Wpisy 4 064 713 – 4 064 812
16 stycznia 2021 23:12 → 16 stycznia 2021 23:59, 100 wpisów
@4 064 707: Ktoś już nie jednego straszył k.k.To ulubione, zajęcie Polaków.
@4 064 708: Zależy jak do tego podchodzimy.
Bez powietrza nie da się żyć jeść też trzeba .Ale komórka lub TV może być odstawiona
Bez powietrza nie da się żyć jeść też trzeba .Ale komórka lub TV może być odstawiona
@4 064 712: Od Lotto można zrobić przerwę .
żyjemy jak żyjemy... a wystarczyłoby się urodzić 500 lat temu ... i co w Polsce było?
@4 064 715: ale to już jest w genach ciężko zrezygnować z tv komórki cz lotta
ale ustawka w mini lotka wczoraj, 7,13,24,33,40 a dzisiaj zmiana dwuch cyfr czyli 8,11,24,33,40 a jutro prewnie bedzie 9,15,24,33,40 nigdy niebyło tak aby 2 razy pod rzad weszły 3 takie same liczby, jedna gora 2 tak ale nie trzy takie samemlosowanie po losowaniu
nawet ziemniaków nie było ... bo pierwsze ziemniaki w Polsce się pojawiły 400 lat temu ostatnio czytałem
Dobranoc Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Kuźwa pytałam jaki u was mróz
Wszystko z umiarem a będzie dobrze.
@4 064 721: wydaje mi się że już było 3 liczby z powtórki w mini
Widać mnie
@4 064 722: i tym jest właśnie Internet. Mnogość informacji. Jak kiedyś książki.
Osa u mnie mróz i jest super
no dzisiaj w Polsce zima ... tzn. zima się to dawniej nazywało, teraz się nazywa bestia ze wschodu
ile
A ja się cieszę że jest śnieg i mróz
No
-3 jest
Osa u mnie -9 st C
Gosia bez przesady
Ja się cieszę bo mozna pojeździć na sankach
@4 064 729: nie porównuj internet do książki ... żeby napisać książkę to zawsze coś trzeba było mieć pod czapką
a treści w internecie to dzisiaj może tworzyć każdy ... ba nawet treści wideo dodawać jak odważniejszy
Szkoda że będzie ciepło bo wtedy nie będzie śniegu . A co to za zima bez śniegu ?
@4 064 752: trochę mrozu i tak panikuja w tv jak by to koniec świata był
@4 064 750: trzeba być mądrym i odsiewać informacje. To jest między innymi dieta informacyjna.
@4 064 757: Masz rację
@4 064 756: ototo, dobrze powiedziane z tym odsiewaniem Powinien być taki przedmiot w szkole ... tylko kto by tego uczył.
a tak to jest dezinformacja i ludzie głupieją. A to szczepionki, 5G,
a jak przychodzi koronawirus to już nawet profesorzy nie wiedzą co odsiać a co nie
@4 064 749: Nawet nie sprawdzałem wygranych , poczekam z tym do jutra. Wydałem się w dyskusję, która momentami przypomina mi grę w szachy z gołębiem. Dobrej nocy .

albo kto komu w polityce bardziej dołożył - to nudne już jest i nic nie wnosi do życia.
@4 064 765: Chyba Cię czyści? Sprawdź kto się posługuje Twoim Nickiem w połączeniu z wymienionym na pewnej stronie .
@4 064 771: Nie rozumiesz o co chodzi, to ja zadałem pytanie odpowiadając na Twoje .
tak nie można ... jeśli jakiś troll wie, że śledzicie też inną stronę, to ma dopiero pole do popisu i pożywkę wybiera sobie dowolny nick stąd i Tworzy identyczny tam jako on i się bawi
nie można polegać na takich informacjach ... bo jeśli ktoś chce totalnie zamieszać i zrobić aferę, to będzie się bawił i cieszył, że Was robi w konia ...
@4 064 778: Znowu racja, ale niech nie myśli , że jest anonimowy .
Idę terz na dwór. Jak wróce to napiszę czy jest zimno
@4 064 780: Nie wiem, nie wnikalem w to , ale są uzasadnione podejrzenia , że autorem jest osoba , która wyżej wkleila fragment z pewnego profilu. Mam to w....Nie interesuje mnie to , wiem natomiast, że autor jest egzemplarzem z PZP.cosyeo6
Teraz
@4 064 788: Sam nie wiem, to wina słownika, lapalem fon i wpisały się jakieś dziwolagi
@4 064 790: Nie czytam całego czata i nie mam zamiaru. Dobrej nocy
Ale mam to gdzieś tylko widać po wpisach i nie zaprzeczam. Ja tu wchodzę żeby może jakieś liczby ogarnąć
@4 064 793: @4 064 794: @4 064 795: @4 064 796: @4 064 797:
przygarniał kocioł garnkowi
przygarniał kocioł garnkowi
Makler. Ja to wiem że Bator to wulkan . Bo wulkan jest z Radomia a Bator niby z Krakowa ale wymienił słowa pacjent z krychnowice a to jest szpital psychiatryczny w Radomiu to w takim razie skaut Bator by o tym wiedział.
@4 064 809: Znamy sprawców poważnych czynów , którzy chcieli pomagać w ściganiu ich, a sami byli sprawcami