Wpisy 4 060 844 – 4 060 943
13 stycznia 2021 10:22 → 13 stycznia 2021 11:07, 100 wpisów
Pasko...słusznie.tu jest tak mało reklam że nic nie zasłania strony...i tak ma być a nie jakieś kolorowe jarmarki samych reklam i nic nie widać
@4 060 837: Wczoraj, i nie tylko wczoraj bylo chyba ze 3 lub 4 o teściowej , nie bylo reakcji.Teraz już wiem, dzięki , przepraszam, pozdrawiam,wyższych wygranych, przy dobrym zdrowiu .
Trisetum
Oj tam - kolor, jak u goldentombaka - staśka wynalazcy, to co się
Oj tam - kolor, jak u goldentombaka - staśka wynalazcy, to co się
@4 060 841: Jeśli wolno , pozwolę sobie zaproponowac by na czat nie wklejano tekstów z innych czatów , których nazw nie wymienię.
@4 060 853: Czy Ty piszesz o Stanisławie Lemie, czy też Stanisław Lem pisał o Tobie ?
Makler Artur to ma dobre typy i zgarnia kasę brawo dla niego
Wulkan
Twoje obleśne teksty będą wszędzie wklejane.
Twoje obleśne teksty będą wszędzie wklejane.
@4 060 855: Jeszcze w Zabrzu i Gliwicach jest świetny gracz w realu
Nie wiem jakie dzisiaj wpadną ? Może znów małe ?
@4 060 857: Z dwojga złego wolę....Twoich nie trzeba wklejać, bowiem pozostawione są wszędzie, ale masz takie prawo.Milego dzionka , wklej jakąś fotkę z kawusia z FB .
A ty wklej jakąś nową fotkę z łazienki.
@4 060 861: wklej znowu jakąś fotkę z liczbami z innego forum od innego użytkownika i napisz to twoje liczby tak jak robisz 200 x na dzień,miłego dnia
@4 060 862: Tylko dla wybranych , a ma być od pasa w górę , czy ????
Żona już nie chce tobie robić fotek?Brzydzi się?
@4 060 863: Zmień płytę, napisz teraz dla odmiany z innego profilu , nie tylko tutaj.
@4 060 866: Ktoś miał siostrę bliźniaczkę , jedna z nich. ....., a druga się brzydzily.
No to jeden bystry Makler uratowałeś mnie bo jak nikt by nie zgadł miał przestać pisać no to nagroda będzie obiady od dziś przez 7 dni
@4 060 851: Definicja Qubraczka
-lubi narzucać swoja wole uznajac ja za jedyna sluszna
4 060 839 efinicja Qubraczka
- Boi sie Admina
-lubi narzucać swoja wole uznajac ja za jedyna sluszna
4 060 839 efinicja Qubraczka
- Boi sie Admina
@4 060 868: Jest taka słynna fotka,\chodzi\ między użytkownikami na FB ?
Mogę tylko pisać u Korna,bo tam ,i jedynie tam jestem zarejestrowana.W przeciwieństwie do ciebie.
Jesteś wszędzie.
Jesteś wszędzie.
Nawet nie wiedziałam, że w profilu dam skana w 2019 r. na wczoraj
Ale muszę znikać obowiązki za chwilkę wychodzę liczby chciałem sprawdzić no i na czat co się dzieje widzę że to co jest od grudnia chyba
fiolka
@4 060 876: Mnie nie interesują twoje zainteresowania, jeśli się mną interesujesz, jest to dowodem, że na to zasługuje, i bardzo jestem wdzięczny .
Prawda jest taka że macie się podporządkować kubraczką dla czego bo jest zima i kubraki są obowiązkowe
Wulkan
Jest tylko jedna prawda-jesteś obleśnym starcem.
A twoje wpisy ,są obleśne,tak samo jak ty.
A ukrywanie się pod innymi nickami ci nie pomoże.
Jest tylko jedna prawda-jesteś obleśnym starcem.
A twoje wpisy ,są obleśne,tak samo jak ty.
A ukrywanie się pod innymi nickami ci nie pomoże.
o machałem się śnieg koło domu trzeba było odśnieżyć ale to była przyjemność
Ma moze ktos jakie typy na multi . Chodzi mi czy drobne czy grube wejda bo po wczorajszym losowaniu to nawet pojecia nie mam
@4 060 888: Jesteś bardzo miła, kulturalna, wykształcona , pachnąca , towarzyska , dodajesz uroku tej stronce.
