Wpisy 4 089 427 – 4 089 526
11 lutego 2021 15:30 → 11 lutego 2021 17:24, 100 wpisów

ołówkiem wszystkie chybiki podstawione pomóżcie 6 tylko liczb
4 089 385. wizard a takie cos widziałes , tez o czyms takim mysle aby sobie w przyszłosci sprawić
@4 089 428Gosia__77: tylko 6
Częstowac sie
W miejscowości Milówka padła wygrana 72 000 zł w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
12 pączusiów,starczy chyba na dziś
4 089 419. Mulag trafiłes 5/5 ?
9 19 29 39 59 69 takie cydo wylosowali na 14...ale tylko 3 trafilem profil 10 z nich
Czego to nie wymyślą:
- pączek ze śledziem.
Ciekawe, czy to jest... jadalne?
- pączek ze śledziem.
Ciekawe, czy to jest... jadalne?
a teraz potanczmy
@4 089 441arczibalik73: jakbyś tak umiał grać to ci TS niepotrzebny do szcześcia
Korci mnie kupić radio internetowe kolorowe obrazki plus dab plus inne rzeczy subofer
Paczek ze schabowym,albo pączek z frytkami
@4 089 444Mulag: ile Tedi zjadł
@4 089 448Mulag: żartuje
@4 089 457Mulag: Dobre
@4 089 462Mulag: oby więcej takich rad
@4 089 463191979: schabowe o smaku mięty-Ludwik do wszystkiego -jak Magi
Dobrze ze nikt nie zwrócił uwagi że mam kuchenkę uje... bana cała ale jak się smaży i piecze to tak bywa
@4 089 465Andreas3864:
@4 089 466191979: Kuchnia wypas- chyba sponsorem był TS
na forum zapodane w temacikach sie skresle i sie mykne puscic powo
@4 089 469Andreas3864: niestety nie
@4 089 471191979: żartuje
4 089 442. Andreas3864 tak to prawda dlatego ze tak niegram to gram w gry losowe
4 089 453. Gosia__77 dlaczego tak piszesz ze wszyscy CKIE maja w powarzaniu?
nie jest tak napewno,
nie jest tak napewno,
@4 089 469Andreas3864: ale dziękuję już mam pomysł na nową tylko kasy brak
no ja sie biore za obieranie ziemniaków trzeba jakis obiad zrobić w koncu i cos zjesc gotowanego a niw w kolko prowiant suchy tylko
dzis zrobie pyszny obiad a mianowicie frytki, do tego żeberka w sosie własnym, do tego surówka wielowarzywna babuni oraz buraczki z chrzanem
@4 089 476arczibalik73:
4 089 478. Andreas3864 paczki niestety niewskazane umnie sa zbytnio , załuje ale niemoge nic słodkiego zjesc choć uwielbiam
@4 089 477arczibalik73: frytki do zeberek nie zabardzo,lepiej ziemniaki na sypko lub placek ziemniaczany na całą patelnie,jak do gulaszu po wegiersku
@4 089 479arczibalik73: trzymaj diete,zdrowie wazniejsze niz chwilowe smakołyki
kiedys gdy jeszcze nniemiałem cukrzycy i pracowałem w takiej agencji ochroniarskiej na monit toringu i niemogłem np wyjsc z pracy przez 12godzin a wypadał akurat tłusty czwartek, to pamietam, ze jedna taka pani która sprzatała unas piekla przepyszne pączki, ona zawsze do mmnie na monitoring przynoasiła tak okolo 200pączków z róznym nadzieniem, i zawsze prosila abym podzielił wszystkich pracowników ochrony, ,ale robila takie te paczki, pyszne ze niejedna cukiernia sie do jej pączków chowała, ona o nas tam dbała jako o wspolpracowników , no moi koledzy woleli by zamiast paczków flszke no ale w pracy niewolno pic, niepowiem wszyscy sie tymi paczkami zajadali , tez ja do domu nieraz jeszcxze brałem, bo niektuzi niechcieli,tez pomimo ze były puszne i zawsze mowili arczi qwes do domu, bo szkoda zeby sie zmarnowały, wiec nieraz brałem chyba tak z 30 i potem jadłem cały tydzień prawie , to były czasy, a teraz to moge tylko popatrzec , choc slinka leci jask cholera, ale niewolno to niewolno ta pani EWA byla dla nas wspaniała jak były swieta a bylismy wtedy na słuzbie tez o nas niezapominała nigdy, .pomimo ze bylismy w pracy zdala od rodzin swoich ona zawsze pamietała o swoich chłopakach z pracy zawsze swieta mielismy tez wpracy
@4 089 480Andreas3864: Dokładnie
@4 089 484191979: krótko
Arczi pisz jak... najdłużej.
