Wpisy 4 074 380 – 4 074 479
27 stycznia 2021 15:35 → 27 stycznia 2021 17:20, 100 wpisów
@4 074 380tomoslaw: nie
@4 074 384tomoslaw:
@4 074 385Bator: to psy się trują, nie ludzie
chyba ze chodzi o inne ludzie
chyba ze chodzi o inne ludzie
@4 074 388GTV: dobra myśl
@4 074 387tomoslaw: Przecież " pies " też człowiek.
@4 074 390Bator: nie dokuczoj, pieskom
@4 074 391tomoslaw: Nie dokuczam, nawet ich lubię, mam w rodzinie , i to rasowe , po " Szczytnie ".Po Sulkowicach też.
@4 074 391tomoslaw: Te z Legionowa tez sa potrzebne.
Witam
Zapraszam chętnych do tematu MAPY SWOJEGO POMYSŁU
jest do pobrania link z mapą ,jest tylko jeden malutki warunek
każdy pobierający obieca mi ,że wpłaci jakikolwiek datek w niedzielę na Wielką Orkiestrę
Świątecznej Pomocy.
Zapraszam do komentarzy ,sugestii.
Zapraszam chętnych do tematu MAPY SWOJEGO POMYSŁU
jest do pobrania link z mapą ,jest tylko jeden malutki warunek
każdy pobierający obieca mi ,że wpłaci jakikolwiek datek w niedzielę na Wielką Orkiestrę
Świątecznej Pomocy.
Zapraszam do komentarzy ,sugestii.
A jak będziecie grzeczni to może Pasko zrobi taką mapę na swojej stronie.
Ta jest w excelu
Ta jest w excelu
Robal byłem zagrałem w Lotto....z Plusem dostałem ten talon dodatkowo na kupon Lotto dopłaciłem 1 złoty i oto jest..jak widzisz

Ale jutro strzał po 13 30 oddam lotto z maszynychyba zawodzie... Ale jednak parkowa
A teraz tu Macie Lotto z Plusem z wszystkich liczb rozpisanych na kuponie od 1:49...Na TASIEMCA ciekawe co Maszyna losująca na to leży i kwiczy 22 Miliony MOJE....cała Polska gra moimi haha haha Halooo to żem Cię Teesiee zaskoczył teraz jak z partyzanta....

Tomi tyle Ci powiem..Pelikana z rana..i w Lotto Kumulacja Musi być WYGRANA Tomi Liderem Tomi NOWYM MILIONEREM....KUP SOBIE BUGATTI czuj się jak Bogaty
Witam wszystkich
Forsami
Ale dajesz
Ale dajesz
Forsami i co ja mam ma to odpowiedzieć?
Sebastian. To tak na jaaa jaaa bez ukrywania liczb kodów nr Kolektury..cała Polska gra moimi bez wesołego ołówka
Forsami ja też pokombinuję i zobaczymy co z tego wyjdzie
Sebastian odpowiedź brzmi Tak..się nie obraże ...Ale mi To Lotto Kumulacja w Lotto 22 Miliony
Forsami i teraz Totalizator Sportowy jest jest w kropce co ma zrobić skreśliłaś wszystkie liczby i oni nie mają wyjścia na 100% trafisz sześć liczb I co oni teraz zrobią ?
Obalimy te wszystkie MITY KITY CZIPY KOMPUTERY.. oni są bez szans
@4 074 420Forsami: teraz to już nie mają żadnych szans z tobą skreśliłaś wszystkie liczby oni mają związane ręce ale będą się teraz głowili co to zrobić
Sebastian o to mi właśnie chodził ooo poświęcił em się żeby ktoś to wygrał 22 Miliony nawet jak by nie ja..
@4 074 422Forsami: to Jak wygrasz tą szóstkę te 22000000 zł to pokażesz im ten gest ?
@4 074 425Forsami: tego się po tobie nie spodziewałem zamurowało mnie całkowicie i chciałbym też coś podobnego dać ale muszę się długo da postanowić co to będzie
@4 074 403Forsami: no, ok, czyli p. Danutka wprowadziła mnie w błąd, i naraziła na ew. stress, ale przecież nie będę Jej opeer
Przerwa....na ładowanie.. Robal..u mnie noo problem..odrazu..tekst typu..ależ taak tak Jaśnie Milionerze.coś jeszcze..owszem 22 Miliony MOJE...Tak..już Drukuje.
