Wpisy 4 072 207 – 4 072 306
25 stycznia 2021 14:24 → 25 stycznia 2021 17:47, 100 wpisów
@4 072 206Wulkan: Te które podałem są próbne
Przed chwilą padło 12 x 300,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 072 209tomi77: Jak obiecałeś to dotrzymaj słowa
@4 072 209tomi77: Ja już awansowałem na 24 miejsce. Pomijalem typowania i aktywowalem te same .
Emerytka brawo za keno
@4 072 214tomi77: O 21:50 wyskoczysz z całą dycha
Biedroneczka1977
Wzajemnie
Wzajemnie
witam moje wyśnione liczby 53,38 weszły na 14
już dawno nie śniłam liczb
już dawno nie śniłam liczb
Biedroneczka1977 witaj
@4 072 218dusia: A mogłaś dodać 4 miałabyś 3
Biedroneczka1977 Podasz mi jeszcze raz tę stronę o liczbach i systemach do totolotka?
Link do tej strony
@4 072 226tomi77:
System na 18 liczb , 29 zakładów , do pięciu systemowych dodamy liczbę 2

Dodam jeszcze, że stałe w realu dopisały na stawce 2, znacznie do przodu .Jeszcze są w grze na 21:50.
@4 072 234Mulag:
Twoje zakłady:
1: 1, 6, 22, 49, 51 , -- , -- , -- , -- , -- 4 zik
1: 1, 6, 22, 49, 51 , -- , -- , -- , -- , -- 4 zik
Widzę że wczoraj kliku użytkowników wczoraj na złotej pisało między innymi Seba
@4 072 226tomi77: Popatrz czy warto zmieniać liczby. Gdybym ich nie zmienił, znów byłaby 5/5 na profilu. Ważne, że jest real.
@4 072 238Mulag: Co to jest ' złota '?

cebulka czerwona zeszklić z czosnkiem czerwona żółta zielona papryka w kostke marchew cienkie w plastry obieraczką pomidory z puszki (dałam przecier z kartonika )boczniaki
i tak duzić al dente
i tak duzić al dente
@4 072 238Mulag: I znów niepotrzebnie powolyjecie się na inne stronki i kogoś, kto przybrał sobie Nick kogoś, kto nie ma z nim nic wspólnego oprócz nazwy nicku, który celowo ktoś założył jsko zawodowy troll.Po co przytaczac tutaj głupoty z innych portali?
@4 072 238Mulag: Ciesz się, że Ci nie, albo
Nooo, ze staszek wynalazca pozwolił na utworzenie nicku jak mój, to mocno zabawne, bo wie doskonle po swoich tu występach za kogo go mam
Patrząc, co tam jest pisane, lowiem tylko, że to jakiś mocno zryty beret, być może nawet niejedna osoba
Nooo, ze staszek wynalazca pozwolił na utworzenie nicku jak mój, to mocno zabawne, bo wie doskonle po swoich tu występach za kogo go mam
Patrząc, co tam jest pisane, lowiem tylko, że to jakiś mocno zryty beret, być może nawet niejedna osoba
@4 072 247Robal_36: Czy możesz przestać wklejać żółte dyrdymały ?
Co to ma być ?
Jakiś zlepek liter na żółtym tle. Po co to robisz i w jakim celu ?
Co to ma być ?
Jakiś zlepek liter na żółtym tle. Po co to robisz i w jakim celu ?
@4 072 247Robal_36: Bądź w końcu poważnym facetem za jakiego się uważasz
Stworze dwa czaty poważny i drugi taki by się można było kłócić obrażać po ciężkiej pracy różnych problemach człowiek chciał bym wyrzucić z siebie ten gniew
@4 072 254Mulag: wystarczy mameje wywalić
dobra ide moze kiedys bedzie normalnie była grypa było bez masek itp jest koronowirus sa maski nie ma grypy i innych chorob maski nie pomagaja ( tyle co stringi gatki przed wydostaniem sie co nie co) ale trzeba nosic by nie zapimniec i sciemie dobra tyle kto nie slepy ten widzi kto ma klapki i tak nie zobaczy chocby mu powiedziano jak jest naprawde
@4 072 252Mulag: Ta strona jest do sprzedania ale nie za 300 tyś
Zaproponuj normalną cenę to zapewne będzie Twoja
Zaproponuj normalną cenę to zapewne będzie Twoja
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Jak normalnie ma być patrz co się dzieje w Europie a ty chcesz normalnie
@4 072 260Mulag:
Teraz przez tą pandemię brak wyjścia to ja się nikomu nie dziwię że ludziom odpie...
@4 072 260Mulag: Żeby było normalnie to trzeba też dawać normalnego zachowania.
Nie tylko wymagać lub oczekiwać
Co z tego że ktoś chce normalności jak zachowuje się jak jakiś gryzoń lub nie wiem kto.
