Wpisy 4 057 066 – 4 057 165
8 stycznia 2021 22:36 → 8 stycznia 2021 23:54, 100 wpisów
SebastianNie b.wiem o co Ci chodzi?
Przecież inkryminowany wpis Robala-to oczywistość
Przecież inkryminowany wpis Robala-to oczywistość
Panoramix to nie jest kłótnia tylko wymiana zdań
Gonzaga to niech tę oczywistość zostawi dla siebie lub porozmawia z tą osobą w inny sposób ale nie tu
Seb... nadwrażliwy się stajesz efekt kwarantanny a może ciąża spożywcza
Panoramix reaguję na nietaktowne zachowania to nazywasz nadwrażliwością ?
Panoramix akurat ja nie jestem przegrany
@4 057 080: Z tą której dedykował zdjęcie razem z tekstem
elki a kuku ? Daj skan
Moenchengladbach
3
-
2
Bayern
3
-
2
Bayern
Panoramix śpij spokojnie
Dziś 42 w Mini było pewniakiem
W Mini miałem trafione 3 liczby i dwie obok a ułożyło się 2/5 zamiast 39 miałem 40 a zamiast 13- 14
Zobaczymy jutro
Gosia jutro ?
Gonzaga nie całej. Nie wiem do kogo to pisał bo nie czytałem wcześniejszych wpisów . Chodzi mi tylko o treść. Do kogo by to nie było nie pochwalam
K.....a 3/149
Sebastian, faktycznie za informację się płaci.Ja też płaciłem komuś gdy chciałem odzyskać skardzione auto.W końcu za kasę syn wkopał ojca , ale suto mam.W tym przypadku za systemy i pewniaki też się płaciło.Ja nie, ale byli tacy .
Sebastian , jasne, że pomijać niektóre wpisy, spojrzeć na nick , nie czytać, nie odpowiadać, wylogować się.
Zaraz podam Trzon wykorzystując2 liczy Gosi
Gonzaga może Tobie takie klimaty i wpisy odpowiadają - mnie nie i to zdecydowanie NIE

O i jest następna która stara się zrobić tu zamęt i wprowadza niemiła atmosferę . Oni się zastępują jak papużki nierozłączki. Jedno wyjdzie drugie przyjdzie i jątrzy masakra
I pewnie żałujesz,że zlikwidowano Urząd Kontroli Publikacji Prasy i Widowisk???
Sebastian_M
Przypomnieć może,jakie klimaty tobie odpowiadają ?
Przypomnieć może,jakie klimaty tobie odpowiadają ?
Sebastian_M
To ty zacząłeś siać zamęt ,jak zawsze,
To ty zacząłeś siać zamęt ,jak zawsze,
Zaraz przyjdzie gryzipiórek i zacznie pisać o szkieletach i innych bzdetach. Ludzie jesteście dorośli . Macie dzieci a czasem i wnuki . Jaki dajecie przykład ludziom młodszym ?
Jakie wyrośnie pokolenie które Was słucha i jesteście dal nich autorytetem ?
Pomyśleliście choć przez chwilę ?
Jakie wyrośnie pokolenie które Was słucha i jesteście dal nich autorytetem ?
Pomyśleliście choć przez chwilę ?
Emerytka Ty jesteś na wylot przesiąknięta nienawiścią i chęcią robienia ludziom krzywdy . Oczywiście tym którzy nie zgadzają się z Twoimi poglądami i Twoimi myślami. Pamiętam jak kiedyś klaskałem Ci to byłaś dla mnie nad wyraz miła . Jak kiedyś zwróciłem Ci słuszną uwagę zaczęłaś mnie obrażać. To są fakty. A tak udajesz słodką niewinną osóbkę.
Na wojtusia z popielnika
K....a 3/149 śpij spokojnie.
K....a 3/149 śpij spokojnie.
I taka jest prawda . widzę że nawet nie zaprzeczasz czyli wszystko się zgadza .
Sebastian_M
Dla ciebie nigdy nie przyklaskiwałam,bo twoje od samego początku,to było oszczerstwo i kłamstwo.
Dla ciebie nigdy nie przyklaskiwałam,bo twoje od samego początku,to było oszczerstwo i kłamstwo.
