Wpisy 4 079 253 – 4 079 353
31 stycznia 2021 14:04 → 31 stycznia 2021 14:57, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,09,11,12,14,16,19,20,21,23
Zb jełopie co recholisz
@4 079 255islandorka30,5:
Senne czasem nawet do 3 los
Witam wszystkich serdecznie.Szkoda, że teraz jest Was tak mało.Juz dawno chciałem się pożegnać ze stronka , lecz dałem sobie na wstrzymanie.Z uwagi na to, że Admin zmienił zdanie ,odblokował trolli dając im zadania do wykonania , mało tego ,umożliwił tworzenie nowych nicków na wniosek szkodników stronki.To oni przystąpili do ataku nie tylko na tej stronce , ale i na innych .Wszystkie prowokacje są skopiowane .Nic nie dzieje się bez przyczyny .Robal , jesteś najgorszym szkodnikiem portalu.Tej z Chorzowa się nie dziwię bo to psychiczne .Podawałem Wam pewniaki, bylo grać .

@4 079 222: 22,48 jednak sny są prorocze
Użytkownik Wulkan stracił możliwość wypowiedzi.
@4 079 259Bywalec: dziękuję
@4 079 260Wulkan: kochany ta sama osoba-
@4 079 261wizard: 10 ok ale nie wiem czy puszcze dwa zakłady
Zrobic 3 nicki irżanac głupa zdrowy psychicznie ten gosc nie jest
@4 079 260Wulkan: "umożliwił tworzenie nowych nicków na wniosek szkodników stronki.To oni przystąpili do ataku nie tylko na tej stronce , ale i na innych". To czemu "inne strony" również umożliwiają rejestrację nicków i ataki na swoje strony? To ja mam zakazać rejestracji nowych nicków, po to, żeby inne strony mogły to robić spokojnie? to kim ja jestem?
@4 079 269Andreas3864: Panie kolego,zła droga
@4 079 269Andreas3864: i jeszcze parę ale poczekajmy zaraz wróci LAWA
może właśnie jest odwrotnie. To, że "inne strony" umożliwiają tworzenie nowych nicków, to na ich wniosek przystąpiono na atak na moją stronę.
dobra zabawa ,typowania ,dzielenie się spostrzegeniami ,a nie rycie i wyrzucanie swoich flustracji
nie wiedziałem, że jestem królem internetu i tym czatem pociągam za sznurki w całym internecie, ale dziś się dowiedziałem. To ile ten czat jest wart? kurcze chyba czas zrobić jakąś wycenę przez specjalistów
@4 079 276waldus: bynajmniej parę osób ma poczucie humoru
@4 079 275Pasko: Dokładnie,to z GL przyszedł tutaj Pan Qbraczek i się zaczeło ponad dwa lata temu...a zrobił to na zaproszenie Staśka jak go zbanowałeś i jesteśmy w domu?
@4 079 264Wulkan: @4 079 263Wulkan:
? ?4 079 260. wulkan
4 079 263. Wulkan
4 079 264. Wulkan
4 079 266. multipasko 2021-01-31 (14:06)
JEDNAK POPEŁNIŁEŚ KARDYNALNY BŁĄD
a taki nie--omylny
4 079 263. Wulkan
4 079 264. Wulkan
4 079 266. multipasko 2021-01-31 (14:06)
JEDNAK POPEŁNIŁEŚ KARDYNALNY BŁĄD
a taki nie--omylny
@4 079 260Wulkan: też to zauważyłam. Teraz już nie ale wcześniej przeszkadzały jej kobiety na czacie. he he Jak i niejakiej Lili.