Cisza to przerwa do jutra.
Wędrowca
@4 074 407Forsami: W imieniu T.S.dziekuje za podwyższenie kumulacji .Liczby boskie .
@4 074 427Sebastian_M: Liczby super na Keno i multi , nawet na stawce .
@4 074 436tomi77: Mnie, i nie tylko mnie podgląda wiele stworzeń, i wcale się tym nie przejmuje.
@4 074 435Wulkan: przecież o to MI chodziło
Witam ponownie Na jutro widzę 34,35,36 w dl ale pytanie czy cięższa piłeczka 40 nie wpadnie
@4 074 429Robal_36: Ale kultura ( jeśli się ją ma ), nakazuje przeprosić tych , których wprowadzalo się w błąd na czacie.
R 36 jak sądzisz....ile farby więcej waży na kuleczce 36 czy 40?
@4 074 441Kochany: 3 i 6 tak,ale na 36 mam uczulenie .Wolę 37.
Zagrane już 10 zakładów lotka+ darmowego nie zaliczał się na dopłacenie + no i tak to jest
Bardzo dużo ludzi gra,i nikt darmowego nie daje z plusem puscić,bo nie można
@4 074 446tomi77: Dopiero w sobotę zostanie rozbita na ulicy Międzynarodowej .
Ponoć szczepić mają na covida też w punktach lotto.A dlaczego nie zaszczepią tez tam jego...na inną chorobę Oj ts
Forsami zestaw dobry, ale jeszcze musisz puścić piony system na 8
A tak ładnie gratisowe wakacyjne szło na plusik,a teraz kiszka i Baranina z frytkami
@4 074 449Kochany: Szczepionka to dar od Boga .Im szybciej się zaszczepisz, tym prędzej się z Nim spotkasz.
@4 074 453Kochany: Lepiej od siebie, z tych starych zablokowanych
Dawno w lotku trzech obok siebie nie było,ja tak obstawiam na jutro? perfecto columbus
@4 074 454Kochany: Bo rzaglowac cza umniec
Bardzo fajny pomysł,obstawiać + a jak to często bywa wpadnie w pierwszym losowaniu,oj jak przyjemnie
@4 074 456Kochany: a 30,31 i 19,20 te wczorajsze to miodzio
@4 074 458Kochany: a 4,5,23,37 były źle ?
@4 074 447Kochany: a to czemu nie? podobno dopłaca się 1 zł i nie ma problemu z Plusem
Ep dodatkowa 4 a pozostałe Kula biała widzi wszystko,GTV - - zrobię na chybika twoje liczby
@4 074 461Pasko: Przecież wczoraj pisal pewien gość na czacie , że nie ma takiej możliwości .
Pasko,zagrałem dziś w 3 miejscach...wszystkie panie mówiły że nie idzie...
@4 074 463Wulkan: przecież ja nie czytam wszystkich wpisów
@4 074 465Pasko: Dobra metodą .O zdrowie trzeba dbać.
znowu coś się przykleja Najzabawniejsze, ze cos tam bijące rekordy miało okazję wydrzeć japę na mnie, a przecież - gdyby było normalne, w niemedycznym znaczeniu tego słowa, oczywiście, napisałoby, nie ze ja, ale kolektorka pociska bzdury
over
over
@4 074 467Robal_36: Doświadczyłem to na kolektorce Asi, z Kapicy 15, która była też tak douczona jak wiele innych .
Pasko chciałam wysłać pobrane ale na stronie kontaktu nie można dołączyć załącznik jak z poczty@
@4 074 471Kochany: Pewnie życie mu zbrzydło .
@4 074 472Gosia__77: Gosia ale jest email podany gdzie można wysłać
@4 074 467Robal_36: Dziś test na sobie przeprowadzony w 3 dużych punktach ts,nie jakiś dolepach w żabce i potwierdzam,Nie ma sensu turlać tego dalej
@4 074 474Pasko: ok zaraz jeszcze sprawdzę gdzie mam wysłać
@4 074 475Kochany: Wiejskie kolektury są szczęśliwe .Polecam Warszawę, Łódź i Wrocław .