Wpisy 4 071 333 – 4 071 432
24 stycznia 2021 18:47 → 24 stycznia 2021 20:44, 100 wpisów
Panie Krzysio744,
wiem, ze tu czasem zaglądasz - nie, nie mam tam konta i nie piszę u stanisława wynalazcy tombaka, chyba znowu ktos się urwał ze szpitala dla nerwowo chorych
wiem, ze tu czasem zaglądasz - nie, nie mam tam konta i nie piszę u stanisława wynalazcy tombaka, chyba znowu ktos się urwał ze szpitala dla nerwowo chorych
Witam co tu się dzieje ?Jest tu jeszcze ktoś normalnie piszący czy tylko dialogi sam ze sobą ?
@4 071 335Biedroneczka1977:
@4 071 334Robal_36: mam pytanie
@4 071 332arczibalik73: na każdego przychodzi czas...gdy w drzwi zapuka kostucha
ja uwarzam ze kazdy z nas trafi wymarzaona wygrana tylko w odpowiednim czasie, a le to zalezy od tego jak bedziemy tez i grali
@4 071 340arczibalik73: optymistycznie
@4 071 335Biedroneczka1977: nie piszę do siebie, kiedyś tu był taki uczestnik Krzysio, za pewne wpisy został zbanowany i pisze u Karola i i zajrzyj na stronę goldenlotto, a ja tam nie piszę zapewniam uważam staszka wynalazcę za arcycymbała
Robak ja za tym nie nadążam kto jest kim
@4 071 343Biedroneczka1977: istotnie, ustalenie kto jest kto moze sprawić trochę trudności
Ale z łatwością można zauważyć kto jest przewodniczącym Klubu Patologicznych Krytykantów .
dlatego tez uwarzam ze nietrzeba grac i zucac sie na te liczby z duza kasa , tylko grac za podstawowa stawke, im wiecej w to inwestujemy tym wiecej przegrywamy, i nalezy grac tylko na swojich liczbach, i jednym zakladem, pomału i do celu, tak jak ta kobieta z michigen, , podaja ze grała na własnych liczbach tak jak i jeden gosc w stanach, który tez trafił Andy burke --Burke kupił na stacji
benzynowej w rodzinnym mieście, której jest stałym klientem.
- Gdy ogłosiłem, że
wygrałem ,wyszedł do mnie właściciel stacji i powiedział: "Andy, coś ty zrobił? Nie
zepsułeś mi tym kasy?" - powiedział Burke.
Połowę pieniędzy... oddał przyjacielowi
- Kasjerka powiedziała mi, że wygrałem 2,5
mln dolarów. Odpowiedziałem, by lepiej sprawdziła drugi los, bo są na nim
dokładnie te same numery - dodał mężczyzna.
W efekcie Burke zamiast jednego czeku
na 5 mln dolarów otrzymał dwa na kwoty po 2,5 mln dol.
Zwycięzca loterii
przekazał, że teraz ma zamiar przejść na "hazardową emeryturę" i dać szansę innym.
Pieniądze chce przeznaczyć m.in. na remont domu i odnowienie swojego Land Rovera.
benzynowej w rodzinnym mieście, której jest stałym klientem.
- Gdy ogłosiłem, że
wygrałem ,wyszedł do mnie właściciel stacji i powiedział: "Andy, coś ty zrobił? Nie
zepsułeś mi tym kasy?" - powiedział Burke.
Połowę pieniędzy... oddał przyjacielowi
- Kasjerka powiedziała mi, że wygrałem 2,5
mln dolarów. Odpowiedziałem, by lepiej sprawdziła drugi los, bo są na nim
dokładnie te same numery - dodał mężczyzna.
W efekcie Burke zamiast jednego czeku
na 5 mln dolarów otrzymał dwa na kwoty po 2,5 mln dol.
Zwycięzca loterii
przekazał, że teraz ma zamiar przejść na "hazardową emeryturę" i dać szansę innym.
Pieniądze chce przeznaczyć m.in. na remont domu i odnowienie swojego Land Rovera.
Biedroneczka
Karol, to Korn, z /typowanie parkami, a Krzysio744, to Krzysio niedosłyszący facet, który trochę za dużo o sex'ie pisał, natomiast "jazdy" i trollowanie istotnie przybrało od pewnego czasu katastrofalne rozmiary, no, ale...
Karol, to Korn, z /typowanie parkami, a Krzysio744, to Krzysio niedosłyszący facet, który trochę za dużo o sex'ie pisał, natomiast "jazdy" i trollowanie istotnie przybrało od pewnego czasu katastrofalne rozmiary, no, ale...