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Pasko-kochany-Bollo22.Wulkan-to ta sama osoba
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 100 zł
@4 079 289Andreas3864:
@4 079 289Andreas3864: Andreas----Jak już co to ja Trisetum jestem,proszę mnie nie brać za tego typka
5-8 sukces
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Ja pir..ole czemu macie mnie za wulkana co sie wam w tych glowach porobilo.dobra skoro ja to o to nie bede sie wcale juz udzielal tu
Pasko mam nadzieję że nie jest to aluzja do mojego wpisu o zblokowanie czata na pewien czas kilka dni ale po sposobie wyrażania się dodawanych zdjęć aluzji proroczeniu że wygra Krysia z Wielkiej wsi i Eedek z Krainy Kredek i na jakiej ulicy są wygrane od razu było widać kto znowu się loguje
Po za tym mi to nie przeszkadza mogę nawet kilka dni nic nie pisać ale masz stałych użytkowników od kilku lat i dostali po dupie
Po za tym mi to nie przeszkadza mogę nawet kilka dni nic nie pisać ale masz stałych użytkowników od kilku lat i dostali po dupie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
@4 079 290zielonomi: nie znam Lili i nigdy z nią słowa nie zamieniłem (nie licząc e-maili). Od dłuższego czasu wyłączyłem jej funkcje społecznościowe (możliwość wypowiedzi) ze względu na możliwe powracanie do starych tematów. Generalnie osoba ta zrobiła tyle dobrego dla strony co i pewnie złego. Jednego i drugiego dużo ... a wpisów na czacie oddała chyba 200 tysięcy, ale to wiele lat temu.
@4 079 289Andreas3864: i powtórzę wiele innych
Zauwazylem ze jest tu kilka osob ktore tylko mowia ze ten to ten i tamten a moze to sami jestescie tylko chcecie kogos zgnoic
Wulkan ja też 20 lat temu trafiłem na 350 dni do kabiny nr 3 31 01 2001
5/10 znowu... Na 3 zakłady... ten trop jest dobry.. Oby luty coś przyniósł ale do portfela
podobnie czat. Niesie sporo dobrego, ale jest i druga strona modelu ... sporo złego też widzę, co przed chwilą widzieliśmy. Tak więc jak może jak i cały Internet w sumie niesie możliwość mowy nienawiści, oddawania wpisów agresywnych i innych ... oczywiście obecnie narodziła się tu już cała sieć powiązań między użytkownikami, których nie jestem w stanie i chyba nikt nie jest w stanie całościowo ogarnąć. Tak więc nazwijmy to pojawiające się trolle, oczywiście są blokowani, ale nigdy nie wiadomo po jakimś czasie, czy nowy nick nie jest jakimś dawniej zablokowanym nickiem. Nikt tego nie wie... bo poziom anonimowości jest ogromny mimo wszystko. Rzadko kto ma dzisiaj stałe IP, które używa na wyłączność bez manipulacji.
@4 079 305Pasko: Adreagowywać na swoje niepowodzenia,ułomnosci na portalach -to jest Żenada
Ja mam 7 telefonów 4 komputery i jeden telewizor
20zl hihi
Zrytycch Beretów nie Brakuje
@4 079 307zbigniew g: toś bogacz
@4 079 310Andreas3864: ty tez oskarzasz kogos kim sie nie jest
Ja od wielu wielu lat bardzo powierzchownie na to patrzę ... są tu użytkownicy jak np. Robal_36, którzy odnośnie użytkowników czy wpisów mają przynajmniej 10 jak nie 100 razy większą wiedzę niż ja. Ja bowiem naprawdę nie śledzę wpisów, bo to naprawdę nie moja praca i zadanie. Ja jedynie reaguję na oficjalne zgłoszenia przeważnie, gdzieś coś tam szybko analizuję, ale i tak niezbyt długo... bo nikt mi za to nie zapłaci i szkoda mi czasu na podobne rzeczy. Tak więc część społecznościowa tej strony, wypowiedzi na forum, czacie jest to jeden z aspektów tej strony, ale wymagający najwięcej włożonego czasu, a mało korzyści. Przykładowo Wyniki są kilkadziesiąt razy bardziej popularne od czata i tam mam pełną kontrolę, więcej ludzi korzysta, itd. Czat czy forum są to rzeczy nad którymi nie mam pełnej kontroli co wprowadza niejako stres dla mnie.... czy potrzebny? No mimo wszystko wielu jest takich których sobie ceni to miejsce.
@4 079 313Bolo22: gołym okiem widac kto jest kim,wyluzuj.
w ostateczności może być nawet tak, że na "czacie" będę mógł pisać jedynie ja, podając tu jakieś tam wiadomości/informacje, podobnie jak np. na facebooku obecnie.
jak się ociepli w marcu planuje 80 kilometrów na nogach@4 079 315Andreas3864: to masz bardzo zle oko
zbigniew g
To jak schowasz za sztyl od miotły,to Cię nikt nie znajdzie
To jak schowasz za sztyl od miotły,to Cię nikt nie znajdzie
Pasko a możesz puszczać losowania na czacie kiedyś ktoś że prokura ci grozi
@4 079 316Kochany: myślę, że obecnie mógłbym to zrobić jedynie w stosunku do osoby, którą poznam osobiście, np. zostanie mi polecona do pracy, przejdzie interview, itd. Ciężko komuś zaufać w internecie dzisiaj, a Robal_36 przykładowo jest dla mnie mocno zagadkową osobą jak wielu innych.
