Wpisy 4 060 884 – 4 060 983
13 stycznia 2021 10:48 → 13 stycznia 2021 11:29, 100 wpisów
Prawda jest taka że macie się podporządkować kubraczką dla czego bo jest zima i kubraki są obowiązkowe
Wulkan
Jest tylko jedna prawda-jesteś obleśnym starcem.
A twoje wpisy ,są obleśne,tak samo jak ty.
A ukrywanie się pod innymi nickami ci nie pomoże.
Jest tylko jedna prawda-jesteś obleśnym starcem.
A twoje wpisy ,są obleśne,tak samo jak ty.
A ukrywanie się pod innymi nickami ci nie pomoże.
o machałem się śnieg koło domu trzeba było odśnieżyć ale to była przyjemność
Ma moze ktos jakie typy na multi . Chodzi mi czy drobne czy grube wejda bo po wczorajszym losowaniu to nawet pojecia nie mam
@4 060 888: Jesteś bardzo miła, kulturalna, wykształcona , pachnąca , towarzyska , dodajesz uroku tej stronce.
@4 060 894: Ty dodajesz uroku wszystkim a te guziczki ,no pierwsza klasa
Miałem wyjść wcześniej ale patrzę na zegarek a tu czas seniora wyższej kasty okey uszanuje to i jeszcze nie wychodzę
@4 060 841: Kolor Panu przeszkadzał, ale wpis nr 406088 Panu nie przeszkadza ?
HEJKA
wpadłem, zeby się ponarażać
emerytka ty jesteś naprawdę czepialska, każdego nowego się czepiasz,
w każdym NOWYM doszukujesz się kubraczków
mało tutaj piszesz, ale jak już już wpadniesz, to poobrażać
a to ja jestem Qubraczek
wpadłem, zeby się ponarażać
emerytka ty jesteś naprawdę czepialska, każdego nowego się czepiasz,
w każdym NOWYM doszukujesz się kubraczków
mało tutaj piszesz, ale jak już już wpadniesz, to poobrażać
a to ja jestem Qubraczek
A to coś by zmieniło myślę że dostał bym kopa w 4 litery lub płaszczka nie będę rezykował życia i zdrowia
Wulkan Przed chwilą, wróciłem z Żabki ,:3/5,4/5,zagrałem 5/5 na 5 losowań
atakują, jak ruscy Berlin oj działo się, tak tak, dobrze, pamiętam
@4 060 908: to moze pana z torunia zamiast zakupów ile kopert ile towarzek przy kasie tylko słodzic
ten cały Wulkan kim by nie był, zachowuje się kulturalnie, wiec naawet jeśli ma coś pokrewnego z moją rodziną Qubrakową to co ci przeszkadza ze chodzi po innych stronach?
a try masz wyłączność czy co?
wydaje mi się ze ja ty lubisz doprowadzać ludzi do zbanowania, tak już dawno ciebie powinno się zbanować na wszystkich 3 twoich nickach
a try masz wyłączność czy co?
wydaje mi się ze ja ty lubisz doprowadzać ludzi do zbanowania, tak już dawno ciebie powinno się zbanować na wszystkich 3 twoich nickach
Proponuję wyjść na dwór dużo śniegu można rozładować emocje psychicznie nerwowe mi to pomogło serdecznie polecam
@4 060 905: Nie pogrążaj się,to ja jestem Qbraczkiem na gwiazdkę dostałem nowy szmartfon i już mogę pisać z pięciu IP
mulag u mnie cos tam w nocy pruszyło teraz prawie nic białego przypominjacego snieg nie widac
@4 060 914: Przepraszam, nie trzech , a jest ich więcej co mi nie przeszkadza.
@4 060 914: Widać tą kulturę każdego dnia i każdej godziny

oprócz 7 , cos z tego wejdzie
A na wieczor cos z wczorajszego tasiemca
Żyjmy miłością niech zło zniknie z multipasko ustępujemy sobie asteroida idzie na ziemię plus wchodzimy w nową erę przemian umysłowo technologicznych
4 060 917. JohanWaterluch o nowy mój krewny, dawno cie nie widziałem
@4 060 925: to mój z związku z konkubiną Paulinką
Nie umnie sporo ileś łopat śniegu musiałem na kupę dać poczułem się rolnikiem lub górnikiem
JesusIpanienko
Wulkan
Bator
zielonomi itd
Wszyscy wiedzą że to Watykanista,ale ma inne IP więc co pasko biedny ma zrobić??
Wulkan
Bator
zielonomi itd
Wszyscy wiedzą że to Watykanista,ale ma inne IP więc co pasko biedny ma zrobić??
