Wpisy 4 057 209 – 4 057 308
9 stycznia 2021 09:48 → 9 stycznia 2021 11:24, 100 wpisów
jak tam koparka w keno? kopiemy ziko coins
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 09.01.2021
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 09.01.2021
z alien keno filozofi
kazdy dzien jest inny. uwazaj na czarne dziury
kazdy dzien jest inny. uwazaj na czarne dziury
zima w natarciu przynajmniej do 20-01 ujemne temperatury przez cała dobę
Dzień dobry
Witam w Nowym Roku doktora2p
Czym że to doktor zmierzył te ujemne temperatury
Witam w Nowym Roku doktora2p
Czym że to doktor zmierzył te ujemne temperatury
Co mówi matematyka na temat wygrywania w Lotto 6 z 49:
- 1 raz na 57 zakładów powinieneś mieć "trójkę".
- 1 raz na 18 "trójek" powinna trafić się "czwórka"
- 1 raz na 52 "czwórki" powinna trafić się "piątka"
- 1 raz na 258 "piątek" powinna trafić się "szóstka"
- 1 raz na 57 zakładów powinieneś mieć "trójkę".
- 1 raz na 18 "trójek" powinna trafić się "czwórka"
- 1 raz na 52 "czwórki" powinna trafić się "piątka"
- 1 raz na 258 "piątek" powinna trafić się "szóstka"
Nie wiem co mówi matematyka o wygrywaniu , ale parę lat temu było prościej coś wygrać , może nie miliony ale jakiś niezły grosz był.
I nie jest to tylko moja opinia , ale wielu znajomych , graczy TSowych
Matematyka nic nie mówi
Trzeba zaszczepić maszynę losującą i będzie dobrze
Trzeba zaszczepić maszynę losującą i będzie dobrze
sam nie raz byłem świadkiem , jak pani kolektorka wypłacała niezłą sumkę
Ciekawe czy się taki ktoś który trafił w swoim życiu 258 piątek
doktor i równa się kolizja
doktor i równa się kolizja
@4 057 275: ta i w szczególności z jednej stacji telewizyjnej bo moja szczepionka jest lepsza niż twoja
w tym keno to moga miec takie ograniczenie na numery co najwiecej kasy na nie postawione to sa blokowane, ale to sie jeszcze okaze, bo cos slabe sa tabele wygranych to jest bardzo podejrzane
Wpływ na "szczaw i mirabelki" niewątpliwie ma ilość i częstotliwość gier - gracze się rozproszyli wybierając dla siebie korzystniejsze ze swojego puntu widzenia, jednak...
Jeśli ktoś gra, w daną grę, cały czas z podobną "siłą" dlaczego ma słabsze rezultaty ?
śledząc ilość puszczonych zakładów to jest ona stabilna oscylująca około 400000
I oto chodziło rozmyć wszystko nie trzeba szukać specjalnie teorii spiskowych że to szwindel raz kombinacji miliony ale ilość różnych gier w ts powoduje że takie są efekty tyle nowych dobrodziejstw nowych gier Keno sreno 600 szkoda że nie 500 plus
@4 057 295: .... bo to zależy ile w danym momencie jest szczawiu a ile mirabelek
ale ja i tak uważam że obecne parametry gier tsowych w tym roku się zmienią
Dotam - wlasnie nie , nie jest - przed podwyzką i wprowadzeniem dwu losowań mm dziennie zupełnie inna była ilość zakladów zawieranych na losowanie i inne byly ilości wygranych - zobacz ile 10/10 paflo w tamtym okresie, a ile jest obecnie
W 2021 TS zarobi jeszcze więcej ,im biedniejszy kraj tym bardziej ludzie grają a pandemia zwiększy bezrobocie o kilka %