Wpisy 4 068 622 – 4 068 721
21 stycznia 2021 22:17 → 21 stycznia 2021 23:59, 100 wpisów
@4 068 617Pasko: Nie lubię żadnego , ja bez trybu , no , i co ?
no i jest kumulacja jak myślałem ... tzn. było największe prawdopodobieństwo... ale mamy też Lotto Plus Wulkan
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 5 wygrane w wysokości 1 000 zł
pewniak 71 na 14.00 zszedł o 21.50
Na jutro pewniak 13 16
zostaje 22
Na jutro pewniak 13 16
zostaje 22
to ja nakładam na siebie karę , Wulkan rządzi , aja nie wchodze do niedzieli
@4 068 630Wulkan: "Po kumulacji , a szóstki w obu grach ???"
tłumacząc "padnie szóstka w Lotto, ciekawe czy też w Lotto Plus ???"
tłumacząc "padnie szóstka w Lotto, ciekawe czy też w Lotto Plus ???"
Pasko. Wiem, że w sobotę więcej zakładów ale dzisiaj nie było nawet 14, więc zakładam, że maksimum 2 miliony wzrośnie, czyli realnie koło 16 ale oczywiście czasem lubią na wyrost
@4 068 635Pasko: Zwróć uwagę na 3 żaki zapytania .
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
no ja myślę, że znaki zapytania tyczyły się Lotto Plus ... bo co do Lotto to była pewność no ale nieważne. Pisałem, że jeśli nie padnie szóstka w żadnej grze ... a padła w Lotto Plus, więc oczywiście nic nie mówię, nie przegrałeś do końca
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 520 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Dziękuję bardzo .Jesteś dla mnie łaskawy. Jutro karmię gołębie przy pomniku Friedricha Wilhelma von Redena
Lotto może w sobotę wyślę sztukę i mini... Jutro 2 multi na 14..gram swoje profil nie patrzcie... Od dwóch dni te same typuje
Podadzą 17 a będzie koło 16 i zabraknie około 1 miliona. Standard w totalizatorze
smutne jest to, że w tym roku jeszcze nikt nie wygrał "6" w Lotto ... a już w sobotę będzie 23-ci stycznia
@4 068 651Pasko: Oj, nie robi szału , nie robi .
Może jest szansa na pierwszy w historii miesiąc w grze Lotto bez ani jednej "szóstki" ... Lotto Plus nie liczę
Ja tam znalazłem swój trop idę tym... I nawet 2 mln mnie nie ruszają.. Ale tam wyślę ta sztukę dla spokojnego sumuenia
@4 068 610Wulkan: Te chybiki są obiecujące.
Pasko. Myślę, że gdyby we wtorek była dalej kumulacja to około 18 milionów. We wtorki zawsze jest mniej zakładów, więc z 16 czy 17 na 20 nie przeskoczy. Ale lubią przeszacowywać.
Co do kumulacji. Racja, bardzo wolno narasta. Nie wiem co by musiało się stać, żeby Lotto wyszło z dołka. Widać, zabiegi typu promocje za 7 zakładów nie bardzo działają. Ja zawsze gram trochę na chybił trafił, trochę samemu skreślam i nie będę zawierał 6 zakładów na jednym kuponie, żeby się skusić na dodatkowy zakład. A że gram z plusem to i tak musiałbym dopłacić złotówkę. Mam nadzieję, że nie wpadną na pomysł codziennych losowań Lotto, bo wtedy dopiero będzie ledwo co kumulacja narastała
Co do kumulacji. Racja, bardzo wolno narasta. Nie wiem co by musiało się stać, żeby Lotto wyszło z dołka. Widać, zabiegi typu promocje za 7 zakładów nie bardzo działają. Ja zawsze gram trochę na chybił trafił, trochę samemu skreślam i nie będę zawierał 6 zakładów na jednym kuponie, żeby się skusić na dodatkowy zakład. A że gram z plusem to i tak musiałbym dopłacić złotówkę. Mam nadzieję, że nie wpadną na pomysł codziennych losowań Lotto, bo wtedy dopiero będzie ledwo co kumulacja narastała
MM zero {{jezyk} najgorsze że znów zablokowali mi konto na lotto.pl bo wyczerpałem limit , trzeba dygać do budki
@4 068 655: odwołuję to ... w marcu 2020 nie było "szóstki" po tym jak padła 29 lutego tak że rok przestępny się przydał w tym przypadku
Pasko. A dodatkowo był pierwszy miesiąc covidowy w Polsce, to też się przyczyniło. Następna szóstka padła wtedy 9 kwietnia u mnie w Lublinie, ponad 23 miliony
Systemik na 12 liczb w lotto dla 7 osób
Dlaczego wstrętne babsko z kolektury w sklepie wręcz domaga się by jej dać prezent z wygranej ?Już kiedyś otrzymała.
