Wpisy 4 061 233 – 4 061 332
13 stycznia 2021 15:22 → 13 stycznia 2021 17:32, 100 wpisów
Kurna rzuciłem się na duże liczby i d..a blada,a TS znów wylosował ciąg liczb:20ek i 30
ek
ek
4 061 199. Gosia__77 w mini graj na liczby które jeszcze niewyszły w tym roku, poniewaz one do konca miesiaca powinny wejsc wszystkie, niektóre moga sie powturzyc tylko, ale szybciej beda tez inne,
4 061 220. GTV gdybym miał worek pieniedzy tak jak ARTUR123 to tez bym grał nie tylko za 100zł na losowania ale nawet i wiecej ale niestac mnie na taka gre , ja za 100zł, potrafie grac nawet poł roku, i uwazam ze wiecej niema co na te gry wydawac jak i tak prawie ostatnio nic niemozna trafic poza jakimis zwrotami lub tylko 2zł ,
jesli kogos stac jak np, artura123 oczywiscie niech gra mnie na taka gre niestac niestety moze kiedys jak dozyje, narazie tez sie zle czuje i niezawsze niemoge
4 061 220. GTV gdybym miał worek pieniedzy tak jak ARTUR123 to tez bym grał nie tylko za 100zł na losowania ale nawet i wiecej ale niestac mnie na taka gre , ja za 100zł, potrafie grac nawet poł roku, i uwazam ze wiecej niema co na te gry wydawac jak i tak prawie ostatnio nic niemozna trafic poza jakimis zwrotami lub tylko 2zł ,
jesli kogos stac jak np, artura123 oczywiscie niech gra mnie na taka gre niestac niestety moze kiedys jak dozyje, narazie tez sie zle czuje i niezawsze niemoge
4 061 234. RT1 nie nastawiaj sie nigdy na te najwieksze po małych tylko szybciej na te sredniaki czesciej wychodza
Po historycznym losowaniu 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11...
Wyszedł system
13 14 21 25 27 30 33 52 53 59 62 63 67 70
Wyszedł system
13 14 21 25 27 30 33 52 53 59 62 63 67 70
Gosia77Ty sobie możesz wyobrazić,jak ja odchorowałem
wczorajsze losowanie
wczorajsze losowanie
@4 061 243: Rt1 ale niema satysfakcjii z takiej wygranej lepiej z trudnych liczb trafić
Muszę zagrać multi 5bliczb 3 losowania.. Z parkowej najwyżej polegne... Jak Kościuszko pod Racławicami
we wtorek 2 wez 4 jedyny numer ktory pominalem 3 i wiadomo jakie 9 bylo puscic wczoraj
bylo ze zawodnik ladujacy kule pociera o sweter, moze wczoraj dobrze natarl dyszke
Witajcie
Wczoraj ile Ts musiał wypłacić za Multi wieczorne ?
dzis szybkie wejscie keno, pozniej szybkie wyjscie po cin cin litrowy i siedzimy dalej
nie 3 ma 5 cin 8 cin 11 bez 14 cin 17 cin 20
niepotrzebne skreslic
niepotrzebne skreslic
specjalnie nosze czapke chociaz cieplo bo dziewczyny ciagle patrza mi w oczy szukaja mego wzroku i poprawiaja wlosy, co to znaczy wiadomo
no tak wczoraj padło 10 kul w przedziale 1 do 11, a dziś ani jedna
A dzisiaj :
3,13,14,21,24,33,38,40
43,46,47,52,56,59
62,64,66,69
71,72,74,75,77,7
3,13,14,21,24,33,38,40
43,46,47,52,56,59
62,64,66,69
71,72,74,75,77,7
4 061 258. Mulag witaj widze obiadem mniamnusny , smacznego
Strona gry.lotto nie działa. Prezes zwołał zebranie bo magnesy były nie w tych kulkach.

4 061 285. Wulkan tak anuluja tuz po wyplacie wygranych
4 061 286. wizard wszyscy puszcza którzy graja tylko powtórza przedzial 1-10 tylko ja puszcze inny przedział liczb
krasnalek typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 90636 i trafił(a) 300 zł
@4 061 287: Miałem na uwadze nie gry w Wałbrzychu , a usunięcie struktur partii w Wałbrzychu.Po myśli Magdy .
W ww zestawach spodziewam się , że padnie z nich 12 liczb , a kto wie , może więcej ?
czyzby na wieczór przedział liczb 40
No, i może wreszcie padnie główna w Kaskadę, której przy urodzinach spodziewa się Mirek z Z., czego, by nie zaoeszyc nie będę życzył.Arczibalik73, z przewagą 70-tek, a może z plusem 80???
to jest tabela wygranych Multi Multi powyżej ... a tak może co niektórych zaskoczy, wygląda tabela wygranych Multi Multi Plus poniżej:

Wałbrzych historyczne obecnie piękne miasto. Obecnie prezydentem jest człowiek od serca ( kardiolog )
@4 061 297: Szczególne ukłony i szacunek dla kardiologów , i doktora Janusza Sz.
