Wpisy 4 057 036 – 4 057 135
8 stycznia 2021 22:24 → 8 stycznia 2021 23:21, 100 wpisów
Zagrać na losowanie z premią za 2/6 w wysokości 52 zł (przed chwilą) i nie trafić ani jednej liczby. BEZCENNE uczucie.
Robal_36 Jesteś Tchórz który z ukrycia wypisuje bzdury i liczy że kogoś zdenerwuje a tym samym wyprowadzi z równowagi i ten ktoś napisze Ci coś brzydkiego. Dążysz aby kogoś admin zbanował. Nie wiem kogo masz na myśli ale bardzo brzydko się zachowujesz
Panoramix ja się nie denerwuję bo nie mam czym. Piszę tylko co myślę o takich wpisach jakie wkleja robal
to nie do ciebie bylo, tylko do wpisu, osoby ktora tez sie nie zwrocia bezposrednio i sorry, ale jesli sie poczuwasz, to przez grzecznosc nie zaprzeczam
natomiast, kesli chodzi o decyzje, kogo i kto ,to na szczescie, jeszcze nie jestes wlascicielem tej strony
natomiast, kesli chodzi o decyzje, kogo i kto ,to na szczescie, jeszcze nie jestes wlascicielem tej strony
Panoramix jeśli chodzi o EJ to trafiłem jedną liczbę tu i jedną tam no i mam 2 liczby obik
Robal_36 Wiem że to nie był wpis do mnie
Ale nie będę stał biernie i patrzył jak obrażasz tu ludzi
Ale nie będę stał biernie i patrzył jak obrażasz tu ludzi
Panoramix wygrałem za to EP - premia mam 3 liczby
formatowanie przez młotkowanie wprawi kartę w stan zapomnienia
Jocie i Majpana skutecznie wykopsales bo denerwowali niektorych, czyli twój plan sie powiodł kombinuj dalej
Robal_36 Nie rozśmieszaj mnie tymi tekstami że nie jestem właścicielem tej strony bo doskonale o tym wiem.
Robisz ze mnie głupka czy ........ ? domyśl się co chciałem napisać.
Robisz ze mnie głupka czy ........ ? domyśl się co chciałem napisać.
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Robal zastanów się troszkę nad sobą bo nikt Ci tego nie powie.
Ja jestem taki że mówię to co myślę dlatego nie każdemu to pasuje
Ja jestem taki że mówię to co myślę dlatego nie każdemu to pasuje
Robal_36 To jak nie robisz to w takim razie jesteś. I ciesz się że w końcu ktoś Ci to powiedział bo za informację przeważnie trzeba zapłacić a tu masz za darmo
panowie nie kłóćcie się bo mi karp wigilijny ożyje a jest przed dwunastną
Wizard 3 real ale premia to tylko 10 zł
SebastianNie b.wiem o co Ci chodzi?
Przecież inkryminowany wpis Robala-to oczywistość
Przecież inkryminowany wpis Robala-to oczywistość
Panoramix to nie jest kłótnia tylko wymiana zdań
Gonzaga to niech tę oczywistość zostawi dla siebie lub porozmawia z tą osobą w inny sposób ale nie tu
Seb... nadwrażliwy się stajesz efekt kwarantanny a może ciąża spożywcza
Panoramix reaguję na nietaktowne zachowania to nazywasz nadwrażliwością ?
Panoramix akurat ja nie jestem przegrany
@4 057 080: Z tą której dedykował zdjęcie razem z tekstem
elki a kuku ? Daj skan
Moenchengladbach
3
-
2
Bayern
3
-
2
Bayern
Panoramix śpij spokojnie
Dziś 42 w Mini było pewniakiem
W Mini miałem trafione 3 liczby i dwie obok a ułożyło się 2/5 zamiast 39 miałem 40 a zamiast 13- 14
Zobaczymy jutro
Gosia jutro ?
