Wpisy 4 072 173 – 4 072 272
25 stycznia 2021 14:11 → 25 stycznia 2021 16:39, 100 wpisów
@4 072 168Pasko: Sprawdź godzinę losowania i publikacji wpis u
@4 072 168Pasko: Jeszcze ani razu nie oglądałem żadnych losowan w TV , ani na tej stronce .
@4 072 174Forsami: Tu jest jakaś szansa na 3/6
@4 072 177Wulkan: mówię tylko, bo następnym razem jak trafisz wszystkie cyfry to nikt nie uwierzy jak podasz równo z tym jak się wyniki już pojawiły
Sebastian nic nie będzie ale to tak dla zmylenia przeciwnika 20 Milionów moje jest plan wygram sam
Kurka dobrze ze zrobiłem nowa tabele.. Wszystko się wywróciło do góry nogami.. Kto by dał że będą rządzić końce 1,2,3
@4 072 181Pasko: Wystarczy jak pokaże później skan i wszyscy uwierzą
@4 072 183Forsami: I tak trzeba robić
Zmylić przeciwnika a swoje wysłać
Zmylić przeciwnika a swoje wysłać
Spadłem w 5 profil... Pewnie w 10 też spadnę na łeb.. Ale się cieszę bo jutro 2 multi swoje i lotto maszyna tylko
@4 072 181Pasko: Rozumiem , milo mi, nigdy nie będę się starał udowadniać niedowiarkom swojej racji, nawet powiem z uśmiechem : - Jak zawsze, nasz rację .
@4 072 188Forsami: Ja też tak zrobię może nawet dziś tylko dam inne liczby żeby było ciekawiej
emerytka 46 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 970399 i trafił(a) 500 zł
Biedroneczka1977 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 970399 i trafił(a) 250 zł
@4 072 185Sebastian_M: Już tu był skan z zasłonięta data .
Sebastian napewno widziałeś..na ostatnie losowanie miałem takie liczby..1,2,3,4,5,6
@4 072 189Wulkan: Akurat to Pasko nie ma racji.
Pisałem po losowaniu wystarczy pokazać skan i jest po temacie
Pisałem po losowaniu wystarczy pokazać skan i jest po temacie
@4 072 194Forsami: Widziałęm.
To ja Ci pokaże co ja zagram
To ja Ci pokaże co ja zagram
Idę spać po nocnej zmianie... jutro WYGRAĆ W LOTTO KUMULACJA 20 Milionów i
@4 072 194Forsami: Wyobraź sobie, że cała społeczność stronek o tej tematyce zagrała tymi liczbami .Kwota nawygrane automatycznie wzrasta .

Sebastian ok..najwyżej cofne czat..znajdę teraz udaję się do Leżajska...leżeć i spać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 100 zł
A teraz biorę się za Mini
Forsa... Powinieneś dostać 100 zł za taki fuks... Nie wierze ale by nie było... 44,45,46 kiedyś miałem i to dało 4 lotto... Sam nie wierzyłem... Pamiętam niecałe 200 zl
@4 072 204Sebastian_M: Nie kombinuj , zagraj tymi, które Ci podałem.
@4 072 206Wulkan: Te które podałem są próbne
Przed chwilą padło 12 x 300,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 072 209tomi77: Jak obiecałeś to dotrzymaj słowa
@4 072 209tomi77: Ja już awansowałem na 24 miejsce. Pomijalem typowania i aktywowalem te same .
Emerytka brawo za keno
@4 072 214tomi77: O 21:50 wyskoczysz z całą dycha
Biedroneczka1977
Wzajemnie
Wzajemnie
witam moje wyśnione liczby 53,38 weszły na 14
już dawno nie śniłam liczb
już dawno nie śniłam liczb
Biedroneczka1977 witaj
@4 072 218dusia: A mogłaś dodać 4 miałabyś 3
Biedroneczka1977 Podasz mi jeszcze raz tę stronę o liczbach i systemach do totolotka?
Link do tej strony
@4 072 226tomi77:
System na 18 liczb , 29 zakładów , do pięciu systemowych dodamy liczbę 2

Dodam jeszcze, że stałe w realu dopisały na stawce 2, znacznie do przodu .Jeszcze są w grze na 21:50.
@4 072 234Mulag:
Twoje zakłady:
1: 1, 6, 22, 49, 51 , -- , -- , -- , -- , -- 4 zik
1: 1, 6, 22, 49, 51 , -- , -- , -- , -- , -- 4 zik
Widzę że wczoraj kliku użytkowników wczoraj na złotej pisało między innymi Seba
@4 072 226tomi77: Popatrz czy warto zmieniać liczby. Gdybym ich nie zmienił, znów byłaby 5/5 na profilu. Ważne, że jest real.
@4 072 238Mulag: Co to jest ' złota '?

