Wpisy 4 058 414 – 4 058 514
10 stycznia 2021 16:06 → 10 stycznia 2021 17:56, 100 wpisów
Życzę stochowi wyprzedzenie Małysza a z drugiej strony Kubacki mnie irytuje z czymś ale ciii mógby wygrać facet ciśnie no i młody stękała chłopak bezczelnie ciśnie mógby stanąć na podium
No słabo dziś trening... Jesli 4 ukończy w 10 to dobry wynik... Dobry Craft ale nie najlepszy
@4 058 407: Tak, nie tylko Twoim.To dzielo naszych przodowników .Kiedyś admin zrobi z nimi porządek ,o ile nie są to podstawieni przez ....
Mam gdzieś, co kto i gdzie pisze .Dziecinada i koniec .
Ładne potwierdzenie wypłaty ? Cieszy oko ?
Mam gdzieś, co kto i gdzie pisze .Dziecinada i koniec .
Ładne potwierdzenie wypłaty ? Cieszy oko ?

@4 058 324: hehe, a jednak widząc pewne zachowania stopien klonowania, czy dublowania po innych stronach nicków, czy wiedząc jakie niektorzy szczegóły anatomiczne na @ otrzymywali i itd itp upierałbym się, ze to żadne "sledzenia",tylko zasada ograniczonego zaufania, i sadzę, że nie jestem, z tym swoim zdaniem, odosobniony
A choroby ? No tak tu, może być coś na rzeczy
A choroby ? No tak tu, może być coś na rzeczy
Ktoś już pisał sam do siebie , a wiemy kto.Admin go namierzy.Do czasu .
Piękne 7 nieparzystych liczb dziś się podniesie w mm
Reszty nieznam
Reszty nieznam
Witam Gtv gdzie byłeś jak Ciebie nie było ?
Roboty trochę mam u kolegi remont dobrze płaci to i w niedzielę się robi
Na stronie gramy wygrywamy jest ten sam kupon od wypłaty a nawet obok kupon z liczbami na które padła ta wygrana w lotto
Reakcje wszystkie to ewidentnie ta sama osoba sam się odkryłeś no to już trzy niki razem są
@4 058 432: Inteligentny bezobjawowo , a wkleiłem dowód wypłaty dla tych, którzy być może takich nie widzieli .Ładny, prawda ?
@4 058 436: Przyjrzyj się wszystko stkim pozostałym , których nie wymieniłeś, a należą do Waszego kolegi i koleżanki ...
@4 058 439: Życzę Ci obyś miał większe , na większe kwoty .Póki co zadowalamy się trójkami i czwórkami, no w Multi większymi .I tak ma być, albo , dlaczego nie wyższe ?
Pisać możesz każdy ma prawo a swoje zdanie mam kulturalnie na pisane
@4 058 444: Watykan daj 6 wpisow pod rząd bo podobno nie ma bota,a a w razie jakby byl to masz jeszcze dwa niki
Nawet widać jakie liczby wtedy wpadły
Szkoda że numer kolektury zamazany
@4 058 450: Ameryki nie odkrylas, bo na wypłacie przecież jest data, a po co komu nr kolektury ?
Kto jest bardziej spełnionym człowiekiem, ten co ma 6 milionów złotych, czy ten kto ma 6 córek? ....... Oczywiście ten co ma 6 córek. Ten kto ma 6 milionów zł chce więcej ?
@4 058 447: Napisz teraz z najnowszego Nicku.Piszesz sam do siebie
Aniu witaj
@4 058 459: Sie bym mu dziwil ze po trzeciej nie zaprzestal produkcji
@4 058 461: A na co ma reagować ? Czy dostrzegł łamanie regulaminu lub prawa ?
Aniu jak Twoje wygrane w Nowym Roku ?
@4 058 459: Mam kuzyna z W., który chciał 12 dzieci, po szóstym otrzymał rozwód.
A U mnie słabo dwie trójki w mini w Multi tylko odpady po dwa i cztery złote
No ale wczoraj już nic może dzisiaj wyśle te same w mini
Mam dobre liczby tylko oni nie mogą w nie trafić
@4 058 448: Nie powinnaś wklejać bez zezwolenia nazwiska autora postu.Na TB , mogłaś komentować, ale na inne portale, wahałbym się posłużyć cudzym imieniem i nazwiskiem .
Przecież I tak wszyscy to widzą na gramy wygrywamy
@4 058 484: A co by było gdyby ktoś wkleił tutaj oryginalne niezbyt mądre teksty pisane na innych portalach przez naszych ? Ja tego nie uczynię , ale na wszelki wypadek mogę zabezpieczyć, choć do niczego mi to potrzebne.Reset pamięci .
no (2021-01-10 12:48:16) [Kibic] paulin: Niech dostarczy badania na HIV z Chorzowa i z Sanepidu na pasożyty * Robale *
no (2021-01-10 12:54:05) [Champion] Emi076: A Emi zaświadczenie przeciw wściekliźnie .
Wulkano-watykanista. To są twoje oryginalne teksty.
no (2021-01-10 12:54:05) [Champion] Emi076: A Emi zaświadczenie przeciw wściekliźnie .
Wulkano-watykanista. To są twoje oryginalne teksty.
80-latek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Na dodatek mam 20-letnią narzeczoną, która jest w ciąży, wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał strzelić z boku!
- No właśnie ...
- Nigdy nie czułem się lepiej. Na dodatek mam 20-letnią narzeczoną, która jest w ciąży, wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał strzelić z boku!
- No właśnie ...
A ja to nie spodziewalem sie ze tu takie dziwne zeczy sie dzieja i ze ktos nowy to odrazu go zgnoic pozbyc sie bo to jakis tam kubraczek.brawo wy
GT ja dziś 10x4
Grasz real
@4 058 499: - kochanie wydałem dzisiaj prawie 750 000 zł ... Jej, dom kupiłeś, mieszkanie? - nieee, podatek od wygranej zapłaciłem
Pasko prośba kto sieje zamęt, nie ma mowy o liczbach od razu w pysk i na mordę, krótka piłka, wszędzie oszołomy, jeden mądrzejszy od drugiego, musiał w końcu przyjść jakiś wirus, żeby trochę tego wytrzebić...