Wpisy 4 071 373 – 4 071 472
24 stycznia 2021 19:26 → 24 stycznia 2021 21:32, 100 wpisów
Kostka Rubika 3 d... Jedna stronę ułożyłem.. Ale to paskudne... Tak tabletem ukladac
4 071 368. Bolo22 2021-01-24 (19:18)
Wulkan jak by byl to by podal pewniaki i kto i gdzie wygra takie ma facet wiedze tak bo to czarnowidz chyba jest
Wulkan jak by byl to by podal pewniaki i kto i gdzie wygra takie ma facet wiedze tak bo to czarnowidz chyba jest
Cześć
Co robicie ?
@4 071 381Gosia__77:
@4 071 382tomi77: Chcesz zagrać?
4 071 379. Sebastian_M witaj przyjacielu
No arczu... To takie wróżenie z fusów... To że wczoraj wylosowali 1,2,3,4,5 nie znaczy że dziś nie wylosuja
4 071 387. tomi77 tak a gdzie taie padły liczby czyzbym cos przeoczył
@4 071 386arczibalik73: Witaj przyjacielu dawno Ciebie tu nie było .Przychodź częściej bo bez Ciebie ta strona traci na wartości
@4 071 390Gosia__77: Mówię to co myślę
4 071 387. tomi77 a ja niemówie ze niemoga wyjsc ponownie, moga i to zawsze , w kazdej grze, no ale widze moje magiczne liczby niewyszły w multiku , moze juitro dopiero wejda
4 071 389. Sebastian_M tak to prawda dawno mnie tu było znaczyuy sie niepisałem tyutaj troszke ale zagladałem choc sporadycznie ale zagladałem i dzieki za miołe słowa, postaram sie tu w wolnych chwilach zagladac, , bo niezawsze mam tez i czas tu ciagle przesiadywac
4 071 389. Sebastian_M tak to prawda dawno mnie tu było znaczyuy sie niepisałem tyutaj troszke ale zagladałem choc sporadycznie ale zagladałem i dzieki za miołe słowa, postaram sie tu w wolnych chwilach zagladac, , bo niezawsze mam tez i czas tu ciagle przesiadywac
@4 071 393panoramix: Jestem tylko tu.
Nie skaczę po żadnych portalach
Nie skaczę po żadnych portalach
Arczi nie musisz tu przesiadywać jak nie masz czasu ale zaglądaj kilka razy dziennie.
Będzie nam miło Cię widzieć i porozmawiać.
Ustalić jakimi liczbami grać itd
Będzie nam miło Cię widzieć i porozmawiać.
Ustalić jakimi liczbami grać itd
Aniu jesteś ?
Bo mam propozycję
Bo mam propozycję
Arczi zajrzyj czasami na @
Musimy ustalić nowy plan walki z Mini
Musimy ustalić nowy plan walki z Mini
witam na minutkę
Tak reklamujecie to GL, to i ja sobie otworzyłam główna stronkę
i co widzę tam się nie da pisać, upstrzone jak na jarmarku na kolorowo, oczy bolą czytać się nie da Czy nikomu to nie przeszkadza,
a tu na zielonej tak przejrzyście, spokojnie, zależy kiedy ale tam to przegięcie
Tak reklamujecie to GL, to i ja sobie otworzyłam główna stronkę
i co widzę tam się nie da pisać, upstrzone jak na jarmarku na kolorowo, oczy bolą czytać się nie da Czy nikomu to nie przeszkadza,
a tu na zielonej tak przejrzyście, spokojnie, zależy kiedy ale tam to przegięcie
@4 071 402obuziara: Wiem że jest taka strona ale ja tam nie zaglądam
sebastian no niema sprawy, jestem tu i czytam nieraz, tylko niezawsze tak jest, nieraz jestem tutaj dość póżno choć juz tu praktycznie nikogo niema npo, wróc jest lewy jeszxcze, co zas chodzi do naszej @ sto spokojnie bede tam za jakis czas spokojnie narazie gramy na podstawie tego co teraz wychodzi
To chwilowo też lecę na GL
@4 071 404Sebastian_M: a ja tylko raz z ciekawości, do korna też dawno temu raz zajrzałam, ale się nie loguję, bo tu nie mam czasu pisać,
a co dopiero gdzie indziej
a co dopiero gdzie indziej
4 071 402. obuziara witaj czy to chodzi o strone golden lotto te GL
@4 071 405arczibalik73: Ale zrozum że jesteś tu potrzebny prawie codziennie.