co świeta szykowała dla nas, rózne sałatki, surówki , ryube smazona do tego z 2 blachy ciasta jakiegoś, i rozne pysznosci oczywiscie były tez napoje trunkowe ktore oczywiscie były rozdawane dopiero po pracy, po skonczonej zmianie, ale tak co by głowny szef niewiedziałochrony bo podejrzewam ze by cały czas z nami siedzial w pracy, jak by wiedzial xze cos takiego dostalismy, od kogos na świeta non lubial wypic co prawda tylko nigdyy za swoje, jak chlopaki mi opowiadali, jak kiedys robili jakies ogniska razem a ja tam jeszcxze wtedy niepracowałem,ale to były czasy jeszcze swietnosci, teraz juz tej ochrony niema , firma stracila duzo oboiektów szefostwo tez zaniemoglo , wiadomo choroby , , i pomału tez i to upadało poprostu bylemu wlascicielowi tej firmy ochrona sie juz nieoplacała i pomału to zwijał wiec ja tez odszedłem z stamtad i mooji koledzy z grup iterwencyjnych tez, bo zaczeli i tez zwalniac ludzi jak ja odszedłem to wszystko sie zawaliło tam, ochrona padła niestety , jak to mmi jeden koles powiedzial pozniej z tej pracy, ze gdy ja odszedłem to sie wszystko zawalilo, bo dopoki ja jeszcze tam pracowałem to wszystko bylo ok,, smiał sie ze ja to trzymałem w ryzachj jeszcze, a ja wiedziałem ze prezes firmy chcial to juz wczesniej zwinać,
Zimno.
-13.
-13.
niepowiem zawsze mile wspominam ta prace tam w tym zajkladzie i wszystkich pracowników w ochronie oraz inne osoby które z nami pracowały, szkoda ze to sie rozleciało, ale smaku pączków tej pani Ewy nigdy niezapomne
Wysłane lotto za 24 zł plus 6x plus premia talon za 1zł
Jeszcze 1 kupon plus swoje wydumałam
Jeszcze 1 kupon plus swoje wydumałam
Gosia.
@4 089 492Wędrowca netowy: hej
ja zawsze uwarzam ze z ludzmi trzeba wszystkimi życ w zgodzie, bez wzgledu na jakim stanowisku jestesmy, , choc to stanowisko jest tez i niewazne, , poprostu według mnie ludzie powini do siebie sie przyciagac a ni e jedni od drugichj stronic i np zazdroscic jeden drugiemu czegoś, a tak czesto i jest, ja tam niezazdrosze nikomu ic , nawet wygranej, w gry losowe zawsze sobie powttarzam ze dzisiaj wygrał ktos a ja poczekam , moze i ja wygram jutro lub pojutrze,. niema co sie zalamywac nie dzis to jutro
"Na dole bęben, na górze kule
We czwartek "tłusty" nie gram w ogóle".
We czwartek "tłusty" nie gram w ogóle".
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
wszystkich zakładów wam nie pokaże ale 1 pozycja na kuponie 6 7 8 9 18 19wogóle mi ten układ nie pasuje
Niezbadane są działania TS.
Kto niema miedzi ten w domu siedzi kto ma miedź to w budce keno gra
6h pracy w fioletowej budce dało
218 zł
6h pracy w fioletowej budce dało
218 zł
@4 089 501GTV: słabo moje numery własne wejdą na lotto max 5/6
@4 089 503Gosia__77: za 5/6
Radio straszy 20 stopniowym mrozem.
Od soboty lekkie ocieplenie a później wrócą porządne mrozy.
Od soboty lekkie ocieplenie a później wrócą porządne mrozy.
