Wpisy 4 065 085 – 4 065 184
17 stycznia 2021 11:20 → 17 stycznia 2021 12:43, 100 wpisów
@4 065 078: Obuziara
""MaZezaNaBrwiach"" ten cytat to z poprzednich Q.....
""MaZezaNaBrwiach"" ten cytat to z poprzednich Q.....
trzeba spadać cos rodzinie ugotować, tutaj i tak nudy, kubraki i te inne piuer.do.ły
w jakims sensie to zabawa tu na czacie, w nocy sie usmialem z Bator"ego
mialem ubaw po pachy
mialem ubaw po pachy
Byłam wysłać Multi niby minus jedenaście ale jak nie ma wiatru to nie jest zimno
Kolorowanka jak w Przedszkolu,jak masz tak pokazywać kupony to w cztery litery
Powielanie starych kuponów--na makulature
Zbigniew g-zasypany ,albo lepi Bałwana
Andreas3864
tylko pytanie: którymi gra, czy widocznymi, czy zasłoniętymi??
tylko pytanie: którymi gra, czy widocznymi, czy zasłoniętymi??
@4 065 081: Niektórych trolling , mowa nienawiści bawią, nie dziwię się autorowi bo wpisy świadczą i zrytej psyche.Nikt o zdrowych zmysłach takich idiotyzmow nie wkleja .Natomiast dziwię się decydentowi, że nie zablokuje raz na zawsze takiego...., a już był blokowany.Sa służby od pewnych spraw, nikt w sieci nie jest anonimowy .
makler--to mozna pod kuponem dać komentarz odnosnie gry
Pod śnieg i Bałwanów na dwóch nogach
Trisetum
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka
@4 065 084: Tylko i wyłącznie, działa wspólnie, i w porozumieniu , czynem ciągłym, w warunkach recydywy.
Był tu już nick: Psychiatra nic nie zdziałał,ciężkie przypadki medycyna bezsilna
i długo niebedzie,jak ktoś z jedną półkulą egzystuje
Lece z pewolami jak waldi mówi
@4 065 091: Ty się śmiałes z wielu .Ten się dobrze śmieje , kto się śmieje ostatni. Admin napisał wczoraj ,że takich trzeba lekceważyć , tylko współczuć, bo stary facet , na dodatek chory, tak nie postępuje, ale jak lubisz , czemu nie.
Jak ja nie cierpię zimy a Wedrowca tydzień temu pisał zimy nie widać
zbigniew g-a bałwany lubisz lepić
Wędrowca nie słuchaj radia Maryja
@4 065 145: Jak ktoś chce , nie możesz zabraniac. Dyrektor RM, będzie stał po prawicy
Na zielonej ostatnio to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ani w dzień ani w nocy spokoju nie ma idę sobie
@4 065 108: Wyrzuć swoje, a starymi się gra na zagraj ponownie ,bo powtarzają się liczby, jak wczoraj 3 w Mini. Swoje uwagi zostaw wśród najbliższych. Tutaj nie siej zamętu.
Dziś nie mam nic do wczoraj ważne dziś nic szkoda kaski na razie przerwa
@4 065 148: Widzisz głupie wpisy do których się nie odnosisz, natomiast masz uwagi do tych, którzy nazywają sprawy po imieniu. Przemyśl to.
Nie gram wcale...dzisna 14 nie chce a na wieczor paskudne licxby losuja
Ja tam mysle ze trza skreslac tak jak zlatuja oczekiwane...ale nie zmienac koncow...licze wtorek na cos na 14
@4 065 158: Dałem fotki kuponów, którymi będę grał, zakrylem liczby, którymi nie warto grać, to posypsla się krytyka.
@4 065 158: Gość na minite przed losowaniem wklepuje 2 liczby na Mini, każda pudło a pozostałe stawia xxx, na to tylko Damian zwrócił uwagę.Inny kopiuje i wkleja ilość oddanych wpisów.Po co komu to ? To jest zaśmiecanie czata .
@4 065 163: Emerytów, Emerytek jest tu pod dostatkiem, czy to ważne ?
Resort ziobry przedstawił projekt ws wolności słowa w internecie
Czy tu jest ktos z kim mozna porozmawiac na temat ktory jest ta strona stworzona
Radio 1...jeden emeryt 80 plus zabiera szczepionke lekarzowi lub pielegniarcegdzie my zyjemy jak takie glupoty opowiadaja...
@4 065 172: To po co podejmowsles wcześniej, nie raz inną tematykę dot .śledzenia osób ?
najlepsze w tym wszystkim jest to, że najwięcej do powiedzenia i do pouczania innych, włącznie z Adminem, mają świeżo zarejestrowane Nicki
@4 065 175: i tak nie wiadomo który z tych systemów którym ludzie grają sprawdzi się w najbliższych losowaniach. Ale podam Ci bardzo popularny "system", którym ludzie często grają i ostatnio sporo wygrali. Gra na liczby początkowe np. 1 do 10 w Multi Multi, czy też 1 do 6 w Lotto
@4 065 177: wulkan ty wogule wiesz co muwisz ja kogos sledze. Tylko nie moge sluchac jak takie glupoty piszesz. Nara