Wpisy 4 064 124 – 4 064 223
16 stycznia 2021 15:45 → 16 stycznia 2021 18:30, 100 wpisów
Zielono Mi... No niby nowyale dobry typer... No może średni ale lepszy ode mniezobaczymy jak koniec pokaze
@4 064 130 i 131: wojtt - ufff, tym mnie zmyliłeś
@4 064 134: wampiry, to takie światowe, a strzyga, to takie nasze, tutejsze straszydło
@4 064 134: wampiry, to takie światowe, a strzyga, to takie nasze, tutejsze straszydło
4 064 112. zielonomi 2021-01-16 (15:36) Świętoszów / Trójmorze
Wałbrzych zapoczątkował nowy rozdział
tak a wczym niby zapoczatkował i co|?
Wałbrzych zapoczątkował nowy rozdział
tak a wczym niby zapoczatkował i co|?
Na wieczorne losowanie MM /pięć i sześć/ skreśleń - wygenerowało
28,40,50,51,52,54,58,68,74,78
28,40,50,51,52,54,58,68,74,78
Cześć ale Polacy z nimi jadą.
W gierce MONETKI padła przed chwilą wygrana 2 012 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 064 165: Napisałaś o Wałbrzychu tak zagadkowo, że niektórzy nie zrozumieli o co Ci chodziło.
Ciocia mówi, że gość poprosił o system lotto na 12 liczb, który musiała anulować bo chciał płacić kartą, a u niej płaci się tylko gotówka .
Wujek ciocia mama tata wujtata ciomama babcia dziadek prababcia pradziadek
Głodny jestem nie jadłem obiadu za chwilkę zjem barszcz czerwony z uszami
Ja pamiętam jak Mateja był pierwszy drugi skok nie wytrzymał psychicznie ostatecznie ostatnie miejsce 30
4 064 164. Bator 2021-01-16 (17:08) Krakow
@4 064 162: Walbrzych bez PiS ?
tak własnie i dlatego przez taki wałbrzych jest wszystko na dolnym ślasku jako syf bo tam jest druzyna PO WŁasnie i wszystko co jest dla polaków trafia tylko tam gdzie jest PIS a tam gdzie niema to jest zwykły syf
@4 064 162: Walbrzych bez PiS ?
tak własnie i dlatego przez taki wałbrzych jest wszystko na dolnym ślasku jako syf bo tam jest druzyna PO WŁasnie i wszystko co jest dla polaków trafia tylko tam gdzie jest PIS a tam gdzie niema to jest zwykły syf
Pamiętam Radwanssja prowadziła 6:1 i 6:3 było... I co? poddała mecz kreczemto się zdziwili... No przekręt śmierdział na odległość... Pewnie ktoś obstawiał wysoko
4 064 190. Forsami witaj na czym dzisiaj lecimy w multika na 70kach czuy innych bo mi sie widza 60 i 50 70 niez abardzo
Wszystko przez PiS,jeszcze trochę,a PO pokarze jak się rozwala samorządy
gdyby Radwańska prowadziła 6:1 6:3 to by było po meczu bo się do 6 wygranych gemów
juz niedługo niebnedzie zadna z tych parti rzadzic bo nikt ani jednych ani drugich niewybierze
to jest tak jak z totolotkiem albo wygraja albo nie, PO bedzie tak rzadzic jajk ja dzisiaj trafie w multilotka 10/10
to jest tak jak z totolotkiem albo wygraja albo nie, PO bedzie tak rzadzic jajk ja dzisiaj trafie w multilotka 10/10
Arczi niewiem sam dali by mi wygrać w końcu bym się ustawił do końca życia
Może wreszcie mieszkańcy się otrzęsą z tych obiecanekOwskich i przegonią tych nieudaczników
Lotto Kumulacja w Lotto 10 Milionów moje wygram sobie będę miał pieniędzy
4 064 199. Forsami no ja tez tak chce ale niestety nniewychodzi tak ja chcemyy,jesli bym tez trafil choc raz te 10/10 to tez bymn sie ustawil do konca zycia tylko ciekawy jestem kiedy to wpadnie i czy dozyje, bo teraz z tym zyciem to tez jest kiepsko
Gram dziś lotto 10 000 000 zł

PiS wydawał się okey dobry na początku i to niecałej kadencji pierwszej ale końcówka pierwszej już źle a druga kadencja totalne dno metody platformy obywatelskiej także PiS Po jedno zło
Arczibalik gratuluje a propo tego sukcesu kolejnego czyli 9/10...papatrz że to mi te kosy tak nie chcą wszystkie wyjść Arczi pieniądze Ci uciekają

Mulag mi to wszystko Lotto Kumulacja...chcesz do Beczki ..chcesz...noo chcesz..
4 064 202. tomi77 ja w te przesłanki o dobrobycie z ust polityków to juz od 30 lat niewierze i dlatego niechodze na wybory, mam ich wszystkich gfłeboko w powarzaniu jak oni mnie , jaki by niebył rzad to jeszcze mi nigdy nic niedał ani nikomu z mojej rodziny, i niewieze ze cos sie zmieni dlamnie na lepsze jesli sam czegos niedokonam
Mam sztukegrudzień uja trafiłem... Od tej cholernej 4 lotto z listopada czar prysl
Lotto ma swoje imieniny czego tu życzyć Lotto rak myślę chyba Dużych Kumulacji na okrągło

Nie oskarżam ludzi którzy byli za PiS wydawało się że to dobra zmiana będzie to co platforma robiła to był szczyt nad szczytami ludzie chcieli zmiany najlepsze niestety PiS zdradził ludzi
Mulag weź tu pisz jak tam systemy w Mini na 12 skreślenia DOM nowy zbudować trzeba
4 064 210. Forsami tak umnie jest to samo, to zeby to trafic musiałbys 365 dni x 2 losowania dziennie, grac , przez cały rok tylko tymi liczbami, kiedys one wejda razem tylko pytanie kiedy i czy tego dozyjemy, no ja dałem wtedy ciała bo bo ciagneło mnie na te liczby od dłuzszego czasu wiedziałem ze wejda tylko niewiedziałem kiedy i poprostu tu zatypowałem juz kiedys je a teraz ich nieposłałem a trzeba było to wysłać ale niestety nieudało sie no widziałem ze ostatnio poleciałes na tych naszych 70 tkach i tez trafiles z plusem jeszcze no ja poleciałem bez plusa ale na tych koncowych 70 tkach i to był moj bład , bo trzeba bylo wysłac wszystkie jak TY to zrobiłes i za to
Nic się nie zmieni oni wszyscy są w korporacji ma być tak jak oni chcą
to jest na wampira prosto w serce by zapić wampira
za Wasze