cebulka czerwona zeszklić z czosnkiem czerwona żółta zielona papryka w kostke marchew cienkie w plastry obieraczką pomidory z puszki (dałam przecier z kartonika )boczniaki
i tak duzić al dente
i tak duzić al dente
@4 072 238Mulag: I znów niepotrzebnie powolyjecie się na inne stronki i kogoś, kto przybrał sobie Nick kogoś, kto nie ma z nim nic wspólnego oprócz nazwy nicku, który celowo ktoś założył jsko zawodowy troll.Po co przytaczac tutaj głupoty z innych portali?
@4 072 238Mulag: Ciesz się, że Ci nie, albo
Nooo, ze staszek wynalazca pozwolił na utworzenie nicku jak mój, to mocno zabawne, bo wie doskonle po swoich tu występach za kogo go mam
Patrząc, co tam jest pisane, lowiem tylko, że to jakiś mocno zryty beret, być może nawet niejedna osoba
Nooo, ze staszek wynalazca pozwolił na utworzenie nicku jak mój, to mocno zabawne, bo wie doskonle po swoich tu występach za kogo go mam
Patrząc, co tam jest pisane, lowiem tylko, że to jakiś mocno zryty beret, być może nawet niejedna osoba
@4 072 247Robal_36: Czy możesz przestać wklejać żółte dyrdymały ?
Co to ma być ?
Jakiś zlepek liter na żółtym tle. Po co to robisz i w jakim celu ?
Co to ma być ?
Jakiś zlepek liter na żółtym tle. Po co to robisz i w jakim celu ?
@4 072 247Robal_36: Bądź w końcu poważnym facetem za jakiego się uważasz
Stworze dwa czaty poważny i drugi taki by się można było kłócić obrażać po ciężkiej pracy różnych problemach człowiek chciał bym wyrzucić z siebie ten gniew
@4 072 254Mulag: wystarczy mameje wywalić
dobra ide moze kiedys bedzie normalnie była grypa było bez masek itp jest koronowirus sa maski nie ma grypy i innych chorob maski nie pomagaja ( tyle co stringi gatki przed wydostaniem sie co nie co) ale trzeba nosic by nie zapimniec i sciemie dobra tyle kto nie slepy ten widzi kto ma klapki i tak nie zobaczy chocby mu powiedziano jak jest naprawde
@4 072 252Mulag: Ta strona jest do sprzedania ale nie za 300 tyś
Zaproponuj normalną cenę to zapewne będzie Twoja
Zaproponuj normalną cenę to zapewne będzie Twoja
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Jak normalnie ma być patrz co się dzieje w Europie a ty chcesz normalnie
@4 072 260Mulag:
Teraz przez tą pandemię brak wyjścia to ja się nikomu nie dziwię że ludziom odpie...
@4 072 260Mulag: Żeby było normalnie to trzeba też dawać normalnego zachowania.
Nie tylko wymagać lub oczekiwać
Co z tego że ktoś chce normalności jak zachowuje się jak jakiś gryzoń lub nie wiem kto.
Tak się nie da. Trzeba trochę wyrozumiałości do ludzi. Trochę ciepła i miłego słowa
Nie tylko wymagać lub oczekiwać
Co z tego że ktoś chce normalności jak zachowuje się jak jakiś gryzoń lub nie wiem kto.
Tak się nie da. Trzeba trochę wyrozumiałości do ludzi. Trochę ciepła i miłego słowa
Mulag,
kupić mówisz ? a jesteś pewien,ze jest do sprzedania ? zastanawiałeś się kiedyś, jak trudno prowadzić tego typu stronę, z dozwolonymi wypowiedziami róznych bardzo ludzi ? Bajkopisarze, mitomani, seksamanci, dziwolągi, z misją Dlaczego Rafał K., czy Ralffek nie uruchamiają czatu ?
kupić mówisz ? a jesteś pewien,ze jest do sprzedania ? zastanawiałeś się kiedyś, jak trudno prowadzić tego typu stronę, z dozwolonymi wypowiedziami róznych bardzo ludzi ? Bajkopisarze, mitomani, seksamanci, dziwolągi, z misją Dlaczego Rafał K., czy Ralffek nie uruchamiają czatu ?
Bądźmy dla siebie mili , wyrozumiali i tolerancyjni a zmienimy chociaż naszą społeczność na ciut lepszą a to będzie krok do przodu
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Misja wykopsania Joci i Moneta zakończona sukcesem, a teraz mowa o normalnym zachowaniu, boki zrywać
@4 072 264Sebastian_M: Pomyśleć, że takie coś uważa się za inteligentnego faceta , znającego rzekomo aż 4 języki. " Kochany " się myli bo zna ich 5, a pierwszy opanowany perfect to " język nienawiści".Nie przeszkadzać mu jeśli się z tym czuje dobrze. Miłego popołudnia " kochany triset ".
szkoda że nie widzi jak ludzi szkieletowata miernota z kolesiami strone rozwala obraza ludzi ale cóz jego hm chyba strona jeszcze choc patrzac jak pewien leszcz rzadzi pisze kto co ma robic jak pisac co ma pisac to watpie w to cóż i po co tu siedziec po co ten czat panie januszu za cenzora na stronie