Wpisy 4 058 510 – 4 058 609
10 stycznia 2021 17:45 → 10 stycznia 2021 19:37, 100 wpisów
Pasko prośba kto sieje zamęt, nie ma mowy o liczbach od razu w pysk i na mordę, krótka piłka, wszędzie oszołomy, jeden mądrzejszy od drugiego, musiał w końcu przyjść jakiś wirus, żeby trochę tego wytrzebić...
4 058 508.
@4 058 499:
to zona wie o kochance
to ile wygrana zebym mogła wziąść rozwód
@4 058 499:
to zona wie o kochance
to ile wygrana zebym mogła wziąść rozwód
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
@4 058 493: Co to za wpis , czego dotyczy , jak się on ma do tej stronki ? Jakie liczby Typujesz na mini ? Chce zagrać jednym zakładem.Podaj mi 2 pewniaki .
O nie ma ma maklera.
No i dobrze.
Pasko, zablokuj go za codziennie powtarzany wpis:/zaraz się .... /, przez co coraz mniej ludzi zagląda na czat.
No i dobrze.
Pasko, zablokuj go za codziennie powtarzany wpis:/zaraz się .... /, przez co coraz mniej ludzi zagląda na czat.
Islandorka.
Jest Test do MM na wieczór, ale musisz go poszukać bo nie jest zachowana kolejność wpisów.
Jest Test do MM na wieczór, ale musisz go poszukać bo nie jest zachowana kolejność wpisów.
@4 058 527: On sam siebie zablokował i to nie pierwszy raz.Gdy ktoś zwrócił na to uwagę, to co zmierzał z szambem.Takie wpisy nie są atrakcyjne dla czata , ale jeśli komuś nie przeszkadzają, zostawić bez reakcji bo może zbluzgac.Moze islamdorka zabierze głos w tym temacie?
Jutro w całej Polsce temperatura będzie na plusie.
Hej.jest tu ktos z kim mozna porozmawiac o liczbach do mini i zeby ten ktos nie mial mnie za kubraczka jakiegos bo nie bardzo rozumiem co to i watykanista itp. Jezeli nie ma nikogo to ok rozumiem.pozdrawiam wszystkich
Żadnego -30 nie będzie.
Sztucznie wywołana panika, aby ludzie wykupywali... węgiel.
Sztucznie wywołana panika, aby ludzie wykupywali... węgiel.
Pod Uralem jest nawet tylko: -1.
@4 058 536: rozumiem . Nie kazdemu pasuje dana pogoda. Sory taki mamy klimat
Jakiś nożownik w... Warszawie.
@4 058 543: tez ja 1 raz. A ciebie od kubraczkow itp tez wyzywaja
Ukraińca dziobnęli nożem.
Pewnie jakieś porachunki.
Pewnie jakieś porachunki.
@4 058 544: Na całym świecie są swiry, ludzie masowo głupieja, na stanowiskach też .
@4 058 548: Ciocia nie kazała pisać na takie tematy każdy może się przekonać naocznie
Bo na mnie to muwia ze ja to wulkan i ze mam gdzies konto itp. Ale nie wiem o co chodzi i juz nie wazne. Grasz w mini
Gram, właśnie gram są pewniaki i dzisiaj jeśli padną te liczby to będzie mała kasa
Kto chce to niech... korzysta.
Test na NIE na wieczór.
3,10,15,17,23,26,32,37,41,50...52,56,62,68,74,76... 11-13.
Test na NIE na wieczór.
3,10,15,17,23,26,32,37,41,50...52,56,62,68,74,76... 11-13.
Gdzie jest... Arczi???
Uczestnik czata co lubi... dużo pisać.
Sebastian buszował dzisiaj na czacie?
Czytałem Sebastiana to inteligentny gość pewnie się wpuszyl i dał sobie urlop
@4 058 568: Nie widać blokady a niby dlaczego miałby mieć blokadę
@4 058 572: A to tego nie wiem przecież można sprawdzić czy ma blokadę
Jak się pojawi, to niech jutro poda liczby do Mini Lotto.
Nawet 20 liczb.
Nawet 20 liczb.
Rt1 to witak w klubie.mi tez nic a w multika to juz wogule porazka
Rt1.moim zdaniem to w multi i lotto to trzeba systemy grac bo inaczej to nie ma bardzo szans
Rt1.ja tez w tamtym roku poplynolem i w tym tez juz 1500zl w plecy ale ja to w to keno
@4 058 597: Ja to jechałem jak w sylwestra trzech nastolatków zatruła się spalinami na śmierć aż ryczałem całe życie byli przed nimi
mi to loto to loto w kibelku w muszli mam namalowane piłeczki lotto
Wczoraj w Lotto miałem dwie trójki wysłane przez ciocie w kolekturze
Nowy system testuje