Gonzaga nie całej. Nie wiem do kogo to pisał bo nie czytałem wcześniejszych wpisów . Chodzi mi tylko o treść. Do kogo by to nie było nie pochwalam
K.....a 3/149
Sebastian, faktycznie za informację się płaci.Ja też płaciłem komuś gdy chciałem odzyskać skardzione auto.W końcu za kasę syn wkopał ojca , ale suto mam.W tym przypadku za systemy i pewniaki też się płaciło.Ja nie, ale byli tacy .
Sebastian , jasne, że pomijać niektóre wpisy, spojrzeć na nick , nie czytać, nie odpowiadać, wylogować się.
Zaraz podam Trzon wykorzystując2 liczy Gosi
Gonzaga może Tobie takie klimaty i wpisy odpowiadają - mnie nie i to zdecydowanie NIE

O i jest następna która stara się zrobić tu zamęt i wprowadza niemiła atmosferę . Oni się zastępują jak papużki nierozłączki. Jedno wyjdzie drugie przyjdzie i jątrzy masakra
I pewnie żałujesz,że zlikwidowano Urząd Kontroli Publikacji Prasy i Widowisk???
Sebastian_M
Przypomnieć może,jakie klimaty tobie odpowiadają ?
Przypomnieć może,jakie klimaty tobie odpowiadają ?
Sebastian_M
To ty zacząłeś siać zamęt ,jak zawsze,
To ty zacząłeś siać zamęt ,jak zawsze,
Zaraz przyjdzie gryzipiórek i zacznie pisać o szkieletach i innych bzdetach. Ludzie jesteście dorośli . Macie dzieci a czasem i wnuki . Jaki dajecie przykład ludziom młodszym ?
Jakie wyrośnie pokolenie które Was słucha i jesteście dal nich autorytetem ?
Pomyśleliście choć przez chwilę ?
Jakie wyrośnie pokolenie które Was słucha i jesteście dal nich autorytetem ?
Pomyśleliście choć przez chwilę ?
Emerytka Ty jesteś na wylot przesiąknięta nienawiścią i chęcią robienia ludziom krzywdy . Oczywiście tym którzy nie zgadzają się z Twoimi poglądami i Twoimi myślami. Pamiętam jak kiedyś klaskałem Ci to byłaś dla mnie nad wyraz miła . Jak kiedyś zwróciłem Ci słuszną uwagę zaczęłaś mnie obrażać. To są fakty. A tak udajesz słodką niewinną osóbkę.
Na wojtusia z popielnika
K....a 3/149 śpij spokojnie.
K....a 3/149 śpij spokojnie.
I taka jest prawda . widzę że nawet nie zaprzeczasz czyli wszystko się zgadza .
Sebastian_M
Dla ciebie nigdy nie przyklaskiwałam,bo twoje od samego początku,to było oszczerstwo i kłamstwo.
Dla ciebie nigdy nie przyklaskiwałam,bo twoje od samego początku,to było oszczerstwo i kłamstwo.
Wulkan akurat jestem tu bardzo długo i niejedno widziałem. Po jakimś czasie jak się przebywa z pewnymi osobami można powiedzieć coś na ich temat. Przejrzałem pewne osoby i i to co pisałem pokryło się z prawdą. Ale jak wiesz prawda w oczy kole a oni by chcieli żeby każdy im klaskał. To nie jest w moim stylu bez względu na to co piszą i mówią.
Wulkan
Prosimy o nową fotkę z łazienki.
Prosimy o nową fotkę z łazienki.
Upłynęło 8 dni od życzeń noworocznych i kilka godzin od życzeń " miłego dnia " .Co są one wart ?
O Widzisz Wulkan następna prowokacja ze strony emerytki.
Sebastian_M
Jaka prowokacja ?Zwyczajna prośba.
Jaka prowokacja ?Zwyczajna prośba.
I teraz jak i wcześniej widać kto tu kogo prowokuje i prowokował. Nie wspomnę o ubliżaniu w ten czy inny sposób
Emerytka o co mnie prosisz ?