@4 079 323zbigniew g: to jest youtube. Youtube nie zabrania umieszczania swoich filmów na innych stronach.
nie klikaj w czerwoną strzałkę tylko u góry w tytuł "Losowania gier Lotto 31.01.2021" to zobaczysz
Kochany
Ja znam Robala i wiem,że przenigdy nie zgodziłby się być moderatorem.
Pracuje i nie ma czasu na takie zajęcie.
Ja znam Robala i wiem,że przenigdy nie zgodziłby się być moderatorem.
Pracuje i nie ma czasu na takie zajęcie.
Pasko wiesz zacząć nie długo u Ciebie minus 32 C
@4 079 328emerytka 46: No racja
Pasko losowanie puszczają o 13.45 anie 14
Miało być wiesz za nie długo u Ciebie 32 minus
@4 079 333zbigniew g: kiedy?
14 luty
szkoda by było gdyby Czacik zniknął mimo wszystko tylko jak sie widzi takie osoby jak ten z rana ignorowany czy inni którzy prowokują a dobrze wiedza ze nie ma sie ochoty z nimi mieć cokolwiek wspólnego mimo to atakują przerabiają słowa aby wykurzyć to kiedyś nie będzie nie stety innego wyjścia ze szkoda dla tych którzy ze sobą chcą rozmawiać bez jakich kolwiek zwad ale to pasko twoja strona hm mam nadzieje że moje wpisy nie są wulgarne czy tez obrażające innych staram się może jesli pasko miałbyś cos przeciwko hm politycznym czy tez wyrażając moje zdanie fotka czy tez wpis ( szczegolnie na temat koroneczki i szczepioneczki ) to przestane wydaje mi się ze wsio ok ale jak cos proszę dać znak zanim ewentualna będzie kartka mykam w mapki i na forum typnąc w grupie b pewniaka wlasne propozycje itp lukne mecz piłki ręcznej zdaje sie final później skoki będę ziorał narka sorrki za długi wpis sam takich nie zbyt lubie
Ile km mieszkasz od jeziora Solina
Tylko czasami się sprawdzają 2 3 razy w roku
Tylko czasami się sprawdzają 2 3 razy w roku
Mewa
Masz rację.Przez tyle lat,człowiek się przyzwyczaił.
Masz rację.Przez tyle lat,człowiek się przyzwyczaił.
@4 079 337Mewa: Teraz kilka dni spokoju ale on wróci
@4 079 341Kochany: wydaje mi sie że ignorowanie tak jak z rana ma coś w sobie rzut oka paska i konsekwencje jak ta po 14h i kropka narka
To jak z kebabem,człowiek chce mięsko a zawsze ci większosć kapusty napchają o tak w koło Macieju jesteś na modrą skazany
Pasko co wtym losowaniu takiego dziwnego bo nic niewidze
Sprostowanie.
Robal był kiedyś moderatorem na Multipasko, sam się przyznał.
Robal był kiedyś moderatorem na Multipasko, sam się przyznał.
Kochany
A Ty przecież nie jesteś królikiem
A Ty przecież nie jesteś królikiem
Sprawdzałem teraz pogoda Białystok 14 luty w dzień Max temperatura aż 20C Ale na minusie
@4 079 342Mewa: Bo ignorowanie wyprowadza go z równowagi,brak zaczepienia się haczykiem.Rybka pływająca obok przynęty też wprawia rybaka w nerwy
@4 079 346emerytka 46: Tylko mięsko
Dzisiaj Test na N I E: 2/16.
Na 4vkonce 8 trafiłem 3 ale dałem skład kończy 4,5, 6..profil 10na 14..zreszta tera bez różnicy.. Ważne by jutro zacząć jakims odpadem
Przerwa.
@4 079 350Wędrowca netowy: zimy miało nie być