@4 068 667emerytka 46: Dla inteligentnej i pięknej Pani 4060888, kupimy karmik dla gołębicy .
@4 068 667emerytka 46: Taktyka , taktyka to nie tylko sztuka walki .Miłego wieczoru .
@4 068 667emerytka 46: Wklej coś jeszcze przed snem , proszę .
@4 068 668Wulkan: może mylisz sygnały. Wpadłeś w oko i tyle ale żeby od razu tak o Pani kolektorce się wyrażać
Widzę, że dalej nie wiedzą czy podać realne 16 milionów czy przeszacowane 17
@4 068 673Pasko: Sorry , kultura nabyta 4060888,z kim przystajesz, tym się stajesz .
@4 068 674Robal_36:
Ja się tylko dziwię tej dyskusji.
Ja się tylko dziwię tej dyskusji.
@4 068 673Pasko: Kiedys otrzymała 200 zł, to jeszcze jej malo?
Wulkan
Właśnie,właśnie.
Właśnie,właśnie.
@4 068 679gerdi076: To się nazywa dyskusja ?
Przypomnieć może twoje wpisy na GL.To dopiero jest kultura.
Szkoda,że zostały wykasowane.Niejeden mógł się przekonać,co np.myślisz o rodzynkach.
Szkoda,że zostały wykasowane.Niejeden mógł się przekonać,co np.myślisz o rodzynkach.
Ula, a mnie, starzeję się - wiadomo , ale, że pamięć jeszcze jest, to - coraz mniej dziwi
@4 068 680Wulkan: nie wnikajmy za co Ty tam płacisz tym paniom
@4 068 684emerytka 46: Może powiesz co piszą w brukowcach ( SE, Fakty ), co kogo interesują inne portale?
no i nie ma kumulacji ... może prezes poszedł spać, a musi klepnąć decyzję
@4 068 685Robal_36:
Może jednak dutki.
Może jednak dutki.
@4 068 686Pasko: W oddziałach też nie ma obowiązku dawać prezenty .
@4 068 687Bator: Ciebie interesują.Pisałeś do Szamana,którego nie ma MP.
Kumulacja Lotto: 17 000 000 zł
@4 068 691emerytka 46: Jest , sprawdź. Co, Ty jesteś sygnalizatorem?
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/412968,duzy-lotek-przez-internet-bedzie-mozna-puscic-kupon-lotto-z-komputera.html
Ciekawe są te tam komentarze
Ciekawe, co teraz się pojawi
Ciekawe są te tam komentarze
Ciekawe, co teraz się pojawi
@4 068 697meganka: Moim zdaniem bardzo ladnie to wygląda.
@4 068 686Pasko: Za te wygrana chce, a to były moje liczby .

Zawsze kreśliłem kupony kropkami , teraz już wiem jak pokazał Pasko te wygrane to kreślone kreskami
@4 068 691emerytka 46: Będę Ci wdzięczny gdy przestaniesz mnie zagadywac.Nie powinno Cię interesować z kim rozmawiam.Bardzo lubię, kiedy nieporzadani ludzie przestają się do mnie odzywać ( dotychczas nie miałem takich, oprócz Ciebie ).To tak, jakby s...się same wyniosły. Myślę, że to będzie nasza ostatnia rozmowa .
@4 068 700Wulkan: to jej wytłumacz ile razy jeszcze musisz tak wygrać, żeby odebrać to co Ci TS zabrał
@4 068 687Bator:
Przecież to ty zagadałeś.
Przecież to ty zagadałeś.
A moze tak do liczb na 14...konce 4.5.6 moga jeszcze raz zadkoczyc...ale kulawo piatki chodza...
@4 068 706gerdi076: Na dobranoc. 

Ja tam lubie skany...to milo ze komus jest milo..iz. Cos trafil..Czy tez maszynowo czy sam
Ula
Od rana dowieczora, stadami i pokrzywdzone, noooo, ale w tym ostatnim coś jest
Od rana dowieczora, stadami i pokrzywdzone, noooo, ale w tym ostatnim coś jest
@4 068 709Bator: Jest jakiś mój wpis do ciebie ? Nie ma.
@4 068 713Robal_36:
Dobrej nocy.
Dobrej nocy.
@4 068 720meganka: Ale nie ukraińska ?