@4 071 348Aya:
dopiero co zobaczyłem ,ze tam też jest chat ale kratka odpływowa mocno przytkana
4 071 354. Aya 2021-01-24 (19:12) Zostań w domu >zdechnij w domu
Przyszłam po pewniaczki dobrew tylko kto je tu ma
Przyszłam po pewniaczki dobrew tylko kto je tu ma
@4 071 354Aya: z tym jest problem
@4 071 349panoramix: kiedyś u Karola byłem, trochę inny nick, ale nie ukrywałem się, nigdzie indziej nie występuję
4 071 360. panoramix 2021-01-24 witaj
4 071 361. Aya 2021-01-24 (19:15) Zostań w domu >zdechnij w domu
Arczi Ty napewno masz
tak mam takie jak wszyscy
4 071 361. Aya 2021-01-24 (19:15) Zostań w domu >zdechnij w domu
Arczi Ty napewno masz
tak mam takie jak wszyscy
@4 071 359Robal_36: a ja dopiero sie dowieduje ze sa inne portale ale tu jest ok tylko od jakiegos czasu kilka nick jest jakie jest
@4 071 362Aya: ale odpowiedź była, czy nie ?
Wulkan jak by byl to by podal pewniaki i kto i gdzie wygra takie ma facet wiedze
@4 071 367Aya: zadaj, ogólnie pisząc, pytanie ma forum, w formie tematu, i może ktoś się odezwie...
Robal kiedyś pisałam o tym do Pasko to pisał że da się zrobić
ale mam założyć temat i jeśli będzie zainteresowanie taką mapą to zrobi
ale mam założyć temat i jeśli będzie zainteresowanie taką mapą to zrobi
Kostka Rubika 3 d... Jedna stronę ułożyłem.. Ale to paskudne... Tak tabletem ukladac
4 071 368. Bolo22 2021-01-24 (19:18)
Wulkan jak by byl to by podal pewniaki i kto i gdzie wygra takie ma facet wiedze tak bo to czarnowidz chyba jest
Wulkan jak by byl to by podal pewniaki i kto i gdzie wygra takie ma facet wiedze tak bo to czarnowidz chyba jest
Cześć
Co robicie ?
@4 071 381Gosia__77:
@4 071 382tomi77: Chcesz zagrać?
4 071 379. Sebastian_M witaj przyjacielu
No arczu... To takie wróżenie z fusów... To że wczoraj wylosowali 1,2,3,4,5 nie znaczy że dziś nie wylosuja
4 071 387. tomi77 tak a gdzie taie padły liczby czyzbym cos przeoczył
@4 071 386arczibalik73: Witaj przyjacielu dawno Ciebie tu nie było .Przychodź częściej bo bez Ciebie ta strona traci na wartości
@4 071 390Gosia__77: Mówię to co myślę
4 071 387. tomi77 a ja niemówie ze niemoga wyjsc ponownie, moga i to zawsze , w kazdej grze, no ale widze moje magiczne liczby niewyszły w multiku , moze juitro dopiero wejda
4 071 389. Sebastian_M tak to prawda dawno mnie tu było znaczyuy sie niepisałem tyutaj troszke ale zagladałem choc sporadycznie ale zagladałem i dzieki za miołe słowa, postaram sie tu w wolnych chwilach zagladac, , bo niezawsze mam tez i czas tu ciagle przesiadywac
4 071 389. Sebastian_M tak to prawda dawno mnie tu było znaczyuy sie niepisałem tyutaj troszke ale zagladałem choc sporadycznie ale zagladałem i dzieki za miołe słowa, postaram sie tu w wolnych chwilach zagladac, , bo niezawsze mam tez i czas tu ciagle przesiadywac
@4 071 393panoramix: Jestem tylko tu.
Nie skaczę po żadnych portalach
Nie skaczę po żadnych portalach
Arczi nie musisz tu przesiadywać jak nie masz czasu ale zaglądaj kilka razy dziennie.
Będzie nam miło Cię widzieć i porozmawiać.
Ustalić jakimi liczbami grać itd
Będzie nam miło Cię widzieć i porozmawiać.
Ustalić jakimi liczbami grać itd
Aniu jesteś ?
Bo mam propozycję
Bo mam propozycję
Arczi zajrzyj czasami na @
Musimy ustalić nowy plan walki z Mini
Musimy ustalić nowy plan walki z Mini
witam na minutkę
Tak reklamujecie to GL, to i ja sobie otworzyłam główna stronkę
i co widzę tam się nie da pisać, upstrzone jak na jarmarku na kolorowo, oczy bolą czytać się nie da Czy nikomu to nie przeszkadza,
a tu na zielonej tak przejrzyście, spokojnie, zależy kiedy ale tam to przegięcie
Tak reklamujecie to GL, to i ja sobie otworzyłam główna stronkę
i co widzę tam się nie da pisać, upstrzone jak na jarmarku na kolorowo, oczy bolą czytać się nie da Czy nikomu to nie przeszkadza,
a tu na zielonej tak przejrzyście, spokojnie, zależy kiedy ale tam to przegięcie
@4 071 402obuziara: Wiem że jest taka strona ale ja tam nie zaglądam
sebastian no niema sprawy, jestem tu i czytam nieraz, tylko niezawsze tak jest, nieraz jestem tutaj dość póżno choć juz tu praktycznie nikogo niema npo, wróc jest lewy jeszxcze, co zas chodzi do naszej @ sto spokojnie bede tam za jakis czas spokojnie narazie gramy na podstawie tego co teraz wychodzi
To chwilowo też lecę na GL
@4 071 404Sebastian_M: a ja tylko raz z ciekawości, do korna też dawno temu raz zajrzałam, ale się nie loguję, bo tu nie mam czasu pisać,
a co dopiero gdzie indziej
a co dopiero gdzie indziej
4 071 402. obuziara witaj czy to chodzi o strone golden lotto te GL
@4 071 405arczibalik73: Ale zrozum że jesteś tu potrzebny prawie codziennie.