@4 060 894: Ty dodajesz uroku wszystkim a te guziczki ,no pierwsza klasa
Miałem wyjść wcześniej ale patrzę na zegarek a tu czas seniora wyższej kasty okey uszanuje to i jeszcze nie wychodzę
@4 060 841: Kolor Panu przeszkadzał, ale wpis nr 406088 Panu nie przeszkadza ?
HEJKA
wpadłem, zeby się ponarażać
emerytka ty jesteś naprawdę czepialska, każdego nowego się czepiasz,
w każdym NOWYM doszukujesz się kubraczków
mało tutaj piszesz, ale jak już już wpadniesz, to poobrażać
a to ja jestem Qubraczek
wpadłem, zeby się ponarażać
emerytka ty jesteś naprawdę czepialska, każdego nowego się czepiasz,
w każdym NOWYM doszukujesz się kubraczków
mało tutaj piszesz, ale jak już już wpadniesz, to poobrażać
a to ja jestem Qubraczek
A to coś by zmieniło myślę że dostał bym kopa w 4 litery lub płaszczka nie będę rezykował życia i zdrowia
Wulkan Przed chwilą, wróciłem z Żabki ,:3/5,4/5,zagrałem 5/5 na 5 losowań
atakują, jak ruscy Berlin oj działo się, tak tak, dobrze, pamiętam
@4 060 908: to moze pana z torunia zamiast zakupów ile kopert ile towarzek przy kasie tylko słodzic
ten cały Wulkan kim by nie był, zachowuje się kulturalnie, wiec naawet jeśli ma coś pokrewnego z moją rodziną Qubrakową to co ci przeszkadza ze chodzi po innych stronach?
a try masz wyłączność czy co?
wydaje mi się ze ja ty lubisz doprowadzać ludzi do zbanowania, tak już dawno ciebie powinno się zbanować na wszystkich 3 twoich nickach
a try masz wyłączność czy co?
wydaje mi się ze ja ty lubisz doprowadzać ludzi do zbanowania, tak już dawno ciebie powinno się zbanować na wszystkich 3 twoich nickach
Proponuję wyjść na dwór dużo śniegu można rozładować emocje psychicznie nerwowe mi to pomogło serdecznie polecam
@4 060 905: Nie pogrążaj się,to ja jestem Qbraczkiem na gwiazdkę dostałem nowy szmartfon i już mogę pisać z pięciu IP
mulag u mnie cos tam w nocy pruszyło teraz prawie nic białego przypominjacego snieg nie widac
@4 060 914: Przepraszam, nie trzech , a jest ich więcej co mi nie przeszkadza.
@4 060 914: Widać tą kulturę każdego dnia i każdej godziny

oprócz 7 , cos z tego wejdzie
A na wieczor cos z wczorajszego tasiemca
Żyjmy miłością niech zło zniknie z multipasko ustępujemy sobie asteroida idzie na ziemię plus wchodzimy w nową erę przemian umysłowo technologicznych
4 060 917. JohanWaterluch o nowy mój krewny, dawno cie nie widziałem
@4 060 925: to mój z związku z konkubiną Paulinką
Nie umnie sporo ileś łopat śniegu musiałem na kupę dać poczułem się rolnikiem lub górnikiem
JesusIpanienko
Wulkan
Bator
zielonomi itd
Wszyscy wiedzą że to Watykanista,ale ma inne IP więc co pasko biedny ma zrobić??
Wulkan
Bator
zielonomi itd
Wszyscy wiedzą że to Watykanista,ale ma inne IP więc co pasko biedny ma zrobić??
Przed chwilą padło 1 x 9/9 (50 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 060 932: A cechuje ich inteligencja , aparycja kultura,co wzbudza zazdrość
@4 060 928: trza było zrobic taka wielka zwołac dzieciaki na sanki lub na byle czym worek sam lub z sianem moze cos bys tam wynalazl
Nie chcę ale muszę nic wychodzę powoli mam nadzieję że jak wejdę będzie pełna kultura a użytkownicy będą się wymieniać obiadami i słowami przepraszam dziękuję
5 różnych IP jeden człowiek Qbraczek,człowiek psychiczny Watykan....
emeryta też Qubraczek, tylko o tym nie wie
4 060 933. zielonomi no bo ona ma diamencik przy nicku
4 060 933. zielonomi no bo ona ma diamencik przy nicku
Podzielę się z wami czego nie zrobiłem,wieczorem :może liczby,które mam w dacie urodzenia,moja liczba to:1,bo 10,1+0=1dwie 9+9=18do tego 4+5i ja tego nie wysłałem
Była blokada zakładania nowych kont,3 miesiące spokój,pasko zniósł.... tydzien i psychiczny Kacprzak atakuje