Wpisy 4 060 281 – 4 060 380
12 stycznia 2021 22:31 → 12 stycznia 2021 23:12, 100 wpisów
No to jutro odzialy T.S beda oblezone jak markety przed swietami
tak na powaznie oni na multi zarabiaja najwiecej, a to co wyplaca teraz to jedynie ulamek
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 060 286: To nie o ciągi chodzi.Zobacz jak pięknie wyprzedził pewien gostek na innym portalu naszego Darka w Lotto .Trzepal systemy.Jeszcze jedno, ale za chwilę .
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 060 293: zawsze co zmienię to wchodzi ts podgląda mój profil
Wczoraj też typowałem i dziś weszło 4/5
Wczoraj też typowałem i dziś weszło 4/5
jak za 10/10 przy bonusie placili po 2 mln to ich to nie ruszy nawet z miejsca
jakby 3 wpadlo z plusem to by na jutro nie mieli po co przychodzic do pracy
4 banki sa w plecy dzis na multi
Pisałem, że będzie szóstka w Lotto Plus, a kumulacje lotto będą przeciągać do czwartku .Oj, poleca głowy w centrali , poleca.
@4 060 210: Pasko, co miałeś na myśli - "w końcu wpadły" ? Że więcej niż 8 z 10 ?
Pamiętasz - kiedy pisaliśmy /Ty i ja/ o szacowanych ilościach zawieranych zakładów, że pewne zestawy liczbowe, jeśli zostaną wylosowane, mogą zmieniać ten obraz ? Mam wrażenie, że dziś miało miejsce właśnie tego typu zdarzenie
Pamiętasz - kiedy pisaliśmy /Ty i ja/ o szacowanych ilościach zawieranych zakładów, że pewne zestawy liczbowe, jeśli zostaną wylosowane, mogą zmieniać ten obraz ? Mam wrażenie, że dziś miało miejsce właśnie tego typu zdarzenie
I jak tu zyc panie Premierze
@4 060 298: Nie , to błąd , taka sytuacja nie powtórzy się za 25 kat
@4 060 298: Tak to była zachęta by ludzie grali bo coraz mniej ludzi już gra a dla ich te 5 mln to drobne
A Tesik wie o tej naszej skromnej stronie?
powiem wam tak... 9/10 to szansa 1:100 000
moze przyjsc wczesniej moze przyjsc pozniej, ale pewnie minie 25 lat zanim znowu bedzie powtorka
bywa tez tak ze cos lubi sie powtarzac, wiec uwazajcie bo moze niedlugo sie znowu powtorzyc
moze przyjsc wczesniej moze przyjsc pozniej, ale pewnie minie 25 lat zanim znowu bedzie powtorka
bywa tez tak ze cos lubi sie powtarzac, wiec uwazajcie bo moze niedlugo sie znowu powtorzyc
Scenic dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
To im sie bedzie snilo latami
Jak piszę ze będą ciągi to czemu nie gracie wiem przeważnie że wyztąpią dziś pisałam przed 14.00
Nie dość , że grali na stawce , to jeszcze kilka razy te same kupony jak w Kamieniu Pomorskim i Olsztynku
Prezes T.S dzis noc nieprzespana pewnie
Moim marzeniem jest by kilka 9/10 przypadlo Sebastianowi i Arczibalik73
no nic trzeba szukac okazji teraz w normalnych liczbach
bo juz to sie nie powtorzy, kazdy bedzie teraz musial szukac szczescia w swoich typowaniach, ukladach wybieral samemu itp
bo juz to sie nie powtorzy, kazdy bedzie teraz musial szukac szczescia w swoich typowaniach, ukladach wybieral samemu itp
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
Wulkan jutro będzie wiadomo ile 9/10 było na stawce jeśli przekroczy 100.000
@4 060 318: Będziesz na Ligockiej 103,powiadasz ? Po sobotnią trójkę w Lotto ?
@4 060 319: Prezes ma dobry sen, a to "zdarzenie", spowoduje, że będzie jeszcze lepszy
Kto zaryzykował to ma pewnie dużo dzieci tak skreslalo a rodzice nie puścili kuponu
dobrze niech zdzieraja spowrotem nasze pieniadze kiedys utopione
bo im za dobrze sie dzieje, zawsze wymyslaja nowe wynalazki i zachecaja do gry
bo im za dobrze sie dzieje, zawsze wymyslaja nowe wynalazki i zachecaja do gry
@4 060 335: To Człowiek o bogatej intuicji , a jutro główna w Kaskadę w Z.?
Scenic dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
https://www.facebook.com/damian.chladczynski/videos/4267585479936746
@4 060 341: no dokładnie tak sobie napisałem, że 25 lat trzeba było czekać na takie zdarzenie ... że ciąg 8 liczb pod rząd i jeszcze do tego 9 liczb w pierwszej dziesiątce
najbardziej mi szkoda arczibalika bo chyba nie wyslal, a trafil
on liczyl na cud ktory wlasnie sie spelnil, ale chyba potrzeba bylo do tego reki dolozyc
on liczyl na cud ktory wlasnie sie spelnil, ale chyba potrzeba bylo do tego reki dolozyc
Pasko
Rozumiem, że, ciągu ośmiu jeszcze nie było, i nie było 9 z 10 ?
A suma wylosowanych ? Też rekord ?
Rozumiem, że, ciągu ośmiu jeszcze nie było, i nie było 9 z 10 ?
A suma wylosowanych ? Też rekord ?
Artur123 to mistrz swiata
czyli nastepna okazja to jak zacmienie slonca w naszym kraju
na pewno nie za zycia niektorych z nas
na pewno nie za zycia niektorych z nas
widzicie dlaczego bardzo trudno trafic 10/10
bo taki ciag jest rzadkoscia, tak samo zbior innych liczb
bo taki ciag jest rzadkoscia, tak samo zbior innych liczb
Pewnie nawet sam prezes Tesika nie wierzy jeszcze co sie wydarzylo tego wieczoru ....lub moze nie wie jeszcze o tym wypoczywajac sobie po ciezkim dniu pracy
jutro poleci prowadzacy bo zle oddychal przy maszynie ktora przeciez wyrzuca powietrze
@4 060 365: angierski i zobacz taki tasiemiec i 10/10 nie było a gdzie tu trafić że zwykłych liczb
no tak jak pisze zbior liczb w multi to bardzo trudno trafic obojetnie jaki
Jarek a ty już zniosłeś
Pasko,
Jeden z obrazków, to to samo, co poprzedni, ale ok, czyli - osiem, jest zdarzeniem, ale nie jest wyjątkiem, a dalej ?
9 z jakiejkolwiek dychy ? I suma ? Masz to "na gotowo" ?
Jeden z obrazków, to to samo, co poprzedni, ale ok, czyli - osiem, jest zdarzeniem, ale nie jest wyjątkiem, a dalej ?
9 z jakiejkolwiek dychy ? I suma ? Masz to "na gotowo" ?
Pasko nigdy nie bylo 10 liczb kolo siebie w multi wylosowanych?
Teraz z tego będzie 10/10 bo 9/10 zawsze daje 10/10
Angierski 30tki były 9/10
Angierski 30tki były 9/10