Wpisy 4 062 477 – 4 062 576
15 stycznia 2021 00:00 → 15 stycznia 2021 09:11, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 61 wpisów
- tomi77 - 55 wpisów
- Wulkan - 51 wpisów
- islandorka30,5 - 45 wpisów
- makler - 41 wpisów
- Gosia__77 - 29 wpisów
- Bator - 28 wpisów
- slawek - 25 wpisów
- JesusIpanienko - 24 wpisów
- waldus - 23 wpisów
- wizard - 19 wpisów
- Mulag - 16 wpisów
- Angierski - 16 wpisów
- Forsami - 16 wpisów
- Wędrowca netowy - 15 wpisów
- zbigniew g - 14 wpisów
- arczibalik73 - 13 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 12 wpisów
- tomoslaw - 11 wpisów
- obuziara - 11 wpisów
- Bolo22 - 9 wpisów
- sony71 - 9 wpisów
- triset - 9 wpisów
- Biedroneczka1977 - 8 wpisów
- doktor2p - 8 wpisów
- Pasko - 7 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- nicolla15 - 6 wpisów
- Mewa - 6 wpisów
- zielonomi - 6 wpisów
i jeszcze cos
@4 062 278: "O tym to każdy wie"
Wulkan
myślisz tylko o... Sobie i dajesz ku temu wyraz na czacie
@4 062 278: "O tym to każdy wie"
Wulkan
myślisz tylko o... Sobie i dajesz ku temu wyraz na czacie
Mniej wpisów, mniej kupujących, mniej pewniaków na czacie , co się dzieje ?
@4 062 479: Czy te oczy mówią prawdę??
chyba sobie na reszte dzisiejszego dnia zrobię....przerwę
chyba sobie na reszte dzisiejszego dnia zrobię....przerwę
Moim zdaniem dobrze , że czwórka w Lotto płaci mniej niż 100.zł.Za to jest ich mnóstwo, i więcej graczy jest uszczesliwionych .
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 800 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 062 486: Uczę się od Ciebie. Gdyby nie Ty, nie widziałbym tego.Szanuj szewca swego bo dziś trudno o drugiego.Ja z ciekawości, lecz z obrxydzeniem przeczytałem wpisy zablokpwanego , i nie dostrzegłem by pytanie o żniwa było kierowane do admina i by miało jakiś związek z żartem.Przeczytaj jeszcze raz , bo masz kłopoty z myśleniem.
Bator, chcesz być mądrzejszy od......Wulkana???
nie wiem czy Ci Wulkan pozwoli
Baj
nie wiem czy Ci Wulkan pozwoli
Baj
@4 062 489: Dziękuję, nie skorzystam z mądrości wymienionego, mimo, że szanuje wszystkich.Po Twoich ostatnich wpisach, a nie znam wcześniejszych, wydajesz się mi gościem dobrym w towarzystwie ....
@4 062 491: Miło mi, że przyjąłes mnie , wydaje się szczerze do swojego środowiska. Mogę tylko wirtualnie bo poruszam się na wózku. Dobrej nocy .
zniwa a giw.... dwa wpisy obok siebie i to Ty zacznij >>
znów czytasz bez zrozumienia
znów czytasz bez zrozumienia
4 062 480. Bator 2021-01-15 (00:09) Krakow
pandemia
pandemia
@4 062 493: Popatrz do kogo są adresowane.Tam są przecież @ nr wpisów, których dot.konwersacja.Oj, mecenasem, a i oskarżycielem byłbyś słabym , a w sądzie otrzymywalbys tzw " gola " za golem.
@4 062 495: Popatrz na sprostowanie poniżej. Zamiast ' kupujacych " jest errata na " typujących ".
Bator, wlasnie to samo mialem pisac ze nie sprawdzasz żółte wpisy do kogo sa adresowane, do dwóch osób, a jedna z nich ma sobie palnąć z g... w łeb, to po co pisał czy masz g....?
@4 062 495: Jak się ma pandemia do mojego wpisu, tego nie pojmuję .
@4 062 498: A może to była literówka, której już nie mógł sprostować z powodu blokady? Mało ważne , dynda mi to....
@4 062 499: pandemia do całego czatu
bi piszesz ze jest mniej wpisow
bi piszesz ze jest mniej wpisow
@4 062 498: I tam nie ma , że ktoś ma sobie palnac w ( głupi łeb), tego nie ma, a jest pytanie, czy ma , a następuje drugie pytanie o żniwa.
G T V własnie zacząłem wklejac wiecz loso

przypatrz sie jaki BYŁ wieczorem piękny diament w diamencie
tylko cza było zważyć zmierzyć itd
Takich Państwu Życzę diamentów

