Wpisy 4 059 278 – 4 059 377
11 stycznia 2021 21:55 → 11 stycznia 2021 23:28, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,07,08,10,12,15,17,18,21,23
Dopisano wyniki ekstra pensja - 03,06,14,28,31 oraz dodatkowa liczba 04
Typowania Ekstra Pensja
mieczyslaw956 3/5 + 1/1 - wygrana 80 złHediiTyp 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
tobiaszek 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
Dopisano wyniki ekstra premia - 04,16,27,32,35 oraz dodatkowa liczba 03
Dobrze że w gierki 18 zł na czysto zostało , będzie na jutro na MM
w bibli zawsze bogacze tracili majatki jak syn marnotrawny biedni byli duchem bogaci
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
no taka wiara ze nigdzie nie ma wzmianki o traktowaniu bogatych
oprocz sloganu predzej biednemu otworzy sie kanal do raju niz bogaty przecisnie sie przez ucho igielne to chrystus powiedzial bo tez nalezal do biedoty
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 5 wygrane w wysokości 1 000 zł
cisza , nikt o wygranych nikt nawet skanika na 2 zł nie chce dać
"wiara" jak by sportowcy nie wierzyli TO by nie wygrywali
na jutro
na jutro
wiara to jest przeniesienie stanu umyslu w przyszlosc moze byc pozytywne lub negatywne
czyli wiara w zwyciestwo czy porazke i nic wiecej
czyli wiara w zwyciestwo czy porazke i nic wiecej
Angierski tak jak jest Lekarz i lekarz .....itp tak jest Ksiądz i ksiądz są ludzie i ludziska
myslisz ze skapnie ci cos z nieba - taki wal ja z nimi walcze i wiem ze tam jest tylko nonsens i pod gore
oni wiedza czym sie kieruja nasze checi i przyczyny wszystko wiedza, tam za darmo nic nie dostaniesz
oni wiedza czym sie kieruja nasze checi i przyczyny wszystko wiedza, tam za darmo nic nie dostaniesz
kedzior13 powiem ci ksiadz niewiele warty, lekarz troche wiecej, ale tabletki jak tylko przepisuje to kazdy potrafi
znam ,katolików , ateistów , prawiesławnych i LGBT wszystko zależy od człowieka
dopoki zyjesz jak w wierze nakazano to jest dobrze
ale jak zaczynasz popelniac bledy, alkohol, kobiety, hazard to staniesz sie wrogiem wiary
ale jak zaczynasz popelniac bledy, alkohol, kobiety, hazard to staniesz sie wrogiem wiary
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
gorzej sie nawrocic bo jak z jednej strony juz to masz zycie rozliczone
to potem nie wiesz co robic zeby nie popasc np. w dlugi i znow wrocic do hazardu
to potem nie wiesz co robic zeby nie popasc np. w dlugi i znow wrocic do hazardu
@4 059 324: Super,że brak głównej w Mini .Piękne wygrane , system 10.
Damian, wklepalem do stałych 4 zakłady z Twoich chybikow .Brak wygranych.Nie wiem jak w pozostałych sześciu , ale chyba trzeba zapomnieć o tym kuponie .
moją matkę w czasie II wojny opatrywał Niemiec jak była dzieckiem , a za 2 tygodnie nasi sprzymierzeńcy jak ich wyzwolili ukradli we wsi wszystko od konia po zegarek, jedzenie i rower , a kobiety przez 3 dni nie wychodziły na dwór bo gwałcili wszystko co się rusza, ot ludzie wrogowie i przyjaciele
Dobrej nocy wszystkim bez wyjątku.Serdrczne uściski dla tych, którzy nie pisza od kilku dni .
@4 059 331: Piękny, prawdziwy przykład, w który nie jeden nie uwierzy .Wiem jak jest teraz w Niemczech i innych krajach .
wygranych brak , pozostaje tylko .... wiara w dalszą grę do jutra
4 059 337. Angierski 2021-01-11 (22:40) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
wiara to oszustwo
to jest blef w ktory kazdy wierzy no bo jak nauczyli nas tak na religii to powtarzamy nie wiedzac co to znaczy
to jest blef w ktory kazdy wierzy no bo jak nauczyli nas tak na religii to powtarzamy nie wiedzac co to znaczy
RYCHFER zostaniesz potracony przez boga o te 800 zl za duzo to zobaczysz co to wiara
Nigdy nie trafilem nic w mini z maszyny..a poswiece te zloty 5 dziesiat
wiara w przypadku waszym to chciwosc zarobienia duzych pieniedzy kosztem bycia religijnym
wasza wiara to pikus, tam wyzej sa takie systemy ze nie dacie rady ich przejsc
@ Angierski Bóg pisze się z dużej litery. te 800 zł oddałem w ofiarach na kościół, ale więcej dla prezesa oddałem za waciki
Chciwość jet grzechem, czym innym zarobienie dużych pieniędzy uczciwą pracą...
RYCHFER ja uwazam ze wiara moze byc, ale tez realizm jest do tego potrzebny dlatego buduje statystyki
wiara moze przyniesc wygrana, jesli wyzej masz poprarcie bo wiara tylko wylacznie zalezy od Boga czy da ci wygrac czy nie
realizm to twarda prawda
realizm to twarda prawda
narazie to robie ze wszystkie pomysly skladam do kupy i robie z tego calosc
zobacz na stronie jak typuja moje statystyki to sie zdziwisz
bo mnie powoli irytujesz
bo mnie powoli irytujesz
Dobry wieczór
@4 059 349: Angierski to oblatany człowiek , nawet był -- tam wyżej --- i chyba przeszedł, skoro tak napisał i pisze dalej programy, bo jest chciwy.
Mierny filozof z Niego
"Realizm to twarda prawda "..a realizm = prawdziwy = realny .
Prawda , to twarda prawda .
Dobranoc
@4 059 349: Angierski to oblatany człowiek , nawet był -- tam wyżej --- i chyba przeszedł, skoro tak napisał i pisze dalej programy, bo jest chciwy.
Mierny filozof z Niego
"Realizm to twarda prawda "..a realizm = prawdziwy = realny .
Prawda , to twarda prawda .
Dobranoc
Multi Multi Plus 2021-01-10 14:00 Numer Statystyki 2
10 11 38
3/3 z plusem
10 11 38
3/3 z plusem
bo wy myslicie ze wiara wam duzo da... wiara to wlasnie myslenie zeby bylo latwiej, ale prawdy wam nikt nie przekaze dopoki nie znajdziecie ja sami... bedziecie slabi w prawdzie, bo prawda was boli
Wchodziłem w Twoją stronę, Statystyka to tylko u prezesa się zgadza, tam zawsze jest zysk, większy lub mniejszy
znaczy na pewno mniej przegram grajac statystyka regularnie
niz ty, myslac o wielkiej wygranej.. ktora nie przyjdzie
niz ty, myslac o wielkiej wygranej.. ktora nie przyjdzie
"bo prawda was boli" prawda nas wyzwoli. Prawdą jest Pan Bóg a nie statystyki
RYCHFER ja sie z bogiem zawsze kloce o statystyke, bo on mi nie wierzy ale czasami przyznaje racje
@4 059 365: Wsadziła kij w mrowisko, ukasila i uciekła. Angierski szacun dla Ciebie.