Wpisy 4 063 377 – 4 063 476
15 stycznia 2021 22:09 → 15 stycznia 2021 23:20, 100 wpisów
a śmiech jest nie z tej tragedii ale z tego jak to dobrzy byli
@4 063 379: No więc czym niemcy współcześnie pomagają Polakom ?
współczesne to osłabianie naszej gospodarki i żebyśmy byli tanią siła roboczą plus kontrola naszej gospodarki
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
chyba że ma na myśli jak to płacą nam za pracę u nich za grosze ale dla Polaka to więcej niż u siebie
Tomi ścigamy sie
4 063 381. zielonomi robia dobre wrazenie do złej gry,
@4 063 388: i z 1 euro wraca do Merkel 0,80 centów ( niemieckie fabryki i towary w Polsce )
umnie dzisiaj bardzo słabiutko, w mini lotku niestety 2 x 0/5 w multiku zas pokazało sie 5/10x1
Arczi i co z Seba
Chory czy się obraził, do nikogo nie odpisuje
Nawet nie wiem o co kaman
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 319 608,90 zł
Makler
ale tak to jest jak sie zmienia liczby w ostatniej chwili w multiku ze wyszło tylko 5/10 bo było by wiecej gdybym niewyzucil z kuponu liczby 67,68,56, na które tez mnie ciagneło jest 5/10 a mogło byc 8/10 ale cóż dobre i to co i wpadło
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
sorki 66 a nie 68 zle napoisałem skreslilem kuponik z 56,66,67 do tego te 5 które trafiłem, a te wywaliłem niepotrzebnie była by jak nic 8/10 ale jest tylko 5/10 lipa
arczi ty tak masz często rozumiem cię ale to się robi nerwowe bo tracisz szanse ale taki ten los czyli szczęscie
Do cholerny jasnej będę grał tak aż nie trafię... Sobota 2 multi na 14
co zrobisz tracisz czas na gówienko przelicz czas wc ile to wyjdzie zmarnowanego czasu i pieniędzy
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
@4 063 415: Myvictory
weź tam jakąmś duszyczkę żeby Arcziemu podpowiedziała
weź tam jakąmś duszyczkę żeby Arcziemu podpowiedziała
Arczi masz dobre typy tu nie zagrane tu tam i tak tracisz szanse myślę że trochę więcej trzeba kaski lub grać cały czas i byś coś już wygrał no ale wiem że do tego trzeba więcej pieniędzy
Trudno poświęcę się... Dla ideizresztą jam kilka stów.. Do wydania
@4 063 427: opóznionu sylwester i NR Jack Daniels 1 litr ulgowo za 70zł
4 063 425. Myvictory tak masz w 100% racji, , oczywiscie ze gdybym mial wiecej kaski to bym u i wiecej zgarniał, ale niestety gra sie tym co jest,
chcialem wyslac foto - stan 1grosz jutro doladuje i moze foto Jacka dam
Pier#$& staruszki wszystko zepsulytylko 74 miałem a na 14 wyskoczyło stado jak na zjazd tor
zielonomi: masz okazję podnosić jego jakość ... akurat zawartość czata to coś czego nie do końca mogę kontrolować
@4 063 443: A pod tym nickiem , o ironio losu ktoś ( wiadomo kto ), oczernia naszą stronkę .
17 nie w pierwszym TO w drugim loso
Pasko
Zielony cienki jak nick wskazuje
Pasko
Zielony cienki jak nick wskazuje
Chociaż gdyby tak złożyć do k u p y(to apropos wpisu Tomiego)-
to było by 9/10
to było by 9/10
makler pare lat temu na rocznice tak sie uraczyłem whyski dopoki chodziłem gadałem tanczyłem było ok jak juz sie bajzel po imprezie posprzatało jak siadłem to mysleli ze zaliczyłem zgon
Zauważcie kto wygrywa w realu .Ja to obserwuje od pewnego czasu .
Tak oczywiście że tak z czegoś trzeba żyć wypłata z pracy za mała na godne życie
@4 063 468: I tak trzymać .Proszę o minus 36 by wszystkie robactwo , zarazy , bakterie i pasożyty wynrozil
Nie każdego stać na grzanie tak mocne ale podobno od środy ocieplenie zero stopni będzie no zobaczymy
Przed chwilą padło 6 x 9/10 (18 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 12 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły