Wpisy 4 056 766 – 4 056 865
8 stycznia 2021 19:48 → 8 stycznia 2021 20:40, 100 wpisów
Dobrze.
Mam pytanie czy w telefonie można usunąć wszystko w ""Menadżer plików?""
Już dzisiaj nie sprawdzam, mam dosyć liczb.
wróciłam do lgx power bo w tamtym bateria długo się ładuje i szybko siada
zrobiłam wreszcie porządki w telefonie pobrane pliki galeria downolad wiadomości
Witajcie
kazdy by chcial byc milionerem....
tylko jest problem, gorzej biednemu byc milionerem niz bogatemu od urodzenia
tylko jest problem, gorzej biednemu byc milionerem niz bogatemu od urodzenia
Można wszystko usunąć, jak się wgra nowe oprogramowanie do telefonu.
Wojt jest dobry w mini... Myślę że nie mam szans na cokolwiek więc wziąłem 1 z maszyny...
Pierwszy milion trzeba ukraść mówił sw. Pamięci Jan Kulczyk
Wędrowiec pójdę do speca kuzyna bo nie wiem co usunąć a co nie
Wszystkie zdjęcia z telefonu zainportowałam do laptopa
Wszystkie zdjęcia z telefonu zainportowałam do laptopa
no dokladnie, gorzej zrobic milion startujac od zera
niz z miliona dwa
niz z miliona dwa
Szczerze... Wolałbym dobre odpady często niż górę kasy... Pisałem znajomy miał i co... Niecałe 2 lata i bidulek ani mieszkania nie zdążył kupić... Jedyny plus... Trochę pojedzilelm Celica jako kierowca i brata teściu... Bo znajomy jeździł bez prawka ale ktoś go podj
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Zaraz losowanie.
Pół Europy będzie będzie robiło tak.
1.
2
3 + złorzeczenia typu: znów przegrałem,złodzieje... .
Pół Europy będzie będzie robiło tak.
1.
2
3 + złorzeczenia typu: znów przegrałem,złodzieje... .
1. To przed losowaniem.
naprawiłam dysk bo komputer laptop tak kazał po włożeniu adaptera
Dopisano wyniki Eurojackpot - 8,22,25,38,50 oraz dodatkowe liczby 8,9
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
tomoslaw 3/5 + 2/2
Są wyniki.
Na tyle typujących jedna osoba coś... wytypowała.
Brawo.
Brawo.
Bitcoin 150 000 zł. Jeszcze 2 lata temu można było kupić ponad 10 razy taniej ... a 4 lata temu to w ogóle taniocha. Wygrana w Mini Lotto główna to tylko 2 BTC
Pasko znaczy ze bitcoin to nie waluta a przestepstwo na ktorym zarabia duzo ludzi
bo kto kupi drogo to musi sprzedac drozej
bo kto kupi drogo to musi sprzedac drozej
jak wszystkie obecne waluty... wszystko opiera się na globalnym zaufaniu
tylko oczywiście ciężko, żeby znikło zaufanie do czegoś, czemu tyle osób zaufało. Podobnie z innymi walutami. Może się to odbywać co najwyżej jako powolny proces.
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 20 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
Byłem blisko wygrania w EJ może nie głównej puli ale i tak nieźle mi poszło
no na pewno kto kupuje bitcoiny to po to zeby zarabiac
czyli cena musi byc wieksza od kupnej i dlatego takie podwyzki
czyli cena musi byc wieksza od kupnej i dlatego takie podwyzki
zalozmy ja komus sprzdam towar za 15zł to ten ktos zeby zyskać musi sprzedać za 20zł i to taka piramida w zwyz
Ten kupon który pokazałem był Wulkana
A moje całkiem niezłe ale niestety 1 tu i jedna tam
A Ty dotam potrafisz tylko narzekać ale nie podasz tu liczb tak jak my to robimy ani nie podasz żadnego meczu piłkarskiego bo po co ma ktoś inny wygrać prawdę piszę dotam ?
