Wpisy 4 066 661 – 4 066 760
19 stycznia 2021 00:00 → 19 stycznia 2021 09:16, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Forsami - 55 wpisów
- tomi77 - 54 wpisów
- Wulkan - 52 wpisów
- makler - 50 wpisów
- waldus - 46 wpisów
- Bator - 34 wpisów
- Mulag - 32 wpisów
- Gosia__77 - 31 wpisów
- wizard - 31 wpisów
- Siergiejew - 27 wpisów
- islandorka30,5 - 19 wpisów
- arczibalik73 - 18 wpisów
- Biedroneczka1977 - 13 wpisów
- johno - 12 wpisów
- 191979 - 11 wpisów
- milan1980 - 11 wpisów
- RYCHFER - 10 wpisów
- Bolo22 - 10 wpisów
- Robal_36 - 10 wpisów
- doktor2p - 9 wpisów
- zielonomi - 9 wpisów
- Wojtt - 8 wpisów
- triset - 8 wpisów
- Wędrowca netowy - 7 wpisów
- tomoslaw - 6 wpisów
- emeryt - 6 wpisów
- lLakingujaCidam - 5 wpisów
- kedzior13 - 5 wpisów
- emerytka 46 - 5 wpisów
- lewy - 5 wpisów
4 066 659. RYCHFER tak dokladnie tak bylo kiedys a teraz dla wszystkich zdalna nauka
Rychfer prawda kiedyś był inny system nauczania u nas była technika robiliśmy na drutach szydełkach uczono jak przyszyć guzik i inne tam nawet z blachy robiliśmy teraz nic nie uczą w szkole żadnych takich praktycznych rzeczy
tylko dzieci od 1 do 3 klasy juz sie nieucza zdalnie tylko poszły od dzisiaj do szkoly to jest jakas parodia rzadowa , dlaczego dzieci mlodesz ida do szkoly a starsze siedza w domu
@4 066 665: Nie wszyscy rodzice potrafią pomóc swoim maluchom w nauce.Okolo 35 % rodziców nie tylko kończyło szkoły zawodowej.
4 066 666. Wulkan 2021-01-19 (00:02) Essen/Mülheim
Dobrej nocy wszystkim wzajemnie wulkan
Dobrej nocy wszystkim wzajemnie wulkan
Córka z wf-u dostała 4 1 pod rząd, bo miała problem z zalogowaniem na zdalne na czas i taką dostała ocenę , pani siedzi w domu piję kawusię i sprawdza obecność, jak ktoś ma słaby sprzęt albo refleks to dostaje nieobecność, albo 1
Ale się nie martwię ocenami ze zdalnego nauczania mojej córki, wcześniej miała świadectwa z biało-czerwonym paskiem w tym roku szkolnym Covit nawet nauczycielom dał się we znaki z oceną normalności
O tyle mam dobrze że córka już dorosła i więcej dzieci nie mam i nie muszę już się z tym problemem
zmagać
zmagać
W koncu po pracy

to mój czasomierzGosia ja sprzedaję swoją, w Polsacie był taki program, że na lewo można opchnąć za 2500, szukaj kupców, będzie na grubsze granie
nie przejmujcie sie tak jak nauczyciele ucza i robia przez neta ta teze powini dostwac zdalna pensje i taka addekwatna do tego jak traktuja dzieciaki
Gosia__77
RYCHFER
a po co handlować, jak kazdy ma otrzymać po 1 sztuce, więc kto bedzie potencjalnym kupcem?
RYCHFER
a po co handlować, jak kazdy ma otrzymać po 1 sztuce, więc kto bedzie potencjalnym kupcem?
4 066 685. RYCHFER no taki sobie wybrałem tylko niemogłem tu tego zdoiecia wstawić
W zdalnym nauczaniu nauczyciele pensję powinni dostawać bezobjawowe
wszystko jest na odwrót , nA opak, nie po naszej myśli, chciAŁO by się wrócić do dawności, jak do komuny
chcialbym pojechać na normalne wakacje, pójść do normalneho hotelu, do normalnej knajpy....
Chciałbym popłynąć gondolami, bo to miałem w planie przed tą pieruńska pandemio
Chciałbym popłynąć gondolami, bo to miałem w planie przed tą pieruńska pandemio
tomoslaw stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
a kolega ma taki zaś

