Wpisy 4 076 370 – 4 076 469
29 stycznia 2021 08:23 → 29 stycznia 2021 09:23, 100 wpisów
waldus
Witam wszystkich
Wojttjak mini wczoraj ?
Teraz trzeba odrobić przegrane , multi da wygrać , 3/3 stawka 10 i można grać dalej .
@4 076 358RT1:
Grać grać grać żadne zawieszenie lewy duże bierze za reklamy ts a przecież ts swoje od nas musi wziąć ktoś tu brykał jak tygrysek w misiu Puchatku spokojnie nie tak łatwo
Wojtt wygrałeś w mini 4 z5 ale nie brykasz jak tygrysek i tu szacunek a jeden bryka jak tygrysek
Zbigniew jak tam wygrane w Multi ?
Po 3 zmianie piwko wypite i trzeba iść spać. Zatypowane na 14 sta
Mulag
Waldus
Dziś chyba w Multi nie gram a w mini wczoraj miałam dwa trafne aż
2 trafne to już sukces , blisko trójki , może dzisiaj ? A ja proponuję te, które podałem wyżej .
Nie nie odchudzam się jak coś
Wczoraj w mini wpadły same parzyste
Bez insynuacji , każdy otrzyma wypłatę na jaką zasluzyl, a ryż może kupić sobie sam.
Parka 73 34
Myślę że dziś w Multi pewniak będzie 77
@4 076 422zbigniew g: ta parka już była chyba w niedzielę ? No Tak Ale może się powtórzyc
@4 076 424Wojtt: A co mam siedzieć za biurkiem i przed kompem i telewizorem
Wczoraj miałam wypłatę ale ryżu na koncie nie widziałam może nie zauważyłam
Ja w pracy robię około 30 km przez 8 godzin i czasem na piechotę do pracy lub z pracy to chyba już tylko siedzieć na 4 literach pasuje
Bym miała bliżej do Karpacza to bym na Śnieżke weszła Ale za szybko się robi ciemno po pracy nie zdążę
@4 076 429zbigniew g: Biegasz do Osieka ?
@4 076 406Mulag: pewnie ze sie domyslamy bo to juz jest upierdliwe i zalosne ale nie trzeba zwracac uwagi
Mulag to gdzie Ty pracujesz ze tyle musisz chodzić ?
@4 076 441waldus:
Jak to napisać mam skaner i muszę skanować przedmiotu które zabiera maszyna podstawiam przedmiot na stojak a że maszyn takich 12 a drugie zamiast za plecami to by było szybciej to muszę przejść na drugą stronę
Sobota ostatnia.. odkąd 8 stycznia mam aplikacje krokomierz sobota to mój rekord 

Teraz na targ nad rzeczka , kupić swojskie mleko, śmietankę i kopę jaj .
Idę spać po 3 zmianie
@4 076 444zbigniew g: Biegasz nad Solą ?
@4 076 446zbigniew g:
@4 076 445Wulkan: uwazaj zebys nie wpadl bo bedziesz mial morsowanie i jaja potluczesz
@4 076 450Bolo22: Nie interesuje mnie mordowanie a mrowkowanie .
Nie interesuje mnie morsowanie a mrowkowanie, to poprawny wpis .
@4 076 446zbigniew g: Skreśl dzisiaj 10/10 i możesz biegnąc na Olszańska.Wlacz krokomierz .
kawa i adrut własnej roboty tylko nóż zły wziołem by pokroić ale to nic Gdy się wygrywa miliony to się zajada waflami , a jo bidny co mum zrobić z marnum kasum? Chałka , mlyko i jojko .
Patrzę na stoły suto zastawione z waflami,owocami , piwem , zżera mnie zazdrość.U mnie taka uczta tylko 2x w roku .
Jak kolega nie miał za co grać coś od niego kupowałem i mógł grać
Ludzie wiedzieli wczoraj na multipasku co mam w lodówce i na stole bo pisałem co kupiłem
Gdy gostek nie miał za co grać kupiłem mu multi i miał 700 na częściowa spłatę Kruka .Byl tak miły , że poprosił jeszcze o nowy telefon dla córeczki.Co mi tam, dałem .
To że piszemy o rzeczach niezwiązanych z liczbami to wina ts bo wygranych brak
Dzięki, jeszcze nigdzie nie wychodziłem za chwilkę wychodzę nie spieszę się mam urlop od wczoraj