Wpisy 4 059 710 – 4 059 809
12 stycznia 2021 14:47 → 12 stycznia 2021 16:28, 100 wpisów
Dziś wieczorem plusem będzie liczba 4
Od poniedziałku nasze kochane pociechy 1-3 do szkół, mądra decyzja ministra Czarnka Zapisujcie się na szczepienia od 15go stycznia,pan premier o nas zadba i wyprowadzi na prostą
4 059 691. czaroit 2021-01-12 (14:39)
nikt nie postawil na plusa 16, zero wygranych
dla Nowicjusza to moze byc trudne do zrozumienia
czyli jak Czariot vel Wizard pisał = 1/1
nikt nie postawil na plusa 16, zero wygranych
dla Nowicjusza to moze byc trudne do zrozumienia
czyli jak Czariot vel Wizard pisał = 1/1
Ja tam jestem zdania że któż w uja nas robi... Wejdź do sklepu wszyscy mają odkryte nosy... To jakby kobieta puszka na plażę założyła gacie a nie miala stanika
wczoraj 5 mialo isc na 17 i poszlo , liczylo sie wieczor na wieczor jednak
zawsze sie mozna czegos dopatrzec, tak moga nas kiwac cale zycie
@4 059 713: Pasko mądry jak Czaroit .Te 40 liczb pokropkowantch to liczby z 10 zakładów na chybił trafił online.Wpadlo aż 7 liczb , nawet nie wpadł plus.Ja ich przechytrzylem.
Ukrywający się pod jednym nickiem Bolo22/Wulkan ( nasz trener ) coś zasłabł na innych portalach.Triset, miłego i wygranych.
@4 059 738: Niech się odblokują 77 i 80 w co podczas promocji nie wierzę .
@4 059 743: Czytaj czat na zaprzyjaźnionej stronie .Jest to mądre ?
Milutkiego popołudnia .Temperatura odczuwalna - 12, ale pogodnie .

jak to mówią głupi ma farta , przy okazji bycia w sklepiku kupiłem 1 zakład i 12 zł weszło 

@4 059 748: To właściwa godzina na granie na chybił trafił. Nie ublizaj sobie .Jesteś inteligentnym człowiekiem.Docen swoją wartość.
@4 059 748: Mam 3 zakłady Multi na 10 liczb , jeszcze w grze , od soboty.Dzisiaj się kończą. Wpadło 4x4, a więc strata .Może jeszcze dzisiaj? ( To chybiki online).
U mnie mrozik, biało
Wieje silny wiatr
Nie chce się wyjść z domu
Wieje silny wiatr
Nie chce się wyjść z domu
Bator... Walnąłem 5 liczb 1 zakład 3 losowania... choć odpad poproszę..
Zawsze grałem 13 lotto... Tera odpuszczę... Niż czym ksiadz grzechy
u mnie wali cała noc i nadal pada ostro dzis prawdziwa zima jak za dzieciaka bylem
Kędzior... U mnie gość zawsze przed 14 wysyłał... ale ja też kiedyś wysyłałem... I polegiwalem
Tomi narazie mam
Jakiś zastój wyprzedzam losowania
ale może się zmieni
Jakiś zastój wyprzedzam losowania
ale może się zmieni
Jak chcą promocję w Lotto, niech podwyższa w ramach promocji wygrane za 3,4 i 5 o 50 % , a w Lotto zagram tylko jednym zakładem na własne. 

Obiad w końcu pasuje zjeść dziś barszcz czerwony o emotka śmiechu się wkradła
@4 059 775: Witam, w lotto gram czterdziestkami i trzydziestkami.
Dla emeryta długo nie wstawiałem nic z jedzenia nie będę taki i wstawię
Bator wygrane w lotto
to padaka 13 lat temu na piatke
5 tysiakow a dzisiaj 2 padaka
a koszt większy
to padaka 13 lat temu na piatke
5 tysiakow a dzisiaj 2 padaka
a koszt większy
marek-m62 dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
A wy pamiętacie kto lubi chińskie zupki z Radomia nasz użytkowników z zielonej wiecie kto
@4 059 791: Chińskie zupki, rosołki, przyprawy do zup, zwłaszcza magi, są szkodliwe. Ale jak ktoś lubi , nie wolno zabraniac.
Wolę zupkę chińską niż sponsorowane pierogi wyborcze od wielbiciela 14-to letnich lasek ukraińskich.
@4 059 802: K7 to 7,17,27,37,47,57,67,77 3 pewole są a nawet 4 chyba że wejdzie 77 to 5/8
@4 059 805: Dziękuję, już wiem.Chybiki przyniesie mi ciocia a z maszyny a online na chybił nie zagram .

jak przewozic lodowke...z trzymakiem osobowym