A moje całkiem niezłe ale niestety 1 tu i jedna tam
A Ty dotam potrafisz tylko narzekać ale nie podasz tu liczb tak jak my to robimy ani nie podasz żadnego meczu piłkarskiego bo po co ma ktoś inny wygrać prawdę piszę dotam ?
Wizard.
W moim zapisie np. 1-2/5 jest najważniejsza liczba, ona określa dokładnie ile będzie trafionych liczb.
W moim zapisie np. 1-2/5 jest najważniejsza liczba, ona określa dokładnie ile będzie trafionych liczb.
Wędrowca przypomnij mi w poniedziałek żebym podał Ci te liczby do Mini .
Ile ich miało być ?
Ile ich miało być ?
no wiem ok jest
cena 1 bitcoin powinien kosztowac 1 kg zlota czyli zloto powinno isc w gore
cena 1 bitcoin powinien kosztowac 1 kg zlota czyli zloto powinno isc w gore
dotam ale cały czas masz coś do nas że gramy a nie wygrywamy i po co to robimy i że Ciebie to śmieszy lub bawi.
Wszystko rozumiem ale my tak jak każdy chcemy wygrać dlatego robimy wszystko aby to osiągnąć.
Wszystko rozumiem ale my tak jak każdy chcemy wygrać dlatego robimy wszystko aby to osiągnąć.
mi teraz w buka losowo wypelnia grupami AKO bo przedtem mialem losowe zdarzenia pojedyncze
a dopisalem tak ze wybieram np. po 3 zdarzenia na grupy i tasuje wszystkie grupy i przypisuje bo ich jest mniej
a dopisalem tak ze wybieram np. po 3 zdarzenia na grupy i tasuje wszystkie grupy i przypisuje bo ich jest mniej
Mnie np. nie denerwuje że przegrałem dziś w EJ.
Wprost przeciwnie. Jestem zadowolony z mojego wyniku . Z tego że trafnie typowałem liczby i byłem bliski wygrania. A to że nic z tego nie ma to wliczam w ryzyko gry.
Wprost przeciwnie. Jestem zadowolony z mojego wyniku . Z tego że trafnie typowałem liczby i byłem bliski wygrania. A to że nic z tego nie ma to wliczam w ryzyko gry.
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
zrobimy tak ,za tydzien wyczaruje 5/5 i 2/2 zagraja wszyscy i wezmiemy po 10 baniek na leb
Trafiłem moimi liczbami 1+ miałem 2 oboki plus 1 dodatkowa a to już nie jest tak źle. Takie jest moje zdanie.
Kto pisał o kuponie 10-cio zakładowym i powtarzającej się liczbie 50 w EJ.
to tak jak np. w 10 typach nie wchodza dwa mecze to zalozmy sa 3 grupy po 2 = 6 meczy gdzie wejda
i jak rozbije na 5 grup na 3 to wyjdzie 10 kombinacji - zakladow
a wygram 6 meczy AKO np. po 1,5 kursie to 11 AKO
i jak rozbije na 5 grup na 3 to wyjdzie 10 kombinacji - zakladow
a wygram 6 meczy AKO np. po 1,5 kursie to 11 AKO
1 bitcoin powinien kosztowac maks 100 gram zlota, czyli kg zlota powinen byc dzis po 1,5 mln
Krzys3355,z Niemiec powinien mieć coś trafne .To jego ulubione liczby w realu .
W Teście do ej... trafiłem:
3+1.
8, 22, 38... 8.
Może być.
3+1.
8, 22, 38... 8.
Może być.
Wulkan liczą się konkrety czyli trafione liczby i wygrane. Co trafiłeś w realu ?
Wędrowca pisałeś że ten test jest na NIE
Jeszcze nie sprawdzałem, chce byc dłużej milionerem.Jeszcze mam do sprawdzenia chybiki z Essen, a są jeszcze w grze .