Tu są czasami takie sytuacje które potrzebują Twojej obecności.
Tu są czasami takie sytuacje które potrzebują Twojej obecności.
@4 071 406: Ten wpis to był żart. Nigdzie nie idę
4 071 409. Sebastian_M ok rozumie
po tych kanałach skaczą tacy, co nie pracuja i się nudzą
witaj arczi tak to gl
witaj arczi tak to gl
@4 071 411arczibalik73: Jak przychodzisz raz na tydzień to jest musztarda po obiedzie.
Czyli Lipa z Miodem
Czyli Lipa z Miodem
Grajcie i Wygrywajcie
@4 071 414grzegorzg75:
Ty też
Ty też
@4 071 412obuziara: Nawet jak siedziałem 10 dni w domu to nie byłem na tamtym portalu
ano widzisz, jak się tutaj przyzwyczaiłeś to se tu jesteś
ale naprawdę dziwię się, że umieją się tam odnaleźć,
idę se papa
Seba
Arczi
Pozostałym
ale naprawdę dziwię się, że umieją się tam odnaleźć,
idę se papa
Seba
Arczi
Pozostałym
Na programie 1 pogodynka
Ktoś tu pisał żeby nie oglądać telewizji. Jeden pisał że nie posiada telewizora.
A ja jestem zdania że powinno się oglądać wiadomości i inne programy tylko należy to odpowiednio przesiewać .Nie brać wszystkiego co tam mówią do serca.
A ja jestem zdania że powinno się oglądać wiadomości i inne programy tylko należy to odpowiednio przesiewać .Nie brać wszystkiego co tam mówią do serca.
4 071 412. obuziara no ja kiedys dawniej zanim tutaj trafiłem ,na stronke tez znalazłem ta stronke golden lotto, a raczej zainspirował mnie jakis gosc który tam z tej strony pokazywał jakis programik , i za pomoca tego programiku on trafiał liczby, kilka razy próbowałem sie dostac na ta stronke ale cos tam ylonie tak ze niemoglem sie tam zarejstrowac, , wkoncu odpuscoiłem sobie ta stronke, , po jakims czasie spróbowałem jeszcze raz, i wkoncu sie tam zarejstrowałem, potem zalogowałem raz, chyba tylko, ale tam w miedzy czasie byly jakies jakby rozruchy tak ja to odebrałem, i za jakis czas probowałem z now sie tam zalogowac, mniestety bez sukcesu juz, wiec juz wiecej nie próbowałem tam zagladac bo tez i z czasem zapomniałem hasła swojego, wiec dałem za wygrana,z tad znam tea strone golden lotto, tutaj zas ta stronke obserwowałem jako tzw, laik od ponad 3 lat , tu nie bylem zarejstrowany wcale , tylko od tak sledziłem czat, co tu i kto pisze pewnego razu opostanowiłem sie tu zalogować, iod tak tu trafiłem juz oficjalnie i niezałuje, poznałem tutaj grono fajnych osób ktorych lubie i uwarzam za swojich tez przyjaciól liczbowych, , tez i nietykllko, jest tu grono fajnych osób które tak sammo jak i ja walcza o to abvby cos wygrać, i chciałbym aby ta stronka nadal istniała i aby tu jak najwoiecej ludzi, sie zgadzało ze soba i by razem dozyli do wygranych, wszystkim zycze duzo zdrowia i wysokich wygranych, jak zawsze, zycze tego z szczerego serca, wiem ze jezeli bedziemy gralii wierzyli ze wygramy to wtedy wygramy i spełnimy swoje marzenia i tego tu życze qwszystki,m, pamietyajcie w nas wszystkich jeast ogromna siła i moc, a cuda tez sie zdarzaja, wiec zdobtywajmy marzenia
Ja i TV i rado Maryja i tok FM.. A tera nawet relaks przy radio 2
4 071 423. Gosia__77 spokojnie moze i mozna juz niebede zanudzał wiecej
4 071 417. obuziara trzymaj sie cieplo
4 071 426. Gosia__77 nie no ok niema sprawy
@4 071 428Gosia__77: przez covid wiele działalności upadłozgłoś się po rządową tarczę
W Oleśnicy zmarł zaszczepiony pacjent... Dostał tykotania czegoś i wstrząsu