Uwaga.
Burza!!!.
Znad Niemiec z okolic Berlina do Polski zbliża się front atmosferyczny z piorunami.
Burza!!!.
Znad Niemiec z okolic Berlina do Polski zbliża się front atmosferyczny z piorunami.
@4 061 297: Wałbrzych i okolice nie są przyjazne dla sercowcow, to prawie ' dolina śmierci '.
4 061 301. Wędrowca netowy 2021-01-13 (17:06)
4 061 302. Wulkan to nie prawie jest dolina śmierci tylko to jest 100% dolina śmiewrci tak nazywaja te okolice lekarze niestety tez
4 061 302. Wulkan to nie prawie jest dolina śmierci tylko to jest 100% dolina śmiewrci tak nazywaja te okolice lekarze niestety tez
@4 061 301: Niech grzmi , tylko żeby ' W Józka p...nie strzelul'.Jest to na YT.
Tak to prawda była " dolina śmierci " 11 miasto w świecie pod względem zatrucia. Zmieniło się po zamknięciu kopalni i koksowni.
To nie jest żart.
Pioruny strzelają od Bremy po Berlin.
Pioruny strzelają od Bremy po Berlin.
@4 061 305: Kiedyś w Słupcu i Nowej Rudzie zabawiłem, a z Wałbrzycha miałem wspaniałego kolegę .
Pasko,
może warto napisać, że zmiana regulaminu MM, ograniczająca kwoty wygranych do pewnych sum miała miejsce dopiero po trafieniu 34x 10/10
wcześniej, zdaje się dość niefrasobliwie , zakładano, że wystarczy RP
może warto napisać, że zmiana regulaminu MM, ograniczająca kwoty wygranych do pewnych sum miała miejsce dopiero po trafieniu 34x 10/10
wcześniej, zdaje się dość niefrasobliwie , zakładano, że wystarczy RP
No lotto i multi 5 liczb maszyna 3 losowaniamiałem dać mini alewolałem zete dołożyć do multi
niemcy beda w oplakanym stanie niedługo, niemcy zamykaja granice, bedzie burza moze zmyje z nich tego coronairusa, niemcy sa juz mozna powiedziec sparalizowane, wszystko unich zamykaja jest zle a nawet bardzo zle gorze=j jak w polsce, wc\zoraj dzwonil mi z niemmiec kuzyn i opowiadał, ze wszystko zamykaja, kjest wiecej zarazonych obywateli w samym berlinie jak w całych niemczech, i ciocia angelina zoprocz godziny policyjnej wprowadza wieksze zaoboszczenia chca rez do konca stcznia lub lutego zaszczepic wszystkich niemców
Jestem zadowolony...
Muszę powalczyć o KaskeWalentynki tuż tuż... Jęki piękny wiersz wymyślę... By Jej aż stanęły wlosyna glowiei będzie po... Slowie
Muszę powalczyć o KaskeWalentynki tuż tuż... Jęki piękny wiersz wymyślę... By Jej aż stanęły wlosyna glowiei będzie po... Slowie
@4 061 314: Mam 2 zakłady MM z maszyny 9/9, a następne 10 też chybiki na zagraj ponownie , dzisiaj wpadł aż 4 x plus, a wczoraj słabo .
Wulkan ty to masz zdrowie i czas by na czacie cały dzień sie produkować i tworzyć coraz to nowe nicki
niewiem jak jest w innych landach w niemczech ale w berlinie jest gorzej niz zle, niemcy sie pomału zamykaja, tylko patrzec jak inne pastwa pozamykaja granice wjazdu do ich krajów w niemczech uderzyła 3 fala coronoirusa
dobra narazie wszystkim musze leciec po wegiek do piwnicy i trche drzewa narabac na rozpałke, potem rozpalic i do sklepu jeszcze skoczyc
@4 061 320: a ja się przyglądam. Prawda, choruje bardzo dużo niemców.
@4 061 318: Napisz to na e-maila pewnej osobie, z którą utrzymujesz kontakt , a ze mnie zejdź.
Dobra wiadomość dla tych co lubią bawić się w Keno
Udostępniłem wtyczkę dla chcących przetestować możliwości gry automatycznej.
W moim profilu na samym dole jest link do wtyczki Google Chrome skąd można ją pobrać.
Nikogo nie zachęcam nie moja sprawa, nie moja odpowiedzialność i ryzyko...
Udostępniłem wtyczkę dla chcących przetestować możliwości gry automatycznej.
W moim profilu na samym dole jest link do wtyczki Google Chrome skąd można ją pobrać.
Nikogo nie zachęcam nie moja sprawa, nie moja odpowiedzialność i ryzyko...
no bo wiesz, kazdy do tego podchodzi inaczej
po co mam tylko dla siebie skoro moga inni tez skorzystac
po co mam tylko dla siebie skoro moga inni tez skorzystac
@4 061 329: Ja mam pewne zasady, których staram się przestrzegać , a jeśli je złamie, co się mi zdarza, ponoszę karę .
nawet mozna ja testowac nie logujac sie na stronie gry.lotto.pl