Wpisy 4 061 385 – 4 061 484
13 stycznia 2021 18:45 → 13 stycznia 2021 20:33, 100 wpisów
@4 061 380: Po 13-tu latach znaleźli zwloki?
Przed chwilą padło 1 x 2850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Na mini tylko 1 zakład online 

@4 061 390: Masz drób w gospodarstwie?
@4 061 393: A Tedi?
@4 061 396: Nie masz władnej łąki?
4 061 402. Mulag Tedi jaki duży
ile on ma?
Terror jest z tedim poważnie pisze żadne jaja problem jest taki że jak otwieram drzwi lub coś z folia trzeszczy to wali w pręty
Myśli że sałata lub pietruszka lub koperek tak to jest zwierzę rządzi mną dobrze że psa nie mam
Gti... Dalej ciągnij profilbo inaczej z kobietami będę musial rywalizować
To duży ten twój Tedi a byłeś u weterynarza ...czemu on tak robi ? nie przestraszył się czegoś
aż 6 osób zatypowało wczoraj 9/10 ciekawe czy ktoś puścił w realu
Czemu tak robi bo jest inteligentny raz lub dwa dawałem mu pierwszy raz sałatę a była foli nie głupia wie czym to pachnie
aaa no takie buty z Tedim
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Ta jest druga wcześniej była łacia zmarła jeszcze ją głaskałem a ona już umierała teraz jest tedi one tak długo nie żyją max 8 lat
No zatypowalem keno za 960 zł.. A co tamna bogato 16vlosowan stawka 10
GT jak tam 9...
4 061 427. tomi77 w realu czy tutaj na stronie multipasko co te keno??
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
wbrew komunikatom tu podawanym na zielonej
nie można się jeszcze rejestrować ;;;;;;;
pod numerem
989 można dowiedzieć się, gdzie będzie można zaszczepić się,
można poznać lokal szczepienia najbliżej swojego miejsca zamieszkania
natomiast z czwartku na piątek 14/1.015
zostaje uruchomiona możliwość zarejestrowania się
w internecie
kto nie ma internetu, ma możliwość zarejestrowania bezpośrednio w najbliższych placówkach służby zdrowia, lub w tych placówkach dowiedzieć się o najbliższych punktach szczepień
nie można się jeszcze rejestrować ;;;;;;;
pod numerem
989 można dowiedzieć się, gdzie będzie można zaszczepić się,
można poznać lokal szczepienia najbliżej swojego miejsca zamieszkania
natomiast z czwartku na piątek 14/1.015
zostaje uruchomiona możliwość zarejestrowania się
w internecie
kto nie ma internetu, ma możliwość zarejestrowania bezpośrednio w najbliższych placówkach służby zdrowia, lub w tych placówkach dowiedzieć się o najbliższych punktach szczepień
Witajcie
Emeryt... Dla ciebie już mam pielęgniarkę do szczepień... Dr Pawłowicz
Ja się nie będę szczepic bo choruje na RZS biorę metypred to jest steryd I mam przeciwwskazania od reumatologa
Nie pcham się... Gram swoje i badam maszyny gdzie jakiekolwiek odpady wchodzą... Za kilka dni Dominowo... Do Środy wlkp nie chce mi się jezdzic
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Slawek
Scenic dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
4 061 440. tomi77
lubię te pielęgniarki, które mają nawet 18 lat.....
byle by wyglądały młodo
lubię te pielęgniarki, które mają nawet 18 lat.....
byle by wyglądały młodo
Szczepionka jest bezpieczna a dla czego jest bezpieczna bo jest bezpieczna
4 061 443. tomi77 2021-01-13 (20:10) Lotki duze
Nie pcham się... Gram swoje i badam maszyny gdzie jakiekolwiek odpady wchodzą... Za kilka dni Dominowo...
do Dominowa jeździsz palić kawę ASTRĘ ???
Nie pcham się... Gram swoje i badam maszyny gdzie jakiekolwiek odpady wchodzą... Za kilka dni Dominowo...
do Dominowa jeździsz palić kawę ASTRĘ ???
