Wpisy 4 062 461 – 4 062 560
14 stycznia 2021 23:04 → 15 stycznia 2021 08:43, 100 wpisów
arczibalik73 spoko zobaczysz to dopiero poczatek nowego roku a ty już masz w Mini lotku 3z 5 o mały włos byłoby 4z 5 więc szczęśliwie ten rok się zaczął do Ciebie.
@4 062 434: Jak oczka po wizycie u okulisty i wcześniej u stomatologa? Trzeba dbać o zdrowie.
Tomi grasz w koncu
Emeryt
Emeryt
No tak...4/10 trafilem ale w profilu nie ma..moze pewniak byl wlozony za dziesiata liczbe
Jutro shopping z teściowa
Bator, "...prawa reka...." = to pomówienie nie łagodząca wpis emotkami typu ups smiech mruga i za następny wpis (ze ma sobie walnąć z...)
4 062 461. multijune177 miejmy nadzieje ze tak bedzie jak piszesz, dziekuje za miłe słowa
Bator, i nastepny kontrowersyjny wpis "zniwa" dajacy duze pole manewru
mozna domniemywac rozne wortosci z poprzednim wpisem
mozna domniemywac rozne wortosci z poprzednim wpisem
Dopisano losowanie nr 91 000 Szybkie 600
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 61 wpisów
- tomi77 - 55 wpisów
- Wulkan - 51 wpisów
- islandorka30,5 - 45 wpisów
- makler - 41 wpisów
- Gosia__77 - 29 wpisów
- Bator - 28 wpisów
- slawek - 25 wpisów
- JesusIpanienko - 24 wpisów
- waldus - 23 wpisów
- wizard - 19 wpisów
- Mulag - 16 wpisów
- Angierski - 16 wpisów
- Forsami - 16 wpisów
- Wędrowca netowy - 15 wpisów
- zbigniew g - 14 wpisów
- arczibalik73 - 13 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 12 wpisów
- tomoslaw - 11 wpisów
- obuziara - 11 wpisów
- Bolo22 - 9 wpisów
- sony71 - 9 wpisów
- triset - 9 wpisów
- Biedroneczka1977 - 8 wpisów
- doktor2p - 8 wpisów
- Pasko - 7 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- nicolla15 - 6 wpisów
- Mewa - 6 wpisów
- zielonomi - 6 wpisów
i jeszcze cos
@4 062 278: "O tym to każdy wie"
Wulkan
myślisz tylko o... Sobie i dajesz ku temu wyraz na czacie
@4 062 278: "O tym to każdy wie"
Wulkan
myślisz tylko o... Sobie i dajesz ku temu wyraz na czacie
Mniej wpisów, mniej kupujących, mniej pewniaków na czacie , co się dzieje ?
@4 062 479: Czy te oczy mówią prawdę??
chyba sobie na reszte dzisiejszego dnia zrobię....przerwę
chyba sobie na reszte dzisiejszego dnia zrobię....przerwę
Moim zdaniem dobrze , że czwórka w Lotto płaci mniej niż 100.zł.Za to jest ich mnóstwo, i więcej graczy jest uszczesliwionych .
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 800 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 062 486: Uczę się od Ciebie. Gdyby nie Ty, nie widziałbym tego.Szanuj szewca swego bo dziś trudno o drugiego.Ja z ciekawości, lecz z obrxydzeniem przeczytałem wpisy zablokpwanego , i nie dostrzegłem by pytanie o żniwa było kierowane do admina i by miało jakiś związek z żartem.Przeczytaj jeszcze raz , bo masz kłopoty z myśleniem.
Bator, chcesz być mądrzejszy od......Wulkana???
nie wiem czy Ci Wulkan pozwoli
Baj
nie wiem czy Ci Wulkan pozwoli
Baj
@4 062 489: Dziękuję, nie skorzystam z mądrości wymienionego, mimo, że szanuje wszystkich.Po Twoich ostatnich wpisach, a nie znam wcześniejszych, wydajesz się mi gościem dobrym w towarzystwie ....
@4 062 491: Miło mi, że przyjąłes mnie , wydaje się szczerze do swojego środowiska. Mogę tylko wirtualnie bo poruszam się na wózku. Dobrej nocy .
zniwa a giw.... dwa wpisy obok siebie i to Ty zacznij >>
znów czytasz bez zrozumienia
znów czytasz bez zrozumienia
4 062 480. Bator 2021-01-15 (00:09) Krakow
pandemia
pandemia
@4 062 493: Popatrz do kogo są adresowane.Tam są przecież @ nr wpisów, których dot.konwersacja.Oj, mecenasem, a i oskarżycielem byłbyś słabym , a w sądzie otrzymywalbys tzw " gola " za golem.
@4 062 495: Popatrz na sprostowanie poniżej. Zamiast ' kupujacych " jest errata na " typujących ".
Bator, wlasnie to samo mialem pisac ze nie sprawdzasz żółte wpisy do kogo sa adresowane, do dwóch osób, a jedna z nich ma sobie palnąć z g... w łeb, to po co pisał czy masz g....?
@4 062 495: Jak się ma pandemia do mojego wpisu, tego nie pojmuję .
@4 062 498: A może to była literówka, której już nie mógł sprostować z powodu blokady? Mało ważne , dynda mi to....
@4 062 499: pandemia do całego czatu
bi piszesz ze jest mniej wpisow
bi piszesz ze jest mniej wpisow
@4 062 498: I tam nie ma , że ktoś ma sobie palnac w ( głupi łeb), tego nie ma, a jest pytanie, czy ma , a następuje drugie pytanie o żniwa.
G T V własnie zacząłem wklejac wiecz loso