Tak się nie da. Trzeba trochę wyrozumiałości do ludzi. Trochę ciepła i miłego słowa
Nie tylko wymagać lub oczekiwać
Co z tego że ktoś chce normalności jak zachowuje się jak jakiś gryzoń lub nie wiem kto.
Tak się nie da. Trzeba trochę wyrozumiałości do ludzi. Trochę ciepła i miłego słowa
Mulag,
kupić mówisz ? a jesteś pewien,ze jest do sprzedania ? zastanawiałeś się kiedyś, jak trudno prowadzić tego typu stronę, z dozwolonymi wypowiedziami róznych bardzo ludzi ? Bajkopisarze, mitomani, seksamanci, dziwolągi, z misją Dlaczego Rafał K., czy Ralffek nie uruchamiają czatu ?
kupić mówisz ? a jesteś pewien,ze jest do sprzedania ? zastanawiałeś się kiedyś, jak trudno prowadzić tego typu stronę, z dozwolonymi wypowiedziami róznych bardzo ludzi ? Bajkopisarze, mitomani, seksamanci, dziwolągi, z misją Dlaczego Rafał K., czy Ralffek nie uruchamiają czatu ?
Bądźmy dla siebie mili , wyrozumiali i tolerancyjni a zmienimy chociaż naszą społeczność na ciut lepszą a to będzie krok do przodu
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Misja wykopsania Joci i Moneta zakończona sukcesem, a teraz mowa o normalnym zachowaniu, boki zrywać
@4 072 264Sebastian_M: Pomyśleć, że takie coś uważa się za inteligentnego faceta , znającego rzekomo aż 4 języki. " Kochany " się myli bo zna ich 5, a pierwszy opanowany perfect to " język nienawiści".Nie przeszkadzać mu jeśli się z tym czuje dobrze. Miłego popołudnia " kochany triset ".
szkoda że nie widzi jak ludzi szkieletowata miernota z kolesiami strone rozwala obraza ludzi ale cóz jego hm chyba strona jeszcze choc patrzac jak pewien leszcz rzadzi pisze kto co ma robic jak pisac co ma pisac to watpie w to cóż i po co tu siedziec po co ten czat panie januszu za cenzora na stronie
Sebastian_M dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Niech wstąpi duch zielony i odmieni oblicze tej stronki tyle uciekam powodzenia o 21 50
@4 072 274Mulag: Życzę dużo wygranych
@4 072 267Sebastian_M: Nie zmienisz, to taka natura.Powtarza tesame wpisy jak mantrę.Typiwy zawodowiec.Takie zachowania są opisane jako .....patologiczna krytyka .Nie przeszkadzać .Niech się produkuje .
@4 072 277tomi77: 32 12 wejda
krasnalek typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 93757 i trafił(a) 300 zł
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Wulkan
Ty się też dalej produkuj jako "Emi076".
To jest dopiero zryty beret.
Ty się też dalej produkuj jako "Emi076".
To jest dopiero zryty beret.
@4 072 282emerytka 46: Zawsze bądź sobą chyba , że możesz być BATMANEM wtedy zawsze bądź BATMANEM.Milego.
@4 072 282emerytka 46: Zapomniałem pogratulować wygranych .
Bator
Był wpis skierowany do ciebie? Aha,zapomniałam -ty i wulkan to to samo.
Był wpis skierowany do ciebie? Aha,zapomniałam -ty i wulkan to to samo.
@4 072 286emerytka 46: Na tak fantastyczne komentarze może i powinien zareagować każdy. Jeszcze raz moje gratulacje i owocnych przemyśleń.Noeosci będą wysoko oceniane.
@4 072 286emerytka 46: WSZYscy ludzie są bracmi
@4 072 282emerytka 46: Czekamy na wygraną 200 000 na stawce
@4 072 286emerytka 46: Sypie u Ciebie śnieg ?
Cześć
@4 072 291Sebastian_M:
emerytka grała stawką i wygrała ?
To
To
@4 072 291Sebastian_M:
@4 072 292Bator:
@4 072 294Wulkan:
Najlepiej zawiesić działalność i czekać na pomoc z tarczy antykryzysowej.
@4 072 295Sebastian_M: Jeszcze nie wygrała , to dopiero m9je serdeczne życzenia, które się sprawdzają .
@4 072 297emerytka 46: Masz tarczę antykryzysową ?
Czy dostaniesz pomoc ?
Czy dostaniesz pomoc ?
Iskiereczka będzie na Wojtusia mrugać.
@4 072 297emerytka 46: Wystarczy sama tarcza .
@4 072 297emerytka 46: Ty to jesteś cwany lis.
Potrafisz się ustawić no i czasem też i wygrać tu i tam
Potrafisz się ustawić no i czasem też i wygrać tu i tam
Sebastian_M
Czekasz ?
Czekasz ?
@4 072 300emerytka 46: Wojtusie są inteligentni.
@4 072 301Wulkan: Oby ta tarcza była dość duża
@4 072 305Sebastian_M: Jak zachowam odległość na 2 m, może być