Ściema że się celebryci niektórzy się zaszczepili to dla ludzisk by łykali jak pelikan i dali się zaszczepić
W innych krajach mimo szczepienia na covid zachorowały kolejne osoby
nawet jak by coś nie wyszło i się wykończysz po szczepionce to dostajesz 100 tyśi
dobra kto pobral automat ten go potestuje
ja go wykasowalem z profilu
ja go wykasowalem z profilu
100 tys to max mało kto tyle dostanie to grosze w rozporządzeniu pisze że to eksperyment medyczny
Nieoficjalnie qubraczki maja dostac szczepionke w posladek nie w ramie
A producent zwolniony nie bierze odpowiedzialności a rząd daje grosze a po co wcześniej nic nie miało być czyli boją się już są powikłania dla tego to
Czego nie ma leku tylko szczepionki nic to nie ma wspólnego z tym wirusem
4 061 441. Biedroneczka1977 2021-01-13 (20:09)
Ja się nie będę szczepić bo .....
ludzie chorujący na astmę /dziadek/ stosują leki wziewne
a to przecież też sterydowe
to też nie mogą się szczepić ???
lekarze podający statystyki, twierdzą, że w kraju nad Wisłą takich ludzi jest około 4 mln
oczywiście nie wszyscy z nich wiedzą o tym i nie leczą się
podobnie jak teraz nie podaje się rzeczywistych liczb zakażonych
Ja się nie będę szczepić bo .....
ludzie chorujący na astmę /dziadek/ stosują leki wziewne
a to przecież też sterydowe
to też nie mogą się szczepić ???
lekarze podający statystyki, twierdzą, że w kraju nad Wisłą takich ludzi jest około 4 mln
oczywiście nie wszyscy z nich wiedzą o tym i nie leczą się
podobnie jak teraz nie podaje się rzeczywistych liczb zakażonych
Cały rząd do wywalenia opozycja również ale oni tylko wykonują to co im kazują rząd to atrapa
@4 061 468: Nie zabraknie , Polska jest bogatym i zasobnym krajem.
ale wy to jestescie ciency... szkoda gadac
w PRLu sczepili przeciw zoltaczce i innych chorobach czlowiek sie nawet nie pytal bo nie wiedzial i to bylo normalne
dawali plyn rugola chociaz to nie bylo potrzebne
21 wiek technologie poszly do przodu badania genetyczne itp.. a wy sie boicie jak w sredniowieczu... Teraz wszystkie substancje sa znane i ich dzialanie na organizm czlowieka... Mulag ty chyba jestes jakis lekliwy za bardzo
w PRLu sczepili przeciw zoltaczce i innych chorobach czlowiek sie nawet nie pytal bo nie wiedzial i to bylo normalne
dawali plyn rugola chociaz to nie bylo potrzebne
21 wiek technologie poszly do przodu badania genetyczne itp.. a wy sie boicie jak w sredniowieczu... Teraz wszystkie substancje sa znane i ich dzialanie na organizm czlowieka... Mulag ty chyba jestes jakis lekliwy za bardzo
odrazu burza mozgow cebulakow ktorzy nie wiedza co to szczepionka
Posłuchaj profesorów co to za szczepionka ingeruje w nasze DNa zmienia je nic wspólnego nie ma z naszym dobrem
ciekawe ze kiedys nie bylo takich badan i ludzie sie szczepili
Polska jest bogatym i zasobnym krajem. odszukali złoty pociąg Hitlera tyle ton , ludziom nie powiedzieli bo by było za dużo wspulników
Nie ma debaty na ten temat bo się boją naturalna zmiana dna sztuczna ingerencja inna sprawa nigdy takiej szczepionki nie było to jest całkiem co innego niech se sami to gówienko dają
ale wy sie boicie tego DNA jakby to jedynie bylo najwazniejsze
poprostu bedzie wiecej chorob tylko i nic wiecej
poprostu bedzie wiecej chorob tylko i nic wiecej