przypatrz sie jaki BYŁ wieczorem piękny diament w diamencie
tylko cza było zważyć zmierzyć itd
Takich Państwu Życzę diamentów
WULKAN "kolor"
też mogę takie świecące ustawić, bardzo brzydko się ogląda - tak jak by ktoś swiecił lampką w oczy i jeszcze do tego duży format, to całkiem do d.
też mogę takie świecące ustawić, bardzo brzydko się ogląda - tak jak by ktoś swiecił lampką w oczy i jeszcze do tego duży format, to całkiem do d.
@4 062 508: Ja nie mam takiego talentu do fotografowania jak inni.Porzieiam takie dzieła jak :
4062285
4062168
Właśnie one będą foto stycznia 2021, nawet fotki z zaprzysiężenia Bidena nie będą mieć szans.O innych ( tych z obs...spodniami z tyłu ) , nie wspomnę .Duperamckie.
4062285
4062168
Właśnie one będą foto stycznia 2021, nawet fotki z zaprzysiężenia Bidena nie będą mieć szans.O innych ( tych z obs...spodniami z tyłu ) , nie wspomnę .Duperamckie.
@4 062 510: Prostuje , ma być " D?'superamckie' , bo znów ktoś przekręci na swoje.No, i w drugim wierszu od góry ma być ' polecam', a jest ' Porzlelam'.Czy jest to jasne ?
@4 062 508: Wklejasz typowania nie z naszej stronki , z głupim kolorem, który nie odpowiada adminowi.
@4 062 512: po 1) wklejam z swoich giełd, po2) ten "głupawy kolor nie razi jak Twój swiecący po3) jak byś dał liczby w kółkach czarnych, juz by miało inny wydzwięk
@4 062 513: Nie masz się czego czepić ? Masz Mistrzu typowania na 2 losowania , przed losowaniami, a nie po , i to z dwoma liczbami z pewnej stronki .

po 4) nie komu, tylko GTV, po 5) wklejałem takie wielokrotnie i admin nie miał zastrzeżen, po 6) U Ciebie ten kolor świecący zajmował DUUŻO więcej ekranu.
Jesteś denny jak moj....but
Jesteś samolubem. Żegnam!
Jesteś denny jak moj....but
Jesteś samolubem. Żegnam!
Myślę, że format i kolor są odpowiednie, a nie jakieś grygloly na zwrotkach papieru.Moje krytykowane foto jest odpowiedzią na nową metode typowania ' na gniecenie blankietów i rozmowa z pogietym papierkiem ".
@4 062 513: To zmień obuwie , albo szewca , a admin nie miał uwag z wiadomych względów.
@4 062 515: Jaki właściciel, takie butuly , jakie buty , taki właściciel.Obuwie świadczą o właścicielu.Zmien markę .
@4 062 522: O tej godzinie , gdzieś na świecie ponad 7 milionów ludzi uprawia sex, a o 2:16, 5 osób , łącznie ze mną pier głupoty na czacie .
@4 062 522: No tak,przed pójściem spać , jak zaWsze, życzę szczerze miłego piątku i wysokich wygranych .Bez tych serdeczności trudno będzie wygrać.Juz jest nas sześcioro .Pa
Gosia ja jeszcze jedna nocka..a teraz właśnie wróciłem idę spać...
Witajcie
Witajcie jak tam wygrane wczoraj ?
Dlaczego został zablokowany JesusIpanienko - nic złego, obraźliwego nie napisał.
Biedronka.

14 zl w realu jest tyle warte co 1000 wirtualnie a moze i wiecej
indiana jones i zaginione kuleczki w keno, fak przegapilem wygrana, byla 100 proc a ja nie wchodze
Też mam życzenie aby kilka nicków poblokować.
Co tam dzisiaj w menu cyferkowym ?
Co tam dzisiaj w menu cyferkowym ?
@4 062 543: bo był prowokatorem, nad Tobą się jeszcze zastanawiam
Trochę długie, ale... No i jeszcze jedno - nie dla dzieci
https://www.wykop.pl/wpis/24460365/pasta-eu4-historia-troche-dlugie-moj-stary-to-fana/
https://www.wykop.pl/wpis/24460365/pasta-eu4-historia-troche-dlugie-moj-stary-to-fana/
Pasko, czy wpisy z czata, te z lotto-maćkiem są "zniknięte" bezpowrotnie ? Czy możesz zrobić undelete, unerase i wkleić je w temat na stronie ?
Musze podjac rekawice...choc tosiek patrzy mi na rece wiec nie pokaze co wyslena 14
Wsadzili Diablo do wiezienia...to glupie...ilu ludzi za ponowny zakaz poruszania sie pojazdami beda tak sadzic...to sami kierowcy beda w wiezieniach..
A kiedys Ziobro poukladsl tam rowerzystow po kieliszku...gratuluje glupoty
A kiedys Ziobro poukladsl tam rowerzystow po kieliszku...gratuluje glupoty
@4 062 551: proszę podać nicki i numery wpisów to zawsze rozważę. Generalnie już sama nazwa nicka często świadczy o tym, że ktoś jest prowokatorem/trollem.
R 36 - a cóż to za piękny skanik trzeba na te 10 mln jutro się szarpnąć zakładem jak już tak pan namawia
Naprawdę Adminie ? Dzisiaj mi ktoś już groził blokadą - mimo, że nic złego nie zrobiłam. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Panie Trisetum
Dobrze by było i żeby to nie była ta taka - niekończąca się historia
Dobrze by było i żeby to nie była ta taka - niekończąca się historia
Bylem w ŻB pisze w srodku tylko 2 osoby, no i byly dwa emeryty jeden plik kuponow do sprawdzenia dal kolektorce drugi drapie sobie drapki na miejscu a ty czekej na zewnatrz
O Sławek, dzięki, że przypomniałeś, już notuję
• zabrać pudełko po butach z pukonami do sprawdzenia
• zabrać pudełko po butach z pukonami do sprawdzenia
@4 062 571: Kurde ludzie nie mysla zalatwiaj sprawe i zegnaj gra 3 miesiace i nie sprawdza kuponow no pyty
Witajcie
@4 062 556: Robal_36: na pewno są do wyciągnięcia z archiwum ... tylko nie widzę większego sensu polegać na tak historycznych wpisach, które obecnie już nie mają pewnie żadnej wartości, bo się ich zawartość zaktualizowała. Regulaminy gier ciągle się zmieniają przykładowo, a to minęło chyba 10 lat.