Wpisy 4 063 077 – 4 063 176
15 stycznia 2021 18:46 → 15 stycznia 2021 19:43, 100 wpisów
milenium2005 typował(a) za 10 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 91184 i trafił(a) 1250 zł
Za 2 godziny losowanie Eurojackpot ... ma nadzieję, że wiadomo kto zgarnie kumulację
raz jeden informatyk powiedział: "Nie po to studiowałem informatykę, aby pracować z ludźmi" i coś w tym jest.
@4 063 094: Ja tez mowie nie poto grac w lotto cale zycie by byc na koncu niespelnionym
@4 063 082: Daj Boże by nie jeden trafił coś większego. Oby znów w Polsce padła główna.
Pasko,
zapewne wiesz, że ser topiony w plastrach wymyślono dla informatyków, którzy pracują nad projektem ? Można go podać pod drzwiami i nie zawracać im gitary
zapewne wiesz, że ser topiony w plastrach wymyślono dla informatyków, którzy pracują nad projektem ? Można go podać pod drzwiami i nie zawracać im gitary
Bator
wpis - moim przyjacielem
Jednak nie jesteś Moim przyjacielem
Tamten wpis był testem na Twoją inteligencję
Niestety, stwierdzam, ze nie zdales egzaminu
wpis - moim przyjacielem
Jednak nie jesteś Moim przyjacielem
Tamten wpis był testem na Twoją inteligencję
Niestety, stwierdzam, ze nie zdales egzaminu
jakie testy co po tych testach jakaś lepsza praca uprawnienia
uprzedzic - podpowiedziec
stwierdzam definitywnie ze Jestes Qbraczkiem
stwierdzam definitywnie ze Jestes Qbraczkiem
jakieś problemy piszcie do mnie będę rozstrzygał te spory odwołujcie się do mnie
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Makler
Domniemuję, że wypisywałeś/kopiowaleś sobie do notatnika Nicki i odgadywałeś, które to trollkonta ? Uhuhu, to postawiłeś przed sobą trudne zadanie
Domniemuję, że wypisywałeś/kopiowaleś sobie do notatnika Nicki i odgadywałeś, które to trollkonta ? Uhuhu, to postawiłeś przed sobą trudne zadanie
@4 063 094: Dobre , ale Lema powiedzenie nadal aktualne i prawdziwe.
ale patrzcie z drugiej strony dzięki wulaknowi czy jak tam miał jeszcze inne nicki coś się dzieje na zielonej są emocje
@4 063 118: Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie śpiewamy, wszystko ma swój czas.
Jeszcze raz przypominam dziś wpadnie 9/9
31,51,63,23,15,55,77,17,29
31,51,63,23,15,55,77,17,29
myślę że to niczyja wina to wina ts nie daje wygranej i ludzie mają flustracje myślę że nikt nie jest winny wszyscy są okey nawet wulkan to wina ts nie daje wygrać jego wina
2 zaklady euro
Wygram napewno
ja mam 7 klas szkoły specjalnej i siedzę w biurze pisać umie czytać coś tam myślę jak by nie patrzeć 7 klas szkoły a 5 lat to chyba więcej ja mam proste jak drut
@4 063 133: dzis otrzymalem rente
zaległy sylwester i N R piję Jack Daniels
Paśkowicze na Wasze zdrowie
gardło .... moje guuull guull
zaległy sylwester i N R piję Jack Daniels
Paśkowicze na Wasze zdrowie
gardło .... moje guuull guull
Hej
Bator-Tyś taki pobtrzaskany-pewnie mieszkasz w pobliżu Uniwersytetu?
Do której można wysyłać EJ ?
ja znam gościa ma Mgr tylko ale pracę pisął ludziom co robili dr i dr hab
To zaspałam A wyśle za tydzień
@4 063 140: Tak, masz rację, sąsiaduje z Uniwersytetem Jagiellonskim im.Adama Mickiewicza w Poznaniu.
ja widzę w każdym coś pozytywnego z tych co tu piszą u każdego widzę coś fajnego problem jest taki że każdy ma inny świat i jest problem bo nie każdemu to odpowiada i stąd te zaczepki
@4 063 142: Nie stety Etna, mam hamulec%%
a dzis wypłata renty... szkoda ze dopiero teraz
a dzis wypłata renty... szkoda ze dopiero teraz
@4 063 148: Ty wykonujesz dobra pracę, i życzę Ci wykonania normy o 1000%
@4 063 146: Biedroneczka, ale nie jestem pewien w 100 %, jeśli masz jakiś stały zbiór, to może jeszcze w
każdego ma inne fundamenty życia czasem ciężko tyra drugi ma z górki życie pewna złość a także styl myślenia nie każdemu pasuje brakuje to nie wiem sam tolerancji nie wiem może czegoś innego myślę że nie narodził się taki by wszystkim dogodzić zawsze ktoś komuś nie będzie pasował pada słowa ja tego gościa nie trawię jest takie coś nawet jak by ta osoba nic nie zrobiła
@4 063 148: Myvictory
nic NIE mówiłem
ale Ty , Mulag, gonzo i WIEELU INNYCH WARTOSCIOWYCH NA MP
CHWAŁA WAM ZA TO
nic NIE mówiłem
ale Ty , Mulag, gonzo i WIEELU INNYCH WARTOSCIOWYCH NA MP
CHWAŁA WAM ZA TO
nikim specjalnym nie jestem zwykły użytkownik również zakręcony a czasem lubię głupoty pisać
żeby patafiany wiedziały co wyprawiały trafki się najarały i nie wiedziały co robotały
ostatnio często mnie nie było jak mam czas to wtedy piszę jak nakręcony
@4 063 121: Myvictory, mówisz emocje ?
A słyszałeś o wydzwanianiu na firmowy telefon użytkownika, bo w naiwności podał ? Albo o fotkach genitaliów na @ do pań uczestniczek ? Brzmi jakoś dziwacznie ? A było takich... wydarzeń...
A słyszałeś o wydzwanianiu na firmowy telefon użytkownika, bo w naiwności podał ? Albo o fotkach genitaliów na @ do pań uczestniczek ? Brzmi jakoś dziwacznie ? A było takich... wydarzeń...
nie wiem jak się do tego odnieś, przychodzi mi myśl że piszesz to o użytkowniku multipasko ale to co napisałeś nie jest mi wiadomo
tyle co mogę powiedzieć to czat poza nim nie ma takich informacji
GONZO, To Mój prawdziwy Przyjaciel
Masz Gonzo w Przyjazni >>> od serca
Masz Gonzo w Przyjazni >>> od serca
Popaprańców nigdzie nie brakuje
Był TU taki jeden,który na własnym profilu-prezentował się jako penis
Był TU taki jeden,który na własnym profilu-prezentował się jako penis
Gdzie Sebastian znowu w Turcji
Zawsze jakaś Perła Mozambikunsie trafi na MP