Tu są czasami takie sytuacje które potrzebują Twojej obecności.
Tu są czasami takie sytuacje które potrzebują Twojej obecności.
@4 071 406: Ten wpis to był żart. Nigdzie nie idę
4 071 409. Sebastian_M ok rozumie
po tych kanałach skaczą tacy, co nie pracuja i się nudzą
witaj arczi tak to gl
witaj arczi tak to gl
@4 071 411arczibalik73: Jak przychodzisz raz na tydzień to jest musztarda po obiedzie.
Czyli Lipa z Miodem
Czyli Lipa z Miodem
Grajcie i Wygrywajcie
@4 071 414grzegorzg75:
Ty też
Ty też
@4 071 412obuziara: Nawet jak siedziałem 10 dni w domu to nie byłem na tamtym portalu
ano widzisz, jak się tutaj przyzwyczaiłeś to se tu jesteś
ale naprawdę dziwię się, że umieją się tam odnaleźć,
idę se papa
Seba
Arczi
Pozostałym
ale naprawdę dziwię się, że umieją się tam odnaleźć,
idę se papa
Seba
Arczi
Pozostałym
Na programie 1 pogodynka
Ktoś tu pisał żeby nie oglądać telewizji. Jeden pisał że nie posiada telewizora.
A ja jestem zdania że powinno się oglądać wiadomości i inne programy tylko należy to odpowiednio przesiewać .Nie brać wszystkiego co tam mówią do serca.
A ja jestem zdania że powinno się oglądać wiadomości i inne programy tylko należy to odpowiednio przesiewać .Nie brać wszystkiego co tam mówią do serca.
4 071 412. obuziara no ja kiedys dawniej zanim tutaj trafiłem ,na stronke tez znalazłem ta stronke golden lotto, a raczej zainspirował mnie jakis gosc który tam z tej strony pokazywał jakis programik , i za pomoca tego programiku on trafiał liczby, kilka razy próbowałem sie dostac na ta stronke ale cos tam ylonie tak ze niemoglem sie tam zarejstrowac, , wkoncu odpuscoiłem sobie ta stronke, , po jakims czasie spróbowałem jeszcze raz, i wkoncu sie tam zarejstrowałem, potem zalogowałem raz, chyba tylko, ale tam w miedzy czasie byly jakies jakby rozruchy tak ja to odebrałem, i za jakis czas probowałem z now sie tam zalogowac, mniestety bez sukcesu juz, wiec juz wiecej nie próbowałem tam zagladac bo tez i z czasem zapomniałem hasła swojego, wiec dałem za wygrana,z tad znam tea strone golden lotto, tutaj zas ta stronke obserwowałem jako tzw, laik od ponad 3 lat , tu nie bylem zarejstrowany wcale , tylko od tak sledziłem czat, co tu i kto pisze pewnego razu opostanowiłem sie tu zalogować, iod tak tu trafiłem juz oficjalnie i niezałuje, poznałem tutaj grono fajnych osób ktorych lubie i uwarzam za swojich tez przyjaciól liczbowych, , tez i nietykllko, jest tu grono fajnych osób które tak sammo jak i ja walcza o to abvby cos wygrać, i chciałbym aby ta stronka nadal istniała i aby tu jak najwoiecej ludzi, sie zgadzało ze soba i by razem dozyli do wygranych, wszystkim zycze duzo zdrowia i wysokich wygranych, jak zawsze, zycze tego z szczerego serca, wiem ze jezeli bedziemy gralii wierzyli ze wygramy to wtedy wygramy i spełnimy swoje marzenia i tego tu życze qwszystki,m, pamietyajcie w nas wszystkich jeast ogromna siła i moc, a cuda tez sie zdarzaja, wiec zdobtywajmy marzenia
Ja i TV i rado Maryja i tok FM.. A tera nawet relaks przy radio 2
4 071 423. Gosia__77 spokojnie moze i mozna juz niebede zanudzał wiecej
4 071 417. obuziara trzymaj sie cieplo
4 071 426. Gosia__77 nie no ok niema sprawy
@4 071 428Gosia__77: przez covid wiele działalności upadłozgłoś się po rządową tarczę
W Oleśnicy zmarł zaszczepiony pacjent... Dostał tykotania czegoś i wstrząsu
Gonzaga.
