Wpisy 4 076 403 – 4 076 502
29 stycznia 2021 08:51 → 29 stycznia 2021 10:14, 100 wpisów
Waldus
Dziś chyba w Multi nie gram a w mini wczoraj miałam dwa trafne aż
2 trafne to już sukces , blisko trójki , może dzisiaj ? A ja proponuję te, które podałem wyżej .
Nie nie odchudzam się jak coś
Wczoraj w mini wpadły same parzyste
Bez insynuacji , każdy otrzyma wypłatę na jaką zasluzyl, a ryż może kupić sobie sam.
Parka 73 34
Myślę że dziś w Multi pewniak będzie 77
@4 076 422zbigniew g: ta parka już była chyba w niedzielę ? No Tak Ale może się powtórzyc
@4 076 424Wojtt: A co mam siedzieć za biurkiem i przed kompem i telewizorem
Wczoraj miałam wypłatę ale ryżu na koncie nie widziałam może nie zauważyłam
Ja w pracy robię około 30 km przez 8 godzin i czasem na piechotę do pracy lub z pracy to chyba już tylko siedzieć na 4 literach pasuje
Bym miała bliżej do Karpacza to bym na Śnieżke weszła Ale za szybko się robi ciemno po pracy nie zdążę
@4 076 429zbigniew g: Biegasz do Osieka ?
@4 076 406Mulag: pewnie ze sie domyslamy bo to juz jest upierdliwe i zalosne ale nie trzeba zwracac uwagi
Mulag to gdzie Ty pracujesz ze tyle musisz chodzić ?
@4 076 441waldus:
Jak to napisać mam skaner i muszę skanować przedmiotu które zabiera maszyna podstawiam przedmiot na stojak a że maszyn takich 12 a drugie zamiast za plecami to by było szybciej to muszę przejść na drugą stronę
Sobota ostatnia.. odkąd 8 stycznia mam aplikacje krokomierz sobota to mój rekord 

Teraz na targ nad rzeczka , kupić swojskie mleko, śmietankę i kopę jaj .
Idę spać po 3 zmianie
@4 076 444zbigniew g: Biegasz nad Solą ?
@4 076 446zbigniew g:
@4 076 445Wulkan: uwazaj zebys nie wpadl bo bedziesz mial morsowanie i jaja potluczesz
@4 076 450Bolo22: Nie interesuje mnie mordowanie a mrowkowanie .
Nie interesuje mnie morsowanie a mrowkowanie, to poprawny wpis .
@4 076 446zbigniew g: Skreśl dzisiaj 10/10 i możesz biegnąc na Olszańska.Wlacz krokomierz .
kawa i adrut własnej roboty tylko nóż zły wziołem by pokroić ale to nic Gdy się wygrywa miliony to się zajada waflami , a jo bidny co mum zrobić z marnum kasum? Chałka , mlyko i jojko .
Patrzę na stoły suto zastawione z waflami,owocami , piwem , zżera mnie zazdrość.U mnie taka uczta tylko 2x w roku .
Jak kolega nie miał za co grać coś od niego kupowałem i mógł grać
Ludzie wiedzieli wczoraj na multipasku co mam w lodówce i na stole bo pisałem co kupiłem
Gdy gostek nie miał za co grać kupiłem mu multi i miał 700 na częściowa spłatę Kruka .Byl tak miły , że poprosił jeszcze o nowy telefon dla córeczki.Co mi tam, dałem .
To że piszemy o rzeczach niezwiązanych z liczbami to wina ts bo wygranych brak
Dzięki, jeszcze nigdzie nie wychodziłem za chwilkę wychodzę nie spieszę się mam urlop od wczoraj
Nie wiem jak ja wytrzymam te 12 dni bez gry
Bez kupon w ręce, bez emocji i to wkur... Nie po losowaniu
Bez kupon w ręce, bez emocji i to wkur... Nie po losowaniu
@4 076 471kr3ch4: witaj
@4 076 471kr3ch4:
A no zaraza niesamowita .Kolega wrócił z wysp po roku i mówi, że już nigdzie nie pojedzie .
Już je widać , są nieodwracalne a to z powodu chorob współistniejących .
Finlandia jest dobra,ale będąc na weselu pod Wieluniem była lepsza.Pychotka .
Sławek 10 Dziękuję..rzeczywiście jest 3/6 w Lotto dzisiaj dopiero sprawdziłem... zaraz fotka.
@4 076 487Forsami: A gdzie 23 i 48 ? Przecież to były pewniaki z 14
@4 076 481waldus: cena
@4 076 489Wulkan: @4 076 489Wulkan: @4 076 489Wulkan: po fakcie to się zawsze tak pisze..widziałeś chyba skany kuponów że grałem z wszystkich liczb 1:49...System musiał już wyłowić szóstkę... pisałem wcześniej że 6/6 wczoraj padnie w Lotto...nie to żem jaki Prorok..poprostu..dużo ludzi zagrało
@4 076 492Forsami: tylko szkoda ze jedna tylko byla
@4 076 492Forsami: Wiem, widziałem.Nawet facet w Piasnikach kreślił wszystkie 40- tki.
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Wcale nie szkoda .Dobrze mu tak, niech się męczy z taką kasa.Sam tego chciał.
Niniejszym informuje, że zmieniłem zestawy w multi na jeszcze lepsze niż wczoraj.
4.02.gramy 9/9 z plusem, koniecznie stawka 10 bo promocja .Może trafi jakiś Anżej?

szkoda że tylko tyle...na lizaki będzie