Wpisy 4 060 611 – 4 060 710
13 stycznia 2021 01:35 → 13 stycznia 2021 08:28, 100 wpisów
a Mewa juzs idzie papa
HEJ teżlubię Sebastiana Wracaj
4 060 612. arczibalik73 Witaj dobrze że jesteś
4 060 614. Wulkan
@4 060 616: Sorry , muszę wstać o 7:00, bo 11:00 mam pogrzeb w D.G.
jak tos wspomni cos o sebastianie, to mewa odrazu uciewka i idzie Pp ja wiem ze oni sie razem niecierpia ale cóz to ich jest sprawa, nie moja, ,pomimo ze szanuje jednego i drugiego,
4 060 615. multijune177 witakj witaj, tak jestem narazie
4 060 615. multijune177 witakj witaj, tak jestem narazie
4 060 617. Wulkan spoko jest rozumiemy ,,kladz sie i niczym sie nieprzejmuj
kurcze jak bym tak wygrał to co dzisiaj mi weszło wirtualnie to jutro odrazu bym poszedł i kupił sobie skrzynke pomarańczy i skrzynke bananów bo uwielbiam te owoce, poza jabłkami bo uwielbiam te owoce
@4 060 610: tak idę bo odróżnieniu od ciebie pracuje i potrzebuje odpocząć nie jak ty .... a po za tym nie odzywaj się bez pytania lub wróć do szkoły nadrobić zaległości bo masz duże masz i pamiętaj nie jesteśmy nawet kolegami a co dopiero znajomymi żegnam co jest trudnego w zrozumieniu nie pisz nie reaguj nie patrz na moje wpisy niemowle by zrozumiało no chyba ze rozumiesz to nie odpowiesz na ten wpis paaaaaaaaaa
@4 060 618: Nie można szanować kogoś kto nie szanuje drugiego człowieka. Zero szacunku do takiego
@4 060 621: Wyłącz się malkontencie raz na zawsze.
@4 060 621: Pisałem list do Pana Boga z zapytaniem : dlaczego zabiera dobrych ludzi, a podłych zostawia? List wysłany priorytetem. Gdy nadejdzie odpowiedź, opublikuje ją.
Za piątkę systemowa w lotto na 7 liczb jest ponad 17 000 zł
Mulag pewnie też ma 9/10 bo On gra całymi dziesiątkami.
2 czwartek Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
4 060 626. JesusIpanienko kto by się spodziewał takiego tasiemca albo faktycznie ludzie grają tak albo dostali cynk i obstawili po cichu
T.S. bardzo dobrze zarobił na wczorajszym dniu
Oni ciągle mają problemy. ZAWIESZA się im system.Z maszyną losujaca też musiało być coś nie tak
mewa nie ciskaj sie do mnie, wszystko rozumie, jestes zmeczony i musisz isc sie polozyc , ok niemma sprawy co zas tyczy sie pracy nie tylko Ty pracuijesz co zas chodzi o szkołe to niewiem czego mnie tam wysyłasz i ojakich piszesz mi tu zaległosciach,bo ja niemam ż\adnych zaległosci, wiele razy pisałem ze niepisze polskiej trzcionki, ze wkradaja sie mi tez w wyrazach tu błedy jakies,za które przepraszam z góry , ale niezwracam na to tez zbytniej tu uwagi, co do szkoły to mam zapewne wiecej szkoły ukonczonej niz TY inteligencie,a jesli chodzi o nasza znajomosc czy kolezeństwo , oczywiscie niniema tego, bo jak mozna CIE uwazac za swojego kolege czy znajomego jesli niemasz dla nikogo szacunku, i jestes osobnikiem zadufanym w sobie i samolubnym, ale ok, niebede ci wchodził w droge, i zycze duzo zdrówka i powodzenia w zyciu, za to ze jestes taki jaki jestes nigdy niewygrasz nic porzadnego, bo nieumisz z ludzmi sie dogadac, i jestes niezyczliwy we wszystkich widzisz wade y tylko nie w sobie, przyjacielu
mewa dobrej nocy CI zycze śpij spokojnie bo rano musisz isc do pracy, TY musisz pracować, bo tak to jest jak nie mozna nic trafić to trza rabotać od rana do wieczora, za miske ryzu,
4 060 637. fiolkawitaj i za 5/5
Witajcie

Miałam na losowanie o 14 A wpadły wieczorem
I jak tu żyć ? Z stałych też miałam pięć z pięciu
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 060 642: Jeszcze tylko około 25 lat i Ty możesz trafić 10/10, Stawka 10 z plusem. Tylko Trzeba grać systematycznie.
Dzisiaj też jest szczęśliwy dzień.
Grając w Szybkie 600 też możesz zgarnąć premie ponad 10 000 zł nawet prz trzech trafieniach.
Ale zazwyczaj jedności wchodzą rzadko... A już tyle... Baaardzo rzadko32,12,22 poproszę profil
Muszę częściej grać multi 5vliczb...nawet jak polegnena chwale multipasko...
Aramis wrzuć skan jednej 9 na 10niech wszyscy zobaczą... Tosiek na kolanach
Teraz będą to odrabiali zobaczycie jakie będą wygrane przez kilka dni
Aramis oni maja tyle kasy ze to tak jakby im z portfela 10 groszy wypadlo
@4 060 664: Brawa dla Qbraczkow nie tylko ze Śląska ale i z Podkarpacia. Qbraczkow nie ma dużo, ale są tak sprytnie ustawieni, że widać ich na każdym kroku .To,co ,walimy lotto od :
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
systemem ?
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
systemem ?
A z multipasko ktoś trafił wczoraj 9/10 skanów brak chyba nikt .Tylko na sucho
@4 060 682: To był żart z mojej strony jako odzew na podejrzliwosc na FB o ustawienie wyników. Zbigniew , czys Ty już zglu do reszty ? Oczekujesz skanów takich wygranych?
Co to jest 10000
Tyle Bolek obiecywał za komuny każdemu
Gdy ktoś trafi w piątek główna w EJ , też będziesz oczekiwał skana? A może nie 10 000 a 100 000 ?
Jasne że nie jak ktoś tu trafił eurojacka 5/5 plus 2/2
@4 060 687: A myślisz, że Balbina pincet plus daje z własnej kieszeni ? Ty na to płacisz.
Wiem
Tak za zeszły rok są dużo na plusie ale nowy rok zacząć od minusa
Jasne komuś muszą coś dać wygrać,ale to jest jedno wielkie ciulanie
Waldek chyba nie grałeś wczoraj w Multi
Zbigniew.
Za Komuny obiecali 100 000 000. Wtedy takie były pieniądze.
To miała być pożyczka.
Za Komuny obiecali 100 000 000. Wtedy takie były pieniądze.
To miała być pożyczka.
Po komunię zrobili to ze 100 000 jest warte 10000 nie wiesz o tym..denominacja czy jakoś tak
100 000 000 miało być
Trójki , czwórki wpadały co chwilę a teraz jak trafie trójkę w lotto to się cieszę jak dziecko
@4 060 698: Tosiek wypłacone wygrane odbije sobie podczas jednego dnia z nawiązką. Popatrzcie jak palą glupa online? Myślą, że ktoś połknie takie ich chybiki ?

Wedrowca pisałaś w Niedzielę że zima daleko słabe Masz te prognozy