Przed chwilą padło 1 x 9/9 (50 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 060 932: A cechuje ich inteligencja , aparycja kultura,co wzbudza zazdrość
@4 060 928: trza było zrobic taka wielka zwołac dzieciaki na sanki lub na byle czym worek sam lub z sianem moze cos bys tam wynalazl
Nie chcę ale muszę nic wychodzę powoli mam nadzieję że jak wejdę będzie pełna kultura a użytkownicy będą się wymieniać obiadami i słowami przepraszam dziękuję
5 różnych IP jeden człowiek Qbraczek,człowiek psychiczny Watykan....
emeryta też Qubraczek, tylko o tym nie wie
4 060 933. zielonomi no bo ona ma diamencik przy nicku
4 060 933. zielonomi no bo ona ma diamencik przy nicku
Podzielę się z wami czego nie zrobiłem,wieczorem :może liczby,które mam w dacie urodzenia,moja liczba to:1,bo 10,1+0=1dwie 9+9=18do tego 4+5i ja tego nie wysłałem
Była blokada zakładania nowych kont,3 miesiące spokój,pasko zniósł.... tydzien i psychiczny Kacprzak atakuje
dobra narka od tego new oczy az bolą a tak miło do konca roku było ... atak spawacza
pojawiam się rzadko , bo ten czat zaczyna mnie mocno irytować , bo poza paroma osobami ze starej gwardi mnóstwo kubraczków z durnotami wypisywanymi, no ale to admina stronka
Wszystkie nowe nicki powinny być zablokowane i pomyśleć nad sposobem jak zablokować dojście tego psychola na MP
Za prawdę powiadam wam zaprzestańcie tych bratobójczych walk niech moc jasna będzie z wami omijajcie ciemną stronę mocy
@4 060 942: Piszesz o Marcinie Kscprzak, higieniscie z Warszawy , czy o byłym przewodniczącym PKW?
kolegow zwolal new lub sam na sam sie broni dziwne nagle sie pojawili ale co tam ide pasko rzadzi oby new nie zabardzo sie rozkrecili ciekawe jakie new sie pojawia mieszko twardy moze
@4 060 950: Pisze Adamek z Piekar który uaktywnił 5 kont
Trzeba natrzaskać wulkan kilka kont co? bo kto inny by z tobą pisał a tak sam sobie bijesz plusiki i konwersacje prowadzisz.
JesusIpanienko napisz coś z tego konta
@4 060 949: tak jest
Ciekawostki loteryjne ze świata.
USA.
Kumulacja w Loterii MegaMillions:
> 750 000 000 <
Na złotówki to tylko... 2 miliardy z kawałkiem.
750 000 000 x 3,71 zł = 2 782 500 000 zł.
USA.
Kumulacja w Loterii MegaMillions:
> 750 000 000 <
Na złotówki to tylko... 2 miliardy z kawałkiem.
750 000 000 x 3,71 zł = 2 782 500 000 zł.
@4 060 951: Czy piszesz za zgodą i na wniosek odpowiedzialnej osoby ? Podać Ci przepis o RODO?
Lekarz na korytarzu : w związku z przepisami RODO nie będę wzywał po nazwisku.Pan z syfilisem, może wejść
Lekarz na korytarzu : w związku z przepisami RODO nie będę wzywał po nazwisku.Pan z syfilisem, może wejść
@4 060 956: a podać ci nr wpisów czy zdjęcia z twoich starych profili jak życzysz śmiercią kilka ludziom? wszystko jest ładnie na moim pulpicie w specjalnej teczce
@4 060 952: Dlaczego nie piszesz ze starych nicków ? No Bo masz zablokowane.
o wpisach na GL nie wspomnę,takich rzeczy nawet Trynkiewicz by nie napisał...jesteś oblechem,twoje miejsce z psychiatryku
@4 060 958: No właśnie panie Watykanista,gdzie Qbraczek,Sara0925,RaTur2,nickxyz i jeszcze 200 inncyh
dobra idę , może do losowania, Wulkan jesteś nudny jak flaki z olejem
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
@4 060 961: Mzgoda,wiatrak20,szybkie600...twoje dokonania ładnie sobie zbieram ,o takie mam hobby a przyjdzie czas na ich ujawnienie ale już w realu w odpowiednim czasie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i żadna inna
forsami ciekawe czy ktos ze strony co typneli 9/10 w realu wysłał dla nich nie patrzyłem kazdego czy typowanie co losowanie małych kto wie może w realu czasem tez i sie fartło
@4 060 970: 

Mewa...kiedyś wstecz mi się zdarzyło że takie coś grałem w realu ale chyba z dwa lata lub trzy w stecz...lubie takie Tasiemce 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 szkoda że to wczoraj KOSY nie wyszły
@4 060 973: miałem też isc jeszcze sie szwedałem po stronie patrze forsami zagadałem gram dzis na 9 tylko musialem od nowa ukladac bo dalem ciala a takie fajne 9/9 miałęm teraz 4x9 2x5 1x10 i 1x9 na 2 losowania i 2 mini ........dobra forsami ja bede zioral może do 14h potem
z 1 strony może byc to podpucha ze beda kolejne tasiemnce dzis a wylosuja np 05,12,23 a potem 43,44,45,46,58,59,64 np
PASKO nie obraź się za żółtą, ale chcialem zebyś to przeczytał
dla kazdego, kto się będzie tu na MP od watykanistów, qubraków itd wyzywał,z buta powinien być ban, to strona cyferkowa, do pewnego czasu kulturalna, a ostatnio tylko jazdy i jazdy.
Nie nadążam czytać
dla kazdego, kto się będzie tu na MP od watykanistów, qubraków itd wyzywał,z buta powinien być ban, to strona cyferkowa, do pewnego czasu kulturalna, a ostatnio tylko jazdy i jazdy.
Nie nadążam czytać
@4 060 978: tez 2 manka dobra ide cos ogarnac cos złapac na obiadek