Wpisy 408 609 – 408 708
22 lipca 2011 10:36 → 22 lipca 2011 11:04, 100 wpisów
Gała...baaardzo,tak jak mówiłeś,najlepsza teściowa to 2m od gomu i 2 pod ziemią

Gała...ja twierdzę,że teściowie są kochani dopóki się nie zaczną wtrącać w małżeństwo.Nie mówią ci jak masz wychowywać dzieci,jak masz się odżywiać itp,jak już się wtrącą to jest 3 wojna światowa
moich szybko do piony przywołałam

moich szybko do piony przywołałam

Lila wszystko cala ta jazda byla do kitu
. Mogłam jednak wczoraj nie jezdzic
. Masakra mówie Ci. zapominalam o migaczu, biegi, itd. 
. Chyba nie nadaje sie na kierowce
. Mogłam jednak wczoraj nie jezdzic
. Masakra mówie Ci. zapominalam o migaczu, biegi, itd. 
. Chyba nie nadaje sie na kierowce
aniqa...to o czym Ty kochaniutka myślałaś? Pierwsze co wsiadasz,sprawdzasz lusterka itp i nie zapominaj nigdy więcej o migaczach bo wam ktoś w dupsko wjedzie

aniqa....nadajesz,miałaś może wczoraj kiepski dzień,po prostu
na koniec jak dojdziesz do wprawy to jak go chama przewieziesz to mu włosy dęba staną

na koniec jak dojdziesz do wprawy to jak go chama przewieziesz to mu włosy dęba staną

Lila nie wiem o czym myslałam. Mówie Ci masakra
. Zabić mnie to za mało 

. Zabić mnie to za mało 

aniqa....niech z Tobą ktoś pojeździ tak prywatnie gdzieś,nie wiem,mąż albo tato,może być jakiś znajomy ja tak robiłam,codziennie jeździłam po placu i potem na jazdach szło mi lepiej bo już wiedziałam o co chodzi
Lila tego mi nie trzeba. Mam jeszcze troche godzin do wyjezdzenia
. Tylko wczoraj cos bylo nie tak. Powiedzmy sobie szczerze. Byłam zbyt pewna siebie 
. Tylko wczoraj cos bylo nie tak. Powiedzmy sobie szczerze. Byłam zbyt pewna siebie 
Lila to przez instruktora. Zabardzo mnie chwalił z ta jazda
. Musze przestać go słuchać 

. Musze przestać go słuchać 

aniqa..to go nie słuchaj tylko rób swoje,w Twoim przypadku chwalenie Cię Tobie nie służy
atak to jest jak się nie myśli o jeździe tylko o lodach truskawkowych 

atak to jest jak się nie myśli o jeździe tylko o lodach truskawkowych 

aniqa to nie ma znaczenia czy żonaty...u mnie byli dwaj co zamienili żony na kursantki

Krysia no to Wszystkiego dobrego,zdrówka szcześcia miłości spełnienie marzeń i 2 x więcej sexu

jeszcze