Wulkan akurat jestem tu bardzo długo i niejedno widziałem. Po jakimś czasie jak się przebywa z pewnymi osobami można powiedzieć coś na ich temat. Przejrzałem pewne osoby i i to co pisałem pokryło się z prawdą. Ale jak wiesz prawda w oczy kole a oni by chcieli żeby każdy im klaskał. To nie jest w moim stylu bez względu na to co piszą i mówią.
Wulkan
Prosimy o nową fotkę z łazienki.
Prosimy o nową fotkę z łazienki.
Upłynęło 8 dni od życzeń noworocznych i kilka godzin od życzeń " miłego dnia " .Co są one wart ?
O Widzisz Wulkan następna prowokacja ze strony emerytki.
Sebastian_M
Jaka prowokacja ?Zwyczajna prośba.
Jaka prowokacja ?Zwyczajna prośba.
I teraz jak i wcześniej widać kto tu kogo prowokuje i prowokował. Nie wspomnę o ubliżaniu w ten czy inny sposób
Emerytka o co mnie prosisz ?
Mogę Ci dać, ale za pokazywanie się placi.Moze z sauny z Batorego ?
Seba widzę wracasz do formy z poprzedniego wcielenia , tzn przed banem
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
dotam Ty się tu nie udzielaj bo wchodzisz przeważnie jak są zadymy. Jesteś następnym zadymiarzem i nic tudodać
Sebastian_M
Ubliżanie to twoja specjalność i drugie imię.
Ubliżanie to twoja specjalność i drugie imię.
aA emerytka to już inna bajka
emerytka nie prowokuj mnie bo wiesz że mam rację
Sebastian , Ty nie rozdzielaj na pojedyncze osoby .To jest jedna i ta sama ekipa .Biden nazwałby ja po imieniu .
Widzę że nie odpuścicie a ktoś musi ustąpić. W takim razie piszcie sobie co chcecie pa
Sebastian_M
Mylisz się.To ja mam rację.
Mylisz się.To ja mam rację.
Wulkan
Twoich 150 nicków(w większości zablokowanych)też nie da się rozdzielić na osoby.Bo to jedna i ta sama osoba.
Twoich 150 nicków(w większości zablokowanych)też nie da się rozdzielić na osoby.Bo to jedna i ta sama osoba.
pozdrawiam z Wąchocka,sołtys Adam B. zagrał za 2 złote i wygrał 1000000 słownie:milion
sprawdzić też typowanie liczb losowych w kompresji i statystyce
gdzie ilosc wystapien nie moze przekroczyc danej wielkosci w stosunku do
reszty liczb czyli tam gdzie idzie w gore tam wszystkie pozostale najnizsze zwiekszamy o 1
np. 10 zakres... jedna wyprzedza druga o 10 to drugiej dodajemy 1
taki test... ja tych testow rozwiazalem sporo... ale ten musze wykonac
gdzie ilosc wystapien nie moze przekroczyc danej wielkosci w stosunku do
reszty liczb czyli tam gdzie idzie w gore tam wszystkie pozostale najnizsze zwiekszamy o 1
np. 10 zakres... jedna wyprzedza druga o 10 to drugiej dodajemy 1
taki test... ja tych testow rozwiazalem sporo... ale ten musze wykonac
Pisz ci chc ez i ile chcesz
Dobrze, że w Chorzowie nie ma porodówki
Dobrze, że w Chorzowie nie ma porodówki
Tutaj masz ich 17 , 41 nowych to twoje towarzystwo, na Golden 5 i jeszcze na pozostałych dwóch.Ucaluluj trenera .
mój dobry znajomy Zdzisław T. z Moskwy koło Łodzi też wygrał 2000000 słownie:dwa miliony
Mój znajomy anestezjolog z Krakowa,też gra i wygrywa,Chociaż nie pisze na czacie i nie podaje liczb.
Sebastian
chu. cie to obchodzi ze sobie dałem 8h, i tak tego Twoja główka makówka NIE pojmnie,
ROZUMIESZ??????? czy gówno rozumiesz???
chu. cie to obchodzi ze sobie dałem 8h, i tak tego Twoja główka makówka NIE pojmnie,
ROZUMIESZ??????? czy gówno rozumiesz???