Wpisy 4 070 037 – 4 070 136
23 stycznia 2021 18:30 → 23 stycznia 2021 19:55, 100 wpisów
Nie odpisywałem bo mam taki pakiet z plusa..że szkoda gadać..prędkość Internetu..powala szkoda że korby nie dali w pakiecie...bym przyspieszył
Nie jestem żadnym klawiszem. ... a mundurów koloru niebieskiego nie dzierże
Nic dziś nie gram
Weekend po to żeby odpocząć od totolotka
i tak nie padnie kumulacja bo będą ja przeciągać do tej promocji która trwa
Weekend po to żeby odpocząć od totolotka
i tak nie padnie kumulacja bo będą ja przeciągać do tej promocji która trwa
Narazie do beczki wszedłem na podroby albo nawóz do Holandii oto jest pytanie
Wojtt namów waldusia na wizytę w burdelu bo on ostatnio coś narzekał że jest niedopieszczony seksualnie
@4 070 031Robal_36: paragraf 77 Art.dawny 148
Aje wyśle 2zaklady lotto stymi samymi numerami bo coś wtej metodzie jest w mini i zagranicą tak trafiaja przypadkowo
@4 070 031Robal_36: ArsLege
W miejscowości Oborniki padła wygrana 318 588,60 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 160 163,30 zł w grze Eurojackpot (4+2)
W miejscowości Lublin padła wygrana 160 163,30 zł w grze Eurojackpot (4+2)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 160 163,30 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Lepszy sex ja mam wysokie libido sok z buraka i ciągle napalony chodzę
jest taki program Magia nagości ,w którymś z odcinków był nawet Polak

Robert waldusiowi może już konar nie chce zapłonąć i gdzieś ta ochota na seks odeszła dlatego zdecydował się na e-papierosa.
dzisiaj jak byłem posłać kupon na wieczorne losowanie to w tej kolekturze pracuje nowa dziewczyna ładna, jak przyjmowała ode mnie kupon to tak patrzała na mnie nie wiem czy może miała ochotę na mnie
Konar nieplonie to co 2reklama z tabletkami to niejest dobrze
@4 070 039Forsami: spoko
Aleś posłał tych zakładów, aż się doliczyć nie mogę
Aleś posłał tych zakładów, aż się doliczyć nie mogę
wojtt, a koledze dziś, to coś zaszkodziło ? Nie ma ochoty na ?
Najlepszym sposobem na wirusa jest pozbyć się tv apropo tv dopóki tv nie pokazywała męczy na MŚ w ręcznej mężczyzn było ok dziś mecz leci z Węgrami i dostaja lanie
Cześć
Już jestem
Już jestem
@4 070 094wizard: Która Polka ?
@4 070 098Wulkan: Śląsk
Jest sposób na większą kasę
235 uboczne objawy poszczepienne. Zdarzają się napady padaczki.
Odszkodowania finansowego będą kwalifikowane osoby, które będą hospitalizowane przynajmniej 14 dni lub doznają szoku anafilaktycznego. Poszkodowany, w zależności od długości okresu leczenia, będzie mógł uzyskać kwotę od 10 tys. zł do 100 tys. zł. Środki na wypłatę świadczeń będą pochodzić głównie z Funduszu Przeciwdziałania COVID-19.
235 uboczne objawy poszczepienne. Zdarzają się napady padaczki.
Odszkodowania finansowego będą kwalifikowane osoby, które będą hospitalizowane przynajmniej 14 dni lub doznają szoku anafilaktycznego. Poszkodowany, w zależności od długości okresu leczenia, będzie mógł uzyskać kwotę od 10 tys. zł do 100 tys. zł. Środki na wypłatę świadczeń będą pochodzić głównie z Funduszu Przeciwdziałania COVID-19.
@4 070 098: Wiem, celowo zapytałem bo ktoś mi w pewnym miejscu zarzucił, że nie znam mapy Polski .
Nad rzeką Warta
Baba w USA wygrala miliard
@4 070 102Sebastian_M: Placek upieczony ?
Ale są Oborniki koło Poznania
@4 070 104Wulkan: Piecze się
@4 070 103Rrrooobbbeeerrrttt: Nie mówi się baba, a pani , i nie miliard a 731 milionów dolarów na Florydzie .
Kto miał problemy np.z uczuleniem wstząsem na penicylinę nie powinien się szczepić
@4 070 108Gosia__77: A na ttamal?
@4 070 109Wulkan: mało się o tym mówi ale raz trafiłam na tą wiadomość
@4 070 110Gosia__77: Ja też sam.W kuchni nie może być nikogo .
@4 070 108Gosia__77: i co w związku z tym?
ja jestem uczulona, ale jakoś nie wnikałam w temat
ja jestem uczulona, ale jakoś nie wnikałam w temat
@4 070 112Gosia__77: Siostra ma uczulenie na penicylinę, ja też na pewien lek.Cipronex
@4 070 116Gosia__77: Lepiej więcej wiedzieć, niż narzekać .
@4 070 115Wulkan: a ja terza biorę cipronex
to jest takk, mam nadciśnienie, więc go leczę, ale lek na nadciśnienie powoduje choroby pęcherza i tak w koło macieju
to jest takk, mam nadciśnienie, więc go leczę, ale lek na nadciśnienie powoduje choroby pęcherza i tak w koło macieju
@4 070 110Gosia__77: Tak
@4 070 118obuziara: Wrrr, koło mnie leżak na OIOM gość , po zabiegu na otwartym sercu , wcześniejsze zabiegi na sercu zepsuły mu nerki.Mial prawie 40 ° temp.Nie mogli znaleźć przyczyny .Okazało się, że miał wodę w płucach.Gdy go nakluli , temp.spadla, ale i tak zszedł z tego padołu przy mnie.Wrrr.
@4 070 118obuziara: A jak u Ciebie z potasem ?
@4 070 118obuziara: Konieczna ablacja .
a dawno nie robiłam, bo ten covid, rzadziej się chodzi do lekarza, to i badań nie woła się,
nie mam jakiegos wielkiego nadc. ale gdy mam 150/96 to już czuje ból głowy, i trza leki brać
@4 070 124obuziara: To źle, badania możesz zrobić zawsze .Jeśli masz wysoki potas, puchną nogi, kołatanie serca, arytmia, ciśnienie .
@4 070 125obuziara: Palisz ?
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
@4 070 128obuziara: W październiku ?
@4 070 131obuziara: Byłaś u kardiologa ?
System w panice-ludzie(nie tylko w PL) nie chcą się szczepić. NOPy śmiertelne ukrywane.Szczepienie mimo braku zgody opiekunów prawnych.
Dwa przypadki zejścia po szczepionce w DPS zgłoszone na NOP STOP
Dwa przypadki zejścia po szczepionce w DPS zgłoszone na NOP STOP
coś ty.... nie ma na to czasu, ja nadciśn. mam wynalezione rok temu w lutym to ledwo wynalezione, biorę tylko leki i tyle
@4 070 134RYCHFER: Mogę pisać doktorat z bezczelnych oszustw naszej służby zdrowia.