@4 089 504GTV: dopiero będzie losowanie oj Rafał
@4 089 507Gosia__77: z góry od razu brawa
@4 089 507Gosia__77: wiadomo że wejdzie
jesli chodzi jeszce o ten zakład a raczej agencje ochrony byliśmy tam wszyscy razem zgrani, i niebtyło miedzy nami jakis tam niesnakow niedomówien , zawszew wszyscy byli mili jedden dla drugiego, jesli chodzoilo nieraz komus o zamiane sluzby na dany dzien to niebylo z tym problemu, wystraczy ze zglosil ze mu w ten dzien sluzba niepasuje i zaraz zmieniałem im na grafiku,moje szefostwo zas zawszewemnie pokladalo swje nadzieje boi jeden ze wszystkich pracowników monitoringu potrafiłem obsługiwac wszelki sprzet komputerowy czy np tez i naprawic jakis sprzet biurowy np, typu drukarrka czy ksero, oczywiscie ze wszystkich dyzurnych monitoringu, niestety byli zołnierze czy policjanci nie mieli otym pojecia wogole, pamietqam jak szefa ochrony uczyłem obsługiwac komputer
@4 089 510arczibalik73: teraz masz emeryturę mundurową 6.000
@4 089 485dotam:
fajnie ale wszystko co sie dobrze uklada zawsze sie szybko psuje,gdyby prezes firmy nie chciał zwinac interesu z ochrona to pewnie by smy jeszcze razem wszyscy pracowali
4 089 511. GTV nic z tych zeczy emerytura mundurowa to tylko istnieje w policji i strazy pozarnej i wojsku ale nie w agencjach ochrony,, tu takich przywileji niema, niestety , zreszta ja tez nie jestem jeszcze w wieku emerytalnym, i niekwalifikuje sie do emerytury, to po 1, po 2 ja do emerytury mam jeszcze troche czasu, , podejrzewam ze niedozyje do emerytury i nigdy jekj nie osiagne bo brakuje mi jeszcze troche lat pracy, i wiek nie ten tez jest, jeszcze jestem za młody na taki odpoczynek, dlatego tez igram zeby jeszcze przed śmiercia sie czymś nacieszyć, moze wygram jeszcze cos, nikrt niezna swojego dnia ani godziny , wiec trzeba zyc nadzieja ze bedzie lepiej
4 089 511. GTV nic z tych zeczy emerytura mundurowa to tylko istnieje w policji i strazy pozarnej i wojsku ale nie w agencjach ochrony,, tu takich przywileji niema, niestety , zreszta ja tez nie jestem jeszcze w wieku emerytalnym, i niekwalifikuje sie do emerytury, to po 1, po 2 ja do emerytury mam jeszcze troche czasu, , podejrzewam ze niedozyje do emerytury i nigdy jekj nie osiagne bo brakuje mi jeszcze troche lat pracy, i wiek nie ten tez jest, jeszcze jestem za młody na taki odpoczynek, dlatego tez igram zeby jeszcze przed śmiercia sie czymś nacieszyć, moze wygram jeszcze cos, nikrt niezna swojego dnia ani godziny , wiec trzeba zyc nadzieja ze bedzie lepiej
@4 089 516tomi77: nie testowałem dziś
@4 089 517arczibalik73:
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
4 089 511. GTV 2021-02-11 (17:08) NLD
bede mial takie pieniadze jak sobie wygram, to wtedy moze tak dlatego niegram o miliony bo to nie dlamnie zadowole sie kilkoma tysiacami jesli BÓG da z tego MINI mi wiecej niejest potrzebne, na czas kiedy zyje apozniej niech innoi sobie zarabiaja lub wygrywaja, mi starczy juz napewno dlategfo gram o realne stawki niechce milonów
bede mial takie pieniadze jak sobie wygram, to wtedy moze tak dlatego niegram o miliony bo to nie dlamnie zadowole sie kilkoma tysiacami jesli BÓG da z tego MINI mi wiecej niejest potrzebne, na czas kiedy zyje apozniej niech innoi sobie zarabiaja lub wygrywaja, mi starczy juz napewno dlategfo gram o realne stawki niechce milonów
@4 089 517arczibalik73: Arczi nie pisz głupot dożyjesz
Wiesz aż przykro się to czyta
Wiesz aż przykro się to czyta

U mnie takie donaty dzisiaj