Wpisy 4 057 266 – 4 057 365
9 stycznia 2021 10:50 → 9 stycznia 2021 12:13, 100 wpisów
Ciekawe czy się taki ktoś który trafił w swoim życiu 258 piątek
doktor i równa się kolizja
doktor i równa się kolizja
@4 057 275: ta i w szczególności z jednej stacji telewizyjnej bo moja szczepionka jest lepsza niż twoja
w tym keno to moga miec takie ograniczenie na numery co najwiecej kasy na nie postawione to sa blokowane, ale to sie jeszcze okaze, bo cos slabe sa tabele wygranych to jest bardzo podejrzane
Wpływ na "szczaw i mirabelki" niewątpliwie ma ilość i częstotliwość gier - gracze się rozproszyli wybierając dla siebie korzystniejsze ze swojego puntu widzenia, jednak...
Jeśli ktoś gra, w daną grę, cały czas z podobną "siłą" dlaczego ma słabsze rezultaty ?
śledząc ilość puszczonych zakładów to jest ona stabilna oscylująca około 400000
I oto chodziło rozmyć wszystko nie trzeba szukać specjalnie teorii spiskowych że to szwindel raz kombinacji miliony ale ilość różnych gier w ts powoduje że takie są efekty tyle nowych dobrodziejstw nowych gier Keno sreno 600 szkoda że nie 500 plus
@4 057 295: .... bo to zależy ile w danym momencie jest szczawiu a ile mirabelek
ale ja i tak uważam że obecne parametry gier tsowych w tym roku się zmienią
Dotam - wlasnie nie , nie jest - przed podwyzką i wprowadzeniem dwu losowań mm dziennie zupełnie inna była ilość zakladów zawieranych na losowanie i inne byly ilości wygranych - zobacz ile 10/10 paflo w tamtym okresie, a ile jest obecnie
W 2021 TS zarobi jeszcze więcej ,im biedniejszy kraj tym bardziej ludzie grają a pandemia zwiększy bezrobocie o kilka %
Wn robisz test?
Dot
Dokładnie triset , niestety, tak jest, bida musi pofolgować moj znajomy, światowej sławy neurochirurg - nie gra
Czyli to co dawno myślałem że dużo ludzi biednych gra i ogólnie kraj biedny każdy marzy by wyjść z biedy a tu nic z tego tylko ts zbiera żniwa nie zależnie od czterech pór roku
Biednych nie znaczy że nie pracują właśnie pracują i chcą zmienić swoją sytuację rozumiem to tylko że nic z tego niestety
a ja bym tu polemizował , ja mieszkam w miście górniczym , emeryci mają duże emerytury i tną kupony , a co mają robić
To też znam takich co mają dobre dochodu i grają to tak ale w dużej mierze jednak ci zmniejszymy dochodami grają
Byłem raz u buka , gość wyciągnął plik pieniędzy , zagrał za tysiąca i mówi trochę ubyło
Zależy co komu przyświeca inni to traktują jak zabawę w padnie to w padnie inni poważnie się angażują
Siła nabywcza tych górniczych emerytur zmniejsza się z roku na rok.
teoria spiskowa jest taka ze dla bezpieki moga blokowac w parkach ten numer numery na ktore jest postawione najwiecej hajsu akurat i juz do przodu
Buk jest trudny... Zresztavja mam we Wrześni oddział... Dajcie jakieś odpady...
Mulag, różnie z tym jest, z tą siłą gry raz tylko pamiętam, Rychu powiedział na antenie, ze gracz "mocnym systemem" trafił
A obecnie tego typu dane są mocno zamazywane, ukrywane - zobacz co zrobili ze swoją stroną - oby tylko przekierować do gry onlajn
A obecnie tego typu dane są mocno zamazywane, ukrywane - zobacz co zrobili ze swoją stroną - oby tylko przekierować do gry onlajn
Ponoć od piątku praktycznie w całym kraju i - 12 w dzień..tak też mapki pokazują.Dobrze że sobie demo zagram w kurki to się rozgrzeję
Wrzuć Dotam ventusky.com i zobacz, co tam szykuje się na za około dwa tygodnie
triset
To graj sobie w EP.Może będziesz miał szczęście i powiększysz swoje dochody.Ale podejrzewam,ze raczej będzie odwrotnie.
To graj sobie w EP.Może będziesz miał szczęście i powiększysz swoje dochody.Ale podejrzewam,ze raczej będzie odwrotnie.
triset
Tak,kurki "usztrykują" ocieplacze na jajeczka.
Tak,kurki "usztrykują" ocieplacze na jajeczka.
Fot dziś pizza jedziemy obadać przekop
TS będzie w rozterce,bo nie będzie wiedział,jakich kulek nie wypuścić z bębna.Tym oto sposobem może się uda coś wygrać.
Jaki przekop mierzei przecież jak by natura chciała to by przekop był
? ?
No drogi by się same wyżłobiły
A oni tracą tyle melionow
Forsa
Jest fajna symulacja podaje się wiek inne rzeczy i kiedy twoja kolej będzie do szczepienie
@4 057 342: on już dobrze wie co tam wyskrobać aby być na plusie?
ja już zaliczyłam cmentarz byłam o 8 na pogrzebie 36 lat miał /syn sąsiadki
Czas na obiadek
Zupka z soczewicy
Grzanki z czosnkiem
Za oknem biało
Więc na rozgrzewkę ciała
i duszy
Zupka z soczewicy
Grzanki z czosnkiem
Za oknem biało
Więc na rozgrzewkę ciała
i duszy
Naco umarł wypadek
moj rekord na parce w keno real 56 zl, zobaczymy do ilu dojde maksymalnie, jesli nie dojde to jest blokada na wygrywanie tam
Rodzimy się umieramy niby normalne ale każdy chce żyć jak najdłużej a jak ktoś nie chce żyć to tylko dla tego że w życiu ma problemy
Wystarczy się przejść po cmentarzach by zobaczyć jakie roczniki leżą