Przerwa.
gonzagotylko jak coś będę widzieć dobrego to ok a tak bez sensu nie ma sensu
@4 071 441Gosia__77: daj znać jak się uda, to zlikwiduję tą ikonkę
@4 071 444Pasko:
4 071 429. zgrywus rzadowa tarcza nie jest dla wszystkich tylko dla wybranych, i biznesy beda padac jak tak dalej bedzie, , rzad zawsze duzo obiecuje a malo w tym temacie robi, oni tylko gadaja inic pozatym, zreszta za duzo jest bogaczy w polsce i trzeba ich pozamykać, słyszałem kiedys w TV taka biznesmenke która plakała ze jej biznes pada bo nikt do niej do kurortu nieprzyjzedza i niema goscoi i przez ta cholerna pandemie
@4 071 447arczibalik73: To racja
Palenie, tak naprawdę, trzeba rzucić w "głowie", trzeba naprawdę przestać chcieć palić
@4 071 449Robal_36: racja
jesli masz silna wole i chesz przestac palixc to to uda ci sie zrobic bez zadnych nikoretów i innych zeczy, z dnia na dzie odrzucić fajki, ja próbowałem tak kiedys i sie udało do dzisiaj niepale i niestosował niczego co nawet reklamuja w TV, z dnia na dzie zucić i po sprawie, na poczatku bedzie ciezko,ale warto to zrobić niepale juz 14 lat, od tamtego czasu ,
@4 071 450Gosia__77: Rzuć to dziadostwo raz na zawsze
niepaklac lepiej sie poczujesz zaoszczedzisz troche kasy z a ktora sobie cos kupisz, czy przeznaczysz sobie naco tam chcesz, jakies owoce itd, i zdrowie bedzie lepsze, zapewne i kawe tak samo alkohol, bez tego mozna zyc tez, ja rozumie ze ta sa tez i pewne wyzeczenia do ktorych ludzie sie przyzwyczajajam, ale naprawde warto to zmienic, i stac sie lepszym człowiekiem a nie tak jak wszyscy, ja rozumie ze duzo ludzi lubi wypic jakiegos wina, browara itd, ja np, suie bez tych trunków odnajduje i wiem ze mozna to wszystko zucić bo jestem tego przykladem zywym,
Gosia ja bym się zastanowił:
Francuscy badacze zaobserwowali, że palenie papierosów może obniżać podatność na COVID-19. Zespół, którym kierowali Zahir Amoura ze Szpitala Salpetriere w Paryżu oraz profesor neurobiologii Jean-Pierre Changeux z paryskiego Instytutu Pasteura wykazał w badaniu na 482 pacjentach z COVID-19, że odsetek osób palących jest niższy wśród z tych infekcją SARS-CoV-2 niż w ogólnej populacji. Co więcej, naukowcy wyliczyli, że że osoby regularnie palące papierosy mają o aż ok. 80 proc. mniejsze ryzyko zachorowania na COVID-19.
Francuscy badacze zaobserwowali, że palenie papierosów może obniżać podatność na COVID-19. Zespół, którym kierowali Zahir Amoura ze Szpitala Salpetriere w Paryżu oraz profesor neurobiologii Jean-Pierre Changeux z paryskiego Instytutu Pasteura wykazał w badaniu na 482 pacjentach z COVID-19, że odsetek osób palących jest niższy wśród z tych infekcją SARS-CoV-2 niż w ogólnej populacji. Co więcej, naukowcy wyliczyli, że że osoby regularnie palące papierosy mają o aż ok. 80 proc. mniejsze ryzyko zachorowania na COVID-19.
@4 071 456RYCHFER: ale można mieć inne choroby
@4 071 457. Gosia__77
Jak ich nie masz to można sobie wmówić, albo wyszukać w NEC-ie
Jak ich nie masz to można sobie wmówić, albo wyszukać w NEC-ie
@4 071 458. gonzaga
@4 071 459RYCHFER: o żadnych chorobach nie czytam jak mi coś dolega ide do lekarza
Podobno weterynarze są bardziej wykształceni od lekarzy
Więc raczej polecał bym lecznicę
Więc raczej polecał bym lecznicę
może niedługo do weterynarza będziemy chodzić bo w przychodni znieczulica a lecznica ho ho
@4 071 421arczibalik73: jesteś jeszcze?
przeczytałam wszystko, co napisałeś, więc Twój wysiłek nie poszedł na marne
przeczytałam wszystko, co napisałeś, więc Twój wysiłek nie poszedł na marne
Tak @4 071 467. gonzaga Weterynarz musi rozpoznać chorobę bez wywiadu...
@4 071 470RYCHFER: to prawda zwierze nie powie co mu dolega