przypatrz sie jaki BYŁ wieczorem piękny diament w diamencie
tylko cza było zważyć zmierzyć itd
Takich Państwu Życzę diamentów

przypatrz sie jaki BYŁ wieczorem piękny diament w diamencie
tylko cza było zważyć zmierzyć itd
Takich Państwu Życzę diamentów
WULKAN "kolor"
też mogę takie świecące ustawić, bardzo brzydko się ogląda - tak jak by ktoś swiecił lampką w oczy i jeszcze do tego duży format, to całkiem do d.
też mogę takie świecące ustawić, bardzo brzydko się ogląda - tak jak by ktoś swiecił lampką w oczy i jeszcze do tego duży format, to całkiem do d.
@4 062 508: Ja nie mam takiego talentu do fotografowania jak inni.Porzieiam takie dzieła jak :
4062285
4062168
Właśnie one będą foto stycznia 2021, nawet fotki z zaprzysiężenia Bidena nie będą mieć szans.O innych ( tych z obs...spodniami z tyłu ) , nie wspomnę .Duperamckie.
4062285
4062168
Właśnie one będą foto stycznia 2021, nawet fotki z zaprzysiężenia Bidena nie będą mieć szans.O innych ( tych z obs...spodniami z tyłu ) , nie wspomnę .Duperamckie.
@4 062 510: Prostuje , ma być " D?'superamckie' , bo znów ktoś przekręci na swoje.No, i w drugim wierszu od góry ma być ' polecam', a jest ' Porzlelam'.Czy jest to jasne ?
@4 062 508: Wklejasz typowania nie z naszej stronki , z głupim kolorem, który nie odpowiada adminowi.
@4 062 512: po 1) wklejam z swoich giełd, po2) ten "głupawy kolor nie razi jak Twój swiecący po3) jak byś dał liczby w kółkach czarnych, juz by miało inny wydzwięk
@4 062 513: Nie masz się czego czepić ? Masz Mistrzu typowania na 2 losowania , przed losowaniami, a nie po , i to z dwoma liczbami z pewnej stronki .

po 4) nie komu, tylko GTV, po 5) wklejałem takie wielokrotnie i admin nie miał zastrzeżen, po 6) U Ciebie ten kolor świecący zajmował DUUŻO więcej ekranu.
Jesteś denny jak moj....but
Jesteś samolubem. Żegnam!
Jesteś denny jak moj....but
Jesteś samolubem. Żegnam!
Myślę, że format i kolor są odpowiednie, a nie jakieś grygloly na zwrotkach papieru.Moje krytykowane foto jest odpowiedzią na nową metode typowania ' na gniecenie blankietów i rozmowa z pogietym papierkiem ".
@4 062 513: To zmień obuwie , albo szewca , a admin nie miał uwag z wiadomych względów.
@4 062 515: Jaki właściciel, takie butuly , jakie buty , taki właściciel.Obuwie świadczą o właścicielu.Zmien markę .
@4 062 522: O tej godzinie , gdzieś na świecie ponad 7 milionów ludzi uprawia sex, a o 2:16, 5 osób , łącznie ze mną pier głupoty na czacie .
@4 062 522: No tak,przed pójściem spać , jak zaWsze, życzę szczerze miłego piątku i wysokich wygranych .Bez tych serdeczności trudno będzie wygrać.Juz jest nas sześcioro .Pa
Gosia ja jeszcze jedna nocka..a teraz właśnie wróciłem idę spać...
Witajcie
Witajcie jak tam wygrane wczoraj ?
Dlaczego został zablokowany JesusIpanienko - nic złego, obraźliwego nie napisał.
Biedronka.

14 zl w realu jest tyle warte co 1000 wirtualnie a moze i wiecej
indiana jones i zaginione kuleczki w keno, fak przegapilem wygrana, byla 100 proc a ja nie wchodze
Też mam życzenie aby kilka nicków poblokować.
Co tam dzisiaj w menu cyferkowym ?
Co tam dzisiaj w menu cyferkowym ?
@4 062 543: bo był prowokatorem, nad Tobą się jeszcze zastanawiam
Trochę długie, ale... No i jeszcze jedno - nie dla dzieci
https://www.wykop.pl/wpis/24460365/pasta-eu4-historia-troche-dlugie-moj-stary-to-fana/
https://www.wykop.pl/wpis/24460365/pasta-eu4-historia-troche-dlugie-moj-stary-to-fana/
Pasko, czy wpisy z czata, te z lotto-maćkiem są "zniknięte" bezpowrotnie ? Czy możesz zrobić undelete, unerase i wkleić je w temat na stronie ?
Musze podjac rekawice...choc tosiek patrzy mi na rece wiec nie pokaze co wyslena 14