ten który mi polecil ta firme

ten który mi polecil ta firme
4 066 687. tomoslaw ale co kazdy ma otrzymac pojednej sztuce bo niejestem w temacie
4 066 702. Gosia__77 2021-01-19 (00:31) Nowy Rok Na Bogato z TS
teraz zima paraliżuje
W Necie coraz więcej filmików, że to po szczepionkach więcej zgonów i sparaliżowanych niż po zimie czy mrozach ...
a niewiecie czy nasi rzadzacy sie juz aszczepili?tez czy szczepia tylko innych ludzi
4 066 706. arczibalik73
Na razie celebranci wyszli przed szereg, aby reklamy robić, tak jak Pazura, też chcę coś ugrać.Szczepię się strzykawkami bez igły solą fizjologiczną. Teraz w DPS +80, W Norwegi już 23 zmarło starszych osób po tym antidotum, śmiertelność większa niż po korońce na ilość zaszczepionych...
Na razie celebranci wyszli przed szereg, aby reklamy robić, tak jak Pazura, też chcę coś ugrać.Szczepię się strzykawkami bez igły solą fizjologiczną. Teraz w DPS +80, W Norwegi już 23 zmarło starszych osób po tym antidotum, śmiertelność większa niż po korońce na ilość zaszczepionych...
rozumie no ja sie mnieszczepie, i moja mama tez, odajemy szczepionke dla rzadzacych, niech im pomorze
4 066 708. arczibalik73 Na pomorze pojedziemy jak już większość się zaszczepi. będzie wtedy tam luźniej, to na pewno nam pomoże
Moja mama wczoraj skoczyła 84 lat tata ciągnie 90 lat, mówią, że się nie zaszczepią. nie potrzebowali Internetu a wiedzą jak się zachować ...
rychfer ja swinstwa nie wezme ja chce jeszcze pozyc troche, mi nie jest śpieszno na tamten świat, oni jak chca toniech sie szczepia, ja jesklli bede miał umrzez to umre i tak bez wzgledu nato czy wezme szczepionke czy nie, niewierze w to ze ta szczepionka komukolwiek pomorze, czytałem wypowiedz naukowców ktorzy pracowali przy tej szczepioncei oni tam mpisali ze nad taka szczepionka badania powinny trwac okolo 3 lat a nie niecały rok, i na kolanie, oni pisali ze oni nieodpowiadaja za te antidotum i jego skutki uboczne, to jesli oni nie odpowiadaja to kto za to odpowie ?moja mama tez ma 78 lat i tez powiedziała ze sie niechce szczepic, pomimo ze choruje na inne choroby wspolistniejace
, kto madry to sie niezaszczepi, ttymbardziekj ze nie jest to przymusowe,
, kto madry to sie niezaszczepi, ttymbardziekj ze nie jest to przymusowe,
rychfer ja uwazam ze jezeli cos niema 100% jakosci to jest to zwykly bubel tylko i chłam,i nieryzykuje, bo zycie jest tylko jedno i jesli mam sie spotkac z aniołami, to kiedys sie tam spotkam napewno
4 066 711. arczibalik73 Na emerytach raczej w starszym wieku, już nie wymuszą , będą namawiać nas aby tym dobrodziejstwem ich przekonać aby się dostosowali, jak to przekonuje Morawiecki, że nie ma nic innego najleprzego poza szczepionką, W mediach jest mało o lekach o Amantadynie którym to lekiem leczył dr. Bodnar swoich pacjętów. Tu też taki link dr Paweł
Swieższe linki już brutalnie usuwają CENSURED
Swieższe linki już brutalnie usuwają CENSURED
4 066 714. lewy
Jaka teraz Twoja pozycja, bardziej do lewa? czy na prawo? szczepionkę przyjmiesz wcześniej poza kolejnością przed prezesem i kotem?
Jaka teraz Twoja pozycja, bardziej do lewa? czy na prawo? szczepionkę przyjmiesz wcześniej poza kolejnością przed prezesem i kotem?
4 066 714. lewy mysleze ani jeden jeszcze szczepionki ie przyjoł, czekaja na swoja kolej
dobra dzieki za zawszystkie odpowiedzi, narazie trzymajcie sie wszyscy zdrowo iniedajcie sie pandemi, badzcie zawsze wszyscy usmiechnieci i zdrowi
dobranoc wszystkim
Służby państwowe będą sprawdzać koń a bankowe Polaków.Nie będzie żadnych nadużyć.Co jeszcze sprawdzi nam państwo ?

Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Pada snieg chyba po poludniu wysle...bo rowerek bo spokoj bo cisza
triset
191979
waldus
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły