Wpisy 4 065 113 – 4 065 212
17 stycznia 2021 11:51 → 17 stycznia 2021 13:09, 100 wpisów
@4 065 081: Niektórych trolling , mowa nienawiści bawią, nie dziwię się autorowi bo wpisy świadczą i zrytej psyche.Nikt o zdrowych zmysłach takich idiotyzmow nie wkleja .Natomiast dziwię się decydentowi, że nie zablokuje raz na zawsze takiego...., a już był blokowany.Sa służby od pewnych spraw, nikt w sieci nie jest anonimowy .
makler--to mozna pod kuponem dać komentarz odnosnie gry
Pod śnieg i Bałwanów na dwóch nogach
Trisetum
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka
@4 065 084: Tylko i wyłącznie, działa wspólnie, i w porozumieniu , czynem ciągłym, w warunkach recydywy.
Był tu już nick: Psychiatra nic nie zdziałał,ciężkie przypadki medycyna bezsilna
i długo niebedzie,jak ktoś z jedną półkulą egzystuje
Lece z pewolami jak waldi mówi
@4 065 091: Ty się śmiałes z wielu .Ten się dobrze śmieje , kto się śmieje ostatni. Admin napisał wczoraj ,że takich trzeba lekceważyć , tylko współczuć, bo stary facet , na dodatek chory, tak nie postępuje, ale jak lubisz , czemu nie.
Jak ja nie cierpię zimy a Wedrowca tydzień temu pisał zimy nie widać
zbigniew g-a bałwany lubisz lepić
Wędrowca nie słuchaj radia Maryja
@4 065 145: Jak ktoś chce , nie możesz zabraniac. Dyrektor RM, będzie stał po prawicy
Na zielonej ostatnio to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ani w dzień ani w nocy spokoju nie ma idę sobie
@4 065 108: Wyrzuć swoje, a starymi się gra na zagraj ponownie ,bo powtarzają się liczby, jak wczoraj 3 w Mini. Swoje uwagi zostaw wśród najbliższych. Tutaj nie siej zamętu.
Dziś nie mam nic do wczoraj ważne dziś nic szkoda kaski na razie przerwa
@4 065 148: Widzisz głupie wpisy do których się nie odnosisz, natomiast masz uwagi do tych, którzy nazywają sprawy po imieniu. Przemyśl to.
Nie gram wcale...dzisna 14 nie chce a na wieczor paskudne licxby losuja
Ja tam mysle ze trza skreslac tak jak zlatuja oczekiwane...ale nie zmienac koncow...licze wtorek na cos na 14
@4 065 158: Dałem fotki kuponów, którymi będę grał, zakrylem liczby, którymi nie warto grać, to posypsla się krytyka.
@4 065 158: Gość na minite przed losowaniem wklepuje 2 liczby na Mini, każda pudło a pozostałe stawia xxx, na to tylko Damian zwrócił uwagę.Inny kopiuje i wkleja ilość oddanych wpisów.Po co komu to ? To jest zaśmiecanie czata .
@4 065 163: Emerytów, Emerytek jest tu pod dostatkiem, czy to ważne ?
Resort ziobry przedstawił projekt ws wolności słowa w internecie
Czy tu jest ktos z kim mozna porozmawiac na temat ktory jest ta strona stworzona
Radio 1...jeden emeryt 80 plus zabiera szczepionke lekarzowi lub pielegniarcegdzie my zyjemy jak takie glupoty opowiadaja...
@4 065 172: To po co podejmowsles wcześniej, nie raz inną tematykę dot .śledzenia osób ?
najlepsze w tym wszystkim jest to, że najwięcej do powiedzenia i do pouczania innych, włącznie z Adminem, mają świeżo zarejestrowane Nicki
@4 065 175: i tak nie wiadomo który z tych systemów którym ludzie grają sprawdzi się w najbliższych losowaniach. Ale podam Ci bardzo popularny "system", którym ludzie często grają i ostatnio sporo wygrali. Gra na liczby początkowe np. 1 do 10 w Multi Multi, czy też 1 do 6 w Lotto
@4 065 177: wulkan ty wogule wiesz co muwisz ja kogos sledze. Tylko nie moge sluchac jak takie glupoty piszesz. Nara
Ja mam podzial na konce..
4.5.6 i 7.8.9
No jaj nie urywa ale sie ruszy
4.5.6 i 7.8.9
No jaj nie urywa ale sie ruszy
wprowadziłem znowu kilka blokad dzisiaj, a także dodatkowe mechanizmy zapobiegawcze w skryptach ... coby utrudnić robotę tym gimnazjalistom ... a teraz to chyba już 7-8 klasa nieważne ... co się ostatnio tu zalęgli. Przypominam strona jest od 18 lat.
@4 065 182: Tutaj jest tylko kilka szczerych osób, które podają w miarę dobre liczby.W większości podają inne, a w realu znów inne.
@4 065 185: Bez ubliżania gimnazjalistom , bo od nich nie jeden dziadek powinien się uczyć szacunku .
@4 065 182: zgadza sie w multi od 1 do 10 to ostatnio bylo wygranych . A i po 6 liczb tez czasami wpada
@4 065 186: Wulkan nie ma dowodów na to, że istnieją ludzie, którzy podają "w miarę dobre liczby". Ale jest wiele pomocnych i fajnych osób tutaj ... i oby to była zawsze zdecydowana większość
Ja np tomi 77 ufam i jeszcze jeden nic podaje tez trafne ale nie pamietam jaki to nic.
@4 065 187: gimnazjum już chyba zlikwidowano ... oczywiście nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka. No ale wiadomo że dzieci mają inną fantazję. Podwadzanie komuś nogi, żeby potem się śmiać do bólu brzucha jak ktoś się przewróci ... no dorośli jakoś z tego wyrastają
@4 065 185: Moim skromnym zdaniem , nie powinno się wklejać ponownych materiałów, które już były wklejane.Tak, ma Pan rację,korzystam z liczb kilku osób , z dobrym efektem .
Jesli jak Pasko pisze losuja czesto zakres 1 do 9 ludzie zaczeli je kreslic ale ja ide swoim tropem...trafilem raz 7/10 ale chce jeszcze 2 razy w styczniu....jednak to trudne...i cieszyc sie trza np z 4/10
@4 065 195: wulkan. Wogule nie komentuj mnie i tak traktuj jak bys mnie nie widzial bo jestes żałosny
@4 065 196: tomi ale 4 z 10 to sa plecy. A dobrze trafiasz to moze próbuj 8 liczb. To tylko moje zdanie
@4 065 201: ja mam gdzies twoją metodę i dziekuje zachowaj sobie
@4 065 202: To przeczytaj trzeci swój wyraz , sprawdź i odpowiedz sobie na to pytanie .
@4 065 203: Bardzo mi miło .Szczęśliwej niedzieli , wygranych w Mini .
@4 065 208: ja to juz nie reaguje na tego w u l k a n a . Jestem tu nowy i po to sie zalogowalem zeby o lotto pogadac a lawa to jest prowokator i jak mnie to bardzo denerwuje ale juz nie patrze wogule na niego