Wpisy 4 065 024 – 4 065 123
17 stycznia 2021 09:40 → 17 stycznia 2021 11:56, 100 wpisów
U mnie - 20
191979
Mi drzwi zamarzły w aucie kto mi pożyczy 5
Waldi
Ale powiem wam jedno mądre słowa kandydatki na prezydenta gdyby natura chciała by drogi były przejezdne to by były gdyby natura chciała by drzwi się otwierały to by się otwieramy gdyby natura chciała to bym auta zasypanego śniegiem nie było wniosek nie ingerować nic nie robić
Gdzie to ocieplenie tych pseudo naukowców nie dając nic wzamian ludzie biednym niech prąd będzie tańsze o połowę lub gaz a wszyscy będę ekologicznie palić jak się chce zmian daje się alternatywę
Nic nie będę odśnieżał place podatki dość wyczynie społecznym robić 200 m odsnizylem innym a sąsiad zamiast podziękować mówi do mnie po co to robisz jak ich tak nauczysz nigdy tu nie przyjadą odśnieżać korzystają inni sąsiedzi słowa dziękuję nie ma chyba to oni mnie nauczą żyć chyba źle życia jestem nauczony
sprawdziłem teraz 2 razy 4/5@4 065 054: wiem 73 zabrakło i by było 1400
To są skurczybyki jak u mnie... Radny widzi jeździ i ma to w dupie... Kasę bierze i udaje ślepego.. A kobieta jego chodzi zamiast chodnikiem to asfaltem... Skur#$&
Przed chwilą padło 1 x 2850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 065 074: Ania, u Ciebie tyle
to u mnie jutro godz 4-6 minus 18
to u mnie jutro godz 4-6 minus 18
Tem, minusowa była czymś normalnym w naszym klimacie. Temat nad wyraz rozdmuchany. Ja tam myślę jak ograć niemieckie lotto
a wiesz makler, ja to myślałam że to Twoja sprawka, bo bardzo zwalczałes i Batora i Kubraka
@4 065 078: Obuziara
""MaZezaNaBrwiach"" ten cytat to z poprzednich Q.....
""MaZezaNaBrwiach"" ten cytat to z poprzednich Q.....
trzeba spadać cos rodzinie ugotować, tutaj i tak nudy, kubraki i te inne piuer.do.ły
w jakims sensie to zabawa tu na czacie, w nocy sie usmialem z Bator"ego
mialem ubaw po pachy
mialem ubaw po pachy
Byłam wysłać Multi niby minus jedenaście ale jak nie ma wiatru to nie jest zimno
Kolorowanka jak w Przedszkolu,jak masz tak pokazywać kupony to w cztery litery
Powielanie starych kuponów--na makulature
Zbigniew g-zasypany ,albo lepi Bałwana
Andreas3864
tylko pytanie: którymi gra, czy widocznymi, czy zasłoniętymi??
tylko pytanie: którymi gra, czy widocznymi, czy zasłoniętymi??
@4 065 081: Niektórych trolling , mowa nienawiści bawią, nie dziwię się autorowi bo wpisy świadczą i zrytej psyche.Nikt o zdrowych zmysłach takich idiotyzmow nie wkleja .Natomiast dziwię się decydentowi, że nie zablokuje raz na zawsze takiego...., a już był blokowany.Sa służby od pewnych spraw, nikt w sieci nie jest anonimowy .
makler--to mozna pod kuponem dać komentarz odnosnie gry
Pod śnieg i Bałwanów na dwóch nogach
Trisetum
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka
i jak pod kościołem pojawiło się już nowe autko ? Od tego trafienia tam u Ciebie, to minęly już ze dwa tygodnie ? A może to był jakiś przejezdny ?
I nie, nie mam tu na myśli tej teorii o przejezdnych graczach z Tośka