian tu u=umnie w bloku co róz sa jakies atrakcje, , takie latem 2019 mroku, w mojim bloku a dokladnie w mojej bramie na 2 pietrze straz pozarna walczyła z rura jakas u sasiadów po pekla gdzies a oni ci sasiedzi tak wczesniej dali w palnik, ze byli w szoku, gdy do nich do domu wpadli strazacy oni niewiedzieli co sie dzieje wogole, a to unich pekla rura w pionie i zalaŁO sasiadke która mieszka nademna, ja NIC niewiedziałem nawet bo siedziałem akurat s=w swoim pokojiku pasłuchałem tez sobie muzyki na słuchawkach z komputera i wtedy pamietam wszedłem na faceboka cos a tu nagle pisze moj przyjaciel z dziecinstwa z niemiec domnie wiadomosc , ze co sie tam dzieje unas w bkloku, bo kilka strazy pozarnych tam jest, a ja mu spokojnie odpisuje ze nic niewi na ten temat a om pisze bo myslałem ze znow cie sasiadka zala bo niestyety jej sie to juz kilka razy zdarzało a to okazało sie ze tym razem to ja soasiedzi z hgóry zalali,
no mam wesolo mam nieraz tu zawsze cos sie dzieje
no mam wesolo mam nieraz tu zawsze cos sie dzieje
ostatnio tez kolezanki z zasciany syn cos robil w domu tu u swojej mamy , i tez zapalila sie elektryka i tez wzywano straz pozarna to bylo jakos latem 2020 normalnie szok, i tez nie wiedziałem tylko usluszałem jakis szum, pod drzwiami na korytarzu ,podszedłem do wizjera popatrzec a tu widze strazaka walacego wpros domnie z jakims noktowizorem,
noi słysze w radiu ze ona szczescie ofiar brak, wszyscy zyja, na szczescie, tablica sie w domu spalila a oni niedawno przeciez tam wymieniali cała elektryke i kable w domu, a tu taka porazka znów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 180 wpisów
- Sebastian_M - 121 wpisów
- 191979 - 78 wpisów
- arczibalik73 - 78 wpisów
- Gosia__77 - 73 wpisów
- wizard - 46 wpisów
- tomi77 - 46 wpisów
- Bolo22 - 40 wpisów
- waldus - 36 wpisów
- Biedroneczka1977 - 30 wpisów
- Wędrowca netowy - 21 wpisów
- RYCHFER - 21 wpisów
- Mulag - 18 wpisów
- doktor2p - 17 wpisów
- islandorka30,5 - 17 wpisów
- Andreas3864 - 13 wpisów
- zgrywus - 10 wpisów
- Mewa - 10 wpisów
- kedzior13 - 9 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- zbigniew g - 8 wpisów
- Sebo - 7 wpisów
- Forsami - 7 wpisów
- jchojnacki - 7 wpisów
- Kochany - 6 wpisów
- Aniaania - 6 wpisów
- multijune177 - 6 wpisów
- emerytka 46 - 5 wpisów
- Angierski - 5 wpisów
- Robal_36 - 4 wpisów
to jest niestety bardzo wesoly blok 70 lokatorów mieszka o róznych charakterach i myslach, sa tez i oszolomy ,
Lista buszujących na Mp.
o trzeba troche wyluzowac i mnie j pisac widze uplasowałem sie na 4 miejscu w druzynie,
Patrzę ze jest tu... Wezuwiusz z GL.
Kiedyś jak buszowała tu Lila, miała ponad 200 000 wpisów, a wszystkich na czacie było 2 000 000.
Czyli jedna osoba miała 1/10 wszystkich wpisów.
Czyli jedna osoba miała 1/10 wszystkich wpisów.
W Radiowej Jedynce straszą 20 stopniowym mrozem.
" Precz z zimą".
" Precz z zimą".
@4 089 961arczibalik73: Tak Arczibalik trzeba przestać pisać i się wziąść za grę ja tak zrobię będę wchodził tylko ze skanami wygranych
Oby nie za... 5 lat.
@4 089 968Wędrowca netowy:
Dzisiaj Test na NIE do MM na drugą zmianę:
4/17.
4/17.
Mistrzem grania parkami w Keno jest... Korn.
@4 089 971: to był żart, ale wirtualnie tak było 15.000 w h poszło
@4 089 972Wędrowca netowy: korn
Jego patent na liczby:
>> 1-2 <<
Grane za 1 000.
>> 1-2 <<
Grane za 1 000.
@4 089 975Wędrowca netowy: ale keno czy multi
Keno.
@4 089 977Wędrowca netowy:
To jest zabawa w "granie na niby" więc można podać ze gra na liczby 1 i 2.
@4 089 980Wędrowca netowy:
Uciekam dobrej nocy
Uciekam dobrej nocy
No i poszedł sobie.
Gonzaga wychodź na mównicę, Naród spragniony dobrych wiadomości.
Gonzaga wychodź na mównicę, Naród spragniony dobrych wiadomości.
Coś się zaczyna dziać w pogodzie.
Pojawił się wielki wir niżowy który zbliża się od zachodu do Europy.
Jest nadzieja że pokona mroźny wyż nad Skandynawią.
--->> www.sat24.com
Pojawił się wielki wir niżowy który zbliża się od zachodu do Europy.
Jest nadzieja że pokona mroźny wyż nad Skandynawią.
--->> www.sat24.com
4 089 966. GTV o to jest mysl dobra tylko ze skanem
Przeżyliśmy potop ruski, szwedzki
przeżyjemy i "koronowiecki".
przeżyjemy i "koronowiecki".
"Experci" wreszcie doszli do wniosku,że "zabezpieczenia" w postaci knebli-można sobie o d...rozbić
Co twierdziłem do samego początku
Co twierdziłem do samego początku
Nie jest źle, tylko... -16.
@4 089 990gonzaga:
Scyzorykowo to Grajewo?
Scyzorykowo to Grajewo?
Gonzaga.
Podaj zestaw do MM to sprawdzę jutro rano.
Może podać do... 18 liczb.
Jak nie masz pomysłu na liczby, to... zamknij oczy i na ślepo wybieraj liczby na blankiecie..
Podaj zestaw do MM to sprawdzę jutro rano.
Może podać do... 18 liczb.
Jak nie masz pomysłu na liczby, to... zamknij oczy i na ślepo wybieraj liczby na blankiecie..
Nie, to na południu Polski.
@4 089 990gonzaga:
Sommera na N.Czas oglądam
Sommera na N.Czas oglądam